Puolivälieräsarja 2004-2005 HPK - TPS

  • 66 244
  • 537

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti ifota [12.03.2003 10:06]
Mielestäni tämä ketju kuvaa hyvin tämän hetken jatkoaikaa..

Off topikkina kysyttäkööt, että ketäs ifota lainaa? Puhutko tulevaisuudessa itsesi kanssa vai mitä kummaa?

Enkömävaan tajua, vai eksä vain osaa?

Edit.

Äääh. Kotiinlähdön aika. Jannu olikin jaksanut kaivaa vanhan viestin.. Eipä tullut vuosilukua tuijoteltua.

K
 
Viimeksi muokattu:

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Kaiser Soze
Off topikkina kysyttäkööt, että ketäs ifota lainaa? Puhutko tulevaisuudessa itsesi kanssa vai mitä kummaa?

Enkömävaan tajua, vai eksä vain osaa?

K

Eiköhän ifota lainaa ihan omaa kirjoitustaan, joka on kirjoitettu 12.03.2003 10:06.
 

Anders

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yllätysviirut

Viestin lähetti Juippi
Turun Sanomissa J.Koivu kertoo Tepsin tuovan yllätyksiä peliin Kerhon ihmeteltäväksi.
Kokoonpano: Paukkunen – Eronen pelaa kaikissa tilanteissa ns. ykkösparina.

Taktiikka: Viiden miehen linja Teemun edessä. Vain Nurminen ja Koivu saavat ylittää oman siniviivan.

Tyyli: Eronen taklaa kaikkia, Matu veivaa Norosen(kin) kahville.

Ässä hihassa ns. yllätysten yllätys: Rautee esittää baletin.


Yllätys olisi, jos Tepsin peli olisi sitä mitä sen pitäisi tällä materiaalilla olla. Pehmeät kädet, puukädet, puupäät ja tsemppivipeltäjät pelaisivat joukkueena yhdessä kokonaisen ottelun sopivan kiimaisina. Joukkue pyyhkisi "notkahdus ja taaperrus joka ottelussa" -leiman pois ja antaisi Kerholle kunnon vastuksen.
 

Enye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsi saa laittaa kehiin aikamoiset yllätykset jotta HPK saataisiin edes hämmästymään. Kentällisiä en lähde spekuloimaan kun en usko niin paljoa asiantuntemusta omaavani. Nuo muutamat aiemmin esitetyt vaihtoehdot kuulostavat kyllä ainakin minun korviini ihan hyviltä. Toivottavasti Lassila parantaa peliään eikä päästä ensimmäistäkään helppoa maalia.

Itse otan positiivisena asiana tuon Seikolan ykköskenttään nostamisen. Toivottavasti mies pitää paikkansa. Saas nähä miten käy, hyvällä tuurilla Turun pojat ampaisee tästä vielä jatkoon.
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Re: Yllätysviirut

Viestin lähetti bosch
Ässä hihassa ns. yllätysten yllätys: Rautee esittää baletin.
Loistavaa, Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas! Jos Rautee särkisi muitakin kuin omia pähkinöitään, niin ei olisi ehkä niin hiiri.

Ifotan oma lainaus oli tyly. Mutta paha näistä peleistä on etukäteen asiaa vääntää, koska olemme matkalla kohti uutta tuntematonta, "omaa" maailmaa. Ja Urheilulehden kolumnin mukaan HPK on tehnyt runkosarjassa 25 maalia liikaa menestyäkseen.
 

Paradisio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mielenkiintoinen sarja tulossa..

Kerho lienee jonkin-asteinen enakkosuosikki ja Turkulaisten pitäisi HPK:n puolivälierä kirous murtaa..

Toivon Hämeenlinnaan voittoa..

Way to go!
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Viestin lähetti Paradisio
Kerho lienee jonkin-asteinen enakkosuosikki ja Turkulaisten pitäisi HPK:n puolivälierä kirous murtaa..

Todellinen kirous.

Korkealta putoaminen on suhteellisen hauskaa.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuli katsottua yksi todella huono suomalainen elokuva, eli Haaveiden kehä. Elokuvassa oli tasan yksi ainoa hauska ja omaperäinen lausahdus ja itselleni tuli heti mieleen Tepsin seuraava vastustaja. Kerhohan vois laittaa nuo kaiken maailman ritarihömpötykset roskakoriin ja muuttaa HPK:n sloganiksi "aatteet idästä, vaatteet lännestä ja naamat Turengista".


Itse asiaan. Onko kenelläkään tietoa miten tämä Jukka Koivun lausahdus on ymmärrettävä "- Taklata saa ja kovaakin, mutta kaikenlaiset mailankäyttöjäähyt pitää karsia. Periaate on se, että jos meitä sattuu vaikka jäähyn muodossa, niin pitää sattua kaveriinkin."?

Eli onko nyt odotettavissa, että tepsiläiset pistävät samalla tavalla kylmäksi kerholaisia kuin Duvie Westcott tapparalaisia?
 
Viimeksi muokattu:

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Viestin lähetti Ohmi
Onko kenelläkään tietoa miten tämä Jukka Koivun lausahdus on ymmärrettävä "- Taklata saa ja kovaakin, mutta kaikenlaiset mailankäyttöjäähyt pitää karsia. Periaate on se, että jos meitä sattuu vaikka jäähyn muodossa, niin pitää sattua kaveriinkin."?
Aika mielenkiintoinen lausahdus. Lienee kuitenkin niin, että mikä tahansa Jukka Koivun lausahdus on vaikea ymmärtää. Tämä on vaan sarjassamme sanahelinöitä. Vaikka kuinka yrittää, ei tuohon lausuntoon kyllä saa mitään järkeä. Tai siis minä en saa, joku muu ehkä.

Mutta jos lähdetään siitä että tuossa olisi joku totuus takana niin mikä ihme se voisi olla? TPS-pelaajia on ohjeistettu "jos saat jäähyn, lyö lähintä vastustajaa / jos saat jäähyn, filmaa seuraavassa vaihdossa kaverille kanssa".

Toisaalta, eihän Jukka Koivua olekaan palkattu miksikään lausuntokoneeksi vaan ihan muihin hommiin. Loppujen lopuksi mukavampi kuitenkin tuollaisia on lueskella kuin niitä samoja ikusia perusfraaseja.
 
Viimeksi muokattu:

hemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit ry
Viestin lähetti Twite
Mutta jos lähdetään siitä että tuossa olisi joku totuus takana niin mikä ihme se voisi olla?

Tepsin pelaajat saavat ottaa jäähyjä väkivaltaisuudesta, ryntäämisestä, laitataklauksista, päähän kohdistuneista taklauksista, polvitaklauksista, poikittaisista mailoista jne.

Jäähyjä ei saa ottaa (vastustajan mailan) kiinnipitämisestä, estämisestä, pelin viivyttämisestä, väärästä vaihdosta jne.

Niin mä ton lausunnon tulkitsen.
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Viestin lähetti hemmo
Tepsin pelaajat saavat ottaa jäähyjä väkivaltaisuudesta, ryntäämisestä, laitataklauksista, päähän kohdistuneista taklauksista, polvitaklauksista, poikittaisista mailoista jne.

Vielä kun Tepsukoista löytyisi joku pelaaja, joka kyseistä pelitapaa pystyisi noudattamaan. Aika paljon jäänee varmaan Sakun harteille.

Mielenkiintoista on se, miten paljon Koivua pyritään hiillostamaan Mäkkärin ym. toimesta. Sakun hermot kun eivät ole näyttäneet enää olevan ihan samaa luokkaa kuin viimeksi Suomessa pelatessaan.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Jaahas, jos välillä kirjoittelisi jotain näistä oikeistakin playoffeista. Mielenkiintoinen ottelupari on luvassa kun HPK ja TPS iskevät (taas) yhteen. Omissa papereissani Kerho on selvä ennakkosuosikki ja onnistuessaan omassa pelissään se voittaa TPS:n melko selvästi.

Tylsästi osa-alueittain:

Maalivahdit:
HPK-TPS 1-0

Mika Noronen on ottelusarjan paras maalivahti. HPK:lla on nyt vihdoin kunnon mies tolppien välissä ja ennenkaikkea pelaaja joka voi viedä Kerhon loppuun asti. Noronen pelaa myös hyvin mailalla ja auttaa sillä tavalla Kerhon puolustusta ja verrattuna TPS:ään hyöty on suuri. TPS:ltä ei vastaavaa seinää löydy vaikkakin Lassila on ihan ok maalivahti. Lassilalle sattuu kuitenkin lipsahduksia ja varsinkin tällä kaudella tapahtunut maalivahtien pompottelu on tuonut lisää epävarmuutta Lassilan peliin.

Kakkosvahtien osalta Wiikman on vahvoilla mutta nuoren miehen todellista kanttia ei ole vielä testattu. Turusta tulee aina hyviä maalivahteja ja täältä voi nousta kevään yllätyskortti.

Puolustus:
HPK-TPS 1-1

Tasainen osio. Tepsin kannalta iso huolenaihe on Kiprusoffin poissaolo. Kipru oli selvästi TPS:n paras puolustaja ja oli välillä jopa koko joukkueen tehokkaimpia pelaajia hyökkääjien tuskaillessa maalinteon kanssa. Kiprun rooli johtajana on tarjolla nyt jollekin muulle. Craig Rivet ja Jiri Vykoukal ovatkin nyt pelaajat joilta odotetaan erittäin paljon. Rivet on NHL-kaukaloissa koulittu puolustaja joka tuntee playoff-maailman ja voi nousta TPS:n tärkeimmäksi pelaajaksi koko ottelusarjassa, Vykoukalin on vastaavasti nostettava pelinsä omalle huipputasolleen. Runkosarjassa Vykon loukkaantuminen näkyi koko kauden eikä TPS saanut hänestä kaikkea hyötyä, joko nyt playoffeissa ? Muutoin TPS:ltä löytyy tasainen ja suht laadukas pakkikalusto Seikolan, Hulkkosen, Erosen ja Paukkusen myötä. Puolustus on kokenut ja tahkonnut playoffeja paljon, TPS:n vahvuus.

HPK nojaa tasaisuuteen. Yhtään virtuoosimaista ykköspakkia Kerholla ei ole ollut sitten Tuulolan. Tuomas Eskelinen on toki kovaa vauhtia nousemassa kohti sitä asemaa mutta ei ole vielä siellä. HPK:n avainpelaajat ovat Eskelinen, Laamanen ja ailahteleva Sicak. Hyökkäysvoimaa puolustuksesta löytyy Laamasen ja Sicakin johdolla mutta tämä osasto on silti melko kapea. Sen sijaan omassa päässä HPK:lla on vahva tykistöpatteri heittelemässä äijää seinälle. Eskelisen lisäksi Jokela ja Mäkelä tuovat fyysisyyttä maalin eteen ja kulmiin. Lisäksi soppaan on vielä heittää Laitinen joka ei ole niin fyysinen kuin em. pelaajat mutta erittäin varma oman pään pelaaja, HPK:n Janne Grönvall.

Kaiken kaikkiaan molemmat puolustukset ovat fyysisiä ja hyvin liikkuvia. Tulivoimaa on molemmilla rajallisesti mutta potentiaalia piilee siinäkin suhteessa. Hulkkonen, Seikola, Laitinen ja Eskelinen voivat olla tässä mielessä yllätyskortteja.

Hyökkäys:

HPK-TPS 2-1

Maalivahtipelin ohella osio joka kääntää sarjan Kerholle. HPK:lla on tasaisen vahvat neljä kenttää jotka kaikki pystyvät ratkaisuihin. Joukkueen ratkaisija osasto on leveä mutta toisaalta yllättävänkin tylsä. Oikeastaan Voutilainen on ainoa huipputaitava pelaaja ja sellainen joka pystyy ratkaisemaan otteluita henkilökohtaisilla suorituksillaan. Jani Rita, Jyrki Louhi, Josh Holden ja kumppanit ovat enemmänkin työmyyriä ja joukkuepelaajia, eivät viiden tähden ratkaisijoita. Holden toki nakutti kunnioitettavan maalimäärän mutta hyötyi selvästi ketjukavereistaan. Tehoja pitää tulla varsinkin Hassiselta, Laakkoselta ja Setzingeriltä nähtyä enemmän. Työmyyräosasto HPK:lla on kunnossa ja joukkue pyrkii kovaan liikkeeseen avain alueilla. Taisteluosaston johtaja Louhi nousee entistäkin isompaan rooliin sillä hän on liigan parhaita puolustavia hyökkääjiä, häntä auttavat parhaansa mukaan Mäkiaho ja Rita.

TPS on kärsinyt loukkaantumisista ja melkein Kiprusoffiakin isompi menetys on Antti Aalto. Aalto on rutinoitunut playoff-pelaaja, erinomainen kahden suunnan sentteri ja tärkeissä paikoissa myös ratkaisuvalmis pelaaja. Näitä TPS tarvitsee. Saku Koivu voi nousta ottelusarjan parhaaksi yksittäiseksi pelaajaksi mutta hänenkään jalkavamman todellisesta tilasta ei ole parempaa tietoa. TPS:n kannalta avainkysymykseksi nouseekin kolmos- ja neloskenttien onnistuminen maalinteossa, sekä etenkin Jari Kauppilan rooli. Kauppila on ollut tehokas runkosarjassa ja nyt mitataan todella miehen osaaminen. Sitä TPS tarvitsee. Haalariosaston miehistä Joni Lius, Mika Alatalo, Marco Tuokko ja Mikko Rautee ovat kokeneita pelaajia joiden odotetaan johtavan TPS:n työntekoa. Ratkaisupelaajia TPS:llä on enemmän kuin HPK:lla. Nurminen, Vahalahti, Koivu ja Alatalo osaavat maalinteon ja mikäli Kauppila syttyy hakkaamaan pisteitä on TPS:llä kaksi vahvaa ketjua. TPS:n hyökkäys jää kuitenkin paperilla HPK:n vastaavaa kapeammaksi.

Ottelusarja:

HPK-TPS 4-2

Avausottelu on todella ISO kamppailu molemmille. HPK kantaa paineet niskassaan ja TPS:n on helpompi lähteä Rinkelinmäen hornankattilaan. Sikakatsomo tulee pitämään meteliä ja voi vaikuttaa ratkaisevasti varsinkin Kerhon pelaamiseen, nimittäin puukkoa heitellään välillä ahkerasti.

Mikäli HPK harjaa avauskamppailun se on todella lähellä jatkopaikkaa. TPS iskee Turussa kovaa ja ottanee sieltä ainakin yhden voiton, todennäköisesti ensimmäisessä kotipelissään. Jos TPS kaivaa voiton avausottelusta on HPK:lla edessään kova savotta ja ehkä yllättäviäkin vaikeuksia. Koivun, Rivet'n ja kumppaneiden johdolla TPS tulee olemaan inhottava vastustaja.

Oman mausteensa soppaan tuo myös Kerhon jonkinlainen TPS-kammo josta joukkue on tosin jo runkosarjassa pääsemässä eroon.

Sarjan parhaat pelaajat:

HPK:
Mika Noronen
Tuomas Eskelinen
Jyrki Louhi

TPS:
Craig Rivet
Saku Koivu
Kai Nurminen
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Erittäin hyvä analyysi JG:lta, mutta haluan silti tuoda esille kaksi pelaajaa ja täsmentää kolmatta.

Jos on Tepsillä heittää kehiin Rivet, on Kerholla vastaavasti nuori huippupuolustaja NHL:stä. Rostislav Klesla on erittäin potentiaalinen pelaaja, joka on varmasti vielä Suomen yleisölle suht tuntematon kaveri. Mitä olen hänen pelejään päässyt seuraamaan, heikkouksia ei ole. Kokoa riittää oman maalinedustan putsaamiseen ja tykki ampuu hanakasti toisessa päädyssä. Voi olla todellinen valttikortti, tai sitten vaipuu ynnämuihin. Toivon ja ennustan edellistä. Lisäksi yksi aliarvostetuimpi pakkeja liigassa unohtui listasta. Immosen Tuomas ei ole mikään runkosarjajyrä, mutta pleijareissa on ennenkin näyttänyt, mistä kaappi kusee. Kannattaa seurata molempia.

Holden taasen on kaikkea muuta kuin työmyyrä, joka hyötyy ketjukavereistaan. Miehellä on suorastaan maaginen pelisilmä ja kaikki tekeminen näyttää tämän ansiosta äärettömän helpolta ja vaivattomalta. Hiukan suoraviivaistettu versio Janeckystä siis. Jos joku hyötyy ketjukavereistaan, se on Holdenin rinnalla pelaavat jannut.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Juuh, mitä Kleslan otteita on nähnyt niin turhia liikkeitä ei juuri ole, pienillä liikkeillä pääsee hyvin kiinni. Merkitys kasvaa entisestään kun aletaan näitä ratkaisupelejä pelaamaan.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Viestin lähetti Ossi
Erittäin hyvä analyysi JG:lta, mutta haluan silti tuoda esille kaksi pelaajaa ja täsmentää kolmatta.

Jos on Tepsillä heittää kehiin Rivet, on Kerholla vastaavasti nuori huippupuolustaja NHL:stä. Rostislav Klesla on erittäin potentiaalinen pelaaja, joka on varmasti vielä Suomen yleisölle suht tuntematon kaveri. Mitä olen hänen pelejään päässyt seuraamaan, heikkouksia ei ole. Kokoa riittää oman maalinedustan putsaamiseen ja tykki ampuu hanakasti toisessa päädyssä. Voi olla todellinen valttikortti, tai sitten vaipuu ynnämuihin. Toivon ja ennustan edellistä. Lisäksi yksi aliarvostetuimpi pakkeja liigassa unohtui listasta. Immosen Tuomas ei ole mikään runkosarjajyrä, mutta pleijareissa on ennenkin näyttänyt, mistä kaappi kusee. Kannattaa seurata molempia.

Holden taasen on kaikkea muuta kuin työmyyrä, joka hyötyy ketjukavereistaan. Miehellä on suorastaan maaginen pelisilmä ja kaikki tekeminen näyttää tämän ansiosta äärettömän helpolta ja vaivattomalta. Hiukan suoraviivaistettu versio Janeckystä siis. Jos joku hyötyy ketjukavereistaan, se on Holdenin rinnalla pelaavat jannut.

Tarkoitin Holdenin kohdalla sitä että hänen avunsa eivät pääse esiin ellei hänellä ole kunnon ketjukavereita. Alkukaudesta näin taisi olla sillä silloin pistetahti oli loppukautta vaisumpi. En toki pidä häntä työmyyränä vaikka tekstistä saattaa sen kuvan saada.

Kiitos että nostit esiin Kleslan ja Immosen jotka itseltäni tuossa kieli poskessa kaahatessa unohtuivat. Molemmat ovat todellakin pelaajia jotka onnistuessaan tuovat rutkasti lisää tulivoimaa hyökkäyspäähän. Sen sijaan ainakin Immosen puolustuspelaaminen ei ole mielestäni kovinkaan kummoista. Vai olenko väärässä ?
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Viestin lähetti J.Grönvall
Tarkoitin Holdenin kohdalla sitä että hänen avunsa eivät pääse esiin ellei hänellä ole kunnon ketjukavereita. Alkukaudesta näin taisi olla sillä silloin pistetahti oli loppukautta vaisumpi. En toki pidä häntä työmyyränä vaikka tekstistä saattaa sen kuvan saada.

Laakkosen kanssa Holdenia yritettiin pistää väkisin samaan ketjuun, mutta yhteispelistä ei vaan tullut yhtikäs mitään. Tosin Joshin otteet ovat muuttuneet ihan yksilötasollakin edukseen kauden edetessä. Mies on hieman flegmaattinen naatiskelija jäällä, ja silloin kun peli ei kulkenut, niin joutui fanienkin hampaisiin. Setzingerin kanssa Holden on kevätkaudella löytänyt mukavan yhteisen sävelen.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti J.Grönvall
Tarkoitin Holdenin kohdalla sitä että hänen avunsa eivät pääse esiin ellei hänellä ole kunnon ketjukavereita. Alkukaudesta näin taisi olla sillä silloin pistetahti oli loppukautta vaisumpi. En toki pidä häntä työmyyränä vaikka tekstistä saattaa sen kuvan saada.
No kukapa sitä nykyliigassa pärjäisi, jos ketjukaverin pelityyli ei vain sovi oman kanssa yhteen. Ja siitä nimenomaan oli Laakkosen kanssa kysymys. Myös kulttuurishokki-efektiä oli havaittavissa. Joulutauon jälkeen otteet ovat olleet lähes eri planeetalta syyskauteen verrattuna. Muutenkin Holdenia pidetään nimenomaan playoff-pelaajana, joten odotan häneltä paljon.

Sen sijaan ainakin Immosen puolustuspelaaminen ei ole mielestäni kovinkaan kummoista. Vai olenko väärässä ?
En nyt tiedä, oletko väärässä, mutta ainakin olet eri mieltä kanssani. Sehän on tosin yleensä sama asia. Minä pidän Immosta juurikin hyvänä oman pään pelaajana, vaikka pelaajakortti toista väittääkin. On hän minusta ainakin Laitista ja Laamasta varmempi ja fyysisempi. Tällä kaudella on ruvennut tulemaan jo niitä tehojakin ihan mukavasti. Loukkaantuminen hiukan pilasi loppukautta, mutta eiköhän niitä vuoden takaisia äijämäisiä otteita ole jälleen odotettavissa.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Viestin lähetti Ossi
Muutenkin Holdenia pidetään nimenomaan playoff-pelaajana, joten odotan häneltä paljon.
En tiedä kuka pitää, mutta näytöt ammattilaisuran ajalta on aika heikot. Yhteensä 11 ott. AHL:n pleijareissa, tehoilla 2+1 -5.

Toivottavasti näyttää tänä vuonna, että tilastot on väärässä.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti Rattlehead
En tiedä kuka pitää, mutta näytöt ammattilaisuran ajalta on aika heikot. Yhteensä 11 ott. AHL:n pleijareissa, tehoilla 2+1 -5
Nyt pitänee ottaa omia sanojaan takaisin. En edes etsimällä löytänyt vahvistusta väitteelleni. Outoa, olin ihan varma, että muistin jotain tuollaista lukeneeni miehestä syksyllä. Mutta jos kokeiltaisi sellaista, että kaikki hoetaan yhdessä "Holden on pleijaripelaaja, Holden on pleijaripelaaja, Holden on pleijaripelaaja, Holden on pleijaripelaaja, ..." ja katsotaan, muuttuuko se todeksi.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Ossi
Nyt pitänee ottaa omia sanojaan takaisin. En edes etsimällä löytänyt vahvistusta väitteelleni. Outoa, olin ihan varma, että muistin jotain tuollaista lukeneeni miehestä syksyllä. Mutta jos kokeiltaisi sellaista, että kaikki hoetaan yhdessä "Holden on pleijaripelaaja, Holden on pleijaripelaaja, Holden on pleijaripelaaja, Holden on pleijaripelaaja, ..." ja katsotaan, muuttuuko se todeksi.
Minä luulen, että muistikuvasi johtuu siitä, että aikasta monet "kerholaiset" hehkuttivat aikanaan Holdenin siirron tänne varmistuttua, että nyt tulee kanukki, joka on varmasti kova play-off vääntäjä. Se on näitä samoja hehkutuksia, kuin kanadalaisen pelaajan saapuessa ne ovat aina pirunmoisia vääntöjiä ja kovan pelin osaajia, ja kaikki pelaavat suurella sydämellä oman joukkueen puolesta. Tämän kaltaisistä hehkutuksista ovat tainneet jäädä mieleen nämä Holdenin pudotuspeliominaisuudet?
No, ei se mikään mahdottomuus olisi, jos Josh vielä osoittautuisi hintansa arvoiseksi pleijareissa(kin?)!
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Musta_Kyy
Minä luulen, että muistikuvasi johtuu siitä, että aikasta monet "kerholaiset" hehkuttivat aikanaan Holdenin siirron tänne varmistuttua, että nyt tulee kanukki, joka on varmasti kova play-off vääntäjä.

Kanadalaisuuden lisäksi katsottiin, että sillä oli älytön play-off parta, joten täytynyt pelata pitkään keväällä. Josta nokkelasti siirrytäänkin parta asioihin, eli mahtaako kukaan Kerholainen kehdata alkaa kasvattaa partaa tyyliin Jyrki Louhi. Kaakulta ja Holdenilta voi tulla melko rankkaa kuittia, että mikä on, kun parta ei pojilla kasva.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Lauantaina 19.3. kaikki kerhofanit kuohariareenalla D-katsomoihin. Kerho hyökkää sinne kaksi erää ja liput ovat samanhintaiset kuin piippuhyllylekin. Muuten nopein reitti elyseelle on ajaa Raision kautta ja siinähän se hallikin on melkein Raision keskustassa.

Itse ottelusarjasta voisin veikata senverran, että TPS vie kaksi ekaa peliä ja loppujenlopuksi kerho vie koko sarjan 4-3. Siis melkein vanhan toistoa....
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Viestin lähetti Ossi
Nyt pitänee ottaa omia sanojaan takaisin. En edes etsimällä löytänyt vahvistusta väitteelleni. Outoa, olin ihan varma, että muistin jotain tuollaista lukeneeni miehestä syksyllä. Mutta jos kokeiltaisi sellaista, että kaikki hoetaan yhdessä "Holden on pleijaripelaaja, Holden on pleijaripelaaja, Holden on pleijaripelaaja, Holden on pleijaripelaaja, ..." ja katsotaan, muuttuuko se todeksi.

Uskon näin ja toivon :) Taitoa miehellä löytyy ja kerho joukkueena voi hyvinkin nostaa miestä korkeammalle. Ei muuta kun maaleja ja tps ja jokerit lomille :)
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Viestin lähetti Hanhi
Ei muuta kun maaleja ja tps ja jokerit lomille :)

Korjaan edellisen :) Eli jos jokerit oman puolivälieräotteluparinsa voittaa niin onhan sitä vielä kerhon jälkeen pronssipeliä. Eli lomat ennenaikaiset :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös