Puolivälieräsarja kevät 2010: HIFK - HPK

  • 84 205
  • 376

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Ja kun kerran IFK:n landepelurit ovat olleet niin hyviä ja "omat" totutulla tasolla, niin saisko vielä yhtä asiantuntevan analyysin Kim "floppaa-aina-pleijareissa" Hirschovitsin esityksistä pudotuspeleissä?
En ole expertti mutta vastaan: Hirso on ollut kadehdittavan hyvä ylivoimalla ja tasakentinki väläyttellyt, mutta hän on Hirso. Hirso ei ratko pelejä niin kuin vaikka esim Kapasen Sami Kuopiosta.. Hirso on enemmänkin runkkari pelaaja koska ei ole hyvä puolustamaan eikä ratko pelejä yksin..
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Kimi aika pitkälti ratkaisi yksikseen ensimmäisen Hämeenlinnan pelin. Pitkästä aikaa voi olla todella tyytyväinen siihen miten HIFK:n kapteeni on pystynyt kantamaan joukkuetta pudotuspeleissä. Nyt ollaan kuitenkin Kimin panoksesta huolimatta selkä seinää vasten ja jos joku meidät tästä pelastaa, on se nimenomaan #44.

Kohti game seveniä!
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut Kerholle. Onnittelut Rautakorvelle. Mikä vittu sulla on ongelmana KJ sun passiivisuusfetissin kanssa? Lätkä on yksinkertaisten miesten yksinkertainen peli. Hämeenlinna on paska maa. Liput varattu parin viikon päähän Aruballe vitutukseen. Vaikea pistää mitään järkevää tästä sarjasta. KJ kusi ja pahasti. En olisi uskonut.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Samat sanat kuin Bismarckilla hyvin pitkälle.

Onnittelut HPK:lle voitosta, sattumalta ei tällaisista sarjoista jatkoon mennä. Rautakorpi persraiskasi Jalosen ja sai pelin kulkemaan oman kaavansa mukaisesti koko sarjan ajan.

Silti, edelleen on sellainen fiilis, että itse IFK pelasi taas itsensä pitkälle kesälomalle.

Onnea Kerholle jatkoon, oma lätkäkausi päättyi nyt.
 

J.Petke

Jäsen
Hyvä tiukka sarja missä mielestäni joukkueet kunnioitti toisiaan ja fanit toisiaan. Toista se oli viime vuonna kuopiolaisten kanssa. Sarjan alussa en olisi uskonut, että HIFK:n ykköskenttä pystytään pitämään aisoissa mutta taisi olla käännekohta tuo murskatappio mistä HPK sisuuntui ja HIFK passivoitui.

Kiitos.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Näin se vaan menee, että Kerhon paras mahdollinen oli liikaa HIFK:n ylivertaiselle materiaalille. Ilmeisesti samalla kaavalla mentiin tänäänkin - IFK:n näennäisen painostuksen lomassa Kerho tekee tarvittavat maalit ja se on soromnoo.

Ovat kyllä hämmästyttävällä tavalla Rautakorven suojatit pystyneet pitämään paketin kasassa ja nimenomaan fysiikka on kestänyt. Tulee kaikin puolin mieleen se Tapparan mestarijoukkue 2003; aika näyttää mennäänkö yhtä pitkälle.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Onneksi olkoon, HPK! Ei jäänyt mitään selittelemistä tai jossiteltavaa, taaskaan. Sarja ratkesi kuten ennakoinkin, paras seitsemästä sarjassa vahvemman joukkueen paremmuus tulee sitä selvemmin esiin mitä pidemmälle sarja etenee. Mitä nyt arvioin väärin sen paremman joukkueen nimen, mutta tuo nyt on aika pikku juttu kuitenkin, vai mitä? Erehdyin luulemaan, että se kuuluisa leveämpi ja laadukkaampi materiaali = parempi joukkue. Tästä HIFK:n materiaaliedusta en tingi vieläkään, vaikka sille onkin juuri nyt helppo irvailla. Antaa tulla vaan;)

Jälkikäteen voi sanoa, että HIFK ei ollut parempi oikeastaan missään. No, ehkä yv jäi vielä meille, mutta sekin tasoittui loppua kohden ja parissa viimeisessä matsissa sekin oli Kerhon heiniä. Selkeimmin HPK:lle menivät valmennus ja henkimaailman osio. Taisi tulla 6-0 näissä, ja tämä ei kyllä paljon naurata noin niin kuin tulevaisuuttakin ajatellen. Ei kai tässä muuta kuin viettämään oikeaa elämää. Ja sehän on tuolla "Pelaajahankinnat kaudelle 2010-2011"- ketjussa. Me ollaan taas mestareita ensi kaudella, ainakin syksyyn asti.
 

zaluun

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tanska
Onnittelut Kerholle. Ei jäänyt mitään selitettävää. Tänään viimeistään Kerho osoitti olevansa paljon parempi joukkue. HIFK pelasi peli peliltä surkeammin ja tänään ei ollut enää mitään jakoa.

Itse taidan ottaa nyt rantapallon kainaloon ja lähteä rantsulle. Johan siellä jo aurinko paistaa ja nurmi vihertää ja voi keskittyä kuningaslajiin jäähöntsän sijaan.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Onnittelut HPK:lle, pakko se on uskoa, että parempi voitti.

Lauantain pelin jälkeen oli jo takaraivossa, että huonosti käy, 7-0 voitto olisi pitänyt pystyä käyttämään hyväksi.

Vituttaa, mutta onneksi tietää, että tästä selviää.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Onnittelut täältäkin Kerholle! Toivon vilpittömästi teille menestystä jatkopeleissä. Olitte parempia joka osa-alueella.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kättä lippaan, onneksi olkoon Kerho. Se joka vie paras seitsemästä sarjan, on voittonsa ansainnut. Loppua kohti ote jokaisella osa-alueella siirtyi Kerholle. HIFK:n selkäranka sanoi -crack- viime lauantaina.

Jos tässä olisi kyseessä HIFK-jokerit -akselin verrokki ja joku hämppälinnalainen olisi rikkonut leikkitraktorini hiekkiksellä ollessamme 5-vuotiaita, lisäisin vielä loppuun "ne oli muuten ex-hifkiläiset kun ratkaisivat". Varmennan nyt vielä arvoisille hämeenlinnalaisille, että tuo oli oikeasti ironiaa.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Tuli viimeyönä nähtyä uni, jonka haluan ihan välttämättä jakaa kaikkien palstaveljien kanssa. Siinä unessa rantapallot lensivät kentälle Hämeenlinnassa ja kun kentällä oli helvetin iso pallo oikein Hirson nimellä varustettuna, niin se ei voi tarkoittaa kuin yhtä asiaa.

4.huhtikuuta 2010 syöpyy pitkäksi aikaa mieliin. Tekikö joku minulle vartavasten palveluksen ja signeerasi pallon Hirson nimelle? -En tiedä, mutta all in ja pöytä puhtaaksi!

Odotellaan seuraavaa vastustajaa. Kiitos Kerho!!!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kiitos hyvälle vastustajalle ja Suomen parhaille faneille. Ei ole varmasti helppo lähteä tällaisen kauden jälkeen kesälomille tässä vaiheessa, kun kaiken piti olla kunnossa. Olen vakavissani sitä mieltä, että pudottamalla Kerhon HIFK olisi pelannut finaaleissa.

Tiukkaa teki uskoa omien mahdollisuuksiin kolmannen pelin jälkeen ja varsinkin hyvän matkaa neljättä. HIFK hallitsi selvästi sarjan alkupuolen tapahtumia, mutta ei saanut revittyä tarvittavaa eroa, tai oikeastaan pitämään sitä eroa. Mutta sitten toivo heräsi, kun HIFKillä alkoi jalat painaa. Onnistujia löytyi laajalta rintamalta ja etukäteen haavoittuvaisena pitämäni osuus yllätti positiivisesti. Nyt vain jännäämään välierävastusta.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Nyt on helppo kaataa paska HIFK:n valmennuksen/maalivahdin/tiukassa paikassa hyytyvän ja turhautuvan kapteenin päälle, mutta kyllä kylmä tosiasia on, että Kerho ansaitsee hatun noston ja syvän kumarruksen tästä suorituksesta. Nousu 7-0 tappion jälkeen osoittaa henkistä kanttia, jota on pakko kunnioittaa. Ei HIFK tätä hävinnyt omaa huonouttaan, vaan kyllä Kerho hoiti oman tonttinsa hyvin.
 
Suosikkijoukkue
HPK, Chelsea
Kimi aika pitkälti ratkaisi yksikseen ensimmäisen Hämeenlinnan pelin. Pitkästä aikaa voi olla todella tyytyväinen siihen miten HIFK:n kapteeni on pystynyt kantamaan joukkuetta pudotuspeleissä. Nyt ollaan kuitenkin Kimin panoksesta huolimatta selkä seinää vasten ja jos joku meidät tästä pelastaa, on se nimenomaan #44.

Kohti game seveniä!
Kimi ratkaisi pitkälti yksin myös kuudennen pelin. Idioottimaisia jäähyjä vaikka suurin osa sikailuista menikin läpi.

Kohta välieriä!
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Fyysisyys ratkaisi tämän sarjan Kerhon eduksi. Fyysisyydellä en nyt tarkoita sitä, mitä sillä useimmiten tällä kiekkoaiheisella keskustelupalstalla tarkoitetaan - eli yksittäisiä, kovia taklauksia. Tarkoitan fyysisyydellä ihan puhtaasti fyysistä kuntoa ja kaksinkamppailuvoimaa. Erinomainen fysiikka mahdollistaa myös erinomaisen psyykkisen vahvuuden. On helppo uskoa itseensä ja nousuun tappioasemassa, kun jaloissa ei paina. On helppoa lähteä pelaamaan katkaisupeliä kotihalliin, kun kropassa tuntuu hyvältä.

Rautakorven ollessa Kerhon valmentajana, joukkueen äärimmäisen kova fyysinen kunto ei yllätä. Siinä mielessä tämä sarja ratkesi siis valmennukseen. HPK pystyi kääntämään yksittäisiä otteluita edukseen, koska IFK väsyi rankan sarjan aikana ja yksittäisten pelien sisällä. So simple is that.

Toki Kerho pystyi myös ottelun sisällä regoimaan IFK:ta paremmin. Siinäkin mielessä siis ansiota kuuluu antaa Kerhon valmennuksen suuntaan. En kuitenkaan, toisin kuin palstan IFK-fanit, pidä tätä ensisijaisesti ratkaisevana tekijänä.

Kun hapottaa, ei oletusarvoisesti paremmasta taitotasosta saa hyötyä irti.

En varsinaisesti pidä selkääntaputtelumeiningistä, mutta haluan silti antaa tunnustuksen IFK:n kannattajille. Hyvää meininkiä hyvässä hengessä. Tuli sarjan aikana muutamien kanssa lätistyäkin: ottelusarjaa ja seurojemme tilaa analysoitiin viiltävällä ja järkkymättömällä asiantuntemuksella.

Kerhofaneilta niinikään loistavaa vetämistä, mutta heitä (siis meitä) kiitän vasta sitten, kun tää homma on viety päätyyn asti :)

Hyvää kesää sinne Stadin suunnalle!
 
Viimeksi muokattu:

Soketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Red Wings, Charlton Athletic
Mahtavaa HPK!

Näin on tunteita aiheuttanut sarja voitettu ja matka jatkuu välieriin. Pakko on todeta että ihan ansaitusti sinne tällä(kin) kertaa päästiin. IFK vei sarjan alussa pari peliä suvereenilla erikoistilannepelaamisellaan, mutta pelien edetessä Kerho onnistui kääntämään myös tuon osa-alueen itselleen. Materiaalien laajuudesta täällä on jauhettu jo loputtomasti mutta näin voittajan kannattajana lämmittää erityisesti HPK:n materiaalin tasaisuus tässä sarjassa. Maalintekijöitä ja runkosarjatasonsa ylittäneitä löytyi jopa yllättävän laajalta rintamalta.

Jukka Rautakorpi osaa tehdä tulosta ja vei valmentajien taistelun täysin suvereenisti. Varsinainen yllätys tämä ei kuitenkaan ollut kun muistissa on kaikki nämä vuodet ollut se miten Tappara aikanaan välierissä kampitti materiaaliltaan "selvästi paremman" HPK:n. KJ:n meriiteistä löytyy kyllä mestaruudet Oulusta (ylivertaisella materiaalilla), mutta myös käsittämätöntä jäätymistä muissa pesteissä. Kyllähän noi sen jatkuvat ihmetystä herättävät lausunnot kertoo jotain miehen todellisesta osaamisesta.

IFK:n faneja täytyy lopuksi vielä kiittää. Olette vuodesta toiseen sielullanne mukana joukkueenne tekemisissä ja edustatte punaista hienosti sekä halleissa että myös täällä palstalla. Kaikkiin muihin liigaseuroihin verrattuna olette täysin omalla tasollanne faniuden suhteen, harmi ettei se kanna enempää jäälle asti. Hyvää kesälomaa.
 

Lsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kun tätäkin ketjua luin läpi, tuli sellainen ponvojaas -tunne, että tässä on oltu joskus ennenkin - tosin eri puolella.

Jalosjukan aikaisen Kerhon pudotuspeliseikkailu Rautakorven Tapparaa vastaan nimittäin aiheutti lähes koko Kerhon fanikunnassa samanlaista epätoivoa ja voimatonta vihaa. Vankka usko oman joukkueen pelitapaan, pelaajamateriaaliin ja kykyihin järkkyi Rautakorven myllynkivikiekon edessä, ja tappio oli lopulta tosiasia. Ja perkeleen kitkerä pala nieltäväksi.

Rautakorven Tappara oli toki oman aikansa tuote, ja silloin pelitavassa pyki vastaan lähinnä se roikkuminen ja pelitemmon pakottaminen hitaammaksi. Nyt leikki on hiukan erilaista, mutta yksi rautakorpilaisuuden peruskivi löytyy sekä nykyisestä HPK:sta että entisestä Tapparasta: Työmäärä ja -moraali Tukkajukan joukkueissa on aivan järjetön. Suurikokoinen ja ulottuva pelaajamateriaali vain on vaihtunut pienikokoisempaan ja liikkuvampaan sorttiin, ja myllynkivet on vaihdettu ajokoiran luppakorviin. Nyt vedetään kuolanoro suupielestä roikkuen uliulia pitkin laitoja, revitään, raastetaan ja kamppaillaan.

Ei se kaunista ole, mutta jollakin helvetin ihmeellä näköjään tuottaa tulosta.

Sen kuitenkin sanon, että jos Rautakorven ajokoirakiekolla mennään finaaleihin saakka, on siinä jo muillakin jengeillä peiliin katsomisen paikka. Vaikka Kerho oma joukkue onkin, antipatiat Rautakorven pelifilosofiaa vastaan ovat tämän koneen ääressä yhä aika kovat.
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Rautakorven ollessa Kerhon valmentajana, joukkueen äärimmäisen kova fyysinen kunto ei yllätä. Siinä mielessä tämä sarja ratkesi siis valmennukseen. HPK pystyi kääntämään yksittäisiä otteluita edukseen, koska IFK väsyi rankan sarjan aikana ja yksittäisten pelien sisällä. So simple is that.
Jotenkin näin sen itsekin näkisin. Paskan kaataminen syvemmittä analyyseittä yhden hahmon niskaan on helppoa ja yksinkertaista, sillä 40 pelaajan ja 6 jääkiekkopelin sarjassa on kuitenkin aika paljon liikkuvia osia. Samoin sihvoslainen valmentaja- ja taktiikkakeskeisyys hivenen vistottaa meikäläistä. Ja aivan yhtä lailla Rautakorven habitus ja puolentoista viime vuoden aikana viljelemä taktiikka ovat käyneet vituttamaan.

Silti valmennuksella on parhaimmillaan suuri vaikutus joukkueeseen. Niin taktisella, teknisellä kuin sillä perinteisemmällä, kuntoa valmentavalla puolella. Jokainen vähänkään jotain sählyä tms. höntsäillyt tunnistaa sen ilmiön, että väsyneenä huomaa ne sentit, joita ei jaksa kurottaa, ja tajuaa ne tilanteet, joihin hapot pohkeissa ei ehdi.

Jälkeenpäin on helppo uskoa, että HIFK väsyi nopeammin, ja että Rautakorpi kuitenkin voitti Kojon myös taktisella puolella. Montako kertaa HIFK pääsi tässä sarjassa hyökkäämään nopeilla tai peräti ylivoimahyökkäyksin?

...

Epilogi: uudissanaa "perseraiskaus" on jostain syystä viljelty niin paljon, että on tuntunut kuin olisi kuudesluokkalaisten räkälammikkoon keskittyneessä tupakkaringissä. Ei mitään käsitystä mistä tuo mauton termi on tullut, mutta harras toivomukseni on, että se jää historiaan tämän sarjan myötä.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pikku jälkianalyysit ja etenkin KIITOS KERHO!

HPK-HIFK play-offs-ottelusarjahistoria:
1990-1991: Puolivälierät HPK:lle 2-1
1998-1999: Välierät HIFK:lle 3-0
2005-2006: Välierät HPK:lle 3-2
2006-2007: Puolivälierät HPK:lle 4-1


Oranssia väri tälle listalle siis tänä keväänä tulossa lisää.
Ja mammmammmammmammmammmamm:
2009-2010: Välierät HPK:lle 4-2
oli menty lupaavasti runkosarjassa, nuorten nousevien tähtien kanssa, mutta aika nopeasti nämä huomattiin kevyiksi miesten peleihin tosipaikassa. Tässä sarjassa HPK tulee häviämään ainakin yhden pelin Helsingissä, siksi varma olen, että ainakin yhdessä pelissä meidän pojat ja/tai tuomarit perseilevät lahjakkaasti, eikä 4-0 tästä sarjasta jatkoon.

4-1 Kerholle on veikkaukseni, voi kestää kuusikin peliä tosin ja KalPa revassia odotellessa.

PS: Voishan sitä jotain omistakin vielä tokaista, vaikken usko juuri kellään tässä sarjassa vaikeuksia olevan. Tai no, maalintekohan tietysti voi olla välillä tuskan takana, kun ei ihan huippukäsia/-käsitystä monella ole. Tuulolan "nopeus" ja siitä tuleva painetilanteen sieto omassa päässä on niitä asioita, joka mietityttää samoin Laakkosen kestävyys ja vire, kun tilaa on vähän ja otteet kovenee. Toisaalta tämä sarja nyt menee Laakkosella tai ilman.
Vähän oli liikaa optimismia, mutta, mutta - usko HPK:n odotettuun ja Rautakorven luomaan play-off-ilmeeseen oli kova etukäteen ja HIFK:n historia näissä on vaan aika vahva. Hyvä porukka oli ja reilu vastus, olisi voinut kääntyä monessa käänteessä IFK:llekin.
Kuitenkin teidän perusrunko on ennenkin romahtanut näissä tilanteissa, etenkin HPK:ta vastaan (Hirso, Petrell, Kuhta, Luttinen, Järvinen). Noronen harvemmin kovassa paikassa on kestänyt ja pakistossa saa heikompia pelaajia hinta-laatusuhteessa hakea, kuin Clarke, Järventie ja Söderhom (eri syitä pelaajittain). Lupan loukkaantuminen on paha tätä taustaa vasten. Lisäksi menestyksen kannalta olennainen osa nuoret Granlund, Ramstedt, Ahtola ja Wärn omaavat hyvänkin potentiaalin epäonnistua ensimmäistä kertaa kovaan paikkaan joutuessaan.
No, Hirso on todella tänä keväänä noussut huippupelaajaksi, playoffeissa kulki ekaa kertaa, mutta hieman yksin jäi, kun Granlund alkoi ymmärrettävästi hiipua nuoren fysiikan pettäessä, toki Haataja tuki viimeistellen mukavasti. Kyllähän tuo nuoriso-osasto lopulta sitten vähän petti, mutta kokeneet pelasi suht hyvin, vaikka tietty johtajuus tiukassa paikassa ilmeisesti jäi vajaaksi. Ja Noronen kyllä petti, eipä juuri Lundellia kummempi.

IFK:lle ja kannattajille kiitos hyvästä ja erittäin rehdistä ja jännittävästä sarjasta! Hyvää kesää ja tsemiä ensi kauteen, kyllä se siitä!
 

M10

Jäsen
Paljon on skeidaa tässäkin ketjussa jaettu, mutta eiköhän ole värilasittomien kommenttien aika.

- Hirschovitsh oli sarjan paras pelaaja, no doubt. Vikan matsin turhautuminen ei laimenna esitystä pätkääkään

- Kerho oli oikeasti urheilullisempi, monipuolisempi ja tätä kautta parempi joukkue. Tähän ei moni uskonut, ja kieltämättä täytyy myöntää, että viime lauantaina 3-1 tappiotilanteessa itselläkin oli vaikeaa uskoa enää Kerhoon. HPK ansaitsi kuitenkin voittonsa

- Lassila pesi Norosen selvästi. Jos se ei nyt ole selvää asiantuntijoille, niin ei sitten koskaan

- Granlund on huikea pelimies, mutta pojan eväät loppuivat kesken tämän sarjan. Se on todella inhimillistä

- ehkä nyt HIFK-fanit arvostavat HPK-puolustusta enemmän, mitä ennen sarjaa? Onhan se pakisto huikea. Ainakin selvästi parempi kuin HIFK:n vastaava, vaikka näillä lupachukit kehissä olisikin. Kyllähän joku Clarke on ihan paska suoraan sanottuna

- HIFK:lla oli tasan yksi kenttä. Sillä ei tämä The HIFK olisi pitkälle pötkinyt, vaikka tästä sarjasta jatkoon olisi menneetkin. Kyllähän ramut, kuhdat, petrellit jne oli ihan lapasia tässä sarjassa. Ahtolan peliaikaa ihmettelen vieläkin, mutta kai se vaan on niin hyvä pelaan nelosessa, että ei viitsi nostaa korkempaan rooliin (niin kuin joku ifk-kirjoittaja minulle selitti ennen sarjan alkua)

- Järventie on köyhän miehen Syväsalmi. Jotenkin näen noissa kahdessa surkuhupaisuudessa paljon samaa. Saman kokoisia, pieniä, valkoista erkkaa lavassa, leftejä, parhaimmillaan huikeita hyökkäyspäässä ja karmeita virheitä omassa päässä. Ensi kaudeksi KalPaan siirtyvä Syväsalmi varmaan pitää Järventietä isähahmonaan

- nousu 7-0 nöyryytyksestä ottelusarjan voittoon on jotain täysin historiallista. Jos joku olisi perjantai-iltana sanonut, että HIFK lähtee viiden päivän päästä kesälomille, niin olisin tilannut ambulanssin

**

Veti mielen herkäksi, kun katseli kättelyjonoa matsin jälkeen. Hirso halasi joka toista Kerhon pelaajaa. Kankaanperä ja Louhi juttelivat hymyssä suin pitkään. Tätä ei koskaan tapahtuisi Jokereita vastaan. Ja sama fanien kanssa. Vaikka mitä skeidaa täälläkin on heitetty, niin kyllähän arvostus HIFK-faneja kohtaan on ihan eri tasolla, mitä kaupungin kakkosjengiä kohtaan. Sen näki myös perjantaina DDR:llä röökipaikalla, kun tapasi pari paikallista tuttua fania. Ja itse kun jäin tänään vielä bisseä vetämään baariin varmaan hallin viimeisenä, niin vielä kaikuivat HIFK-laulut katsomossa. Se on sitä kulttuuria, josta muut saavat ottaa oppia. Nämä tyypit toi Kerhon 80-vuotisjuhlaotteluun onnittelulakanan. Narri-lädit olisi hajoittaneet paikat ja vähän räkineet.

Tämä sarja oli tässä. Kiitos kaikille, lights out.
 
Viimeksi muokattu:

Salomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Parempi ja voitontahtoisempi joukkue voitti ottelusarjan. Onnittelut kerholle. Tää on jo niin tuttua huttua pudota tässä vaiheessa kautta, että ei edes kummemmin vituta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös