Pudotuspelit 2023 – mestaruus mielessä

  • 59 878
  • 583

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Nyt haluan oikeasti nähdä, että joukkueelle on puhuttu, että muutos vaaditaan ja tarvitaan. Maalipaikkoja ei aiemmalla taktiikalla synny. Jotain pitää muuttaa. Parin tunnin päästä ollaan viisaampia.
 

J44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kunnon maalille ajoa ja maalille toimituksia odotan. Rännikiekko puolelta toiselle pelityylinä nyt nähty ja se ei tuota mitään.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Miten se menikään, hyvä joukkue ei häviä kolmea kertaa putkeen? Ja meillähän on tämän sarjan PARAS joukkue, joten sarja on tämän illan jälkeen 2-2! C'mon Kivikova!
 

Heketys

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Itse en eilistä enää muista ollenkaan. Huomenna K-Espoo voittaa, voitot tulee olemaan 2-2 ja keskiviikkona jatketaan kotona siitä mihin viimeksi jäätiin.
Lainaan itseäni, mutta näinhän se meni.

Tänään fantastiset toinen ja kolmas erä. Ensimmäinenki erä menetteli.

Keskiviikkona jatketaan ja saadaan ykkössentteri takaisin riviin.
 

Tonnikala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hyvää peliä Espoolta. Hyvin nollattu tappio. Hyvässä ja pahassa vaaditaan sarjan voittoon kuitenkin se 4 voittoa; pätee viime pelin jälkeen ja myös tämän. Eli puntit on tasan. Eteenpäin kohti keskiviikkoa ja toivottavasti sieltä lähetään voitolla yöhön niin sarja näyttää taas erilaiselta.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Oiskohan Jurgensin viltitykset jo viltitetty?
On. Paitsi että tekee fyysisyydellään tuhoa, niin on yllättävänkin taitava. Ja se kiima millä vetää välittyy tänne kotisohvalle asti. Loistava esitys!

Iso plussa myös siitä, että pää jumissa pitkään pelannut Rantaeskola sai vihdoin maalin aikaiseksi. Todella arvokasta jatkoa ajatellen.
 

Myrsky74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Real Madrid, Nottingham Forest
Olihan hieno peli joukkueelta. Hieno toinen ja kolmas erä. Johtoasemassa ei mitään hätää ja pelattiin erittäin fiksusti. Ketterällä ei yhtään huippupaikkaa viimeisessä erässä. Tason nosto lauantaista oli erittäin suuri. Tällä pelillä mestaruus on hyvin lähellä.
 

J44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hienoa tosiaan, että Rantaeskolan syväjää on sulanut! Samoin Turtiaisen erinomaisesta pelistä iloinen. Mitähän keksittäis vielä näille ykkös ukoille? Piipponen ja Iisakka aivan jäässä koko finaalit. Myös Heikkisen ja Ollikaisen taso tippunut. Mielestäni tuo ykkönen pitää kyllä rikkoa vihdoin ja kokeilla jotain.

Potentiaalia on vielä vaikka kuinka paljon!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: E

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
On meillä huikea joukkue, hattu päästä!

Ehkä eriskummallisin jatkoerätappio koskaan täyden kotihallin edessä takana, ja jätkät painaa tuosta vaan rutiinilla voiton Imatralta kuin ei mitään. Luotto oli itsellä jostain syystä kova että homma hoidetaan himaan, ja hoidettiinhan se!

Hyvä jengi ei kolmea putkeen häviä, ja meillä tänä vuonna sellainen on.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Pieni tilastopoiminta yleisömääristä:
Runkosarjassa seuran peleissä kävi yhteensä 29.000 katsojaa. Pudotuspeleissä kasassa on nyt 18.000. Eli jos sarja venyy seiskapeliin, niin voi hyvinkin olla, että pudostuspeleissä käy lähes yhtä paljon väkeä kuin runkosarjassa. Aikamoista!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös