Potkut päävalmentaja Tommi Miettiselle?

  • 122 301
  • 643

Veljkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, WPGJ, CBJ, Leijonat, #18, #44, #29
Kieltämättä Toman olemuksesta ja elekielestä huokuu vitutuksen ja epätoivon multihuipentuma. Tänäänkin kohtuu tuskaisen näköinen äijä.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Tässähän tulee vajaa kahden viikon päästä 10 vuotta täyteen siitä THE SULAMISESTA. Joten olisiko aika lanseerata HALUTTU MUUTOS 2?

Nyt sitä ei tarvitsisi edes odottaa runkosarjan porteille?
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Toma! Ulos!
Vuosisadan housuun paskominen ja Toman on tästä kannettava vastuu!
Kaukana on muun muuassa eräs Blues-sarja. Se nyt oli potenssiin vielä ihan muuta kuin tämä loppukausi.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Olettaako joku, että Miettinen kykenisi viemään KalPaa tulevalla kaudella pidemmälle? Miettisellä on ollut vuosia aikaa saada joukkue LUOTTAMAAN itseensä. Silloin kun joukkueella on luottoa omaan peliinsä niin pelko häviää kypärän alta. Tämä on lähtökohta siihen, että joukkue voi menestyä muulloinkin, kuin keskitalvella. Pekka Virta pystyi tähän, hän kykeni saamaan miehistään kaiken irti, pelaajat luottivat valmentajaansa ja uskoivat siihen, että voidaan mennä vaikka päätyyn asti.

Tommi Miettinen on varmaan monelta osin hyvä valmentaja, mutta KalPa ei tule hänen valmennuksessa tulevalla kaudellakaan keväällä menestymään. Häneltä puuttuu kyky saada pelaajat uskomaan itseensä. Kun et Tommi hyvä kykene menttaalipuolen valmennuksessa siihen mihin menestyvän joukkueen valmentajan pitää pystyä, ole niin fiksu, seuran ja pelaajien tähden, että teet omat johtopäätökset tilanteesta.
 
Viimeksi muokattu:

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Jokohan toimistolla sorvataan Miettiselle jatkoa jatkon päälle, kun KalPa meni tekemään eniten yv-maaleja runkosarjassa. Haistakoon koko hyvävelikerho pitkän v..un.
Ja sieltä tuli kuitenkin Hopea Luistin-palkinto. Palkinto jaetaan siis kauden parhaalle erikoistilannejoukkueelle! Ehdotan 3+1 mallista sopimusta.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Ainii ja miks tää supervenäläinen pelas tänään 0min 0sec.

Toma ulos.
Samoiten kävi myös ottelussa Ilvestä vastaan. Sai alkunsa jo sitä edellisessä kamppailussa Porissa jossa hänelle sattui heikompi matsi ja pari sijoittumisvirhettä. Joutui sitten tuon jälkeen Toman koirankoppiin ja kentällä katseltiin mielummin sellaisia omanpään sankareita kuin mm. Riekkinen ja Puutio. Tiedä häntä kuinka Pivtsakin olisi suoriutunut esimerkiksi tasoitusmaalin jälkeisestä 2v1 hyökkäyksestä, mutta tuskin ainakaan olisi puutiomaisesti lähtenyt ryntäämään kohti kiekollista miestä toisen vastustajan jäädessä täysin yksin maalin eteen.

TIedä sitten palveleeko kenenkään kehitystä maksella oppirahoja näin tärkeissä peleissä, mutta Toma on Toma.
 

Hupsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPan strategiahan on ollut ja on ilmeisesti vieläkin toimia hyvänä kasvattajaseurana ja tarjota ponnahduslauta nuorille pelaajille kohti isompia ympyröitä. Mitenköhän houkutteleva joukkue Toman KalPa on nuorille pelaajille, kun yksi huono peli (parhaimmassa tapauksessa yksi suoritus) riittää siihen, että joudut koirankoppiin. Eihän tuolla saatana uskalla kukaan yrittää mitään.

Hyvin meni Simontaipaleenkin kanssa. Varmasti kova imu ensi kauden KalPaan etenkin nuorilla lupauksilla.
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tuli äsken katseltua tuo eilinen lehdistötilaisuus. Tomalla ei siis ole hajuakaan mitä tapahtui viimeisen kahden viikon aikana, vaan tämän analyysin paikka on hänen mielestään sitten myöhemmin. Päävalmentajan pitää pystyä tällaiset analyysit tekemään välittömästi, koska hän jos kuka toimii päivittäin joukkueen kanssa, joten kyllä hyvä valmentaja osaa haistella mikä siellä joukkueessa ja pelissä on pielessä. Tähän ongelmaan on päävalmentajan tehtävä löytää pikaisesti lääkkeitä, jotta laivan kurssia voidaan edes yrittää muuttaa. Miettinen/Tervonen parivaljakko tuntui vain jatkavan samalla sapluunalla kohti lähestyvää jäävuorta samalla levitellen käsiään. Toki sen verran kaksikko sai aikaan, että Vartiainen nostettiin yhteen peliin mukaan ja Pivtsakin penkitettiin. Yleensä tällaisista tuloksista saa käydä viimeisen kerran leimaamassa kellokorttinsa, mutta ei KalPassa. Kaksikko saanee valitettavasti jatkaa vielä yhden kauden näitä myöhäisiä analyysejaan ja käsien levittelyjä.

Toinen kommentti mikä särähti aika pahasti korvaan oli tämä "pisteet jo pleijaripaikan menettäneiltä joukkueilta". En tiedä takoittiko Toma oikeasti sitä mitä sanoi, mutta jotenkin tuli sellainen kuva, että valmennus odotti pisteiden tipahtavan automaattisesti näiltä jo pleijjaripaikan menettäneiltä joukkueilta. Lähtikö valmennus ja joukkue oikeasti takki auki vain noutamaan pisteet pois, mikäli näin oli, niin tämä kyllä alleviivaa paksulla tussilla tuota valmennuksen epäonnistumista.

Seuran jatkon kannalta ainoa vaihtoehto on antaa Tomalle kenkää, mikäli jonkinlainen uskottavuus edes halutaan säilyttää. Jos taas ko. kaksikko saa jatkaa ja ensi kausi menee taas rämpiessä, niin voi olla aika hiljaisia iltoja Niiralan montussa. Nyt kun koronan jälkeen väki on pikku hiljaa löytämässä takaisin katsomoon, niin aikamoinen kultainen suihku maksavan yleisön niskaan olisi toistaa kaudella 22-23 tämä 21-22 kauden konttaaminen Toman ollessa edelleen ruorissa.

Joku joskus totesi hienosti sen, että kyllä se kesän aikana unohtuu ja syksyllä taas avautuu miten vittumaista KalPan kannattaminen voi olla. No eikun kohti uutta kautta ja toivottavasti siellä penkin takana on jotkut muut kuin Miettinen ja Tervonen.
 

MetalT75

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pelkään, että ensi kausi on vielä huonompi eli otetaan totaalinen pohjakosketus ennen kuin Toma vaihdetaan toiseen tutun kaljaremmin työharjoittelijaan. Tuohon Syvä Joki banjonsoittajatouhuun pitäisi saada muutos eli kavereiden sijaan ammattilaisia töihin ja niin, että paikkansa eteen pitää myös tehdä tulosta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös