Puolivälierä Suomi - USA ke 22.2.2006 klo 18.30

  • 48 461
  • 319
Tila
Viestiketju on suljettu.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Nyt voidaan slovakki-linjatuomari laittaa samaan heikkotasoiseen ryhmaan.

4 minuuttia vahingosta...

Lahti Temelta legot kylla siina...
 

Cube

Jäsen
Apa kirjoitti:
Olet jälleen vähemmistössä kuten palstan kommenteista huomaat. Viimeksi olit väärässä Jarkko Ruudun Jagrin taklauksesta. Kivaa se on varmaan olla toisinajattelija.
Heh, aika kova kohtalo minulle tosiaan olla eri mieltä Suomen maajoukkuetta koskevissa asioissa suomalaisella keskustelupalstalla. Tämähän on kuitenkin tunnetusti objektiivisuuden Mekka. Sinä ilmeisesti muodostat aina mielipiteesi enemmistön ajatusten mukaan? Kivat sulle.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Kiitos jätkät. Puolueellisin tuomari, mitä olen hetkeen jääkiekko-ottelussa nähnyt, sysi paska kanukki. Silti voitettiin, hyvä Suomi.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Paul Devorski \,,/

Jännittävä loppu ottelulle sitten lopulta saatiin, mutta Antero Niittymäki oli viimeisenä lukkona Suomen maalilla. Aivan uskomaton suoritus Leijonilta tähän mennessä, ei voi muuta sanoa. Ville Peltosella ainakin tuntui kulkevan varsin hyvin tänään. Sami Salon maalikin täytyy mainita, kerrassaan hieno laukaus. Olli Jokiselta myös hyvä suoritus ensimmäisessä maalissaan. Mathieu Schneiderin kaksi maalia oli hienoa katseltavaa, upea laukaus kaverilla. Tästä sitten eteenpäin ja odottelemaan seuraavaa ottelua.

Hyvä Leijonat!!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Anteeksi Nummelin ja anteeksi Niittymäki, rakastan teitä. Hyvä Peltonen ja Jokinen, Jokinen jr, tee vain se maali. Hyvä Suomi!

Ja tässä vaiheessa on annettava tunnustus jenkeille, riskillä pelasivat ja välillä pyörittivät ylivoimaa alivoimalla.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Feikkiheikit
Ooohh, kaameeta. Kohta alkaa jenkkien ralli. On aikalisää ja aikalisää ja aikalisää...

Hohhoijaa. Voisiko joku kertoa Mertarannalle, että USA käytti sen jo pelin alussa.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Hyvä että voitettiin... Nimittäin siksi heikkoa peliä Suomelta!

Oikeasti, kuinka monella muulla tuli turhankin hyvin mieleen 80- ja 90- luvun pelit esimerkiksi Ruotsia vastaan? Tuo Suomen ämmäily, miksi tuota peliä kutsuisin, oli liiankin tuttua. Todella epävarmaa ja vastustavan peliä pelkäävää. Ei todellakaan lupaa hyvää.

Mutta, hienoa että voitettiin. Tuuriakin piti olla mukana, reilusti.
 

DaHolla

Jäsen
Huh, yllättäen meni taas tiukoille. Suomen peli ei kyllä ollut ihan kasassa mutta onneks taistelun kautta saatiin voitto. Parantamisen varaa kyllä jää ja paljon.
Toivon mukaan Salo ei loukkaantunut vakavasti, iso menetys leijonille.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
JMK81 kirjoitti:
Munaton esitys Suomelta.. paljon pitää muuttua että hoidetaan Kanada/Venäjä.

Joo, USA:n parhaan joukkueen voittamiseen ei juuri muuta tarvita kuin tarpeeksi munattomuutta. Jotenkin olen käsittänyt että tässä lajissa ei anneta tyylipisteitä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
1Timer kirjoitti:
Ei ihan riittanyt Sakun ja USAn kiri!

Voi itku. Kumma, ettei Sakua noteerata muuta kuin silloin harvoin, kun mies pelaa huonon pelin. Ei sitä noin kateellinen kannata Koivustakaan olla.

Johan oli taisteluvoitto. Niittymäki oli ensimmäinen suomalaisveskari pitkään aikaan, joka kesti ratkaisevassa paikassa. No, ehkä Kipru pelasi hyvin World Cupissa finaaliin asti. Toivottavasti Kanada vastaan välierissä.

Jussi Saarinenko tämä haastattelija oli nimeltään? Urpo jätkä.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Huh, mikä peli! Ihanaa voittaa ja mennä mitalipeleihin, mutta kylläpäs taas jäädyttiin vikassa erässä ihan pikkuisen. Onneksi meillä on Antsa!

Koko ykkösketju oli selkeästi hermostunut, heillä on viimeinen tilaisuus pelata jostain suuresta. S.Koivu jäähyili (tosin myös hankki kolme jäähyä joiden jokaisen aikana Suomi teki maalin), Temellä ei pysynyt kiekko lainkaan mukana, Jere sentään oli ihan kelvollisessa iskussa. Tosin poltti kyllä hänelläkin lötä lavassa jonkin verran.

Uskon kyllä, että perjantaina tilanne on aivan toinen, ja tuo ketju on jälleen Suomen paras.

Tämän ottelun paras suomalaispelaaja oli tietysti kiistatta Nitti. Käsi ylös, kuinka moni uskoi aikaisempien maalivahtisohlailujen jälkeen USA:n tehtyä 4-3 kavennuksen, että Niitty ja Suomi kestävät? Itse en voi kättäni nostaa.

Muita hyviä olivat koko kakkoskenttä, J.Ruutu, M.Koivu, Nummelin ja Kapanen. Niin ja Salo, siihen asti kun pelasi.

Pelihän oli Suomelta kolmannessa erässä sitä kuuluisaa hallitsematonta kaaosta, mutta en jaksa sitä murehtia, me olemme jatkossa!

Saku #11 tähdet ottelusta Suomi - USA:

*** Antero Niittymäki
** Ville Peltonen
* Olli Jokinen

KIITOS LEIJONAT!
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Täytyy antaa iso käsi Niittymäelle, joka mielestäni voitti ottelun Suomelle. Ykkösketju tällä kertaa aivan jäässä, mutta onneksi löytyi ratkaisijat tällä kertaa muista ketjuista.

Jatkoa ajatellen, noita aloituksia hävittiin tolkuton määrä ratkaisuhetkillä, siihen täytyy ehdottomasti panostaa. Seuraava vastus Venäjä tai Kanada ja varsinkin Kanadalla kyseinen alue on hyvin hallussa.

Lopuksi vielä, olipahan valmennusjohdolta mahtavaa koomailua olla käyttämättä aikalisä. Tämäkin osa-alue on P-Amerikkalaisilla selvästi paremmin hallussa.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
JMK81 kirjoitti:
Munaton esitys Suomelta.. paljon pitää muuttua että hoidetaan Kanada/Venäjä.

Ei jeesus sentään, mistä näitä löytyy?

Munaton esitys joo. Salolla olkapää paskana, Selänteellä yksi hammas maata kiertävällä radalla ja toinen heiluu, huuli veressä. Joka jätkällä kropassa mustelmia, toisilla naarmuja naamassa. Nittymäki laihtui vikan erän aikana varmaan pari kiloa. Munaton esitys? TAISTELUVOITTO! KIITOS LEIJONAT! MAHTAVAA LEIJONAT!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös