Puuttuvan pakin metsästys

  • 193 100
  • 775

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Verolta (taas kerran!) hyviä pointteja. Kyllähän uusi hankinta väkisinkin on aina korvaaja jollekin nykykokoonpanon tyypille. Miksei nyt vain luotettaisi Jyrkkiöön ja Uusitaloon? Eikai aina voi ajatella että "kumminki ne hyytyy ja epäonnistuu kauden mittaan." ?...

Edelleenkään en ole korvaamassa Uusitaloa tai Jyrkkiötä vaan tukemassa heitä.

Kuten olen jo useasti sanonut, Ässien joukkueessa monet pelaajat pelaavat liian suuressa roolissa taitoihinsa nähden, mm. Jyrkkiö ja Uusitalo. Jos joukkueeseen tulisi hyvä kiekollinen pakki, hän ei korvaisi kumpaakaan vaan tulisi luultavimmin Määtän tilalle, jolloin Määttä saisi keskittyä omiin vahvuusalueisiin. Jyrkkiön ja Uusitalon peliaika pienenisi jonkinverran, mikä olisi vaan hyvä, tällöin heidän suoritustasonsa paranisi fyysisen rasituksen pienentyessä. Toisaalta Jyrkkiön niskasta putoaisi suorituspaineita, mikä taas nostaisi hänen rentouttaan pelata. Ässien ykkösylivoima jatkaisi tietysti samassa kokoonpanossa, koska se on toiminut hienosti alkukauden. Nyt saataisiin kakkosylivoiman viivalle lisää osaamista, mikä voisi nostaa sen suoritustasoa.

Koko tämä keskustelu lähti liikkeelle Nickerson huhusta, minkä kyseenalaistin. Eli ymmärrän kyllä, että kiekollisista pakeista on pulaa maailmalla ja kilpailu on kovaa. Minusta vaan on rahojen tuhlausta, jos Nickerson tänne raahataan. Jos valmennus haluaa voimapakin, niin ketjussa mainittu Honkanen on paras vaihtoehto eli hinta on kohtuullinen ja tekee sen mitä nämä kalliitkin herrat.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Yksi asia, mikä tulee aina muistaa näitä kesken kauden paikkoja hankittaessa, on se tosiasia, että uusi mies tulee lähes aina jonkun pelipaikalle ja on näin ollen epäluottamuslause joukkueen nykyiselle jäsenelle.

Korvaamista lainausmerkeissä sen takia, että hyvin usein uusi naama ei ole yhtään parempi kuin entinenkään, mutta saa yleensä peliaikaa, koska on varten vasten hankittu paikkaamaan jotakin rosterin aukkoa.
Ja harvoin kesken kauden saadaankaan hankittua valmista tekijämiestä, koska kyllä näille on pelipaikat jo valmiiksi. Usean yhteensattuman summana voidaan joku saada esim. Mestiksestä tai ulkomailta mutta kyllä siihen muuten on yleensä syy että pelaajasta joku luopuu kesken kauden. Tietysti joillain joukkueilla vain on yksinkertaisesti niin kova porukka että siellä kokoonpanosta tippunut on valmiiksi toisen runkopelaaja mutta tämäkin on melko harvinaista.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä meillä peruspuolustajia on, mutta kun eivät vaan perkele hoida hommiaan! Av:n aikana vastustajan maskimies seisoo maalinedessä jos haluaa, Määttä pystyy siitä miehen siirtämään vain koska massaa on takana.

Kun taas Yv on toiminut, niin eikö pitäisi korjauttaa se osa-alue mikä ei toimi?!

Siksi en näe nyt mitään syytä, että näytetään persettä Uusitalolle ja Jyrkkiölle. Kaverit on hoitaneet hienosti hommansa ja kumpikaan ei ole edes +- tilastossa miinuksen puolella vaikka peliaika on Villellä todella suuri, ja Jessekin pelaa yli 20min per peli.

Nyt on ollut aikaa korjata alivoima kuntoon, huomenna nähdään onko mitään saatu aikaiseksi.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Edelleenkään en ole korvaamassa Uusitaloa tai Jyrkkiötä vaan tukemassa heitä.

En oikein ymmärrä miten Jyrkkiötä ja Uusitaloa tukisi se, että raahataan joku kaveri heidän vahvuusalueelleen, varsinkin kun tämä osasto on nyt toistaiseksi toiminut hyvin. Sen sijaan perinteisestä puolustavasta pakista on juuri nyt pulaa. En itse pidä Nickersonia hyvänä vaihtoehtona, kaverin ympärillä on paljon myös vääränlaista kuohuntaa ja lisäksi kovuus on usein pelkkää showta. Kiekollisesti mies on toki aliarvostettu. Sen sijaan joku oikeasti iso ja kovaotteinen kaveri loisi Ässien kannalta mukavaa karmaa vastustajien mieliin. Sinällään on kyllä ihan sama hoituuko oma hyvin millä mitoilla ja asenteella, kunhan hoituu.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En oikein ymmärrä miten Jyrkkiötä ja Uusitaloa tukisi se, että raahataan joku kaveri heidän vahvuusalueelleen, varsinkin kun tämä osasto on nyt toistaiseksi toiminut hyvin...

Uusitalo pelaa tällä hetkellä lähes puoltatuntia pelissä, mikä on liikaa, vaikka kaveri onkin loistavassa fyysisessä kunnossa. Pitkässä sarjassa tämä tulee ennen pitkään näkymään virheinä. Sama pätee Jyrkkiöön ja pitää muistaa, että kysymys on nuoresta pelaajasta, joka reagoi virheisiinsä voimakkaasti. Jos näitä virheitä tulee liikaa, nuori pelaaja voi "romahtaa" ja itseluottamuksen uusi kerääminen saattaa kestää pitkään.

Eli jos Uusitalon ja Jyrkkiön peliaika putoaa muutamia minuutteja, heidän osaamisensa vain vahvistuu. Kyse ei ole kummankaan hyllyttämisestä tai syrjäyttämisestä.
 
Viimeksi muokattu:

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
uusi mies tulee lähes aina jonkun pelipaikalle ja on näin ollen epäluottamuslause joukkueen nykyiselle jäsenelle. Tätä taustaa vasten en oikein ymmärrä tämän Zaborskyn hankintaa, koska meillä on useita hyvin samantyyppisiä pelaajia (Kivenmäki, Salminen, Savinainen, Niemi, Piros, jne.).

Olen itsekin tuota Z:n hankintaa pyöritellyt, ja kovasti toivon, että taustalla on jokin ajatus. Jos Z hankittiin antamaan noille yllä boldatuille kavereille painetta, koska tuossa on joukkueen kolme kovinta alisuorittajaa, niin sitten hankinnassa on järkeä. Tilanne tällä hetkellä on kuitenkin sellainen, että käytännössä pelipaikoista ei juuri ole ollut kilpailua, loukkaantumisten vuoksi.

Väärään ketjuun, mutta menköön.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuossa on tuo yksi ihana sana, JOS.

Eli siis hommataan kiekollinen puolustaja sen takia, että JOS Villen ja Jessen taso laskee?

Ja sanoisin että kyllä Jessen itseluottamus romahtaa jo siitäkin, jos sinne hankitaan joku täytemies viemään hänen peliaikaa.
Tehtäisiin todella suuri virhe jos nyt vietäisiin Jyrkkiöltä peliaikaa vain sen takia JOS miehen taso saattaa laskea. Jos olisin Tami, sanoisin sinulle että; Ihminen oppii sitä mitä tekeee! Eli annetaan nyt Jesselle työrauha ja mahdollisuus kehittyä kun siihen kerrankin on mahdollisuus.

Tosifani, haluaisin myös kuulla perustelusi , että miten sen hyökkäävän puolustajan hankinta korjaa meidän alivoimapelaamista? Tai muutenkaan maalinedustan siivoamista, josta hakataan meitä vastaan maaleja luvattoman paljon.

Kun nämä meidän mainitsemasi peruspuolustajat eivät ole hoitaneet tähän mennessä hommiaan hyvin, miksi he hoitaisivat yhtäkkiä hommansa hyvin?
Kiekollisen puolustajan hankinnalla horjutettaisiin vain Uusitalon ja Jyrkkiön itseluottamusta. Ja kun puhutaan Uusitalosta ja Jyrkkiöstä, niin itseluottamuksen romahdus tarkoittaisi sitä, että miehille ei suuremmin ole enää käyttöä pelaavassa kokoonpanossa.
 

IkuinenPata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Williams, Mogilny, Afinogenov.
On totta, etta itsekin mietin ennen kauden alkua, etta puolustuksesta puuttuu kaikkea, kasia, jalkoja, kokoa, varmuutta. Talla hetkella nayttaisi silta, etta Jyrkkio ja Uusitalo on Assien tasoiseen joukkueeseen kelvolliset hoitamaan kiekollista roolia, jolloin vahvistukset tarvittaisiin oman maalinedustalle, kovuuteen. Kiekollinen pakki tuo joukkueeseen hyvaa kiekonkuljetusta, jolla peli saadaan nopeasti ja hallitusti vastustajan paatyyn, joka taas antaa hyokkaajille mahdollisuuden tehokkaampaan peliin. Kiekollinen puolustaja on myos todella tarkea viivassa, kun puhutaan ylivoimapelaamisesta. Jyrkkio on selkeasti jalostumassa tallaiseksi pelaajaksi, ja se vaatii sen pienen ajan, jotta kaikki potentiaali saadaan irti, ja varmuus omaan tekemiseen. Talla hetkella ei ole mitaan hataa hyokkayssuuntaan, puolustajat ovat tehoilla, hyokkaajat ovat tehoilla, maalinteko toimii, luojan kiitos, silla kiekko heiluu joka pelissa omissa 3-6:teen kertaa. MEILLA EI OLE PAKKIA, JOKA HOITAA MAALINEDUSTAN. Joku tilastonikkari voisi kertoa, kuinka monta maalia assia vastaan on tehty maalinedesta. Luvattoman monta.

Olen aina ollut sen kannattaja, etta joukkueessa taytyy olla promoottori puolustuksessa, joka on todellinen liideri kiekollisessa pelissa, mutta tarkeinta kauden aikana on reagoida sen mukaan, mitka on puitteet ja mita tarvitaan. VARMUUS, on se sana, jota tuo puolustus huutaa taydellisesti. Oikein sijoittuneisuus, voimakkuus/ilkeys(koko) ja pelillinen alykkyys on varmuutta. Meilla ei ole puolustajaa, jolla olisi varmuutta. Huvittavaa lukea, etta Tapio "kuka" Sammalkangas on nostettu siihen asemaan, etta kun han palaa, puolustuksessa on varmuutta tarpeeksi. Toki han on hyva lisa puolustukseen ja tulee siihen kaivattuun alueeseen, mutta ei todellakaan riittava. Edelleen ollaan puhuttu budjetin rajallisuudesta niin loistavin tilanne olisi saada hieman kiekollista, ja todella paljon todellista varmuutta, samassa paketissa. KK.

Kerro sina arvon palstaveli, kenet laittaisit jaalle puolustajista, kun olemme maalin johdossa, ja pelia on jaljella viimeiset nelja minuuttia? Niinpa. Sita miettii varmasti myos Rocky toisinaan.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Joku tilastonikkari voisi kertoa, kuinka monta maalia assia vastaan on tehty maalinedesta. Luvattoman monta.

Laskin nopeasti että 21/44 päästetyistä maaleista on tullut maalin edustalta tai parhaasta laukaisusektorilta kohti suoraa maalin edestä n. parin metrin päästä maalivahdin alueesta. Käsittämättömän huono lukema. Kertoo karua kieltä puolustuksen onnistumisesta. Ainoastaan Kärppät ja TPS ei ole onnistunut tällä kaudella tekemään maalia Ässien verkkoon maalin edestä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Ja sanoisin että kyllä Jessen itseluottamus romahtaa jo siitäkin, jos sinne hankitaan joku täytemies viemään hänen peliaikaa.
Tehtäisiin todella suuri virhe jos nyt vietäisiin Jyrkkiöltä peliaikaa vain sen takia JOS miehen taso saattaa laskea. Jos olisin Tami, sanoisin sinulle että; Ihminen oppii sitä mitä tekeee! Eli annetaan nyt Jesselle työrauha ja mahdollisuus kehittyä kun siihen kerrankin on mahdollisuus.

Tosifani, haluaisin myös kuulla perustelusi , että miten sen hyökkäävän puolustajan hankinta korjaa meidän alivoimapelaamista? Tai muutenkaan maalinedustan siivoamista, josta hakataan meitä vastaan maaleja luvattoman paljon...

Jyrkkiö on fyysisesti raakile, eikä pysty säilyttämään tasoaan tasaisena koko kauden läpi. Tällöin hänen henkinen kantti punnitaan.

Täytemiehiä en Poriin halua, jos tänne pakki tulee, hänen tulee olla kunnon vahvistus.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sepäs tässä sitten onkin ongelma, valitettavasti rahat eivät riitä pelaajaan joka täyttäisi sinun vaatimuksesi. Kiekollinen puolustaja joka on myös kova ja hyvä siivoamaan maalinedustan. Ei irtoa halvalla, ja varmasti kelpaisi myös muille seuroille kuin Ässille.

Kiitos siitä, kun jaksoit vastata kysymykseeni. Eli ilmeisesti olet samaa mieltä siitä, että sen hyökkäävän pakin hommaaminen ei paranna meidän puolustuspelaamista.

Kyllä, Jyrkkiö on vielä fyysisesti raakile. Mutta niin on moni muukin...Harvoin nämä nuoret lupaukset kuitenkaan ovat fyysisesti valmiita pelaajia. Jyrkkiön fyysiset ominaisuudet paranevat päivä päivältä pelaamalla kovia miesten pelejä.

Miksi siis hankkia nyt se hyökkäävä puolustaja, kun hommat ovat siltä osin toistaiseksi kunnossa. Antaa Jessen ja Villen painaa niin kauan kun homma vain toimii...
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Perusporilainen mentaliteetti se vaan jyllää TosiFaninkin sisuksissa, vaikka aina välillä itse yrittääkin siitä eroon päästä. Ainakin kirjoitusten perusteella.

On hyvin perusporilaista ja suomalaista alkaa odottamaan romahdusta jonkun onnistuessa. Nyt pitäisi olla iloinen ja antaa poikien painaa. Itseluottamus nousee onnistumisten myötä ja usein se lopullinen läpimurto ei muusta kiinni olekaan.

Olisi viimeinen virhe hakea puolustukseen nyt samantyylinen puolustaja kuin esim. Jyrkkiö on. Vielä, kun muistetaan, että nämä kiekolliset haut ovat usein "kiekollisia", niin moisella hankinnalla ei saavuteta mitään hyvää. Pahimmillaan ainoastaan romutetaan nyt hyvässä nosteessa olevan nuoren pelaajan itseluottamus.

Huomattavasti parempi osumavarmuus sen sijaan on fyysisesti ronskille puolustavalle puolustajalle. Juuri sellaista Ässät nyt eniten sitäpaitsi kaipaakin ja lienee selvää, että tällaista myös haetaan.
 

Wrister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olin myös ennen kauden alkua sitä mieltä, että kiekollinen pakki on ensisijainen hankinta puolustukseen. Nyt on helppo todeta, että Jyrkkiöllä ja Uusitalolla pärjätään kiekollisten puolustajien vertailussa tämän päivän SM-liigassa vähintään tyydyttävästi.

Kilpeläisen otteissa on parantamisen varaa, mutta sellaisen asian olen huomannut, että luvattoman kovassa maskissa Eero joutuu kiekkoja torjumaan. Siniviivalaukauksia on viime aikoina uponnut aika kovalla tahdilla ja tästä on tullut Kilpeläistä kirottuakin, mutta maaleja nauhalta katseltuani, on ollut todettava, että aina siellä maalivahdin edessä on maskimies saanut huseerata rauhassa. Tietysti Kilpeläisenkin olisi syytä kiinnittää huomiota kiekon seuraamiseen maskin takaa, mutta kyllä se maalivahdilta vie vastuuta aika paljon pois päästetyistä maaleista, jos vastustajan annetaan rauhassa maski rakentaa.

Juuri tähän ongelmaan tarvitaan fyysistä puolustavaa puolustajaa, jonka liike on kuitenkin riittävällä tasolla. Alivoimapeliin, joka on vuotanut pahasti, tällaisesta pelaajasta olisi maalinedustapelaamisessa erittäin suuri apu.

Fakta on se, että kiekollisista pakeista on aina pulaa, mutta puolustavia puolustajia sen sijaan saattaa jopa olla saatavissa Ässien budjetilla.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
....

Kiitos siitä, kun jaksoit vastata kysymykseeni. Eli ilmeisesti olet samaa mieltä siitä, että sen hyökkäävän pakin hommaaminen ei paranna meidän puolustuspelaamista.

...

Miksi siis hankkia nyt se hyökkäävä puolustaja, kun hommat ovat siltä osin toistaiseksi kunnossa. Antaa Jessen ja Villen painaa niin kauan kun homma vain toimii...

Minusta Ässien puolustuspelaamisen ongelma ei ole pakkikalusto vaan pelisysteemin toteuttaminen ja turhat virheet.

Antaa Villen ja Jessen painaa, mutta jos halutaan parantaa joukkueen tasoa, tarvitsemme yhden hyvän pakin.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minusta Ässien puolustuspelaamisen ongelma ei ole pakkikalusto vaan pelisysteemin toteuttaminen ja turhat virheet.

Antaa Villen ja Jessen painaa, mutta jos halutaan parantaa joukkueen tasoa, tarvitsemme yhden hyvän pakin.

Ässiltä löytyy muuten kaksi puolustajaa tällä hetkellä puolustajien pistepörssin TOP10 sisältä, toisin kuin miltään muulta joukkueelta. Pieni tilastohuomio tämän hetken tilanteesta.

Nimenomaan tarvitaan se yksi hyvä pakki. Mutta minun ja monen muun palstaveljen mielestä, sen puolustajan tulee olla varma ja kovaotteinen joka saa maskimiehet siirrettyä Eeron edestä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jos valmennus haluaa voimapakin, niin ketjussa mainittu Honkanen on paras vaihtoehto eli hinta on kohtuullinen ja tekee sen mitä nämä kalliitkin herrat.

Honkanen on voimapakki mutta taidot eivät tällä erää riitä edes Ässäpakistossa kuuden pelaavan pakin joukkoon. Vuosien varrella on aika monta peliä kaverilta tullut nähtyä ja en usko liikkeen ainakaan parantuneen. Mestikseen kyllä oiva fyysinen pakki, mutta käsittääksi Ässillä on tällä(kin) kaudella tähtäin ainakin säälipleijareihin.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
En jaksa paljon spekuloida, kun mitään pakkia ei vielä näy. Mutta jos tulee, niin ehdottomasti kovuutta puolustus tällä hetkellä tarvitsee. Kiekollinen peli on kyllä ihan hyvillä kantimilla, jos vaan mitään pahempia loukkaantumisia ei satu. Huomenna voisi silti Jessen ollessa poissa, kokeilla Zaborskya viivassa.

Ja Zaborskyn hankintaan on ainakin tässä vaiheessa pakko olla tyytyväinen. Piroksen peli on ollut aikamoista paskaa, ja on huojentavaa huomata, että toimistolla edes yritetään korvata tätä surffailijaa, eikä vain ihmetellä.
 

Bendul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien pitäisi hankkia puolustukseensa pelikuntoinen Tero Määttä. Tämä olisi edullisin ratkaisu, onhan miehessä kiinni jo kymmenys ensi kaudenkin budjetista. Tämän hetken Määttä on puolustuksen suurin (niinpä...) yksittäinen ongelma. Tilastot saattavat toki joskus valehdella, mutta niiden perusteella ei Teroa kannattaisi usein kentälle päästää. Ässiä vastaan on tehty tähän mennessä 28 maalia tasakentällisin. Käyttäkäämme hetki elämästämme tutkimalla sitä, ketkä puolustajista ovat takaiskujen aikana jäällä huseeranneet.

Puolustajat ovat keskimääräisen peliaikansa mukaisessa järjestyksessä.

Uusitalo, 12 ottelua, peliaika 26.05, kentällä viiden maalin aikana
Iliakis, 12, 22.40, 12 kertaa maalin aikana kentällä
Kuusisto,12, 22.31, 6 takaiskua
Jyrkkiö, 9, 20.41, 5 kolahdusta
Määttä, 12, 20.15, 16 kertaa mukana puuskuttamassa
Palomäki 10, 13.17, 6 maalia katseltuna

Määtän 16/28 on lukema, joka yllätti ainakin minut. Olen kyllä huomannut, että meno on ollut järkyttävän näköistä verrattuna viime kauden alkuun, jolloin Tero pelasi simppeliä kiekkoa ilman suurempia virheitä.

Peliaikatilastossa Määttä on valahtanut Ässien sisällä jo viidenneksi. Kuopion ulosajo vaikuttaa hieman, mutta neljättä sijaa korkeammalle Terolla ei ilman sitäkään olisi asiaa.

Se, että toiseksi suurin oman pään ongelma on Iliakis, ei myöskään ole suuri yllätys. Hyvän ensivaikutelman jälkeen mies on vaipunut epävarmaksi virheiden kasautumaksi. Mitään suuria pelillisiä vahvuuksia ei Iliakisilla mielestäni ole, joten suurta kohennusta tilastoihin ei nykyisillä peliajoilla tule.

Puolustukseen pitäisi siis hankkia hyvän tason peruspuolustaja, parempi kuin Iliakis. Näin Iliakisin ja Määtän kuormaa voisi pudottaa hieman, mikä saattaisi olla joukkueen pistetilanteelle helpotus.

Kiekollisen puolen päävastuun jättäisin ilolla Uusitalolle ja Jyrkkiölle. Ville poikkeaa ehkä melko lailla kiekollisen pakin prototyypistä, mutta omalla erikoisella tavallaan hän saa homman toimimaan aivan riittävän hyvin. Jyrkkiö on tottunut vetämään tarvittaessa puoli tuntia pelissä. Yksi hänen suurimmista vahvuuksistaan on halu voittaa kiekkopelejä. Hänen kokemattomuutensa ei ole niin merkittävä asia kuin joillakin muilla, sillä uskoakseni miehen omaan ajatteluun kuuluu se, että ollessaan joukkueessa hän haluaa olla ratkaisupelaaja.
Uusitalon vahvuus on loppumaton kunto ja halu tehdä töitä. Mielestäni tälle kaksikolle voi ja pitää antaa päävastuu puolustuksen kiekollisuudesta.

Kaiken tämän löpinän voisi tiivistää siihen, että on kohtuutonta odottaa Uusitalon ja Jyrkkiön järjestävän maaleja samaan tahtiin kuin Määttä ja Iliakis niitä omaan päähän ovat päästämässä.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Uusitalon vahvuus on loppumaton kunto ja halu tehdä töitä.

Tuo pitää niin hyvin paikkansa. Tällä kaudella jo muutamassa matsissa ihmetellyt että miten mies jaksaa? Menee kuitenkin aina kulmaan ja ottaa taklauksia ja iskuja. Taisi olla Tappara-pelissä kun Ville oli koko 2min alivoiman jäällä, ja päätti sen vielä terävään spurttiin jonka ansiosta riisti kiekon ja sai purettua.
Saataisiimpa Tero samanlaiseen kuntoon....
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Koko tämä keskustelu lähti liikkeelle Nickerson huhusta, minkä kyseenalaistin. Eli ymmärrän kyllä, että kiekollisista pakeista on pulaa maailmalla ja kilpailu on kovaa. Minusta vaan on rahojen tuhlausta, jos Nickerson tänne raahataan. Jos valmennus haluaa voimapakin, niin ketjussa mainittu Honkanen on paras vaihtoehto eli hinta on kohtuullinen ja tekee sen mitä nämä kalliitkin herrat.

Mitähän hyvää ja lisäarvoista olisi jossain never-höörd Honkasessa? Ei ole mitenkään erityisen kovan kaverin mainetta itselleen ainakaan tähän asti hankkinut. Kovuutta ja kokoa Ässä-rosteri huutaa edelleen ja IMO on aivan sama löytyykö kaverilta liikettä yhtään sen enemää kuin vaikkapa Helgeltäkään. Ne rusettiluistelijat on sitten ihan erikseen. V-mäisyyttä sen sijaan pitää luonteessa olla enemmän kuin Marko Toivosella tai Sami "Gentle Giant" Heleniuksella.
 

Stern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oi voi. Ässillä menee tosi lujaa tällä hetkellä. Ei nyt pilata sitä ihan katastrofihankinnalla, joka miellyttää ehkä sataa työtöntä, väkivallasta innostunutta hitsaria (yleisökeskiarvossa vain pieni lisälohtu), mutta josta ei ole värikkään luonteen lisäksi mitään muuta iloa. Ässät tarvitsee pelaavan puolustajan, eikä luonnevikaista jäähyautomaattia. Edellisvisiitillä Nickersonista oli hyvin vähän iloa, ja tällä kertaa Matt on vielä edellisvisiittiäkin huonommassa kunnossa. Mitä apua Nickersonista voisi edes teoriassa olla?

PS. Täällä mulle on kerrottu noin miljoona kertaa, että Hirsimäki ei ole vastuussa pelaajahankinnoista. Niin vaan tuntuu olevan, kuten voi SK:n artikkelista päätellä.
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
PS. Täällä mulle on kerrottu noin miljoona kertaa, että Hirsimäki ei ole vastuussa pelaajahankinnoista. Niin vaan tuntuu olevan, kuten voi SK:n artikkelista päätellä.

Nyt Jukka hankkii rautaisella ammattitaidolla (ei ole) pelaajia joukkueeseen kun toinen rautainen ammattilainen (ei ole) on lähtenyt vahaamaan nordiksen kupeeseen viiksiään ja cowboy -hattuaan.

Jotenkin tuntuu, että Nickersonin väkisin raahaaminen takaisin on tällä kertaa huono idea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös