Raimo Summanen HIFK:n päävalmentajana

  • 1 378 432
  • 3 266

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
No kun luette sen Summasen jutun, niin Summanen ei sano Peltosen olevan parempi kuin Selänne, vaan suurempi. Tuossa on aika vissi ero. Summanen tarkoittaa tuossa nyt paljon muutakin kuin pelitaitoja, mikä olisi hyvä muistaa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peltosen ja Summasen viimeaikaiset, ylistävät kommentit toisistaan ovat erittäin hyvä merkki IFK:n kannalta; päävalmentajan ja joukkueen johtavan pelaajan suhde on hyvin tärkeä ja IFK:ssa se tuntuu olevan hyvässä kunnossa ja kunnioitus molemminpuoleista.

Palstan Jokerifanit taas tuntuvat olevan vähän herkillä tällä hetkellä. Ei kaikkea kannata ottaa niin tosissaan ja kirjaimellisesti. Joskus kannattaa lukea jutut ajatuksella ja tarkastella niitä rivien välejäkin. Valmentajat käyttävät usein mediaa viestiäkseen ensisijaisesti pelaajilleen.
 
Viimeksi muokattu:

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peltosen väittäminen Selännettä paremmaksi olisi sama asia kuin väittäisi Ben-Amoria paremmaksi kuin Peltonen. Toki tota mieltä saa olla, mutta järin viisasta kuvaa se ei mielipiteen jakajasta anna.

Summanen totesi seuraavaa: "Ville tuo joissakin asioissa enemmän jääkiekolle kuin Teemu Selänne". Ei sinänsä yllätä, että mitkä nimimerkit tänne ryntäsivät meuhkaamaan, mutta ei tuo nyt niin dramaattinen lausunto ollut. Toki minustakin Teemu on suurempi pelaaja ja kiistatta saavuttanut urallaan enemmän. Selänne on ehkä kaikkien aikojen paras suomalainen jääkiekkoilija, joten tarkoitukseni ei ole nostaa Peltosta hänen rinnalleen.

Kuitenkin voin hyvin uskoa, että johtajaominaisuuksiltaan (en epäile etteikö nämä olisi hyvät myös Selänteellä) Peltonen on Teemua edellä huomattavasti. Lisäksi Peltosen status on kiistatta todella, todella suuri mm. johtuen MM95, ja statukseltaan ohittaneekin kirkkaasti kansan keskuudessa suurimman osan suomalaisista NHL-pelaajista.

Rami ei sanonut, että Ville on parempi pelaaja kuin Teemu Selänne. Lisäksi HIFK:n valmentaja ja ilmeisesti Villen ystävä ei liene puolueettomin vertailija, mutta lääkityksestä en vetäisi johtopäätöksiä. Melkoinen puupää saa olla jos tuosta jutusta sätkyn saa. Teemu ja Ville ovat molemmat Suomi-kiekon ikoneita, ja varmasti heitä kohtaan (ja heidän välilläänkin) vallitsee suuri kunnioitus yleisesti lätkäpiireissä.
 

ilu

Jäsen
Peltosen väittäminen Selännettä paremmaksi olisi sama asia kuin väittäisi Ben-Amoria paremmaksi kuin Peltonen. Toki tota mieltä saa olla, mutta järin viisasta kuvaa se ei mielipiteen jakajasta anna.

Jos olisit vaivautunut edes lukemaan Summasen kommentin, olisit huomannut tämän sanoneen Peltosta ehkä suurimmaksi pelaajaksi, ei pelitaidoiltaan parhaaksi.

Kun otetaan huomioon Peltosen johtajataidot ja vaikutuksen suomalaiseen jääkiekkoon niin maajoukkueessa, HIFK:ssa kuin Jokereissakin, niin kyllähän Summasen toteamukseen on yhdyttävä. Toki se joitain Jokereiden kannattajia saattaa kirvellä, vihamielisyys Peltosta kohtaan kun on kerta ollut kovin voimakasta Ben-Amorin ja Jokeri-organisaation yksipuolisen päällekarkauksen jälkeen. Jokeri-kannattajienkin kannattaa kuitenkin muistaa, että Peltonen (kuten toki myös Summanen) oli osaltaan voittamassa Jokereille toistaiseksi viimeisintä Suomen mestaruutta silloin reilut 10 vuotta sitten.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Täydellinen myrsky vesilasissa on näköjään käynnissä. Kohta putoaa onneksi kiekko jäähän ja päästään keskittymään olennaiseen.
 

10penttiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Habs, Sympatiat NY Rangers
Mietihän nyt vähän ajatuksen kanssa minkä kuvan Sammunen antaa itsestään. Väittämällä Peltosta Selännettä paremmaksi, niin kysyn vaan, että millä näytöillä? 3+1 '95? Onhan Peltonen maajoukkue-ikoni ja hyvä pelaaja, mutta kun kaverin näytöt rajoittuu käytännössä yhteen peliin niin...? Vai miten Villellä meni NHL:ssä? Siis maailman parhaassa liigassa? Okei, ehkä huonosti sanottu, että näytöt yhdestä pelistä, mutta jos näytöt rajoittuu MM-kisoihin ja Euroopassa pelailuun, niin ollaan sitä nyt hakoteillä aika vitun vahvasti.

Toki saat jos haluat rajoittaa menestyksen yksiin kisoihin ja yhteen peliin, mutta haluaisin muistuttaa että Peltoselta löytyy siis mm. neljä olympiamitalia (jaetulla kärkisijalla), kahdeksan mm-mitalia, Sveitsin liigan mestaruus ja kaksi sm-liigamestaruutta. Alkaa olla melko väsyneitä noi heitot että on onnistunut vaan tekemään yhden kypärätempun joskus vuonna -95.
 
Viimeksi muokattu:

VSP73

Jäsen
Summasen vastaukset ko. haastattelussa on hyvin analysoitu. Hän nimenomaan puhuu Peltosen suuruudesta jääkiekkoilijana, ei paremmuudesta. Tähän sanaan (suuruus) sisältyy hemmetin monia asioita. Esim. johtajaominaisuudet (mm. kapteenina kaikkien tasapuolinen huomioiminen), esimerkillisyys kaikessa harjoittelussa ja tekemisessä, empatiakyky, avoin kriittisyys omiin virheisiin, jne.

Tottakai suuruuteen jääkiekkoilijana kuuluvat myös saavutukset. Änärissä ne ovat Teemulla ylivertaiset oikeastaan kaikkiin suomalaisiin. Toki Peltosellakin on vyöllään vajaat 400 NHL-ottelua, lähinnä jarrukentän rooleissa, joissa teki arvostettua työtä maailman parhaita vastaan. Samalla myös pisteitä n. 0,4/peli.

Leijonissa saavutukset ovat hurjia molemmilla. Peltosella poikkeukselliset 13 arvomitalia (4xOK, 8xMM, 1xWC). Lähinnä parhailla Leijonilla 9 (Raipe ja Saku). Peltosella erittäin iso rooli useiden mitalien takana. Monet puhuvat vain MM-1995:stä, mikä on hyvinkin yksisilmäistä. Itse pidän Torinon olympialaisia 2006 Peltosen uran huikeimpana henk.koht. panoksena. Peltonen on kaikkien aikojen Leijonatilaston ykkönen paitsi mitalimäärässä, myös arvokisojen pistepörssissä (108), sekä MM-kisojen pörssissä (81). Tässä moni toteaa, että Teemuhan on usein pelannut NHL:n playoffseja MM-kisojen aikana. Niin onkin, mutta ei kai se ole Peltosen vika. Kuten ei sekään, että Teemu ei MM-kisoihin läheskään aina ole tullut, vaikka olisi ollut "vapaa". Teemu on puolestaan viidessä olympiaturnauksessaan kerännyt tehopisteet, joilla on pörssiykkönen kiekkomaailmassa!

Summaten Summanen: hän nostaa Ville Peltosen ison kuvan jääkiekkoilijana; jääkiekkopersoonana ja –vaikuttajana asemaan, joka tälle mielestään (monen muunkin) kuuluu. Ymmärtääkseni Summanen ei ota mitään pois Selänteeltä. Kyseessä joka tapauksessa kaksi Suomikiekon ehdotonta kulmakiveä!

Se, että monien mielipiteisiin vaikuttavat jopa sairaalla tavalla seurakuviot, on – sanoisinko – vähintään säälittävää. Ennen kaikkea kun keihään kärjessä ovat Leijonameriitit.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Ville tuo joissakin asioissa enemmän jääkiekolle kuin Teemu Selänne. Jos historiaa seuraa, niin näkee kuinka paljon Ville on jääkiekolle tuonut."

Eiköhän Rami tarkoita sitä, että maajoukkueelle ja siten koko Suomen kiekkoilulle Peltonen on ollut tärkeämpi pelaaja kuin Selänne. Ville on aina ollut käytettävissä, Selänne ymmärrettävistä syistä ei. Lisäksi Ville on monipuolisempi pelaaja ja pystyy täyttämään roolin kuin roolin kiitettävästi. Johtajaominaisuuksilta, joukkuepelaajana ja pelin analysointikyvyiltä Peltonen vie tätä skabaa selkeästi. Eikä Summanen varsinaisesti mollaa Teemua tuossa millään lailla.

Peltonen parempi pelaaja kuin Selänne? No ei.
Suurempi pelaaja? Totta vitussa.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Nyt olette kaikki väärässä. Kyllähän suurin Suomalainen jääkiekkoilija on Marko Anttila. Itsekin olen Teemua ja Villeä suurenpi. Maailman suurin kiekkoilija taisi olla joku slobo nimeltään Gomuljakov tai jotain sinne päin lähes 150 kiloa.. Voi viddu näitä krapulaisen lauantaipään tuotoksia..Mielestäni Summanen tarkoittaa juuri suurta johtajaa pelillisten taitojen ja menestyksen ohi. Ja on oikeassa. Ville on enemmän "C" kuin Selänne.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peltosen väittäminen Selännettä paremmaksi olisi sama asia kuin väittäisi Ben-Amoria paremmaksi kuin Peltonen. Toki tota mieltä saa olla, mutta järin viisasta kuvaa se ei mielipiteen jakajasta anna.

Ei taida kauhean montaa kättä nousta, jos kysyttäisiin kuka yllättyi, ettei tämä steegil-lunatico -osasto ymmärrä lukemaansa edes vähää alusta.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Ei taida kauhean montaa kättä nousta, jos kysyttäisiin kuka yllättyi, ettei tämä steegil-lunatico -osasto ymmärrä lukemaansa edes vähää alusta.

Ymmärsin minä. Kirjoitin vain vastaukseni tyylilleni uskollisesti sekavasti. Selänteen johtamiskykyjä ja puolustusominaisuuksia aliarvostetaan Suomessa ja miehen pelityylin ominaisuuksia arvostellaan parin MM-kisapelin perusteella. Peltonen on hieno pelaaja ja Suomen europelien maajoukkueen kunnioitettu kapteeni. Selänne on kuitenkin minusta selvästi Peltosta kovempi johtaja. Mies olisi niin halutessaan ollut Anaheimin monivuotinen kapteeni myös kirjaimellisesti. Henkinen kapteeni hän on ollut jo monta vuotta ja peri sen ruudun eräältä Scott Niedermayerilta. Se että Selänne ei ole toiminut maajoukkueessa kovin usein kapteenina on johtunut siitä, että parhaassa mahdollisessa maajoukkueessa kapteenina on toiminut aina toistaiseksi Suomen kapteenien kapteeni eli Saku Koivu. Peltonen on toki hoitanut ruutunsa paremmin kuin hyvin, mutta en itse häntä asettaisi johtajana Selänteen ja Koivun tasolle. Mikko Koivukin mahtuu mielestäni tuohon väliin. Peltonen on sitten europelaajista se selkeä ykkönen mikä on sekin merkittävä saavutus.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Selänne on toki huikea pelaaja, mutta hänen kokonaiskäsityksensä pelistä jää kyllä Villelle tois... yhdeksänneksi. Villen voisi laittaa pelaamaan lähes mitä roolia hyvänsä ja hän olisi vähintäänkin hyvä siinä. Maalivahdit toki erikseen. Köh.

Ja miten niin Teemu 'halutessaan' olisi ollut kapteeni? Sitä joko ollaan tai ei. Otetaan se kivireki vedettäväksi tai sitten keskitytään vain omaan saldoon :)
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Ja miten niin Teemu 'halutessaan' olisi ollut kapteeni? Sitä joko ollaan tai ei. Otetaan se kivireki vedettäväksi tai sitten keskitytään vain omaan saldoon :)

Teemu päätti mielummin antaa nimellisen kapteeniuden taitavalle, mutta laiskan pullealle Getzlafille, jotta tämä alkaisi kantamaan vastuuta joukkueen nuorena supertähtenä.

En sano tätä pahalla, mutta tuntuu että te nyt hiukan yliarvioitte Peltosen kykyjä ja hänen "monipuolisuuttaan". Teemu Selänne olisi halutessaan SM-liigassa ja Sveitsissä ihan yhtä "monipuolinen" kuin Peltonenkin. Se että Teemu pelaa monta kertaa parempia vastustajia vastaan ja keskittyy siihen, mistä hänelle ensi sijaisesti maksetaan saa Peltosen näyttämään monipuolisemmalta.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Silkkaa värilasien takaa tuijottamista tämä viimeisin 'kohu'. Mulle ihan simppeli juttu: yksilötasolla Selänne vetää kirkkaasti ohi ja vielä monella eri osa-alueella(luistelu, laukaus, maalintekoon vaadittava "tappajan vaisto"). Kokonaisvaltaisena jääkiekonpelaajana(pelikäsitys, taktinen osaaminen jäällä, johtajuus, pelipaikasta-viis-aina-hyvä) taas Peltonen on vahvempi.

Rami on satavarmasti heittänyt tahallaan tuon, yhtään väheksymättä hänen rispektiään Villeä kohtaan. Kyllä se on sen verran velmu näissä että tietää mitä tekee.

Toisaalta en tiedä onko se hupaisaa vai säälittävää että jo pelkkä lööppilehtilohkaisu laittaa tällaisen linkouksen päälle. Ehkä vähän molempia.

Rakkautta vaan Tuijottajan ja Kuunaaman faneille. Kohta mennään.
 

VSP73

Jäsen
Peltosen monipuolisuudesta, jo pelkästään jäällä, löytyy esimerkkejä viljalti. Ja tässä puhutaan ainoastaan vuodesta 2006 eteenpäin. Siis yksitoista (11) vuotta jälkeen monien ainoastaan muistaman.

Meillä Suomessahan ihannoidaan kuinka änärissä ovat ne maailman kovimmat. Niinhän se enimmäkseen onkin, toki juuri näinä vuosina vähenevin määrin. Valitettavasti se ihannointi saa joskus aivan lapselliset mittasuhteet. Kuitenkin - niissä kuvioissa Peltonen jäädytti puolustavassa triossa Floridassa ne ”maailman parhaat” ketjut ihan kivasti jopa selkeästi +saldoille päätyvin tilastoin. Ohessa kuitenkin yli 30 pojoa / kausi. Näistä me emme tiedä, koska MTV, eikä YLE kertoneet.

Toisaalta, esim. Torinon 2006 olympiakisoissa, joissa Leijonilla oli – väitän – oikeasti kaikkien aikojen peliä pelaava tiimi. Maailman parhaiden pelaajien paikalla ollessa, vieläpä huippukunnossaan keskellä kautta. Mitä teki Peltonen? Arvostamieni Selänteen ja S. Koivun hyytyessä kerrasta poikki –peleissä, Peltonen otti tahtipuikon ja alkoi hommiin. Oikeasti. Aina ääritärkeä avausmaali puolivälierässä jenkkejä vastaan (+ 1 maalisyöttö), avausmaali välierässä Venäjää vastaan (+ 1 maalisyöttö). Ruotsi-finaalissa tasoitus 2-2:een.

Tai Vancouverin ”kaikkien aikojen olympialaiset” 2010. Peltonen pelaa Leijonien jarrukentässä Leijonien parhaan +- saldon kolmen verran plussalle. Peleissä, joissa jälleen kerran maailman parhaat, meillä yli-ihaillut hyökkääjät ”tekevät tuhojaan”.

Se, että jopa nimimerkki ”Steegil” kykenee (hänelle) niinkin kunnioittavaan tekstiin Ville Peltosesta, kuin yllä nähty, on sinänsä hienoa. Arvostan.

Jos oikeasti halutaan tietää esim. Peltosen ja Selänteen arvostuksesta kiekkopiireissä, pitäisi tehdä tutkimus pelaajistossa, jotka tietävät totuuden. Koko sen laajassa kirjossa…

Leijonissa huikea fakta on se, että Ville Peltonen on ollut kapteenina kaikkiaan viiden eri Leijonakoutsin alaisuudessa. Curt Lindströmin valmentamassa joukkueessa hän oli 2-kymppisenä ”vain” varakapuna. Kapteenina sitten Hannu Aravirran, Raimo Summasen, Erkka Westerlundin, Doug Sheddenin ja Jukka Jalosen joukkueissa. Peltonen on pelannut A-maajoukkuepelejä joka ainoa vuosi 1993-2012. Pelkästään jo näillä taustoilla voitaneen sanoa merkityksensä maamme jääkiekkoilulle olevan ainakin ”kohtalainen”. Saattoi Summanen eilisissä vastauksissaan tarkoittaa jotakin tämänkin suuntaista.

Tällä en ota mitään pois Teemu Selänteeltä. Siihen minulla, eikä kenelläkään pitäisi olla varaa.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitenkäs ne kaikki muut kaudet? Villen saldoon on kuulunut kapteenius lähestulkoon jokaisessa joukkueessa, jossa on pelannut.

En tiedä/muista niin kysyn, oliko Peltonen NHL:ssä pelatessa yhdessäkään joukkueessa edes A-kirjaimen haltijana? Veikkaanpa ettei ollut.

Selänne olisi halutessaan ollut Anaheimissa Niedermayerin lopetettua kapteeni, mutta niinkuin hän itse sanoi, antaa nuorempien (Getz) hoitaa nuo hommat niin hän voi keskittyä itse aiheeseen. Okei, Peltonen on johtajuudessa hiukan edellä Teemua, mutta miksi kovin moni vähättelee Selänteen johtajuustaitoja? Ne nimittäin on timanttia. Ja kun Rami menee ja sanoo, että Ville on kaikista kaikkein suurin niin hän tällä ohittaa tylysti Teemun lisäksi all time kapteenin Saku Koivun. Myös hänen nuorempi veljensä menee johtajuudessa Villen edelle vaikka näyttöä on hiukan vähempi kuin Sakulla. Karu fakta vaan on se, ettei Peltonen on ollut kapteeni maailman kovimmassa liigassa vaikka siellä ei edessä pelannut mitään suurta johtajaa ala Saku Koivu tai vaikkapa Scott Niedermayer.
 

Driver#66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ymmärsin minä. Kirjoitin vain vastaukseni tyylilleni uskollisesti sekavasti. Selänteen johtamiskykyjä ja puolustusominaisuuksia aliarvostetaan Suomessa ja miehen pelityylin ominaisuuksia arvostellaan parin MM-kisapelin perusteella. Peltonen on hieno pelaaja ja Suomen europelien maajoukkueen kunnioitettu kapteeni. Selänne on kuitenkin minusta selvästi Peltosta kovempi johtaja. Mies olisi niin halutessaan ollut Anaheimin monivuotinen kapteeni myös kirjaimellisesti. Henkinen kapteeni hän on ollut jo monta vuotta ja peri sen ruudun eräältä Scott Niedermayerilta. Se että Selänne ei ole toiminut maajoukkueessa kovin usein kapteenina on johtunut siitä, että parhaassa mahdollisessa maajoukkueessa kapteenina on toiminut aina toistaiseksi Suomen kapteenien kapteeni eli Saku Koivu. Peltonen on toki hoitanut ruutunsa paremmin kuin hyvin, mutta en itse häntä asettaisi johtajana Selänteen ja Koivun tasolle. Mikko Koivukin mahtuu mielestäni tuohon väliin. Peltonen on sitten europelaajista se selkeä ykkönen mikä on sekin merkittävä saavutus.

Sen enempää ottamatta kantaa tähän väittelyyn, Teemun puolustuspeli ei ole huonoa ainoastaan maaotteluissa. Tällä kaudella erittäin monta Anaheimin matsia nähneenä voin ilman värilaseja väittää sen olevan vähintään yhtä surkeaa myös änärissä. Välillä myötähäpeä oli erittäinkin suuri kun peli kääntyi omiin päin. Uskon ettei tällä palstalla kovinkaan moni edes tiedä mitä kaikkea rami kommentillaan tarkoittaa. Katsomosta käsin ei ihan yhtä hyvin opi tuntemaan pelaajia. Eikä pistemäärät tee pelaajasta välttämättä suurta persoonaa esim. kopin puolelle.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Raimo Summasen ketjussako näistä pitää puhua? Kaikki arvostavat Selännettä, piste.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
...
Karu fakta vaan on se, ettei Peltonen on ollut kapteeni maailman kovimmassa liigassa vaikka siellä ei edessä pelannut mitään suurta johtajaa ala Saku Koivu tai vaikkapa Scott Niedermayer.

Raimo Summanen on valmentanut näitä tyyppejä, viettänyt heidän kanssaan aikaa, käynyt keskusteluja, nähnyt heidän toimintaansa läheltä eri tilanteissa otteluissa, harjoituksissa, pukkarissa, hotellilla, ruokasalissa jne jne.

Ei hänen tarvitse lukea pelaajien wikipedia-sivuja ja tarkastella tilastoja EP:stä perustellakseen vertailujaan ja lausuntojaan.

Ja edelleenkin, Ville Peltonen on Raimo Summasen valmentaman joukkueen kapteeni alkavalla kaudella - ei Teemu Selänne tai Saku Koivu.
 

10penttiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Habs, Sympatiat NY Rangers
En tiedä/muista niin kysyn, oliko Peltonen NHL:ssä pelatessa yhdessäkään joukkueessa edes A-kirjaimen haltijana? Veikkaanpa ettei ollut.

Selänne olisi halutessaan ollut Anaheimissa Niedermayerin lopetettua kapteeni, mutta niinkuin hän itse sanoi, antaa nuorempien (Getz) hoitaa nuo hommat niin hän voi keskittyä itse aiheeseen. Okei, Peltonen on johtajuudessa hiukan edellä Teemua, mutta miksi kovin moni vähättelee Selänteen johtajuustaitoja? Ne nimittäin on timanttia. Ja kun Rami menee ja sanoo, että Ville on kaikista kaikkein suurin niin hän tällä ohittaa tylysti Teemun lisäksi all time kapteenin Saku Koivun. Myös hänen nuorempi veljensä menee johtajuudessa Villen edelle vaikka näyttöä on hiukan vähempi kuin Sakulla. Karu fakta vaan on se, ettei Peltonen on ollut kapteeni maailman kovimmassa liigassa vaikka siellä ei edessä pelannut mitään suurta johtajaa ala Saku Koivu tai vaikkapa Scott Niedermayer.

juu juu olisi "halutessaan ollut" mutta ei ei ikinä vaan ollut. Mikä johtaja se sellainen on joka on "halutessaan" johtaja mutta muuten ei, näkekeeköhän hän olevansa jotenkin jengin yläpuolella valitessa milloin hän valitsee johtavansa näitä ja milloin ei? Ville nyt vaan on aina sattunut olemaan aina se kapu kun koutsi ja jengi hänen on tätä halunut olevan einä vaan kun hän on itse sitä "halunut" olevan. Kyse siis ei ole missään tasolla Teemun dissaamisesta vaan lunaticon kyseenalaistemisesta.
 

Andrew

Jäsen
Toisaalta, esim. Torinon 2006 olympiakisoissa, joissa Leijonilla oli – väitän – oikeasti kaikkien aikojen peliä pelaava tiimi. Maailman parhaiden pelaajien paikalla ollessa, vieläpä huippukunnossaan keskellä kautta. Mitä teki Peltonen? Arvostamieni Selänteen ja S. Koivun hyytyessä kerrasta poikki –peleissä, Peltonen otti tahtipuikon ja alkoi hommiin. Oikeasti. Aina ääritärkeä avausmaali puolivälierässä jenkkejä vastaan (+ 1 maalisyöttö), avausmaali välierässä Venäjää vastaan (+ 1 maalisyöttö). Ruotsi-finaalissa tasoitus 2-2:een.

Huipputurnauksissa usein maalit ratkaisupeleissä tehdään 3-4 ketjuista, kun kaksi ensimmäistä ketjua eliminoivat toisensa pois. Sen takia tämä yksittäinen maali kovassa pelissä ei tuo yhtään lisäarvoa argumentillesi.

Teemu Selänne on Suomen paras pelaaja kaikilla mittareilla ja Saku Koivu suurin johtaja.

Ville Peltosen ei ole koskaan tarvinnut maajoukkueessa kantaa kärkiketjujen vastuuta silloin, kun Selänne ja Koivu ovat olleet mukana, joten en myöskään näe, että Peltonen on vertailukelpoinen tässä asiassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös