Putous

  • 615 615
  • 1 890

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Maailman epähauskin koomikko Ernest Lawson ei ole remmissä, kuten ei myöskään seksuaalirikollinen Roope Salminen, joten voin antaa jopa mahdollisuuden.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Köpi on hyvä signaus ja muutenkin kokoonpano vaikuttaa ihan hauskalta, pitänee muksujen kanssa ainakin eka jakso väijyä ja antaa mahdollisuus.

Minä tykkään Niina Lahtisesta, on hauska tyyppi. Sitä en tiedä, miten pärjää juontajana, mutta epäilisin ett ihan hyvin.
 

Jospa

Jäsen
Odotan kyllä mielenkiinnolla tätä kautta, Sipola ja Töyssy vanhoista mukana. Köpiä odotan ehkä eniten ja Linda Wiklund myös mielenkiintoinen, olen pitänyt hänen työskentelystään Emma-teatterin kesäteatterinäytöksissä.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Ajattelin ostaa lapsille joululahjaksi liput Putouksen liveen, kun viime kaudella käytiin kenraalia katsomassa. Inflaatio näköjään iskenyt noihinkin. Kenraalin hintoihin tullu hieman yli 10% lisää ja en nyt ihan tarkkaan muista mitä live keväällä maksoi mut muistikuvien mukaan vielä vähän isompi inflaatio niissä. No ostan minä nuo joka tapauksessa, mutta pitää vähän miettiä mihin lähetykseen sitä menisi.
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tässähän on valmiiksi kirjoitettuja sketsejä Köpille:



Porilainen taparikollinen Pulkkisesta.
(Vai onko tämä just se porilainen perusjamppa jota ei toivottu)

Hauskoja pätkiä nämä. Toivottavasti Köpi keksii kuitenkin jonkin "oman" juttunsa. Tosin en ihmettelisi jos jossain yhteydessä tätä porin murteella höpinää kuulisi, eikös siellä niitä muitakin sketsejä ole sketsihahmojen lisäksi.

Eipä ole tätä ohjelmaa tullut vuosiin katsottua, poislukien yksittäiset hetket per tuotantokausi. Nyt vois antaa ainakin mahdollisuuden.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Ostin muuten liput 4.2. liveen (kolmas lähetys). Oletan että ekassa jaksossa esitellään hahmot, toisessa ne tekevät jotain ja kolmannessa sitten ensimmäinen pudotus. En ehkä tuonne kehtaa mennä SaiPa-paita päällä, mutta sieltä katsomosta voi silti yrittää minut ja lapseni bongata tuolloin.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Meilläkin poika aina kyselee, että mentäiskö joskus katsomaan Putousta tai Possea. No nyt mennään avausjaksoa katsomaan oikein suoraan lähetykseen.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Ensi viikon lauantaina alkaa. Odotuksia?

Meikäläinen ei ainakaan odota tältä enää yhtään mitään.

No toivotaan, ettei Kallio Juuson hahmo ole mikään tuanoitiäksää.

Tökä on aina kova. Sipola miellyttävä. Miten sopii Lahtis-Niina juontajaksi on mielenkiintoinen seikka.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Tänään alkaa. Odotukset ovat aika matalalla, niin se antaa isot mahdollisuudet yllättää ja onnistua.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Itselläkään ei odotuksia. Varsinkin hahmoskabaan asenne vähän sellainen "voi ei" jo valmiiksi, eli ehkä odotan enemmän joltain yksittäisiltä sketseiltä koskien vaikka ajankohtaisia puheenaiheita. Toki näissäkin olen todennut Possen onnistuneen jossain määrin paremmin. Korostan: jossain määrin.
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Menneiltä vuosilta on pari hokemaa jäänyt silloin tällöin käytettäväksi;

- Ristus mikä reissu.
- Firman piikkiin.
- Sillai kai.

Jonkun uuden voisin ottaa valikoimaan, niin sellaista hyvää hokemaa odotan tältä kaudelta. En muuta.
 
Viimeksi muokattu:

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
eli ehkä odotan enemmän joltain yksittäisiltä sketseiltä koskien vaikka ajankohtaisia puheenaiheita.

Itselläni tuo hahmokisa ei ole enää napannut vuosiin - ihan kehnon tason ja käsikirjoituksen väkinäisyyden vuoksi. Hahmot eivät vain uppoa minuun, pois lukien yksittäiset pätkät.

Tämä ohjelma saa mahdollisuuden juuri noiden livesketsien vuoksi, joissa parodiat julkisuuden hehnkilöistä tai esim toisista ohjelmista ovat usein ihan hauskoja. Myös imitoinnit ovat osalta näyttelijöistä onnistuneet hyvin.
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Putous vol.15

Näin ennakkoon, eniten tummia varjoja omalle Putous-nautinnolleni luo ilman muuta, juontajan raskaan viitan harteilleen ottava, Rasittava, "K-kyllä MINÄ...", Niina Lahtinen.

Montako kertaa lähetyksessä kuullaan hänen verbaalisesta leipälävestään tuo yksikön ensimmäinen persoonapronomini? Kymmenen? 50? Sata?

Muuten on kyllä ihan posit tunnelmat.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Mikä tässä ärsyttää aikuista katsojaa, on ehkä tuo käsikirjoituksen löyhkä heti alussa. Juontaja arvaa ihmeen helposti, ketä hän haastatteleekaan.

Ja jep, Niina Lahtinen on itsellekin jotenkin liikaa.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Ai tälle on ihan oma ketjunsa. On kyllä hulvaton!! :DD

Esim. Suomen hauskin mies Köpi Kallio! :D On näköjään myös loistava imitaattori. :D Köpin Niinistö-imitaatio ihan 5/5! :D

Nyt viikkokatsaukseen tuli yllättäen runonlausuja ja se sano tissit ja pallit. :D
 
Viimeksi muokattu:

Jerppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On kyllä niin väkisinväännettyä settiä :D En ymmärrä miksi katson tätä enää, mutta ei oo muutakaan tekemistä. Sketsihahmot kyllä kiinnostaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös