PS3: NHL 13 GM Connected-liiga (vain GM)

  • 62 703
  • 796

Calgaryman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Panthers
Babu kirjoitti:
Minne jäi Eric Staal treidi? Vastauksia komissaari ja Calgaryman?! Meni maku koko touhusta. Sovittu juttu perkele.

EDIT. Nää treidit oli yks kokonaisuus, nyt kun ton luokan treidi meni jonkun perseilyn takia reisille niin siinä meni mun kausikin. Anteeksiantamatonta.

Veikkaisin samaa mitä muutkin eli sulla tuli sopparikatto vastaan. Toinen vaihtoehto on, että meikäläisellä olisi minimi-palkkakatto alittunut tuon treidin myötä. Niin tai näin, ollaan jatkossa tarkempia näiden kanssa etenkin silloin, kun kauppoja suoritetaan useampia saman simulointikerran aikana.

Waiwer-äänetyksessä äänestin kakkosta, mutta myös vitonen passaa mikäli se saadaan jouhevasti toteutettua.
 

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Uutta GM:ää haetaan! Joukkueeksi tulisi San Jose Sharks joka on tällä hetkellä läntisen konferenssin kolmas!

Edit. Runkosarjan tulokset:

Joukkue - Pisteet

Itäinen konferenssi

1. Winnipeg Jets - 103
2. Montreal Canadiens - 96
3. Pittsburgh Penguins - 94
4. Tampa Bay Lightning - 101
5. Washington Capitals - 96
6. Carolina Hurricanes - 92
7. New York Rangers - 90
8. Buffalo Sabres - 90
9. New Jersey Devils - 89
10. Florida Panthers - 87
11. Philadelphia Flyers - 86
12. Boston Bruins - 86
13. Toronto Maple Leafs - 83
14. New York Islanders - 80
15. Ottawa Senators - 75

Läntinen konferenssi

1. Vancouver Canucks - 109
2. Detroit Red Wings - 107
3. San Jose Sharks - 106
4. Nashville Predators - 98
5. Minnesota Wild - 95
6. Anaheim Ducks - 91
7. Los Angeles Kings - 91
8. Phoenix Coyotes - 91
9. St. Louis Blues - 89
10. Dallas Stars - 87
11. Edmonton Oilers - 86
12. Chicago Blackhawks - 85
13. Calgary Flames - 85
14. Columbus Blue Jackets - 74
15. Colorado Avalanche - 58
 
Viimeksi muokattu:

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Jokerit
Jahas, runkosarja paketissa!
Konfrenssissa 4, toiseksi eniten pisteitä kuitenkin. Saavutus on itselleni pieni yllätys sillä joukkue muuttui melkoisesti kauden alla ja kauden aikana. Puolustus pelasi yllättävän hyvin vaikka siellä oli kokemattomia ja 'heikohkoja' pelaajia. Täytyy toivoa että siirtorajalla hankitut pelaajat ei sotke pakkaa kokonaan ja muut ei vedä hernettä nokkaan kun viedään paikka kun ollaan ensin taisteltu alkukausi.

Tampa Bay-Washington
Kuten jo chatissa sanoin niin minun mielestä Washington vei heidän ison kaupan nimiinsä niukasti ja on täten erittäin vaarallinen porukka. Ehkä porukka jota olisin jopa vähiten toivonut vastaan playoffeissa. Mutta ei auta. Taisteleen lähdetään ja jatkoon pääsy minimi tavoitteena, sen verran kovat satsaukset itselläkin oli siirtorajalla.

Tehdyt maalit: 200-201 Washingtonille, tiukkaa on.
Päästetyt maalit: 189-179 Washingtonille, tiukkaa mutta isompi ero kuiteskin.
YV: 18%-14.9% Tampalle. Näillä ratkotaan!
AV: 84,2% - 86.9% Washingtonille. Ei ratkaisevaa eroa.

Parhaat pistemiehet:
Huselius 19+37=56
Stamkos 16+36=52
Neal 23+27=50
------------------
Carter 33+26=59
Iginla 30+26=56
Backstrom 13+37=50
-------------------

Stamkos-Carter?
Neal-Van Riemsdyk?
Bouchard-Backstrom?
Hamrlik-Palmieri?
Timonen-Green?
Vokoun-Schneider?
Siinä taistelupareja jotka voi ratkaista voittajan.

Maalinteko ratkaisee, kumpi saa hanat auki..?

Hienoa! Ehkä jopa huomenna olemme viisaampia :)

e. Loukkaantuneena Tyrell (2-ottelua), Hagelin (4-ottelua) ja Palmieri (43-ottelua). Pahoja alempien ketjujen loukkaantumisia.
Ketjut:
Neal-Stamkos-Huselius
Jokinen-Bouchard-Grabner
O'Sullivan-Brassard-Stempniak
Thompson-Tlusty-Conacher
Hedman-Timonen
Hamrlik-Wisniewski
Clark-Hamonic
Vokoun
Bobrovsky
 
Viimeksi muokattu:

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
NHL peleissähän perinteisesti draftivuorot jaetaan sijoituksen perusteella ilman mitään lotteryitä, niin nyt napsahti Columbukselle napakakymppi varausvuoro tänäkin vuonna 2nd overall. Vaikuttaa vahvasti siltä että varaus kohdistuu kolmikkoon McCinnon, Shinkaruk tai Klimchuk. Ekaan kauteen tyytyväinen, koska tarkoituksena oli nuorentaa joukkuetta ja siinä onnistuttiin hankkimalla lupaavia nimiä kuten Connolly, Sissons, Henrique.. Ainoa kauppa joka jälkeenpäin on harmittanut on Brassardin treidaaminen Tampan Maloneen, mutta tehty mikä tehty.
 

Ralph

Jäsen
Varaan sekä ensimmäisenä että seitsemäntenä ja luotto on kova siihen, että saan jotain kelpo pelaajia noilla vuoroilla.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Hermot menee tän luurin kanssa pelleilessä. Koitappa kirjottaa tällä sitten..

Jaahans. Paskin mahdollinen sijoitus siis tuli napattua eli juuri pleijariviivan alapuolelle. Loukkaantumiset vaivasi pitkin kautta. Seuraavalle kaudelle tavoitteena on se pleijaripaikka. Tärkeimmät pelaajatkin on aaatava jatkopahvin alle vielä. Vituttaa kun meni persiilleen kausi. Hankinnat oli ihan onnistuneita ja peli parani heti, kun Mcdonaldin treidasin pois.
Lisää kaudesta ehkä myöhemmin.
 

dimaio

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Strapat kävikin jo hyvin läpi ennakkoasetelmia ottelusarjaan Tampa Bay - Washington. Molemmilla joukkueilla loukkaantumisia, jotka vaikuttavat bottom 6 osastoon, minulla tärkeimmät palaset eli Chimera ja Knuble loukkaantuneina. Chimera palaa vasta 33 ottelun päästä takaisin ja Knuble 5 ottelun. Lisäksi puolustuksen varma luutija Schultz on ensimmäisestä ottelusta sivussa olkapäävamman vuoksi.

Ketjut ovat suunnilleen tämän näköiset lähdettäessä taistelemaan ensimmäisen ottelusarjan voitosta:

Kostitsyn - Carter - Iginla
van Riemsdyk - Bäckström - Stepan
Glass - Johansson - Palmieri
Stoa - Perreault - Ward

Carlson - Green
Poti - Aucoin
Martinez - Orlov

Schneider
Holtby

Carter pääsee viemään Bäckströmin ykkössentterin paikan, kiitos hyvien tehojen. Lisäksi ykköseen tuo maalintekovoimaa Iginla ja nuoremmalta Kostitsynilta odotan myös tehoja. Kakkosketjussa Bäckström tarjoilee ja van Riemsdyk hoitaa maalinteon. Kakkosen oikeaan laitaan joko Stepan tai Johansson. Johanssonin tehot vakuuttavammat runkosarjassa, mutta taitaa sopia paremmin kolmosen keskelle mitä Stepan. Bottom 6 on selvästi runkosarjaa heikompi. Ottelusarjan venyessä Knuble tulee vahvistamaan haalariosastoa. Täytyy olla tyytyväinen, että kuitenkin sen verran syvyyttä rosterista löytyy, ettei kokoonpanossa ihan farmipelaajia ole. Offseasonin ostoslistalle menee kyllä yksi OL, ylläolevassa kokoonpanossa 6 sentteriä.

Maalivahtipeliin tuskin kumpikaan joukkue kaatuu. Vokoun taisi olla runkosarjan paras maalivahti tilastojen valossa ja Schneiderkin nousi hienosti sinne top 5:een. Todella tiukka ottelusarja tulossa, mielenkiinnolla jään odottamaan mitä tuleman pitää. Toivottavasti kumpikin selviää ilman enempiä loukkaantumisia, jotta saadaan lähes parhailla kokoonpanoilla ratkaista jatkoon menijä.

Runkosarjasta vielä loppuun lyhyesti. Täytyy olla tyytyväinen sijoitukseen, kauden puolivälissä näytti siltä, että tulee tiukka taistelu paikasta pleijareissa. Ovechkin oli alkukaudesta loukkaantuneena ja kunnollisten top 6 laitureiden puuttumisen johdosta joukkueen maalinteko tökki pahemman kerran. Ennen trade deadlinea joukkue oli sarjassa kuudentena edelleen taistelemassa viimeisistä jatkopaikoista. Kuten kaikki tietävät, niin joukkue meni isolla kädellä uusiksi eikä kyllä kaduta hetkeäkään. Ovechkinin avulla joukkueeseen saatiin tulevaisuutta JvR:n muodossa, lisäksi Carter tuli auttamaan maalinteko-ongelmien kanssa. Lisäksi joukkueeseen liittyi Iginla, joka edelleen on 30 maalin vauhdissa, vaikka ikää on mittarissa jo 35v. Tulevaisuuden top 6 hyökkääjiin kuuluu myös Nashvillestä hankittu Sergei Kostitsyn. Kun joukkueesta jo valmiiksi löytyi yksi tulevaisuuden kovimmista senttereistä Bäckströmin muodossa, niin hyvillä mielin voi lähteä seuraaviin kausiin tavoittelemaan kannua. Näiden hankintojen jälkeen Capsit otti hienosti paikan pleijareista ilman viimeisten ottelujen voittopakkoa. Eroa pleijariviivaan kertyi 6 pistettä.

Joukkeiden viimeinen runkosarjakohtaaminen päättyi muuten Capitalsin 5-2 voittoon, toivottavasti se antaa suuntaa tuleviin otteluihin :)
 
Viimeksi muokattu:

All-U

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Ottawan kausi oli mitä oli ja mitä odotettiin - runkosarjassa 28. tila ja eniten päästettyjä maaleja. Positiivisena asiana kaudesta jää mieleen Spezzan 74 pistettä 60 otteluun. Runkosarjan kovin piste per peli lukema ainakin top 20 pistelinkojen osalta.
Kausi on kuitenkin ohi ja katseet sitä myöten käännetty kohti varaustilaisuutta ja ensi kautta. Varaustilaisuuteen 3. ensimmäiselle kierrokselle hallussa on (muistaakseni) 5 pickiä, joista 1.kierroksella oma sekä NYR, 2.oma ja 3.oma sekä STL. Varaustilaisuuden yhteydessä haetaan kuitenkin muutoksia treideillä, joissa liikkuvina palasina Ottawan puolelta ainakin E.Karlsson, C.Anderson ja M.Methot. Myös vasemmasta laidasta C.Glenrcross tai G.Latendresse vaihtuu hyökkäävämpään pelaajaan. Kesän kärkitavoitteena on löytää oikeaan laitaan maalintekijä tai kaksi sekä uusi ykkösveska/veskaprospect. Vaihtovälineinä käytetään myös pickejä, kunhan saapuva tavara on laadukasta.
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Miten nää playoffit simuloidaan? Kaikki samana päivänä vai sarja päivässä? Tietäis vähän tohon draftiin ja offseasoniin valmistautua.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Poffeihin selvittiin Pinguja vastaan, mutta odotukset on kyllä nollissa. Tuon treidihässäkän takia puolustuksessa on nyt vain puukäsiä ja pari nuorta ja myös hyökkäys on epätasapainossa. Vastassa Sidney Crosbya ja Alexander Ovechkinia niin halleluja. Tulispa se offseason jo. :P
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Poffeihin selvittiin Pinguja vastaan, mutta odotukset on kyllä nollissa. Tuon treidihässäkän takia puolustuksessa on nyt vain puukäsiä ja pari nuorta ja myös hyökkäys on epätasapainossa. Vastassa Sidney Crosbya ja Alexander Ovechkinia niin halleluja. Tulispa se offseason jo. :P

Ei muuta kuin totaali kilpikonnapuolustus päälle. Poffit ovat täysin eri pelejä kuin runkkarissa. Toivottavasti tämä pätee myös virtuaalipeleihinkin. Uskon näin.
 

dimaio

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Jos playoffien simulointi hoidetaan nopeasti niin viikonloppuna olisi aikaa hoitaa drafti-, treidi- ja sopimusasioita. Saataisiinko asia tänään hoidettua vaikka kahdella simuloinnilla? Ensimmäinen simulointi heti kun Ice Shooter ehtii ja toinen muutama tunti siitä. Näin jatkoon menevillä olisi mahdollisuus hieroa kokoonpano kuntoon tuon muutaman tunnin aikana. Kertokaa muutkin playoffeissa olevat mielipiteenne.

Edit. Sarja kerrallaan käy myös minulle. Onnistuuko Ice Shooterilta kaksi simulointia tänään muutaman tunnin välillä ja huomenna sama homma? Näin saataisiin kausi päätökseen jo huomenna.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Ei viikonlopulle ainakaan mitään kokonaisia offseasoneita tms. Eiköhän porukalla silloin ole parempaakin tekemistä. :)
 

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Jos playoffien simulointi hoidetaan nopeasti niin viikonloppuna olisi aikaa hoitaa drafti-, treidi- ja sopimusasioita. Saataisiinko asia tänään hoidettua vaikka kahdella simuloinnilla? Ensimmäinen simulointi heti kun Ice Shooter ehtii ja toinen muutama tunti siitä. Näin jatkoon menevillä olisi mahdollisuus hieroa kokoonpano kuntoon tuon muutaman tunnin aikana. Kertokaa muutkin playoffeissa olevat mielipiteenne.

Edit. Sarja kerrallaan käy myös minulle. Onnistuuko Ice Shooterilta kaksi simulointia tänään muutaman tunnin välillä ja huomenna sama homma? Näin saataisiin kausi päätökseen jo huomenna.

Ei onnistu tuo 2 simulointia tänään...
 

dimaio

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ei viikonlopulle ainakaan mitään kokonaisia offseasoneita tms. Eiköhän porukalla silloin ole parempaakin tekemistä. :)

Ei tietenkään kokonaista offseasonia. Uskon, että aika moni täällä on kuitenkin työ-/opiskeluelämässä ja se rajoittaa tätä hommaa arkisin. Hoitamalla playoffit nopeasti pois alta, olisi mahdollisuus aloittaa offseason hommat jo viikonlopun aikana ja jatkaa niitä ensi viikolla.
 

Ltk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, LA Kings, Liverpool
Ei viikonlopulle ainakaan mitään kokonaisia offseasoneita tms. Eiköhän porukalla silloin ole parempaakin tekemistä. :)

Sama täällä. Itsellä ainakin pelaaminen tapahtuu pääosin arki-iltoina mutta eiköhän tähänkin joku ratkaisu löydy.

edit. Itse en toki ole edes playoff- joukkueiden joukossa, mutta eikö se kannattaisi mennä sarja/päivä kerrallaan että kaikki varmasti ehtivät säätämään kentälliset kuntoon päivän aikana? Toki jos esim. finaalijoukkueet ilmoittavat että kentät ja taktiikat kunnossa niin se on eri asia simuloida saman tien.
 
Viimeksi muokattu:

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Pudotuspelien 1. kierros simuloitu:

Länsi

Vancouver Canucks 1
Phooenix Coyotes 4
-
Detroit Red Wings 2
Los Angeles Kings 4
-
San Jose Sharks 4
Anaheim Ducks 0
-
Nashville Predators 4
Minnesota Wild 2

Itä

Winnipeg Jets 4
Buffalo Sabres 1

Montreal Canadiens 1
New York Rangers 4

Pittsburgh Penguins 1
Carolina Hurricanes 4

Tampa Bay Lightning 4
Washington Capitals 1

Seuraavan kierroksen otteluparit:

Winnipeg Jets - New York Rangers
Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes

San Jose Sharks - Phoenix Coyotes
Nashville Predators - Los Angeles Kings

Loppuplayoffit on mahdollista simuloida yksittäisin otteluin! Tämä edellyttää sitä että laittatte seuraavan asetuksen päälle: Ota joukkuettani vastaan pelattavat tietokonevastustajaottelut ja simuloidut ottelut käyttöön Simulointiaika olisi huomenna klo 19! Jakso vaihtuu klo 20.
 

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Jokerit
Huhuh!!
Tampa Bay 'yllätti' Washingtonin 4-1 voitoin. Onko tuo nyt niin yllätys. Ehkä ennakkoon tasaisin pari ja siten ei selvää ennakkosuosikkia.
Pelit TB-Was 3-1, 1-0, 5-2, 1-2 ja 4-3.
Vois sanoa että puolustus voitto.

Ykkösketju herännyt? mm.Stamkosilla 4+5=9 viiteen peliin. Lämmittää mieltä.

Seuraavana todellinen yllättäjä Carolina Hurricanes. Pittsburgh lähti laulukuoroon 4-1 voitoin, joten ei sovi vähätellä yhtään.
Kärkipelaajat saada jotenkin pidettyä kurissa, Staalit, Oshie ja Kostitsyn.
Omat loukkaantumiset sotkee vähän pakkaa.. Neal 4-ottelua, Wisniewski-6 ottelua ja Bouchard 8-ottelua, loppukauden poissaolevan Palmierin lisäksi.

Toivottavasti jatkoon pääsen seuraavasta sarjastakin jatkoon loukkaantumisista huolimatta.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Pudotuspelien 1. kierros simuloitu:

Itä

Pittsburgh Penguins 1
Carolina Hurricanes 4

Seuraavana todellinen yllättäjä Carolina Hurricanes. Pittsburgh lähti laulukuoroon 4-1 voitoin, joten ei sovi vähätellä yhtään.
Kärkipelaajat saada jotenkin pidettyä kurissa, Staalit, Oshie ja Kostitsyn.
Omat loukkaantumiset sotkee vähän pakkaa.. Neal 4-ottelua, Wisniewski-6 ottelua ja Bouchard 8-ottelua, loppukauden poissaolevan Palmierin lisäksi.

Toivottavasti jatkoon pääsen seuraavasta sarjastakin jatkoon loukkaantumisista huolimatta.

No huhhuh! :D Eivät auttaneet suuret starbat Pensiä kun Canes pyyhkäisi yli! :) Loppujen lopuksi vielä yllättävän selvästi eli 4-1 voitoin! Maistuu kyllä!

Jatketaan tulevan sarjan suhteen samalla linjalla eli tuskin tuosta jatkoon mennään.. Stamkosit ja kumppanit siellä, halleluja! :D

Eric Staal näytä meille! Tämä on viimeinen mahdollisuutesi Canes-paidassa!
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Bluesilta muutama plussa ja miinus ja seuraavan kauden / draftin tavoitteet:

Plussat;
Perron
Shattenkirk
Iginla -treidi ja Laich joka tuli vielä Iginlaa eteenpäin myytäessä.

Miinuksia;
Backesin ja Jackmanin otteet.
Semin -kauppa (sivussa melkein koko kauden)
Halakin otteet

Shattenkirk taisi olla pakkien p-pörssin top 5 vaikka missasi 10 matsia. Loukkaantumiset vaivasivat koko joukkuetta ja varsinkin pakistoa, jossa onneksi syvyyttä oli kohtalaisesti. Helvetisti olisi jatkosoppareiden tekoa ja palkkakatossa on jo nyt n. 15,5milj. Tilaa ja muutama veteraanu lopettanee. Junnujen sisäänajoa seuraavalla kaudella ja draftissa etsitään vähän joka pelipaikalle periaatteella paras saatavilla oleva.


Tulevalla kaudella sitten pleijareihin ja päätyyn asti!
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Loppuplayoffit on mahdollista simuloida yksittäisin otteluin! Tämä edellyttää sitä että laittatte seuraavan asetuksen päälle: Ota joukkuettani vastaan pelattavat tietokonevastustajaottelut ja simuloidut ottelut käyttöön Simulointiaika olisi huomenna klo 19! Jakso vaihtuu klo 20.

Jos vedätte peli kerrallaan niin olisko mahdollista, että aloitetaan vasta klo 20.30? pääsen töistä 20. Pääsen laittamaan asetukset oikein.

Peleistä: itselleni tuli totaalisesti puskista, että Habsit voitetttiin 4-1. Price oli sen verran vakuuttava runkkarissa ja muutenkin Habsien ketjut oli hyvin hitsaantuneet yhteen. Parhautta, että virtuaalisestikin pelit menevät real life meiningillä, että yllätyksiä tulee. Toisella kierroksella tulee vastaan nälkäinen Winnipeg. Tämän uskon ja pelkään jopa menevän sweeppinä Winnipegin suuntaan kun tutkailin eilen Jetsien tehokkutta.

Tärkeitä palasia J.Bailey, Mcdonagh ja Tanguay ovat saikulla. 2 kentän kh painelee Boyle joka on tottunut olemaan vain 3-4 jyränä. Toivottavasti papat Halpern ja suorat hankinnat poffeihin Madden ja Alffi tuovat viimeisen puristuksen ja tarvittavat ratkaisut.

Positiivisia yllätyksiä puolustuksessa ovat olleet D.Boyle joka on herännyt keväällä ja on selvästi ottanut ratkaisijan roolia puolustuksessa (0+4). Zel Zotto (pist 5) on jatkanut vakuuttavaa kautta ja on tällä hetkellä Jetsien Buffyn ja Bogosianin jälkeen pistepörssissä kolmantena.

Hyökkäyspuolella Callahan on astunut esiin kun Nash,Gabo ja Gagne ovat olleet tuuliajolla.
Niemi on selvästi parantanut otteitaan ja päästettyjen keskiarvoki oli kohtuulline ensimmäisen sarjan jälkeen 1,57.
Rangers ei heitä kuitenkaan kirvestä kaivoon vaan painaa loppuun asti 60min vaikka oltaisiin 5pöö häviöllä. Habsien päänahka oli maukas ja se vain kasvattaa nälkää. Nyt vain tehokkuutta vieraissa ja pidetään kotipelit voitollisena niin meillä on mahdollisuus yllättää Idän jyrä Winnipeg.



Tässä vielä Rangersien ketjukoostumukset

Gagne - Richards - Gabo
Nash - Boyle - Callahan
Pyatt - Halpern - Alffie
Asham - Madden - Prucha

Staal - Boyle
Girardi - Zel Zotto
Sauer - Eminger

Niemi
Biron
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös