Ilmeisesti oheisen artikkelin kirjoittaja on allekirjoittaneen lailla asenteellinen lahtelainen(?) pelicans fani?
Ilmeisesti oheisen artikkelin kirjoittaja on allekirjoittaneen lailla asenteellinen lahtelainen(?) pelicans fani?
Huutelet Veikko paljon pitkäjänteisyyden perään, että missä luuraa?
Tuon jälkeen esitän kysymyksen: Kuka valmentaja on Pelicansin tai sen edeltäjien perämisessä voittanut enemmän pelejä kuin hävinnyt?
Mielestäni virhe on joka tapauksessa tapahtunut ylemmällä tasolla. Pelicans on toki vain yksi kiekko-organisaatio, missä tehdään mielestäni oudolta näyttäviä ratkaisuja.
Pelicansin kohdalla
Outoratkaisu = hyvä ratkaisu?
Kiitos valaisusta.
Aravirralla siis 82 voittoa ja 78 tappiota, Toivolalla 22 voittoa ja 34 tappiota. Lisäksi Räsäsellä 2 voittoa ja 3 tappiota.
Pelicansin kohdalla tuon kynnyksen ylittää siis Aravirta.
Arvostan toki tätä, että nyt olet halukas vihdoin vastaamaan kysymyksiin, mutta tässä se osittainen ongelma on, kun yhden tv-pelin perusteella on Porista käsin melko vaikea tehdä päteviä analyyseja suuntaan tai toiseen, vaikka tekstitv-valmentajan lempipuuhaa se olisikin.Viestissä nro 44 esittämääsi kysymykseen palaan huomenna, kun Urpon pääottelu Pelicans-Jyp on päättynyt.
Sen verran uskon tietäväni Kaarnastakin, että mies ei ajattele tunteella näitä asioita, tästä on esimerkkinä muunmuassa se, että Koivuset, Kakot ja Jantuset saivat lähteä joukkueesta. Silloin oli kyse nimenomaan siitä, että kohta kolme, joka on tärkein, ei täyttynyt. Kohdat 1 ja 2 taas täyttyivät liiankin hyvin.Oudolta näyttävä ratkaisu.
Esim. numero uno: Pasi Nurminen on päävalmentajan esimies ja alainen.
Esim. numero due: Pasi Räsästä roikotetaan vuositolkulla kakkoskoutsina.
Tämä ei enää koske pelkästään Pelicansia, vaan useita muitakin seuroja, mutta henkilövalinnoista voisi laatia listan hierarkiajärjestyksessä:
1) Henkilö on pelannut seurassa tai ollut muuten toiminnassa joskus mukana
2) Henkilö on pidetty seurajohdon keskuudessa ts. on sopivan mukava tyyppi eikä kyseenalaista seurajohdon osaamista.
3) Osaaminen
Kohdan 3) pitäisi olla aina listan ykkönen. Kohta 1) ei ole tarpeen, mutta voi olla bonus tai sitten rasite. Kohta 2) on haitallista eteenpäin pyrkiville organisaatioille.
Siinä astutaan provon puolelle, jos tuo Räsänen otetaan vertailuun vasta viiden pelin jälkeen...
Jos Räsänen on hoitanut hommansa hyvin, niin miksei hänelle annettu päävalmentajan paikkaa jo Aravirran jälkeen?
Mikä on sitten mielipiteesi ja näkemyksesi siitä, että Toivola palkattiin Aran jälkeen Pelicansien peräsimeen eikä Räsästä, joka oli jo ollut vuosia silloin Pelicansien valmennustiimissä, ensin junnuissa ja sittemmin vt. päävalmentajana ennen Araa ja myöhemmin Aran kakkosena. Miten tämä Toivolan palkkaaminen kahden vuoden projektiin liittyi pitkäjänteiseen toimintaan, seurakuvan ja -toiminnan kehittämiseen?
Toejoen Veikko kirjoitti:Jos Räsänen on hoitanut hommansa hyvin, niin miksei hänelle annettu päävalmentajan paikkaa jo Aravirran jälkeen?
Bulvaani kirjoitti:Ilmeisesti oheisen artikkelin kirjoittaja on allekirjoittaneen lailla asenteellinen lahtelainen(?) pelicans fani?
Tuollaisten artikkeleiden tarkoitus on niin läpinäkyvää ja kyllä tuosta paistaa asenteellisuus.
Toejoen Veikko kirjoitti:Tämä Pelicans-osio on jotenkin käsittämättömän kapeakatseinen yhden totuuden toitottaja ja sekään totuus ei välttämättä kestä kriittistä tarkastelua.
Samaa on havaittavissa myös Pelicans-osiolla säännöllisesti vieralevalla Ässät-jaostolla...
Näkisin kuitenkin, että Kaarnalta loppui rohkeus ja taipui yleisen mielipiteen takia tekemään hätiköidyn valmentajavaihdoksen.
Kyllähän homma näyttää siltä, että Toivola tullessaan joutui hyväksymään Räsäsen ja Nurmisen apuvalmentajikseen, eikä saanut tuoda omia miehiään sisään. Mielestäni se pitäisi olla aina päävalmentajan päätettävissä, keiden kanssa haluaa työskennellä. Nyt valitettavasti joutui ottamaan nämä kaksi herraa, joista varsinkin Räsänen on pyrkinyt jo jonkin aikaa ihan selkeästi päävalmentajaksi. Eli miltään kovin saumattomalta tiimityöskentelyltä homma ei ole näyttänyt näin ulkopuolisen silmin.
Ja nyt päästään myös siihen, että Pelicansin materiaali ei ole millään muotoa sellainen, että sillä pitäisi olla pomminvarmasti kymmenen joukossa. Toki kymmenen joukkoon sijoittumista pitää vaatia, mutta missään vaiheessa tuo ei ollut Toivolan aikakaudella karannut, vaikka vieraspelejä oli ollut selvästi enemmän kuin kotipelejä.
Nyt sitten nähdään, mihin riittää Räsäsen paukut. Viidestä pelistä kuusi pistettä ei oikein viittaa edes alun kuherruskuukauteen.
Kun täällä on keskusteltu Toivola vastaan Räsänen, niin voisitteko kertoa,mitä ovat molempien valmentajien osaamisen vahvat alueet ja perustelut niille.
Jos olen esittänyt yhden ottelun otannan perusteella jotain, niin tottakai esitän silloin ainoastaan faktoja.
Tuo pyytämäni lista Pelicansin >50% voittavista valmentajista oli enemmänkin vastaus ylempänä olleeseen JA-kirjoitukseen. Meinaan toisen kategorian valmentajia taitaa olla huomattavasti enemmän, mutta ainoastaan yhden kohdalla siitä tehdään juttu.
Liekö Toivolasta kirjoittaminen hieman ajankohtaisempaa kuin muiden epäonnistujien suoritusten ruotiminen?
Jos epäonnistumisen kriteeri on voittoprosentti 50, niin silloin suuri osa valmentajista epäonnistuu ja Räsänenkin aivan varmasti.
Jos epäonnistumisen kriteeri on voittoprosentti 50, niin silloin suuri osa valmentajista epäonnistuu ja Räsänenkin aivan varmasti.