Pudotuspelit 2008

  • 44 872
  • 183

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Tällä hetkellä minimitavoitteeni on finaalissa. Toiveenani on kultaa.
Entä jos et pääse kokoonpanoon? Heh.

Oikeassa olet. Tavoitteita pitää päivittää pelien edetessä. Kärpät ei ole vakuuttanut, Jokerit on Leinon varassa ja mikä tärkeintä Blues näyttää voittavan HIFK:n. Kyllä kai sitä mestaruutta pitää tavoitella.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
ONNEA.

Parempia olitte, olkaa ylpeitä ja kantakaa lippuanne ylpeinä pitkälle.
Tämä kausi oli tässä, meidän osalta. Yhtään en provoa, vaan tunnustan häviön.
Kiitos ja anteeksi!
 

Steven

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Calgary Flames, Liverpool FC
Onneksi olkoon Blues!

Tästä voi hyvin tulla teidän kevät. Nauttikaa siitä, ja olkaa iloisia että teillä on noin hieno joukkue.

Toivon että menestytte ja pesette Jokerit ja Kärpät semeissä.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitoksia kiitoksia.

Jotenkin kummallinen fiilis. Hifk tiputettiin mutta vähän on vielä nälkä. Yleensä välieriin pääsy on ollut bluesilta pieni yllätys mutta nyt on oikeasti saumat mennä taistelemaan kirkkaimmasta mitalista varsinkin, jos kaanit väsyttävät jokereita. Tai sitten vastaan luistelee ilves joka on myös varmasti väsynyt joukkue.

Olisiko tämä Se The Kausi?
 

rip-off

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers
Voisiko joku visaampi kertoa minulle, mikä on Mr. Kuoppalaa kohti osoitettavan luottamuksen syy? Hänen kivenkova ja virheetön puolustuspelinsä?

Ismokin lukee jatkista?

Tänään oli hallilla oikeasti muutaman kerran pakko miettiä että pitääkö sitä lasien hankkimista harkita, koska Ismo "mikään ei onnistu" Kuoppala oli ihan vilpittömästi kerrottuna varsin hyvä?
Voin kertoa, tuntuu se itsestäkin aika uskomattomalta sanoa näin, mutta pakko se on myöntää: hyvää ja aktiivista kiekollista pelaamista ja omassakin päässä varsin varmoja kiekon siirtoja. Kruununa sitten kolmanteen maaliin jäätävä harhautusveto ja kiekon kuljetus maalin kulmalle, josta huikea syöttö Niemisen lapaan. Ja edellisessä pelissä maali. ISMO heräilee!
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Tänään oli hallilla oikeasti muutaman kerran pakko miettiä että pitääkö sitä lasien hankkimista harkita, koska Ismo "mikään ei onnistu" Kuoppala oli ihan vilpittömästi kerrottuna varsin hyvä?
Kyllä näin on! Itse olen onnistunut kehittämään melkoiset antipatiat Ismoa kohtaan, mutta on se tunnustettava. Ismo on parantanut. Ismo on ollut hyvä.

Muita tason nostajia ovat olleet Töykkälä (tietty), Eaves, Nieminen, Kähkönen, Miettinen, Lehtonen, Clarke (kyllä, vaikkakin vaan vähän) ja Heiskanen. Tajusin just, että aika espoolainen lista. Enemmän on lupa odottaa Viitaluomalta, Osalalta (kunhan käsi paranee) ja Kelleriltä. Näiden kolmen on oltava tulessa, jotta paikka finaaliin olisi mahdollinen.
 

Pure

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Onnittelut Bluesille. Helvetin paljon parempia olitte, ja toivon sydämeni pohjasta että otatte mestaruuden kotiin. Aion itse tulla katsomaan pelejänne.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Samoin täältä! Onneksi olkoon välieräpaikasta!! Nyt, hoitakaa homma loppuun asti. Kyllä minulle Espoolaisena kelpaisi Suomen mestaruus sekä miehissä että naisissa! Tsemppiä!
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kuten tuossa aiemmin joku mainitsi, itsellänikin on oikeasti todella ristiriitaiset fiilikset tässä. Aikaisempina vuosina välieräpaikkaa (no ne kaksi kertaa) on tullut juhlittua, viime keväänä Bluesin fanikatsomossa osa lauloi ilman paitaa, kun Alanen tiputti Tapparan - nyt taas tämä HIFK:n (siis ihan oikeasti HIFK:n) tiputtaminen oli vähän kuin ottelun ensimmäinen erä. Joo, tosi kivaa oli, että voitettiin se, mutta mitään ei ole vielä oikeasti voitettuna. Katsomossa ihmiset kyllä hurrasivat ja taputtivat, mutta se kiiman purkautuminen ei ollut vielä lähelläkään. Ja se paistoi Matikaisenkin kommenteista eilen läpi. Joukkue alkaa jo keskittyä tulevaan ja ihan selvästi nauttii tuosta, mitä kentällä tehdään. Toivottavasti se kantaa.

Ensimmäinen välitavoite on nyt saavutettu, se tuli kohtuullisen helposti. Toivottavasti vaan ei liian helpolla. Blues teki vain ja ainoastaan sen, mitä tarvitsi tehdä. Pelit kovenee ja kiima kasvaa varmasti ensi viikolla.

Kiitokset vielä HIFK:n kannattajille rehdistä ja reilusta sarjasta. HIFK:n joukkuetta voisin kiittää hyvästä vastuksesta, jos se olisi sitä ollut. Joukkue kyllä pyllisti siellä kannattajilleen.
 

JJO

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, San Jose Sharks, HJK
Tiedoksi Bleg-innokkaille, Bluesin playoff-ottelut ainakin 10.4. asti suorana Trombit FM:llä. Taajuus 107,2MHz pk-seudulla ja www.trombit.net nettistreamia varten.

Kahdessa edellisessä pelissä on esiintynyt liuta teknisiä vaikeuksia, mutta ne on identifioitu ja korjattu. Enää ei pitäisi esiintyä ongelmia.

Huomisiltana bonuspelinä Pelicans-Jokerit ja maanantaina ammutaan taas täydeltä tuutilta Bluesin välieriä.
 

Hagu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut Bluesille ja toivottavasti menette hamaan loppuun asti. Asenne ja draivi pitäisi ainakin olla kohdallaan vaikka ei ensimmäisellä kierroksella tullut vastaan edes pahaa haastajaa.
 

Bandana

Jäsen
Katsomossa ihmiset kyllä hurrasivat ja taputtivat, mutta se kiiman purkautuminen ei ollut vielä lähelläkään. Ja se paistoi Matikaisenkin kommenteista eilen läpi.

Joo, ei vieläkään oikeastaan tunnu missään HIFK:n pudottaminen. Ensimmäisessä pelissä oli jännittynyt tunnelma, toisessa pelissä jännitti melkein loppuun asti, mutta sen jälkeen ei tuntunut enää mikään missään. Taisi olla Blågula, joka osuvasti otteluketjussa totesi, että pirun HIFK, kun silloin kerran kun me heidät pudotamme niin pelaavat noin huonosti ja haluttomasti, ettei se voittaminen tunnu missään. Ei tosiaan olisi uskonut, että isoveljen kauden päättäminen ja välieriin meneminen tuntuisi näin mitäänsanomattomalta.

Eilenkin Bluesin ensimmäisten maalien jälkeen lähinnä odotteli pelin päättymistä. Kuin murskatappiotilanteessa olevassa runkosarjapelissä, lähinnä katseli kelloa ja toivoi ajan etenevän nopeammin. Loppuminuuteilla sentään tuli pientä fiilistä puseroon, kun HIFK pyöritti ilman maalivahtia, Blues puolusti hartaasti ja koko areena nousi taputtamaan rytmissä.

Siitä huolimatta ero viime kevään puolivälieräsarjan jännitykseen ja juhlatunnelmaan oli valtaisa.

Erittäin vakuuttunut olen kuitenkin siitä, että välierissä se tunnelma tulee olemaan kuitenkin aivan toisenlainen. Etenkin jos vastaan tulee Jokerit. Välierissä pelataan kuitenkin finaalipaikasta, joka on Espoolle vielä täysin kokematon asia. Pelit tulevat muutoinkin olemaan paljon tasaisempia, kun vastaan tulee joka tapauksessa kovatasoinen huippujoukkue, eikä mikään selkärangaton HIFK.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Jospa kolmas kerta toden sanoo ja finaaliin päästään. Ero aikaisempiin yrityksiin on siinä, että semeissä Blues on nyt suosikki runkosarjan selvänä kakkosena. Aiemmat yritykset olivat ponnettomia ja läpi paistoi se, että finaaliin pääsyyn ei kukaan edes uskonut.

Kävi nyt miten vain, niin kausi on ollut hyvä ja sellainen, jota maan kakkoskaupungin joukkueelta pitää odottaakin. Toivevastustaja semeihin on tietysti Jokerit & Hirso !

Puolen Suomen joukkue ei ole tällä kaudella vakuuttanut. Jo Pietarin turnaus paljasti heikkouksia eivätkä otteet Ilvestäkään vastaan ole olleet kuin hetkittäin samaa luokkaa kuin viime kaudella.

Niin Kärpillä kuin Jokereillakin onnistuminen riippuu muutaman avainpelaajan panoksesta. Jos ja kun heidät saa kiinni, joukkueet ovat pulassa. Tällä kertaa Bluesilla on laajempi rintama ratkaisuun pystyviä pelaajia eli tasoa on vaikka kirkkaaat tähdet puuttuvatkin.

Näyttää siis "pelottavan hyvältä".
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Kieltämättä erittäin positiivinen kausi ollut, enkä usko, että joukkue on vielä parastaan edes esittänyt.
Positiivisinta on nuorten pelaajien ennakkoluulottomat otteet ja se, että ratkaisijoita on löytynyt kaikista ketjuista.

Uskon, että valtava loukkaantumissuma on vain loppupeleissä ollut joukkueelle hyväksi: vastuunkantajia on noussut hienosti ns. "alemmista ketjuista".

Oma toivevastustajani olisi Jokerit (joka sieltä vastaan taitaa tulla). uskon, että Jokerit on kaadettavissa perussuorituksella paremman valmennuksen ja maalivahtipelin ansiosta (kyllä, Brucks on kovempi kuin Markkanen).

Enpä haluaisi olla Hirsona, Hirson paikalla. Saattaa keppiä tulla pallean seutuun aika tiuhaan.
 

Kapulainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Blues-Jokerit

Nyt varmistui sitten se, että Jokerit asettuu Bluesin vastustajaksi välierissä. Varsin ristiriitaiset tunnelmat Jokereista on, koska joukkue oli aika hankala vastustaja runkosarjassa ja joukkueessa on erittäin paljon yksilötaitoa.

Toisaalta heillä on ollut erittäin suuria vaikeuksia puolustuksen ja maalivahti-pelin kanssa Pelicanseja vastaan. Mikäli Markkanen ei kykene pelaamaan, on Bluesilla iso etu puolellaan, sillä on hyvin todennäköistä, että Blues ei päästä samanlaisia maalimääriä kuin mitä Pelicans teki.

Suhteellisen luottavainen olo kuitenkin on sen suhteen, että Blues voisi päästä tästä parista jatkoon. Tämä perustuu toki siihen, että joukkue pelaa paremmin kuin IFK:ta vastaan. Mikäli Blues yltää parhaalle tasolleen, on paikka finaaleissa varsin lähellä. Toisaalta Jokereiden kohdalla näkisin, että kaikki on mahdollista ottaen huomioon heidän valtavan taidon, mutta kuitenkin varsin levällään olevan puolustuksen.

Täytyy toivoa Bluesin kannalta, että Puurula pelaa ja Jokerit eivät muutamassa päivässä onnistu parsimaan puolustuspeliään kasaan. Toki myös Rajamäen ja Kellerin erityisesti sekä Osalan pitää nostaa tehojaan edellisestä sarjasta.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Täytyy toivoa Bluesin kannalta, että Puurula pelaa ja Jokerit eivät muutamassa päivässä onnistu parsimaan puolustuspeliään kasaan.
Hyvä vaan, että ratkesi nyt jo. Markkasen paikat ei kestäneet ja narrien puolustuspeli on edelleen täysin seulana. Bluesille taas ei kerinnyt tulemaan liian pitkä lepotauko. Blusilla on siis jonkinverran etulyöntiasema ensimmäiseen peliin.

Maanantaina sitten nähdään onko Blues valmis ottamaan ensimmäisen kotivoittonsa Jokereista sitten miesmuistiin.
 

trap

Jäsen
Ehdottomasti luottavaisempi olo kuin ennen HIFK-sarjaa. Puolikuntoinen Markkanen tai Joni Puurula ei voi riittää Bluesia vastaan. Jo Pelicansia vastaan oma pää vuoti Jokereilla todella pahasti, mutta hyökkäyspäässä taasen tekivät aika paljon maaleja. Bluesilla on kuitenkin niin kova puolustus, että helppoja maaleja ei Jokerit voi päästää ainuttakaan.
 

JsL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks
Luottavaisin mielin tosiaan tähän sarjaan. Narrit eivät ole vakuuttaneet viime aikoina(Pelsu-sarja/runosarjan loppu) ja oli maalissa sitten HJ tahi Volvo, niin Blegi mennee omalla tasollaan tästä jatkoon.

Leino & Hirso ovat ne omat lukunsa. Leinolle pitäisi löytää sopiva päällystakki och tuomarit, jotka eivät mene kaverin jokaiseen sukellukseen ja.. no Hirso voi hakata jonkun käden paskaksi(kunhan ei ole BB), niin leveyttä löytyy kyllä.

4-2 ja Espoo finaaleihin.. Tapparaa vastaan.
 

Salama44

Jäsen
Mitalitaistelu alkaa välieristä. Blues on vahva suosikki finaaliin. Hyökkäysmateriaali on laaja ja puolustus- ja maalivahtipeli toimii. Kokonaisuutena tasaisin porukka koko sarjassa vaikka Kärpillä on ehkä hieman kovempi hyökkäysmateriaali.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mitalitaistelu alkaa välieristä. Blues on vahva suosikki finaaliin. Hyökkäysmateriaali on laaja ja puolustus- ja maalivahtipeli toimii. Kokonaisuutena tasaisin porukka koko sarjassa vaikka Kärpillä on ehkä hieman kovempi hyökkäysmateriaali.

Kärppien touhu Ilvestä vastaan oli sen verran surkean näköistä, että itse pidän tällä hetkellä Bluesia mestarisuosikkina. Jokereita vastaan Bluesin pitäisi viedä varsin helposti, varmaankin voitoin 4-1 tai 4-2. Tietenkin ei kannata olla liian varma asiasta, koska muistaakseni viime vuonna Jalosen HPK:n piti hienolla pelikirjalla mennä finaaliin, mutta toisin kävi. Noh eihän Jokerit siellä enää pärjännytkään.

Mutta nyt Bluesilla on kyllä erittäin hyvät mahdollisuudet mennä finaaleihin.
 

ebsonblues

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Tsekkailin tänään noita sm-liiga sivuston play off tilastoja josta yhteenvetona seuraavaa: Bruksin torj.% 94,62 ja pm/o 1,40. Puurulan vastaavat 89,42 ja 3,36. Bluesin puolustuksen +- tilasto näyttää +11 kun Jokereiden vastaava on +3. Koko joukkueiden kohdalla Bluesin +-tilasto on +29 kun Jokereiden vastaava on +3. Onkohan noi tilastot ihan ajantasalla?

Joka tapauksessa tulossa on varmasti mahtava taistelu finaalipaikasta. P.Sihvonen muuten arvioi(nelosen urheiluaamussa) Bluesin vievän tämän sarjan 4-1 ja ennakoi tulevan finaalin(Kärpät-Blues) olevan kautta-aikojen fyysisin ja tasaisin koko liigan historiassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös