Puolivälieräsarja 2004-2005 HIFK - Lukko

  • 222 507
  • 1 396
Tila
Viestiketju on suljettu.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Aika helppo joistain analyyseista on lukea, kuka on itse pelannut (ja tietaa myos pelin henkiset osa-alueet) ja kuka ei.

Naki muuten IFKn kolmannesta maalista (ja pelaajien kayttaytymisesta), etta se oli joukkueelle niin suuri maali, etta ei olla Stadissa vahaan aikaan sellaista nahty. Hyva enne?
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Viestin lähetti Lukkoseppä
Edelleenkään en laskisi Lundellin varaan mitään. Voihan maalivahdin vaihtaminen toki piristää joukkuetta, mutta yksi koppi ei Lundellista mitään sateentekijää vielä tee. Edelleenkin kenttäpelaajat tekevät maalit ja maalivahdit sitten niitä yrittävät estää. Penan älykkyyttä ehkä, en tiedä, mutta huomenna on uusi peli ja maalit ratkaisevat jälleen. Rehellisyyden nimissä todettakoon että paras toivottavasti voittaa.

Jos olisit nähnyt Vokounin tänään, niin toteaisit itsekin, ettei ole paljon vaihtoehtoja. Lundell pelasi esim. viime vuoden playoffit Kärppiä vastaan loistavasti, eikä IFK silloinkaan veskariin kaatunut.

Vokounin tämänpäiväisellä haparoinnilla ja imuroinnilla ei voitettaisi edes playoffsarjaa Kalajoen Junkkareita vastaan. Saatika mestaruutta.

Roloson venytti monta huippupelastusta niinkuin voittavan playoffmaalivahdin pitääkin. Jos Vokounista ei ole voittamaan (niinkuin näyttää) niin pakko on luottaa silloin Lundelliin.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti kristian
Harkins ja Pärssinen olivat lähes täysin yössä.

Ei Harkins missään yössä ollut. Otti paljon aloituksia ja hänen ketjunsa myös järjesti tärkeän tasoituksen. Harkinsin ketju oli varsinkin ensimmäisessä erässä hyvä. Ja Penan tavoite saada kolme maalintekoon pystyvää ketjua onnistui. Kaikki kolme tekivät vähintään yhden.

Sen sijaan Pärä ja myös Kuhta olivat IFK:n surkeimmat pelurit ja osittain siksi ykkönen onkin ollut tässä sarjassa IFK:n heikoin lenkki.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Totta kai tappiosta tulee ikävä fiilis ja tänään varsinkin tavasta jolla se tuli. Että ollaan jo kahden maalin johdossa ja sitten tyritään se paniikin omaisella esityksellä (3. erä). Jos ja kun Lukko tästä välieriin jatkaa, on mielestäni vain hyvä asia, että turpaankin on tullut, niin tiedetään ainakin tuoreesta muistista kuinka vittumaiselta tappio tuntuu. Tämänpäiväinen oli Lukolle hyvä oppitunti siitä, että on pakko painaa pelin loppuun asti 100% taistelulla, vaikka kolmannessa erässä johtaisikin kahdella maalilla. Taas kerran nähtiin mitä siitä seuraa, jos alkaa peruutella liiaksi. Toki IFK:lla oli tappamisen meininki 3. erässä.

Kuinka synkkä tilanne olisikaan Lukon kannalta, jos HIFK olisi voittanut ensimmäisen peli sillä hylätyllä maalillaan? Voitot olisivat nyt 2-1 julleille. Siinä sitä olisikin haastetta nousta jatkoon. Nyt se pakollinen vierasvoitto on jo saalistettu, ja kun kotipelit klaarataan niin kuin perjantainakin, niin jatkoon mennään niin että paukahtaa.

Jos kävisi niin hyvin, että huomenna saataisiin 2-3 maalin johtoasema ja Lundell olisi hörppinyt osan pahemman kerran, niin silloin HIFK:lla olisi jo jonkin sortin epäluottamus omiin maalivahteihinsa. Tällöin Lukko olisi todella vahvoilla sekä ottelun että koko sarjan voittamisessa.

Pahin skenaario jatkoa ajatellen on se, että IFK saisi huomenna vaikkapa jo ekassa erässä parin maalin johdon. Siitä olisi Lukon paha nousta. No, Lukolla on huomenna toinen hankkimistaan eduista. Ensimmäinen meni tänään "kiville". Kotiyleisö antaa tukea ja kotikentällä Lukko uskaltaa pelata rohkeammin omilla taidoillaan. Toisaalta kotiyleisö voi myös aiheuttaa suuria paineita, jos joudutaan takaa-ajoasemaan.

Uskon, että tämä koko sarja päättyy jomman kumman 4-2 voittoon eli rantapalloja paiskitaan Äijänsuon jäälle lauantaiehtoona. Jos Lukko voittaa huomenna, Hesassa tulee vielä torstaina turpaan, mutta kotona voitetaan. Sen sijaan jos IFK huomisen matsin edukseen vääntää, niin saadaan melkoisella varmuudella paiskia omillemme niitä rantaleluja lankalauantain kunniaksi.
 

Meikä83

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Calgary
Niin elikkäs Matikainenhan (Neloselle) totesi ett Lundell pelaa myös huomenna! Näkemykseni mukaan huomisen pelin (tiistain) voittaja etenee tästä sarjasta eteenpäin, joten Lundelilla todella suuri rooli IFK:n kannalta
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti Isaksson
Ei Harkins missään yössä ollut. Otti paljon aloituksia ja hänen ketjunsa myös järjesti tärkeän tasoituksen. Harkinsin ketju oli varsinkin ensimmäisessä erässä hyvä. Ja Penan tavoite saada kolme maalintekoon pystyvää ketjua onnistui. Kaikki kolme tekivät vähintään yhden.

Sen sijaan Pärä ja myös Kuhta olivat IFK:n surkeimmat pelurit ja osittain siksi ykkönen onkin ollut tässä sarjassa IFK:n heikoin lenkki.

Pakko oli lainata koko teksti. Olen TÄSMÄLLEN samaa mieltä! Onko se Kibe kuumeessa, kuten huhillaan? Ja mikä Pärää vaivaa? On toki ollut loukkaantumisia, mutta olihan Pärä jo maajoukkueessa eivan eri mies.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti #12
Lupaan ostaa näille kavereille rillit tai vaikka kahdet mieheen, jos pitivät tämänpäiväistä Lukkoa viihdyttävyyden ilmentymänä.

Veikkaanpa, että kyseiset herrat ovat sellaisen tovin seuranneet IFK-kiekkoa, että rillien lisäksi on tarve myös rullatuoleille ja nitroille.

Arvoisa #12. Luetaan niitä viestejä, ennenkuin viisastellaan. Etten kirjoittanut, että Lukko oli vaisu tänään? Toivon silti, että saan pitää mielipiteeni, että pidän Lukosta pleijarivastuksena. Lukossa on IFKlle oikeanlaista haastetta minusta jo sillä perusteella, että se pelaa IFKn avuin. Katso vaikka rosteria. Enemmän massaa, vähemmän taitoa. Enemmän rymistelyä, vähemmän järkeä (tämä koskee ennenkaikkea IFKta).

Et suinkaan pyri vakuuttamaan omaa mielipidettäsi ainoaksi totuudeksi? Sitä minäkin. Anna minun olla sitä mieltä, että arvostukseni Lukkoa kohtaan on tässä sarjassa noussut. Gillit, Yli-Junnilat ja Normiot. Niin kotoista.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Toistaako Lundell viime kevään temppunsa?

Näin jälkikäteen voisi sanoa olleen IFK:n kannalta oikeastaan sitä parempi, että Lukko johti kahden erän jälkeen kahdella maalilla. Jatkoaikavoitto tuli toinen jalka haudassa olleen IFK:n kannalta psykologisesti parhaimmalla mahdollisella tavalla, ja Lukon kohdalla sama päinvastoin. Jo lähestulkoon suussa ollut välieräkarkki napattiin kalkkiviivoilla väljemmille vesille.

Nyt Lukon pudotuspeleissä enemmän tai vähemmän kokemattoman joukkueen henkinen kantti todella punnitaan. Pitkä sarja tästä taitaa kaikesta huolimatta tulla, kävi neljännessä ottelussa sitten kuinka tahansa. Eipä ole kaukana ajatus, että Helsingistä Lukko ei enää voittoa saa. Sen on siis hyödynnettävä hankkimansa kotietu.


Mielenkiintoista ja sinänsä hupaisaa: joukkueidensa kantaviksi voimiksi ja ehdottomiksi avainpelaajiksi hankitut NHL-tähdet Raycroft ja Vokoun avaavat tiistaina luukkua, kun Lehto ja Lundell aloittavat pelaavassa kokoonpanossa. Sic transit gloria mundi.



Ranger
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Viestin lähetti LukkoUkko79
Totta kai tappiosta tulee ikävä fiilis ja tänään varsinkin tavasta jolla se tuli. Että ollaan jo kahden maalin johdossa ja sitten tyritään se paniikin omaisella esityksellä (3. erä)

Voitot olisivat nyt 2-1 julleille.

Jos kävisi niin hyvin, että huomenna saataisiin 2-3 maalin johtoasema ja Lundell olisi hörppinyt osan pahemman kerran, niin silloin HIFK:lla olisi jo jonkin sortin epäluottamus omiin maalivahteihinsa. Tällöin Lukko olisi todella vahvoilla sekä ottelun että koko sarjan voittamisessa.

---------------YLÄPUOLELLA OLEVA TEKSTI SIIS LUKKOUKON TEKSTI, QUATE MUOKKAUS HIEMAN EPÄONNISTUI-------------------


Varsinainen spekuloinnin mestari tämä LukkoUkko79. Se on aina niin kovin helppoa arvostella omaa joukkuetta "paniikista" tai "peruuttelusta". Ikinähän tappion hetkellä vastustaja ei ole pelannut paremmin. Eli kuten meillä päin sanotaan, "väärin voitettu" : ) HIFK oli kuitenkin murskaava päätöserässä, ei siinä Lukon pelityylillä tms. ollut paljoakaan painoarvoa. Eiköhän päätöserän torjunnat kerro kaiken.

Ja mitä tulee tohon sanaan "jullit" - kertoo kirjoittajan järjestä ja ajattelumaailmasta jo kaiken.

Lundell hörppii? Mitäs tapahtui helmikuun Hockey Night tv-ottelussa? Aika vakuuttavasti Janne silloin pelasi ja itse uskon samaan myös huomenna! Historia toistaa itseään, viime vuonna haukuttu Lundell syrjäytti Daven ja tänä vuonna, jälleen kerran paljon haukuttu Lundell, syrjäyttää Vokounin ja vie petolauman aina päätyyn asti!
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Senior
Toivon silti, että saan pitää mielipiteeni, että pidän Lukosta pleijarivastuksena.

Höh. Tottakai jokainen seisoo mielipiteidensä takana, ihan kuten pitääkin eikä multa mitään lupaa tarvitse kysyä. Ei tässä kenelläkään mitään Lukkoa vastaan per se ole (kts. viestini 31.1. Lukko-puolella), mutta tämäniltaisen kaltainen totaalihoki panee kyllä kypsyttämään. Funtsi jos kaksi tuollaista joukkuetta nyhjäisi vaikka ne kahdeksan paikallista keskenään joka vuosi. Hiphei ja miksei ne yleisömäärät kasva?

Haluatko rillit ja minkävahvuiset, vai myönnätkö ettei ainakaan Lukon kolmannen erän panos vastaa normaalitajuisen ihmisen käsitystä viihdyttävästä kiekkoilusta? :)
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Minäkään en kyllä Lukkoa laskisi mitenkään kovin fyysiseksi joukkueeksi. Muutamia vahvoja laitavääntäjiä joukkueella on (ja Hal Gill), mutta kyllä IFK:ltä löytyy näitä enemmän. Enemmänkin kyse on hyvästä peluuttamisesta ja taktiikasta. Rautakorpi on erinomainen valmentaja.

Todella kovaa kahvaamista ja estämistä oli ainakin tänään repertuaarissa. Jos tuomarit sen sallivat, niin mikäs siinä on pelatessa. Asia vain on niin, että kun estämistä ja kahvakiekkoa kerran sallitaan liigassa, niin tyhmäähän sitä korttia olisi olla käyttämättä. Kyllä IFK:kin kahvakiekon osaa tarvittaessa, mutta Rautakorpi on vienyt koko homman uuteen ulottuvuuteen. Ainakin siinä mielessä, että roikkuminen ja kahvaaminen on yksi koko äijän taktiikan kulmakiviä.

Tarkoitus ei ole provoilla. Vieraskentällä pitääkin pelata rumaa räkäkiekkoa ja kaikki keinothan ovat sallittuja. Ainakin ne, mistä ei vihelletä.
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Olen kyllä #12 kanssa samoilla linjoilla. Etenkin viimeinen erä oli kyllä aikamoista "Tappara"-inkarnaatiota. Onneksi se ei vaikuttanut illan tulokseen, kun HIFK puski läpi. Minä, henkilökohtaisesti, en pidä ns. totaalikiekosta, jossa pyritään ottamaan kaikki tila pois. Se on vain puuduttavaa katsojan kannalta.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti Roku
Mikä saatanan paniikki pariin Lukon kannattajaan nyt yhtäkkiä on iskenyt? Lukko johtaa sarjaa 2-1 ja jatkopaikkaan riittää kotipelien voittaminen.


Tätä kyllä itsekin ihmettelen. Kaikki homma on omissa käsissä ja vielä kun kotietu on saavutettu itselle niin mitä aihetta muka on panikointiin.

Jos nyt vähänkin viitsii miettiä millaisen työn hifkiläiset joutuivat tekemään sen eteen, että ensimmäisen voiton Lukosta saivait ja senkin kotonaan ja vasta jatkoajalla. Lensi valmentajaa pihalle, lensi änäripelaajaa huiliin ja monien hehkuttaman kassarikin joutuivat pistämään penkin päähän.

Jos sama rata jatkuu, niin ihmettelen syvästi millä tempulla enää pystyvät joukkueensa herättämään. Huomenna on kuitenkin Lukon päivä. Joukkueen sytyttämiskonstit vastustaja on kuitenkin jo lähes kaikki käyttänyt ja Lukolta ne on täysin käyttämättä.

Huomisen jälkeen ottelusarja on kuitenkin 3-1 Lukolle.

Mutta veikkaan kuitenkin, että jotkut luulevat vaan näitä jatkoajan vastustajan puolen 4-0 veikkauksia joksikin ammattilaisten veikkauksiksi.
 

Mace

Jäsen
Viestin lähetti HCM
Varsinainen spekuloinnin mestari tämä LukkoUkko79. Se on aina niin kovin helppoa arvostella omaa joukkuetta "paniikista" tai "peruuttelusta". Ikinähän tappion hetkellä vastustaja ei ole pelannut paremmin. Eli kuten meillä päin sanotaan, "väärin voitettu" : ) HIFK oli kuitenkin murskaava päätöserässä, ei siinä Lukon pelityylillä tms. ollut paljoakaan painoarvoa. Eiköhän päätöserän torjunnat kerro kaiken. [/B]

Tuo on muuten todellakin jännä juttu, itse olen pistänyt lukuisia kertoja merkille saman asian, siis ihan joukkueesta riippumatta. Hyvin usein fanit näkevät oman joukkueensa "turhaan peruutelleen" tai vedotaan siihen, ettei oltu hereillä tai päästettiin turhaan vastustaja peliin mukaan. Toisaalta silloin, jos oma joukkue on päässyt johdon hankkimaan, ei juuri koskaan mainita, ettei vastustaja ollut hereillä vaan silloin se onkin aina ollut oman suosikkijoukkueen ansiota ja toinen ei vain mahtanut mitään. Tuo on kieltämättä mielenkiintoista logiikkaa, minkään joukkueen kannattajia sormella osoittelematta...
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
"Huomisen pelin voittaja menee jatkoon"
Mihinköhän asti te jotka noita kommentteja kirjoittelette jaksatte jauhaa sitä samaa?
Tietääkseni neljän ottelun voittaja menee jatkoon. Ei huominen kuitenkaan vielä mitään ratkaise mihinkään suuntaan.
Tai hienoahan se on olla tietäjä, kun voi sanoa että "mitäs sanoin", kun vaan tarpeeksi kauan jauhaa sitä eri tilanteissa.

Lundellille täysi luottamus!
Eipä sitä tarvinnut taaskaan kauaa odottaa että meidän voittavan veskarin täytyy astua kaukaloon.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti 1Timer
Aika helppo joistain analyyseista on lukea, kuka on itse pelannut (ja tietaa myos pelin henkiset osa-alueet) ja kuka ei.

En tiedä keneen kohdistit väitteesi, mutta minä voin ainakin myöntää ettei lätkässä ole kokemusta korttelikiekosta enempää. Futiksessa on kokemusta tullut vuosien saatossa enemmän. Siksi pidänkin Lundellin tuloa maaliin samanlaisena, kun molari nappaa punaisen ja jengin ainoa jolla on jotain kokemusta torjuntatyöskentelystä menee maaliin. Pirullisella tsempillä painetaan kyseinen ottelu ja todennäköisesti voitetaan. Seuraava ottelu onkin sitten pahempi jos ei kakkosta ole, vaan mennään tällä (Lundell), mutta jos reservistä löytyy toinen maalivahti (Stathos), niin tilanne voi olla sama kuin ennen ykkösen punaista (Vokoun).

Lukolla ei ole mitään hätää Jan Lundellin kanssa. Jan ei pysty Dwayne Rolosonia haastamaan.
 

Zeppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vai nin? Vai ei Janne pysty?
Meillä on Vokounin tulon jälkeen koko
ajan ollut kakkonen jonka voi aina heittää kehiin Roloson on taitava veskari, ja tämän päivän saldo olisi huomattavasti huonompi jos olisitte peluuttaneet teidän
Raumalaissi veskareittanne. Vehanen pilaa koko uransa sinnittelemällä teidän
jossain kylässä länsirannikolla joka pitäisi
Matti Hagmanin sanoin hinata perämerelle ja upottaa sinne. Stadin halliin pitää sitten tulla rumpuja soittelemaan, niitä voitte soitella Rauman torilla ja samalla sitten jaaritella kenen rumpusoolo oli paras
Rummuthan on ainoat keinot saada huomiota, ketä muuta muka kiinnostaa
joku bussilastillinen ydinvoimalan kupeesta? Stadin skoudet ainaki valvoi
katsomoanne



Mä tiedän että kun mä kirjoitan tämän
saan Raumalaissi vitutuskirjoituksia vastauksena .

Ei kannata. Olen umpistadilainen ja kerta kaikkiaan rakastan HIFK;;ta
Kaikki ei ole mutta minä olen
Ei ole mitään hyötyä skriivailla miten pahoja ne IFK;n kannattajat on , eiainakaan mulle, en noteeraa pätkääkään
Funtsataan huomenna lisää



__________________
Paskin peli on pesäpallo
 

kutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko
En voi valitettavasti kuin ihmetellä näitä Hifk kannattajien kommentteja...Tulee voitto tai tappio tavasta riippumatta sama päätön uhoaminen jatkuu... joka tilanteessa ollaan ainakin helvetisti parempia kun muut.Tosin näyttää teiltäkin tulevan järkeviä kommentteja välillä.Eriväriset linssit toki ymmärrettäköön mutta eikö juuri hifk fanit uhonneet että jos mies ei ole nhl:ssä pelannut ei hän voi olla parempi?(ruutu,topperi) miten jan nytvoi haastaa rolosonin?Näiden veskarien tasoero on mielestäni valtava.Toki hifk pystyy varmasti pelaamaan kotonaan niin hyvin että jan ei joudu edes venymään.Raumalla lukko tulee varmasti kovaa ja uskon että lundell päästää pari helppoa joilla lukko korjaa huomenna voiton.Palaan seuraavaksi ääneen joko onnitellessani hifkiä voitosta tai kiittämään omia siitä. Jätetään turhan jauhamiset pois ja pidetään ketju siistinä,koska näyttää nyt siltä että pelejä tulee vielä olemaan.Rehellisesti toivon ifk:sta mestaria jos lukko ei siihen pysty ja mitä olen lukenut monilla on sama tunne vastakkaisesta joukkoeesta,joten kunnioitetaampahan toisia hieman.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Vieläkään, nukutun yön jälkeen, en heitä kirvestä kaivoon. Lukolla on edelleen "kotietu" ja otteluvoitot 2-1. Täällä on esiintynyt, että seuraavan ottelun voittaja menisi jatkoon. Ei pidä paikkaansa, jatkoon menee se, kummalla on ensin 4 voittoa.

Ei kai kukaan oikeasti kuvitellut, että tämä sarja menisi 4-0, suuntaan, tai toiseen. En muuten usko, että menee 4-1:ään, vaikka Lukko tänään voittaisi. Nautitaan ystävät, jääkiekosta ja play offs tunnelmasta, tätähän on odotettu, koko pitkä- ja pimeä talvi.

Nyt aamulenkille.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Olkku

Ei kai kukaan oikeasti kuvitellut, että tämä sarja menisi 4-0, suuntaan, tai toiseen.

Kyllä mä ainakin kuvittelin, itse asiassa olin siitä aivan varma. Mutta myönnän, että olin unohtanut kuinka tehokasta Rautakorven "playoffs"-taktiikka on. Vain hiukka sallivuutta tuomareilta niin vastustajalla on vaikeuksia. Ja kieltämättä Lukon tarkka koko joukkueen puolustuspeli on aiheuttanut vaikeuksia.

IFK:n on saatava taitoetu myös hyödynnettyä ja se onnistuu parhaiten kovalla liikkeellä. Rautakorven ryhmän "kuntoetu" näytti rapisevan jo eilen ja tänään menee loputkin. Tämän sarjan ensimmäiset piiputtajat ovat Lukon isot pakit ja se tulee olemaan yksi tämän sarjan ratkaisuista. Kahvaus kylki kyljessä näyttää menevän tuomareille läpi, mutta puoli metriä takaa taitaa olla jo eri juttu. IFK:n on myös pelattava huolellisesti, Lukon kyttämisille ja ylivoimahyökkäyksille ei pidä antaa tilaisuutta, holellisuutta kaivataan hyökkäyspäässä. Torjuntalukemat n. 120-60 kertovat kyllä selvää kieltä siitä, kumpi näitä pelejä vie. Mitä pidemmälle sarja etenee, sitä varmemmin nuo lukemat alkavat näkyä myös tulostaululla.

IFK ei kotona enää häviä, joten Raumalta on yksi voitto haettava, tuleeko se tänään vai seuraavassa pelissä, ei ole väliä. Sikäli tämän päivän ottelu ei vielä ole mikään kaiken ratkaiseva koitos. Tietysti, jos IFK voiton hakee jo tänään, niin sitten alkaa sarja olla taputeltu.

Edit: lisätty yksi peini a
 
Viimeksi muokattu:

NePa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Täytyy kyllä ihmetellä "muutamien" IFK-fanien ylimielisyyttä vaikka joukkue hieman konttaa odotuksiin verrattuna. Toivotaan, että Lukko kissat tiputtaa niin varmaan kolahtaa todellisuus kovaa sillä hetkellä :D. Ennen jopa arvostin IFK-fanikulttuuria mutta nykyään kyllä tuo on täysin kääntynyt päälaelleen !
 

fedorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Noni. Ensimmäinen peli joka tuli katsottua paikan päältä. Vähän joutui kyllä pidättelemään tuuletuksia kun paikat oli Hifk:n fanikatsomon kupeessa...

No, Hifk oli parempi. Ja kirkkaasti.
Vaikka Lukolla oli voiton avaimet käsissä lähes läpi koko ottelun, niin flegmaattinen pelaaminen ei tuottanutkaan tulosta. Laitettiin kiekkoa päätyyn eikä yritettykään hyökätä. Pyrittiin kontrolloimaan peliä puolustuksen kautta.

Hifk:lla meinas kyllä loppua usko, mutta muutama samanlainen räkämaali kuin Lukolla alussa käänsi asetelmat täysin. Hetkeäkään ei annettu periksi ja se tuotti tulosta.

Kun aiemmin olen tässä ketjussa dissannut Ruutua, niin eilisessä pelissä näkyi parhaalla mahdollisella tavalla se kuinka voi olla kova olematta idiootti. Hifk oli kautta linjan kova. Rehellistä ja suoraselkäistä taklaamista -- puhtaasti. Erityisesti Petrell teki vaikutuksen. Ifk myöskin yritti pelata koko ajan, mitä Lukosta ei todellakaan voi sanoa.

Hatunnosto punaisille, tsemppiä Lukolle!
 

rudy25#

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jarkko Ruutu
Viestin lähetti Rommeli
Saarelaa ei taida saada kukaan kuumentumaan. Onkohan Pahi koskaan oikeasti suuttunut kaukalossa.

Olin siis väärässä tuon kuumentamisen suhteen. Tärkeää on pelata Saarela näkymättämäksi. Lukon tärkein mies kuitenkin ja heitti yhden syötönkin. Vaarallinen Saarela oli mielestäni lähes aina kun oli jäällä ja se oli usein, koska oli jäällä melkein joka vaihdossa. Maaleja ei kuitenkaan tehnyt.

Ryminää oli melkein riittävästi ja taklauksia sateli melko kiitettävästi. Taklata voi aina enemmän.

Vaikka voitettiin, niin ihmettelen kyllä tuomaritoimintaa melkoisesti. Roikkuminen ja kahvaaminen oli, yllätys yllätys, taas sallittua. Välillä taas tuntui siltä, että tuomarit eivät tosiaan tahtoneet kotijoukkueen voittavan. Kumma kyllä aloitukset uusittiin, ellei Lukko niitä vienyt ja jäähylle HIFK:n miehet melko herkästi. Ja illan naurettavin jäähy oli Hirson saama huitominen.

Tänään Raumalta voitto ja homma alkaa alusta. Täällä osa tuntuu olevan jo melko varma ottelusarjan voitosta. Muistutan kuitenkin, että Lukko johtaa voitoin 2-1. Torstaina Jaken paluu ja show pystyyn.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti L4E

Jos sama rata jatkuu, niin ihmettelen syvästi millä tempulla enää pystyvät joukkueensa herättämään.

Tässä vaan on sellainen tilanne että IFK:ta ei enää tarvitse herättää. Eilen IFK heräsi ja voisiko kukaan kirjoittaa parempaa kässäriä siihen heräämiseen! Jos minä olisin saanut ennen peliä laatia toiveen illan ottelusta se olisi mennyt näin: hyvä alku IFK:lle, Lukko johtoon, vikassa erässä Lukon johto pari maalia, nousu tasoihin, jatkoajalla voitto, onnistumisia leveällä rintamalla ja Lukon isot pakit väsyneiksi.

Eilen parasta IFK:n rintamalla oli se, että onnistumisia tuli todella leveällä rintamalla. Meillä oli ekaa kertaa kolme ketjua, jotka saivat jatkuvaa painetta Lukko päädyssä. Ja kaikkein parasta oli tämä Lukon pakkeihin saatu väsymys. Jos tänään jatketaan samalla kaavalla ja saadaan pidettyä peli tasasena kolmanten erään, ollaan varmasti vahvoilla.

Ja mitä tulee Rolosonin ja Lundelin vertailuun, niin totta hemmetissä ainakin minä ottaisin Rolosonin maalille. Mutta silti luotan aivan täysin että Janne hoitaa homman loistavasti ja siihen emme kaadu. Sen tiedän että jos Janne pelaa virheettömästi, olemme vahvoilla. Jannen ei siis tarvitse olla ilmiömäinen, kuten Rolosonin.

Ja mitä tulee Topon ja Jaken vertaamiseen, voin sanoa että Topo johtaa sitä kisaa tässä sarjassa. Mutta jos verrataan pelaajia muuten, sanoisin, että totta kai Jakke on edellä valovuoden. Minä ainakin odotan Jaken paluuta vesikielellä, sillä tiedän että Pena ei käskytä Jakkea typeriin tekoihin. Nyt ekassa kahdessa pelissä en todellakaan nauttinut enää siitä mitä Jakke teki, sillä se sotki enemmän IFK:n kuin Lukon peliä.

Kelatkaa muuten mitä tapahtuu kun Kibe ja Pärä palaavat kohta omalle tasolleen. Meillä ollaantähän asti oltu ilman Kiben ja Pärän panosta sekä annettu maalivahtiosastolla tasoitusta aivan liikaa. Ne jos saadaan edes hiukan paremmalle tasolle, ollaan vahvoilla.

Ja kuten moni täällä sanoo, ei tämä ottelu tänään mitään ratkaise. Viime vuonna IFK nousi vastaavasta 1-3 tilanteesta voittoon. Jos IFK voittaa jatorstaina kotonaan, on meillä nyt kaksi mahista Raumalla. Ja itse uskoisin että tänään on aivan sika hyvät mahikset eileisen hurmoksen jäljiltä. Mutta nyt pitää vaan saada se hyöty hurmoksesta kanavoitua oikein, ei leijumisena.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös