Rauli Urama Lukon päävalmentajaksi

  • 425 624
  • 2 216

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Näiden kommenttien jälkeen on kyllä harvinaisen helppo yhtyä Juha Hiitelän arvioon Uramasta:

"Kokonaan oma lukunsa on päävalmentaja Rauli Urama, jonka kantti ei näytä kestävän SM-liigassa valmentamista. Kaikista suurimmista hulluuksista Uramakin on jo luopunut, mutta siitä huolimatta valmentajan meno on edelleen täysin päätöntä. Ulospäin näyttää siltä, että Urama ei pysty käsittelemään sitä painetta, joka häneen Lukon päävalmentajana kohdistuu."


Melkoisen päätöntä menoa on esimerkiksi Wiikmanin peluuttaminen. Aikamoinen kahjo pitää kaverin olla kun heittää Wiikmania maaliin vaikka Miikan itseluottamus ei kestäisi pelaamista edes HC Luviassa.
Voi laupias samarialainen! Suothan armon käydä oikeudessa Uramalle!

Ei se tee Uramaa sen paremmaksi tai huonommaksi valmentajaksi, jos hän vaihtaa Wiikmanin 3-2 tai 5-2 tilanteessa sisään. Kokonaisuus on vain seuraavanlainen: 1) on Ilves ottelu 2) on runkosarja 3) keväällä play offit. Kuka keväällä muistaa yhtä Nääsvillen kaamoksessa pelattua heikkotasoista Mestiskiekkoiltaa yhtä mestaruusvuotta lukuunottamatta.
 

Century Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Uraman ketjuun kirjoittaminen ei tarkoita, että hänet pitäisi missään nimessä erottaa. Oletko eri mieltä siitä, että maalivahtivalinta ja reagoiminen kesken pelin epäonnistui tänään Uramalta?

En osaa välttämättä olla mitään mieltä valmennuksen onnistumisesta, koska en peliä nähnyt.Kirjoitukseni kärki oli lähinnä tarkoitettu sitä suurta epätoivoa vastaan, joka aina tappiotilanteessa nostaa päätään ja minusta erityisesti eilen.

Oma ohjeeni lähinnä itselleni on, että tilanne ei ole yleensä niin paha kuin näyttää.Toki ei myöskään koskaan niin hyvä kuin voittopelin jälkeen saattaa tuntua.

Joku toinen ketjussa tervehti minua moi Rauli sanoin.En ole Rauli enkä edes erityinen Rauli-fani mutta Lukko-fani olen ja sitä kautta en herkästi aseta Lukon toimia kyseenalaiseksi.Siksipä en ole missään nimessä tällä hetkellä toivomassa valmentajavaihtoa.Ollaanhan kuitenkin sarjassa kuuden parhaan joukossa.Siis tavoitteessa ainakin vielä.
 

Karajan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja nyt kun Aravirta meni Kärppiin ja Westerlund Jokereihin, niin kuka hälytetään Lukon uppoavan laivan kapeeniksi, Summanenko? Vai nostetaanko Timo Elo ykköseksi?

Uskoisit nyt ettei Lukko ole antamassa Ralelle kenkää;)

Summanen muuten koutsaa melko onnistuneesti Venäjällä joten ei edes olisi saatavissa. Timo Elon nyt moni varmaan haluaisi nähtävän Uraman paikalla JOS R.U syystä taikka toisesta vetäytyisi sivuun, itse pitäisin Juha Vuorta todennäköisempänä vaihtoehtona. Mutta turha on mistään Uraman potkuista edes vitsailla koska sellaisia ei ole tiedossa ainakaan Rajalan aikana vaikka oltasiin viimeisiä. Ainoastaan silloin saatetaan asia ottaa esille mikäli Rale itse haluaa vetäytyä, huhujahan on viime kausilta liikkunut että olisi ollut lähellä itse jättää uppoavan laivan?

Jotenkin musta tuntuu siltä että vaikka sopimus jatkuu vielä niin tää on jokatapauksessa Uraman viimeinen kausi Lukon päävalmentajana, kävi miten kävi. Siis miehen omasta tahdosta.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En osaa välttämättä olla mitään mieltä valmennuksen onnistumisesta, koska en peliä nähnyt.Kirjoitukseni kärki oli lähinnä tarkoitettu sitä suurta epätoivoa vastaan, joka aina tappiotilanteessa nostaa päätään ja minusta erityisesti eilen.

Oma ohjeeni lähinnä itselleni on, että tilanne ei ole yleensä niin paha kuin näyttää.Toki ei myöskään koskaan niin hyvä kuin voittopelin jälkeen saattaa tuntua.

Rale on tehnyt virheitä, kukapa ei. Mutta se pitää sanoa että se hassutteluun puettu paniikki ja hätä, joka eilen oli parista kirjoituksesta havaittavissa, oli jopa Jatkoajan historiassa uudella tasolla. Tottakai perseilyyn ja kriiseihin reagoidaan, kukin omalla tavallaan. Jotkut pysyvät viileinä, jotkut alkavat hädissään huutaa ja osoitella toisia sormella.

Jos mun nyt pitäisi lähteä Talvisotaan, niin jättäisin kyllä yhden- kaksi kaveria suosiolla kotiin. Kädet pystyyn ja valitus päälle. No thanks.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei jumalauta!

Oksennuksen maku nousee suuhuni aina kun näen tai kuulen Juha Hiitelän nimen. Niin taas. Tampereen seudulla asuvana joudun vahingossa silloin tällöin kuuntelemaan Hiitelän ääntä ja täytyy sanoa, etten ole kuuna päivänä kuullut itseriittoisempaa ja itserakkaampaa ääntä, kun kyseisellä henkilöllä. Kun muut ihmiset puhuvat mielipiteitään, niin Hiitelän mielestä kaikki mitä hän sanoo, on ehdotonta faktaa. Ei jumalauta! Mieluummin kuuntelen tunnin Vappu Pimiää kuin minuutin Hiitelää. Ja se on paljon sanottu, koska vaihdan kanavaa heti, kun tunnistan Pimiän äänen.

Mistä Hiitelän 24/7 Urama-antipatia sitten kumpuaa? Ehkä Rale on Tampereen aikanaan ignoorannut kyseisen besserwisserin jollakin tavalla, who knows. Joka tapauksessa iso herne Hiitelän nenään on jumiutunut.
 
Mihinköhän havaintoihin Hiitelä mahtaa perustaa kommenttinsa?
Uraman tähän astista päävalmentajauraa voidaan mielestäni pitää yhtä kautta lukuunottamatta onnistuneena.

Tapparan johdattaminen pronssille oli mielestäni erittäin vahva näyttö ja uskon, että Uramalla on SM-liigassa muitakin ottajia kuin Lukko.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Mihinköhän havaintoihin Hiitelä mahtaa perustaa kommenttinsa? Uraman tähän astista päävalmentajauraa voidaan mielestäni pitää yhtä kautta lukuunottamatta onnistuneena.

Tapparan johdattaminen pronssille oli mielestäni erittäin vahva näyttö ja uskon, että Uramalla on SM-liigassa muitakin ottajia kuin Lukko.
Hiitelä tekee sitä mitä nykyiset kiekkokolumnistit tekevät, eli kirjoittelee omia mielipiteitään totuutena ilman juurikaan mitään mainittavaa kompetenssia. Keskustelupalstoilta tuttua provoamista laput silmillä, ilman minkäänlaista tarkempaa analyysia tai edes perusteluja omille näkemyksille.

Lukko on edelleen neljäntenä liigassa. Viimeisestä kymmenestä matsista on voitettu kuusi. Eilen noustiin surkean maalivahtipelin sävyttämässä pelissä 5-2 tappioasemasta voittoon. Kai se Urama nyt jotain on oikein tällä kaudella tehnyt. Virheitäkin, tottakai, mutta ei nyt jumalauta jokaisen tappiomatsin jälkeen voida valmentajan erottamista vaatia.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko on edelleen neljäntenä liigassa. Viimeisestä kymmenestä matsista on voitettu kuusi.

Viidentenä Lukko on ja huomisen pelin jälkeen mahdollisesti seitsemäntenä. Jypin, Ässien ja HIFK:n paikkaa pidän kuuden joukossa jo hyvin todennäköisenä. KalPa, Lukko, HPK, Blues, Jokerit ja mahdollisesti Kärpät ratkaisevat loput kolme paikkaa jotka oikeuttavat suoraan paikkaan pudotuspeleissä. Kuuden joukkoon Uraman on Lukko saatava keinolla millä hyvänsä tai kautta voi pitää epäonnistuneena. Kauden jälkeen sitten Lukon pitää arvioida onko Uramalla edellytyksiä jatkaa viimeistä sopimusvuottaan.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Kai se Urama nyt jotain on oikein tällä kaudella tehnyt. Virheitäkin, tottakai, mutta ei nyt jumalauta jokaisen tappiomatsin jälkeen voida valmentajan erottamista vaatia.

Kyllä varmasti on, mutta olisi myös parantamisen varaa. Suurin ihmetyksen aihe on täällä ollut pitkin syksyä, että miksi Urama ei ota ohjaksia käsiinsä pelin kuluessa tai ottaa ne liian myöhään.

Eiliset tapahtumat ovat taas hyvänä esimerkkinä. Ei aikalisää, vaikka omissa soi parin minuutin sisällä peräperää. Ei maalivahdin vaihtoa, vaikka Wiikmannin suoritus oli ala-arvoinen. Eipä silti, sama oli juttu kentän toisessakin päässä.

Radio Ramonan Ripakin huusi kurkku suorana Lukon valmentajien suuntaan, että tehkää nyt herran jestas jotain, vaihtakaa molaria ja ottakaa aikalisä. Onko se niin, että kun kerran on ennen ottelua laadittu joku pelisuunnitelma, niin sitä pitää orjallisesti noudattaa vaikka taivas romahtaisi niskaan?

Eikä edes mediasta ole apua selitysten saamiseksi. Raumalainen Lukkoa kannattava media on kaikkein vähiten prässäämässä ja kaivelemassa selitystä ulos Uramalta. Pari ympäripyöreää lausetta riittää ja sillä sipuli.

En ole Uramaa mikinkään potkimassa, mutta eikö nyt virheistä pitäisi oppia? Ja ihmetellyt olen myös, että mitä ne muut valmentajat tekevät pelin aikana, kun heistäkään ei ole apua.
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kuuden joukkoon Uraman on Lukko saatava keinolla millä hyvänsä tai kautta voi pitää epäonnistuneena. Kauden jälkeen sitten Lukon pitää arvioida onko Uramalla edellytyksiä jatkaa viimeistä sopimusvuottaan.

Niin, kuuden joukkoon ja sitä kautta välieriin on seurajohdon asettama minimitavoite. Urama on myös sitoutunut tähän tavoitteeseen ja sanonut moneen kertaan, että vähintään tuohon on päästävä. Tätä vauhtia joukkue on vain liukumassa alaspäin ja selvä ryhtiliike pitäisi tapahtua nopeasti ettei 08-09 kauden katastrofi toistu.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Tätä vauhtia joukkue on vain liukumassa alaspäin ja selvä ryhtiliike pitäisi tapahtua nopeasti ettei 08-09 kauden katastrofi toistu.
Mitä vauhtia tarkoitat? Lukko on sekä 5 että 10 ottelun kuntopuntarissa jaetulla 5. sijalla, eli ei ole "tätä vauhtia" tippumassa ulos kuuden joukosta.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mitä vauhtia tarkoitat? Lukko on sekä 5 että 10 ottelun kuntopuntarissa jaetulla 5. sijalla, eli ei ole "tätä vauhtia" tippumassa ulos kuuden joukosta.
Seuraava lainaus on kirjoitettu päivämäärällä 21.11.2009, eli vuosi sitten näihin aikoihin:
Viimeinen kolmen pisteen voitto 10.10. ja 11 viime ottelusta kuusi pistettä. Kotiotteluissa näyttää jopa siltä, että jätkiltä on bensa täysin loppu.
Melkoinen kuntopuntari siis. Eli noinkin huonosti voi loka-marraskuussa pelata ja silti keväällä nostellaa kannua. Kyse on tietenkin viime kauden TPS:stä, joka puhalteli muniin oikein urakalla näihin aikoin marraskuuta, ja nippa nappa ylsi kuudenneksi runkosarjan lopulla.

Mutta Urama ei olekaan mikään Suikkanen, joten anteeksi tämä turha avautuminen.
 
Viimeksi muokattu:

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mitä vauhtia tarkoitat? Lukko on sekä 5 että 10 ottelun kuntopuntarissa jaetulla 5. sijalla, eli ei ole "tätä vauhtia" tippumassa ulos kuuden joukosta.

Lukko tippui jo ulos kuuden joukosta joten voit unohtaa nuo kuntopuntarit. Peliesitykset on olleet sellaista kuraa ettei tämä yllätä ainakaan minua. Tätä vauhtia säälipaikkakin on kova haaste.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Uramankin kannattaisi mennä välillä pelaajien mukaan lenkkipolulle, voisi tehdä hyvää terveydelle ja toisi varmaan uskottavuutta lisää pelaajienkin silmissä.
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uramankin kannattaisi mennä välillä pelaajien mukaan lenkkipolulle, voisi tehdä hyvää terveydelle ja toisi varmaan uskottavuutta lisää pelaajienkin silmissä.

Joko nää henkilökohtaisuudet taas alko? Rauhotutaan nyt ja puidaan vain pelillisiä asioita.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joko nää henkilökohtaisuudet taas alko? Rauhotutaan nyt ja puidaan vain pelillisiä asioita.

Joo, heti kun menee taas huonommin peleissä niin alkaa nämä "Läski-Rale" -vittuilut. Minun puolestani Uramaa saa ja pitääkin kritisoida pelillisistä asioista mutta nämä ulkoiseen olemukseen jne. henkilökohtaisiin asioihin menevät jutut voisi kyllä jättää pois.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joo, heti kun menee taas huonommin peleissä niin alkaa nämä "Läski-Rale" -vittuilut. Minun puolestani Uramaa saa ja pitääkin kritisoida pelillisistä asioista mutta nämä ulkoiseen olemukseen jne. henkilökohtaisiin asioihin menevät jutut voisi kyllä jättää pois.

Itse tulossa takaisin 113-90kg. Jos minä rääkkään itseäni kuntopyörällä ja pidän ruokapäiväkirjaa ja annan itselleni vapauden vain joka toinen lauantai syödä ja juoda mitä huvittaa, niin saa kai arvostella itse Uramaakin? Olisihan Raulikin paljon komeampi jos 20kg olisi painoa pois ja varmaan parempi valmentajakin, ainakin junnuille.

Miksei Rauli siis laihduta?
 

zamuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Itse tulossa takaisin 113-90kg. Jos minä rääkkään itseäni kuntopyörällä ja pidän ruokapäiväkirjaa ja annan itselleni vapauden vain joka toinen lauantai syödä ja juoda mitä huvittaa, niin saa kai arvostella itse Uramaakin? Olisihan Raulikin paljon komeampi jos 20kg olisi painoa pois ja varmaan parempi valmentajakin, ainakin junnuille.

Miksei Rauli siis laihduta?

Tärkeämpi kysymys, on miksei Urama opiskele venäjää ja urdua? Moni suuri valmentaja, eikä tällä viitata fyysiseen kokoon, on ollut venäjänkielinen. Hoikan ja venäjää (+urdua) puhuvan Uraman johdolla Wiikmankin pelaisi nollapelejä, mutta ei taida Raulia kiinnostaa voittaminen.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tärkeämpi kysymys, on miksei Urama opiskele venäjää ja urdua? Moni suuri valmentaja, eikä tällä viitata fyysiseen kokoon, on ollut venäjänkielinen. Hoikan ja venäjää (+urdua) puhuvan Uraman johdolla Wiikmankin pelaisi nollapelejä, mutta ei taida Raulia kiinnostaa voittaminen.

Tämä jää mystisiin raumalaisiin kertomuksiin, miksi Uraman ylipaino on tabu. Valmentajan kaljuuntumiseen ja toisen valmentajan vinoihin hampaisiin on Raumalla hyväksyttävää puuttua. Viimeisillään tiineeltä olevalta emakolta saa Raumalla näyttää, mutta kaljuuntua ei saa?
 

Korinekki

Jäsen
Tämä jää mystisiin raumalaisiin kertomuksiin, miksi Uraman ylipaino on tabu. Valmentajan kaljuuntumiseen ja toisen valmentajan vinoihin hampaisiin on Raumalla hyväksyttävää puuttua. Viimeisillään tiineeltä olevalta emakolta saa Raumalla näyttää, mutta kaljuuntua ei saa?
Koko vitun Rauli Urama on tabu. Repolainen purkaa asian yllä. Jos Toivola valmentaisi nyt Lukkoa, koko palsta olisi täynnä orava viestejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös