Puolivälierät 2013: Ässät-KalPa

  • 112 932
  • 487

Savon Detroit

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Sabres
Siellä ollaan KalPan sivuston ylläpitäjää myöden sekaisin. Lähtevät siis ryöstämään kotietua lauantaina...

Pikkusen ovat myöhässä.

(Linkki KalPan kotisivuille)

EDIT: Missäs muuten Susi-Jussi? Ei näkynyt häiskää keskiviikkona mestoilla? Ensimmäinen kerta(miesmuistiin) kun jantteri ei ole paikanpäälllä kailottamassa. Noita kun olisi se pari sataa katsomossa, niin johan olisi monotoninen mekkala. Pesisi helposti Raumam guoroboja ja eteläpäädyn sämpylänjakajat.
Keuhkokuumeessa ukkelin on aika paha kannustella mutta tuleehan sinne musta verkosto ainakin lauantaina haastamaan ja etelästäkin kai muuta susiklubia.

Tulee muuten melkonen mittelö lauantaina kun KalPee on käytännössä selkä seinällä jo. Porista on pakko puristaa voitto millä ilveellä tahansa, ei ole vaihtoehtoja sarjan jatkumisen kannalta.
 
Viimeksi muokattu:

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Onhan se Kolehmainen jossain määrin tainnut ihon alle päästä jos tarvitsee edes jotain muistutuksia ja jatkotoimenpiteitä miettiä. Harvat arvostavat Jarkko Ruutuakaan kovin korkealle, mutta hyvin tuntuu ihon alle pääsevän jatkuvasti sikailuillaan.

Lastensuojeluun jäi vielä soittamatta. Ai mutta Jyrihän on jo aikuinen mies, toisin kuin Jannu. Kentällä on hyvä lyödä takaisin, pystyy sen tekemään tuomarin huomaamattakin. Kunhan ei lyö alasuojan viereen, sentään samalle tasolle ei kannata laskeutua. Ymmärrän myös auttavasti, jos Marttinen aiheuttaa hermoromahdusta, ei ole ehkä ihan Lady Bing Trophyn miehiä.

Kolehmainen on hyvä taklaamaan, jos nyt välillä annetaan positiivistakin palautetta. Jakaa kovia pommeja puhtaasti, sitä arvostan.
 

HokiHero

Jäsen
Itse olen onnistunut jollain tapaa asennoitumaan rennommin tähän playoff-sarjaan ja tajunnut, että tästä kuuluu nauttia. Välillä meinasi ottaa vähän turhan vakavasti jokaisen väärin vihelletyn tilanteen tai pomppumaalin, eikä sellanen pelonsekainen pelien seuraaminen ole itsellekkään enää kivaa.

Eilinen peli oli sekava ja heikko kotijoukkueelta, mutta silti esimerkiksi Kasperin taklaus Uusitaloon ja ennakkoluuloton pelaaminen saa hyvän mielen. Tuntuu, että siinä on todellinen huippunimi parin vuoden päästä, joka on ns. hyvissä käsissä harjoittelun suhteen. Lähes kuin isänsä, mutta pehmeämmillä käsillä. Myös Kolehmainen on tervetullut lisä KalPaan. Mielummin katson sitä, että KalPalla roiskuu välillä yli kuin että kalakukkoja raiskataan jokaiseen koloon vuodesta toiseen ilman mitään asennetta ja tunnetta.

Ässiltä Armiaa on kiistatta huikea seurata ja todella toivon, että siinä on suomelle tuleva supertähti, joka pelaa samalla myös viihdyttävää kiekkoa.

Itse koitan välttää sellaista foorumilla hengailua ja f5 rämpyttelyä. Koneella tulee muutenkin vietettyä liikaa aikaa ja tänne voi jumittua moneksi tunniksi jos sitä ei erikseen muista välttää.
 

Puksprööti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sinä itkit Kivelle potkuja lokakuusta lähtien, tällä hetkellä koko kiekkoa seuraava Suomi osoittaa kaltaisiasi sormella ja nauraa. On uskomatonta että kaiken tämän jälkeenkin perustat arvostuksesi Kiveä kohtaan siihen, peluuttaako hän Honkasta vai Parkkosta.

Ässien valmennuskuviot eivät kuulu tähän, mutta ei minulla ole mitään Pekka Virtaa vastaan. Tämä nykysysteemi vain oksettaa.

Ja sinä olet sitä mieltä että Ässien nykytilanne on Kiven ansiota. Huhhuijjaa. Kivi saa lähteä puolestani junnujen kanssa räpeltämään, Pekka Virta on varmasti parempi valmentaja ensi kaudella kuin Karri tällä. Itse olen ainakin varsin tyytyväinen tähän. Tyhmää ehkä tarttua tähän Vellihousun trollausheittoon, mutta en voinut vastustaa - pahoittelut. Miehen menneet kirjoitukset ja legendaariset tuliaseheitot kuitenkin vieneet jo kaiken pohjan.

Suurimmat pelot tässä sarjassa ovat ne että kestääkö Kiven propelli vai sulavatko sulakkeet. Mies kun voi olla Ässien ainut este mitalipeleihin pääsyyn.

Niin, ja Parkkonen kentälle.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Sarjan kannalta varsin ratkaiseva Porin peli tulee olemaan varsin tunteet pinnassa ottelu. Toivottavasti mihinkään ylilyönteihin ei lähdetä, siinä kun helposti menee lataus yli ja keskittyminen olennaiseen unohtuu.


Ja sinä olet sitä mieltä että Ässien nykytilanne on Kiven ansiota. Huhhuijjaa. Kivi saa lähteä puolestani junnujen kanssa räpeltämään, Pekka Virta on varmasti parempi valmentaja ensi kaudella kuin Karri tällä. Itse olen ainakin varsin tyytyväinen tähän. Tyhmää ehkä tarttua tähän Vellihousun trollausheittoon, mutta en voinut vastustaa - pahoittelut. Miehen menneet kirjoitukset ja legendaariset tuliaseheitot kuitenkin vieneet jo kaiken pohjan.

Suurimmat pelot tässä sarjassa ovat ne että kestääkö Kiven propelli vai sulavatko sulakkeet. Mies kun voi olla Ässien ainut este mitalipeleihin pääsyyn.

Niin, ja Parkkonen kentälle.

Minä ainakin olen ja Virran varmuudesta saamme näyttöjä tämän vuoden syyskuusta lähtien, Karri antaa niitä nyt tässä sarjassa.

Kivi on siis mahdollisesti ainoa este Ässien jatkoon menolle eivätkä esim. mahdolliset loukkaantumiset? Keulapuomin syvältä kumpuavaa kiekkoanalyysiä. Typerää tarttua tällaiseen, ei saisi kommentoida miehen viestejä jolla ei koskaan ole sitä pohjaa ollutkaan, mutta en voinut vastustaa - pahoittelut.
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
KalPan kannattajat haukkuvat hanakasti Jari Laukkasta. En todellakaan puolusta Papua, mutta minusta huomattavasti olennaisempi seikka on KalPan parhaan hyökkääjän, Sakari Salmisen, otteet. Jokainen jääkiekosta jotain tietävä tietää sen tosiasian, että jos joukkue haluaa menestyä, sen parhaat pelaajat täytyvät olla parhaita (esim JYP:n Perrin viime kaudella). Sakke ei ole ollut paras hyökkääjä. Itse asiassa porilainen katoaa kuvasta silloin, kun Ässiä vastaan pelataan.

Eikä KalPa ilmeisesti nyt ihan surkea ole ollut. Käsittääkseni maalipaikkoja oli Kuopionkin pelissä ja Masuhr laukoi tolppaan jne. (En nähnyt peliä itse)

Kun se tosiasia kuitenkin on se, että jompi kumpi putoaa joka tapauksessa ja minkäs sitä paremmalleen mitään voit. Ässät pelaa loistavaa hokia tällä hetkellä. Kilpailu on hirvittävän kovaa ja mestaruuden voittaminen on pirun vaikeaa.

Ja sanottakoon vielä sen verran, että toissa kaudella Lukkoa vastaan KalPa johti jo voitoin 2-0 ja samalla tavalla silloin Lukko-kannattajat vaativat potkuja silloiselle valmentajalle, mutta kun Lukko nousi sarjassa voittoon, ääni vaihtui kellossa.
 

Tuamas

Jäsen
Eikä KalPa ilmeisesti nyt ihan surkea ole ollut. Käsittääkseni maalipaikkoja oli Kuopionkin pelissä ja Masuhr laukoi tolppaan jne. (En nähnyt peliä itse)

Ongelma oli nimenomaan se, että Kuopion pelissä Kalpalla ei todellisia maalipaikkoja ollut kuin 1-2.
Masuhrin veto tolppaan ja yksi oikeasti vaarallinen maalipaikka poikittaissyötöstä, jonka Raanta alakulmasta torjui.
 

Burns Red

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Los Angeles Kings, HIFK, ManC
Kyllä tää vaan on taas lätkäfanin kulta-aikaa. Tänään, varmasti lähes täyteen Isomäkeen kannustamaan Ässät voittoon! Itse olen vähän sitä mieltä, että lähtökohtaisesti KalPa ei ole ollut niin paska, vaan Ässät on pelannut niin helvetin hyvin, että KalPa juuri tästä syystä on täysin aseeton. Ja tosiaan tuo kaksi todellista maalipaikkaa pelissä kertoo mun mielestä enemmän Ässien uskomattomasta viisikkopuolustamisesta, eikä niinkään KalPan hyökkäyksen huonoudesta. Kyllä siellä jalkoja ja maalintekijöitä riittää. Tuskin kuitenkaan paska/aseeton jengi olisi näin kovassa sarjassa sijoittunut viidenneksi.

Toisaalta, kun asiaa käsittelee eri kantilta. KalPalla saattaa tietysti vähän maila tärrätä, kun on noita viimevuosien puolivälieräkoitoksia tuoreessa muistissa. En silti asettuisi vaan tuon "KalPa sulaa keväällä"-fraasin taakse. Onhan Ässätkin "sulanut" kahtena viime vuonna puolivälierissä, joten melkotavalla samoista lähtökohdista tähän ottelusarjaan lähdettiin. Ainoana poikkeuksena Ässien huima runkosarjan loppu. Kuitenkin vaikka näitä asioita on puntaroinut monelta kantilta, ei ikinä uskoisi tilanteen ovan se, että Ässät niin helposti otti 2 ensimmäistä voittoa. Kaikki ennakkoasetelmat kuitenkin povasivat tästä erittäin tasaista sarjaa. Kentällä kuitenkin näyttää olevan vain yksi joukkue. Eniten KalPan osalta huolettanut esityksien lisäksi Miettisen ja S. Kapasen "tää on taas niin tätä"-asenne jo kahden tappion jälkeen. Luulisi noiden konkareiden uskovan omiinsa, kun ovat urallaan kaikenlaista nähneet. Tällästä turhanpäivästä tällä erää. Täytyy silti molemmin puolin muistaa että tän päivänen peli voi muuttaa kaiken, siis ihan kaiken. KalPalla tosta sarjan päälaelleen kääntämisestä negatiivista kokemusta (Blues), joten miksei se voisi toimia toisinkin päin? We'll see! Kuopiolaiset voi vaikka tykitellä Makkosen videota Suomen mm-kullasta, pointtina; Hope dies last.

Parempi voittakoon!
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Yllä on kyllä varmasti paljon asiaa. On vaikea uskoa että KalPa olisi pelannut ihan näin tuloksettomasti (tarkoitan tällä tehtyjä maaleja) jos vastassa ei olisi niinkin hyvin puolustava joukkue kuin Ässät. KalPan kauden toinen puolisko on ollut hyvin ailahtelevaa, mutta maaleja on kuitenkin saatu tehtyä ihan kivasti, pisteitä on ropissut pelaajien omiin taulukkoihin jos ei joukkueen laariin ja varmasti playoffeihin on kaikesta huolimatta lähdetty vähän paremmin varautuneena. Uskon myös Burns Redin tavoin siihen että KalPa on tänään paremmin liikkeellä kuin kahdessa edellisessä pelissä, mutta riittääkö sekään, se nähdään tänään illalla. Kerälä ykkösen keskellä on hyvä muutos, on nimittäin jopa ihan oikea keskushyökkääjä ja Lehkosella puolestaan komeilee plusmiinustilastossa -2. Muutenkin ollut Arsi hyvin vaisu tässä sarjassa, vaikka sama vika on meinannut olla koko joukkueella.

Kun Miettinen kerran lopettaa tämän kauden jälkeen ja Kapanenkin ehkä, ikää kuitenkin olisi jo se pyöreät 40 seuraavan kauden alkaessa, voisi olla mielenkiintoinen kokeilu kapteenistoksi vaikka Voutilainen-Kolehmainen-Halonen tjsp. Toisin kuin Kapanen ja Miettinen, jokainen näistä tyypeistä on joskus jopa oikeasti ollut voittamassa mestaruuden (no Kolehmainen ei mutta korvaa sen yrittämisellä ja asenteella kuten tässäkin sarjassa on nähty), varmaan pukuhuoneessakin olisi hieman eri henki kun nämä tyypit jakelisivat ohjeita. Kapanen lähinnä luistelee hiljaa paikallaan pää painuksissa kun joukkue on vaikka kolmen maalin takaa-ajoasemassa. KalPa ei tosiaan koko kaudella ole kuin hetkittäin ollut joukkue, suurin osa ajasta on menty mm. Salmisen ja Lehkosen yksilösuorituksilla.

Jos/kun Ässät todennäköisesti sarjasta menee jatkoon, KalPan "paskuutta" voi hyvin mitata Ässien välierävastustajan menestyksellä porilaisia vastaan. Tuskinpa patapuolustus ja Raanta vuotavat kuin seula silloinkaan...

Edit Ei vaan onhan Tomalla mestaruus TPS-ajoilta. My bad. Ja tietysti Samilla on MM-kulta, mutta tarkoitin SM-liigaa tässä lähinnä ja siitä on jo aika kauan : )
 
Viimeksi muokattu:

HokiHero

Jäsen
Tänään sen voiton on pakko tulla. Olisi hienoa nähdä jos KalPa saisi avausmaalin, vaikka sitten vähän onnekkaammin (niin kuin Ässät torstaina) että miten peli lähtisi siitä liikkeelle. Nyt sitä ei ole vielä nähty. Mielestäni ensimmäinen peli Porissa ei ollut ylivoimainen Ässiltä ja sellaisella pelillä on mahdollisuus ottaa voitto vaatien tottakai Koskiselta loistavaa peliä ja ripaus onnea. Ylivoimaan pitäisi saada myös munaa ja jos ei muuta aikaan saada niin helvetinmoinen härdelli maalin eteen ja kiekkoa maalille, Halosen siirtämisestä on jo ässäpakeille vaivaa. Ei Raantakaan ota kaikkea kiinni jos ei nää kiekkoa.

KalPan tähän asti ainoa maali on tullut suoraviivaisesta pelaamisesta. Heitä lätty maalille niin se voi hyvinkin pomppia pakista tai omasta hyökkääjästä maaliin tai ainakin aiheuttaa pelikatkon.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kolmas ottelu siis pelattu ja sekin Ässille, luvut 5-2. Pari ranskista:

- Ässät oli täysin ylivoimainen.
- KalPan avauspeli murtui tässä osaottelussa lopullisesti, hyvin vähän organisoituja hyökkäyksiä koko pelissä.
- Tärkeät yv- maalit Ässille. Siis jatkoa ajatellen.
- Sakke Salminen vaikutti turhautuneelta.
- KalPan Koskinen teki sen, minkä voi. Kuitenkin esim Ässien neljäs oli sellainen klapklap-maali, että oksat helvettiin.
- Yleisö oli hyvin mukana ja tunnelma mainio.

arvio: mikäli Ässät tekee ekan maalin maanantaina Kuopiossa, on sarja taputeltu
 
Onnittelut vaan Ässille jatkoon menosta. Olette olleet valovuoden meitä edellä pelin joka osa alueella ja KalPan valmennukselta ei tähän ole lääkkeitä löytynyt, vaikka tuolla rosterilla pitäisikin paremmin pystyä kampoihin laittamaan. Joku kohta sanoo tietysti että "noushan bluusikin viime vuonna". KalPa ei tästä sillasta tule nousemaan ja olen 100% varman että sarja taputellaan loppuun kuopiossa.

Noustaan sitten Ässien vankkureihin kun sen aika koittaa, teillä on hieno joukkue ja toivotaan että mestaruus sinne tulee.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Onnea Ässille. Kalpa se on näemmä tänäkin vuonna vapaalippu välieriin.
 

DiamondDoll

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Jesse Joensuu
Ässät siis johtaa sarjaa 3-0 tämän illan jälkeen. Ranskalaisilla huomioita tähän mennessä:
- Raanta jatkanut loistavia otteitaan, antaa joka ilta kaikkensa ja ehdottomasti liigan paras kassari tällä hetkellä.
- Daniel Brodin on Ässien paras pelaaja tällä hetkellä. Tärkeitä maaleja, hienoa fyysistä pelaamista ja tekee lisäksi kaiken oikein tällä hetkellä.
- Armia on täysin pitelemätön. Tänäänkin pariin otteeseen naurettavan helposti veti koko Kalpan puolustuksen kahville. Pitelemätön showmies ja tehot 2+0 tänään lämmittää. Ihana mies.
- Jani Honkanen ei ollut tänään huono.

- KalPa näyttää täysin aseettomalta Ässiä vastaan.
- Ihmetyttää Sakari Salminen joka on ollut lähes täysin pimennossa ja jonka selkä suoristuu luvattoman helposti kiekon menetyksen jälkeen. Hän ei pelaa tällä hetkellä joukkueelle.
- Miksi melkein jokainen KalPa hyökkäys viedään kulmiin jossa pörrätään vähän aikaa päämäärättömästi ja lopulta kiekko hukataan Ässille? Onko tämä sitä paljon puhuttua haluttua muutosta/Laukkasen pelikirjaa?
- Aika on ajanut Sami Kapasesta ohi. Voittava joukkue ei yksinkertaisesti voi peluuttaa tulosyksikössään pelaajaa jolla on niin paljon heikkouksia kuin S. Kapasella on.
 

Tonalin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, AC Milan, Tommi Huhtala
Mites Koskinen on pelannut?

ps. Tää on vaan KalPan juoni saada lipputuloja. 100% varmuudella KalPa vie tän 3-4.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
100% varmuudella KalPa vie tän 3-4.

Et varmaan tästä lähde kovia vetoja lyömään? :)

Kyllä nyt ilman keulimista näyttää vahvasti siltä, että tämä sarja katkeaa maanantaina. Ässät joka sektorilla ollut sen verran KalPaa edellä ja kun vielä vieraissa on kulkenut koko kauden ajan hyvin niin...
 

Tuamas

Jäsen
Kalpan paikka oli tänään.

Paremmalla tuurilla ja viimeistelyllä olisi voinut voitto mennä Kuopion pojillekin, momentum oli erityisesti ensimmäisessä erässä vahvasti Kalpalla, mutta jannut jäätyivät.

Ässät tulee maanantaina pelaamaan yhtä suvereenin vierasottelun kuin viimeksi Kuopiossa ja todennäköisesti peli päättyy 0-1 tai 0-2.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ässät siis johtaa sarjaa 3-0 tämän illan jälkeen.

- KalPa näyttää täysin aseettomalta Ässiä vastaan.

- Aika on ajanut Sami Kapasesta ohi. Voittava joukkue ei yksinkertaisesti voi peluuttaa tulosyksikössään pelaajaa jolla on niin paljon heikkouksia kuin S. Kapasella on.
Hieman tiivistin, kun ei tällä hetkellä käyrä riitä kommentoimaan kaikkia ranskalaisia.
-KalPa on aseeton, ei ainoastaan näytä siltä. Pakit tukee hullunrohkeasti saamatonta hyökkäyspeliä, tuloksena jatkuvasti läpiajoja/ylivoimahyökkäyksiä omiin.
-Voittava joukkue voi peluuttaa Sakari "suoraselkäinen" Salmista mikäli penkin takana on uskottava kasvo vailla ajatuksia joukkuepelaamisesta. Ainut ketä häviö näytti edes vituttavan oli parjaamasi Kapanen.
 

Jewgen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt 9 erää täynnä ja aina ollaan oltu tasoissa tai johdettu.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Mites Koskinen on pelannut?

ps. Tää on vaan KalPan juoni saada lipputuloja. 100% varmuudella KalPa vie tän 3-4.
Pitäkää hyvänänne.

Tai sitten vakavammin, ei Koskinen ole ollut täysin susi, mutta ei myöskään se maalivahti joka voisi taata joukkueellen voiton. KalPan puolustus ei kyllä auta Mikon pelaamista pätkääkään, mutta kyllä mies myös itse lipsauttaa sen yhden helpon per ottelu, joka on tälläisissä peleissä liikaa. Koskinen on hyvä runkosarjamaalivahti, mutta ei ainakaan vielä käyttöä finaaliin asti haluavassa joukkueessa.
 

DiamondDoll

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Jesse Joensuu
-Voittava joukkue voi peluuttaa Sakari "suoraselkäinen" Salmista mikäli penkin takana on uskottava kasvo vailla ajatuksia joukkuepelaamisesta. Ainut ketä häviö näytti edes vituttavan oli parjaamasi Kapanen.

Yhtä lailla annoin pyyhkeitä Salmiselle joka on ollut ottelusarjassa ihan lapanen ja tosiaan se selkä suoristunut luvattoman helposti.

Totta vitussa joukkueen omistajaa pitää vituttaa jos noin munattomasti pelataan ja ollaan hävitty nyt 7 puolivälieräottelua putkeen. Sami on hieno kiekkomies jonka saavutuksia arvostan suuresti mutta ehkä se paikka ei enää ole 1. ketjussä?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kalpan paikka oli tänään.

Paremmalla tuurilla ja viimeistelyllä olisi voinut voitto mennä Kuopion pojillekin, momentum oli erityisesti ensimmäisessä erässä vahvasti Kalpalla, mutta jannut jäätyivät.

Ässät tulee maanantaina pelaamaan yhtä suvereenin vierasottelun kuin viimeksi Kuopiossa ja todennäköisesti peli päättyy 0-1 tai 0-2.

Kalpa oli muuttanut pelityyliään selkeästi likaisemmaksi, alkoi vähän pelottaa Ässien pelaajien puolesta. Muutamia ikäviä jalkoihin kohdistuneita taklauksia ja huitomisia, joita tuomarit eivät saaneet kuriin. Pahin oli Halosen halonhakkuu, joka huipentui viikatteeseen Uusikartanon nilkoille. Pahasti ulkona ollut päätuomari nro 6 näytti vaan, että ylös.

Ässien pelikärsivällisyys ei ollut tänään parhaimmillaan. Pelaajat lähtivät hieman liikaa katsomon huumaan mukaan ja Kalpalla sai tilaisuutensa. Hyvä esimerkki nähtiin ensimmäisessä erässä, kun Niemi yritti alivoimalla agressiivisesti taklata Salmista, jonka seurauksena kiekko pyöri kolmesti tyhjän maalin edessä. Kylmäpäisyyttä kaivataan edelleen.

Parkkosta kävi ensimmäisessä erässä sääli, neljä karmeaa virhettä. Poika yritti turhan paljon ja itseluottamus sai kovan kolauksen. Toisaalta joukossa oli loistava nousu laidasta sisään ja maalipaikka. Honkanen taas suoritti kovalla tasolla.
 

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tältä se näyttää, kun toinen joukkue on hyvässä flowssa ja toisella ei ole ollut koko tämän vuoden puolella kuin hetkittäisiä pilkahduksia paremmasta. Saatte itse päätellä kumpi joukkueista on kumpi.

Otetaan vielä ranskalaiset täältäkin:
- KalPa istuu liikaa jäähypenkillä, ja vaikeuttaa entisestään omaa pelaamistaan.
- Vastaavasti omat ylivoimat edelleen tehottomia. Näissä peleissä niistä pitäisi ratkaista.
-Aiemmin kuuluttamani huolellisuus ja tilanteiden loppuun asti pelaaminen edelleen puolittaista, siinä selkeä etu porilaisille.
- Laadukkaita maalitilanteita tänään KalPalle enemmän kuin kahdessa ensimmäisessä pelissä yhteensä. Kolmannessa erässä pelaaminen näytti jo ajoittain siltä KalPalta, joka pystyy voittamaan pelejä.
- Kuka johtaa rivejä? Kapteeni Kapanen ei ole pystynyt nousemaan esiin, Salminenkin varjo parhaastaan, oikeastaan Masuhr vaarallisin KalPalainen hyökkäyspäässä. Nyt tarvittaisiin sankaritekoja, mutta toistaiseksi roolit ovat ammottaneet tyhjyyttään.

Maanantaille pari omaa toivomusta:
- Tuokkola maalille. Ei ole Koskiseen kaaduttu, mutta ei varmasti ainakaan pahenna tilannetta, ja miehellä olisi paloa kentälle.
- Taistellen loppuun asti. Miten KalPalaiset haluavat päättää kautensa? Päät painoksissa pähkäillen koko treenikauden mitä olisi voinut tehdä paremmin vai kaikkensa antaneina iskien kapuloita Ässäpakan rattaisiin? Enempää ei voi vaatia. Ehkä sitten ratkaisu siirtyisi hamaan tulevaisuuteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös