Raimo Summanen HIFK:n päävalmentajana

  • 1 377 197
  • 3 266

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Ja en nyt olisi ihan varma, että tässä daadaan puhumisessakaan Raato on se, joka vie toimittajia 6-0. Vaikea sitä on ihailla ammattilaisurheilussa. Vähän kuin ihailisi sitä 13-kesäistä näppynaamaa, joka uskaltaa keskarit pystyssä ilmoittaa ruotsinopettajalle, että haista v**** homohuora ja ajattelisi, että siinä opettajaa vietiin 6-0.

En kyllä rinnastaisi hassuja korkealentoisia puheita mihinkään homohuoritteluun. Enemmänkin katson olevan kyse siitä, että jos Raimo toteaisi naureskellen: "Isäni oli Mannerheim", iltahömppätoimittajat kirjoittaisivat pääotsikoksi: "Jymypaljastus! Raimo Summanen paljastui marsalkan aviottomaksi pojaksi!"
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Noh toisaalta, onhan se jätesäkkien teippailu ikkunoihinkin aavistuksen erikoista.

Jep. Sehän olikin nimenomaan Summanen joka kävi Salmisaaressa teippaamassa jätesäkkejä ikkunoihin, heti kun oli heittänyt IS:n niskaperseotteella vittuun hallista.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen antanut kertoa itselleni, että myös rock-artisti Ville Valo on joskus teipannut jätesäkeillä kämppänsä ikkunat umpeen. Ehkä tässä haettiinkin tätä keissiä? Onko siis Raimo Summanen sittenkin Ville Valon avioton pojanpoika?
 

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Summanen avaa lehdistössä tulevan kauden pelityyliä/pelitapaa. Tässä linkki Savon Sanomien sivuille. Ei kait tuosta voi olla kuin samaa mieltä.

Niin, hankalapa tuosta on olla erimieltäkään. Nyt viedään kyllä tosiaan filosofiaa sille tasolle, että heikompia hirvittää. Kieltämättä nauratti kun tuon luin, mutta mielenkiinnolla odotan miten tämä ''Luonto toimii parhaiten, kun se on hajotettu, tietoisesti tai tiedostamatta. Luonto antaa ja myös tuhoaa'' lopulta realisoituu.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Summanen avaa lehdistössä tulevan kauden pelityyliä/pelitapaa. Tässä linkki Savon Sanomien sivuille. Ei kait tuosta voi olla kuin samaa mieltä.

Nyt alkaa olemaan oikeasti diipii shittii. Jos joukkue on Ahvenanmaan leirin jälkeen ottanut muutaman sponsorijuoman ja Rami on alkanut avaamaan pelifilosofiaansa, niin olisi ollut varmaan ollut muutaman pelurin ilme näkemisen arvoinen.

Mitä on tapahtunut vanhalle totuudelle jääkiekosta, "yksinkertaisten miesten yksinkertainen peli"?

Edit. Ei kai valmantajille tehdä minkäänlaisia dope-testejä kauden aikana?
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Summanen avaa lehdistössä tulevan kauden pelityyliä/pelitapaa. Tässä linkki Savon Sanomien sivuille. Ei kait tuosta voi olla kuin samaa mieltä.

Nyt ei lasketa viivelähtöjä.

Olisi mielenkiintoista perehtyä Raimon ajatuksiin tarkemmin. Itseäni puhuttelevat tällaiset luonnon suuntaan vedetyt nuolet ihan asiayhteydestä riippumatta, koska luonto sellaisena kuin sen tunnemme on evoluutionakin tunnetun ankaran testaamisen tuloksena syntynyt kokoelma parhaiksi todettuja tapoja olla ja elää.
 
Voi Rami,Rami,Rami. Olisit hieman varovaisempi noiden viisaiden ja älykkäiden kannanottojesi ja filosofioidesi kanssa. Akateemikotkaan kun näitä ei ymmärrä mutta vaihda nämä jutut Ikan kanssa ihan kahden kesken, Ika on sun kanssa samalla aaltopituudella. Luonto-luonnosta-luontoon, avaruus-maailmankaikkeus-iäisyys jne....
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Onpahan ainakin viety IFK:n pelifilosofia aivan uudelle tasolle.

Niin ollaan ja varmaan seurassa on kaikki muukin viety uudelle tasolle. Millähän sienillä mahtaa päästä tuohon ajatusmaailmaan? Toisaalta tällaisia lausuntoja, kun antaa niin pysyy median edustajien ajatukset poissa IFK:n ja Jokereiden väleistä ja hyvä niin.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Eli Ramilla on Darwinin pelikirja, kai vielä ottelupalavereissa käydään evoluutio teoriaa läpi?
Kyllä kaikki tietää, että tuo on täyttä tuubaa ja näin saadaan oikeat asiat naamioitua. Vai meinaatteko, että Summanen päästä jätkät laatikkoon ja sanoo " Luonto tekee tehtävänsä, vetäkää pojat vaistoilla".
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Nyt ollaan jännän äärellä.

Vedättääkö Summanen mediaa ja kiekkoa seuraavaa kansaa, vai onko kyse jostain muusta?
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Raimo vois alkaa vetämään omaa stand up-komediaklubia noilla näytöillä. Eipä oo ainakaan mitään ihan ennalta-arvattavaa perusjargonia. Raimolle vois hyvin muokata sanonnasta "miten se veska voi tietää minne se pallo menee ku vedän kärsällä, ku en mä sitä itekkään tiedä" muotoon "miten se toimittajakaan voisi tietää mitä mä suustani päästän ku en mä sitä itekään tiedä". Hyvää viihdettä ainakin luvassa tulevalla kaudella kun kiekkoneron ja Nietzschen yhdistelmä pääsee lehdistötilaisuuksiin avartamaan ajatusmaailmaansa!
 

Carlos

Jäsen
Nyt alkaa olemaan oikeasti diipii shittii.

Heh, niin alkaa - onkos Rami ollut joskus The Alpon opissa? Hienoa että tämä kausi saa jo heti lähdössä legendaarisia piirteitä, vaikuttaa viihdyttävältä molempiin suuntiin. :-)

Rami ainakin varmistanee tällä sen että kovin moni ei lähde hänen kanssaan väittelemään Hifkin pelistrategiasta. Kysymyksiä sen sijaan riittänee.

Ei tässä mitään, näillä mennään ja mulle ehdottomasti tupla-annos sitä mitä Rami on vetänyt!
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
"Luonto toimii parhaiten, kun se on hajotettu..." - toivottavasti tuo ei tarkoita sitä, että ketjukoostumuksia rukataan loputtomiin koko kauden eikä anneta rauhaa edes mahdollisesti jo toimiviksi havaituille ketjuille.

Sen hyväksyn ja ymmärrän, että viime kaudella Ramin tullessa puikkoihin hän joutui hakemaan otetta jengiin ja sama myös vielä nyt kovasti muuttuneen joukkueen kohdalla harjoitus- ja alkukaudella.

"Luontoakaan ei voi selittää etukäteen." - siispä seuraamme pelejä livenä ja odotamme sitten jälkikäteen Ramilta selostusta joukkueen otteista.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näin osapäivätiedemiehenä voisi tulkita Ramin pelifilosofian tarkoittavan kilpparia. Neljä pelaajaa + veskari tukkivat oman maalin ja yksi toimii sitten kentällisen aivoina ja päänä ja koettaa ottaa kiekon vastustajalta ja sylkeä sen vihulaisen maaliin. Tämä perustuen siihen faktaan, että kilpikonna kait on siitä harvinainen otus, että se on muuttunut aikojen kuluessa hyvin vähän eli on periaatteessa ollut ilmestymisestään lähtien lähes täydellinen.

Toinen samantyyppinen otus on krokotiili. Ehkä Rami sittenkin on näiden symbioosin jäljillä, kilpparin kuori ja sen alla krokotiili. Tuota jo luontokin pitäisi aikamoisena pahiksena ja kilpailijat olisivat vähintäänkin kusessa.

Tuo luonnon rikkominen on minulle liian kova pala. Toivottavasti seuraavassa haastattelussa toimittaja jatkaa aiheesta ja yrittää onkia Raimosta tietoa milloin ja missä hän on rikkonut luonnon ja millä tavalla se sen jälkeen toimi paremmin ?
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, kai tuo luontoäitijääkiekko toisaalta sopii Ramiin aika hyvin. Luonnossa vain vahvimmat selviävät, ja eikös noita huhuja paljon liiku, että vähän herkemmät pelaajat kiertävät Ramin valmennuksen kauempaa.

Ja tuo luontoa ei voi selittää etukäteen tjsp. Eikös samaa ilmeisesti voi sanoa Ramin käytöksestäkin?

Huikeeta settiä on tosiaan.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikähän mahtaa olla The Johtavan analyysi MNH:sta? Tämähän on uhka suomalaiselle jääkiekolle ja Meidän Pelille!

Veikkaanpa, että Johtavaa vituttaa kuin pientä oravaa ettei ole itse ehtinyt lanseerata luontoäitijääkiekkoa. Kyllä tuli naurahdettua tuolle uutiselle. Go Rami! Viihdettä piisaa jo ennen kauden alkua riittämiin.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikkaanpa, että Johtavaa vituttaa kuin pientä oravaa ettei ole itse ehtinyt lanseerata luontoäitijääkiekkoa.
Mä veikkaan, että pian Johtava ilmoittaa alkukesän saunanlauteilla ja laiturinnokalla ideoineensa ja sittemmin harjoitushallien uumenissa lanseeranneensa tämän luontoäitijääkiekon yhteistuumin Ramin kanssa.

Todellakin nyt on kauden kynnyksellä harvinaisen mielenkiintoisia ja jotenkin ennustamattomia lähtökohtia pelaajiston ja valmennuksen osalta. Väitän, että ihan kaikki on mahdollista hillitystä Ramista ja kliinisen voittavasta jääkiekosta aina siihen, että jossain vaiheessa kamelilta katkeaa selkä, maanisuus ja kaaos vie koko seuran taas synkkyyteen jonkun henkisesti ja fyysisesti sattuneen välikohtauksen jäljiltä, ja samalla Ramikin menettää ns. lopullisesti hillintänsä ja laittaa kaikki vituiksi. Siinä saa omat sekä vastustajan pelaajat, valmentajat, toimittajat ja koko kiekkosuomi kaiken mitä annettavissa on.

Jos Jari Porttilan termein pitäisi alkavaa kautta ja IFK:n sekä Raimo Summasen yhteistä taivalta kuvailla, lipsutaan valitettavasti vieraan kielen pariin mutta menköön nyt tässä poikkeustapauksessa:

You never know what the next happen now.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös