Positiivisuusketju

  • 2 785 766
  • 11 169

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Aika paljon sitä on iltoja jäähalleilla viettänyt, mutta tämä oli varmasti yksi ikimuistoisimmista. Ihan mieletön meininki katsomossa ja erityisesti voittomaali meinasi herkistää ihan tosissaan.

Minkäänlaista pelillistä analyysiä ei pysty muodostamaan, kun meni kaikki fokus ihan vaan fiilistelyyn. Hyvä tekosyy katsoa matsi huomenna uudestaan ja elää ehkä vähän vähemmän tunteella mukana.

Historiallinen ilta. Kun Jokerit viiden vuoden päästä voittaa Suomen mestaruuden, niin voidaan muistella, että tästä se lähti. Hallitsevaa mestaria pataan vierasmatsissa valtavan jokerimeren edessä. Ei tämä paremmin olisi voinut mennä.
 
Viimeksi muokattu:

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän oli jäätävän hyvä tunnelma hallissa tänään, tuota on kyllä ollut ikävä! Siihen päälle vielä tuollainen nousujohteinen matsi ja ratkaisu aivan jäätävällä viimeistelyllä niin aika täydellinen paketti tähän iltaan! Tästä on hyvä jatkaa. KIITOS JOKERIT!
 

arghprkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On tämä kyllä mahtavaa! Ensinnäkin kiitos joukkueelle! Se, että ottelu voitettiin, niin millaisilla maaleilla! Tuostahan huokuu jo se wanha kunnon jokerikiekko!! Ja sitten kiitos teille jotka olitte hallilla. Kuulosti töllöstä katsottuna todella hienolta ja ihan kuin olisi ollut meidän kotiottelu!
Ai että tästä tulee hienoa!
 

Norsupallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue
Mika uuden tulemisen joukkueen maalilaulu muuten on? Katsoin Urheiluruudun ja Tulosruudun mutta kannattajien karjumisen alta mitään kuullut.
 

Virgil Kane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Olipas hieno peli. En muista milloin olisi kämmenet hikoillut ja kädet tärisseet samalla tavalla kuin ensimmäisen erän alussa. Vaikka siis katsoin peliä kotisohvalta.

Sitten kylmä suihku Espoon maalin muodossa heti alkuun, mutta peli siitä eteenpäin näytti kuitenkin ihan hyvältä, paremmalta mitä odotin. Hyökkäyspeli toimi, puolustuspeli ei niinkään.

Lembergin jatkoaikamaalin tullessa pääsi sellainen karjahdus, että vaimokin tuli toisesta huoneesta kysymään mitä tapahtui? Ei edes tunnettu silloin, kun Jokerit lähti Suomesta, joten hän ei tiedä, kuinka tärkeää tämä on ja kuinka hyvältä tämä tuntuu.

Upea aloitus, jatkakaa samaan malliin.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kannatti Lappeenrannasta asti tulla paikan päälle ja nauttia mahtavasta pelistä. En muista milloin viimeksi olen huutanut lujaa kun Jokerit teki maalin.
Tunnelma oli katsomossa aivan huikea.
Huomenna sitten Keravan matsiin.
 

Klokoski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Finnish Defence Forces, Ukraine
Olen onnellinen.
Pitkään poissa ollut aito ilo ja rakkaus seuraa kohtaan on palannut.
On jotain mitä odottaa työpäivän aikana.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Aivan upea ilta tänään Espoossa. Ja huomenna ilmeisesti jatketaan?
17 tuntia niin taas mennään! Allekirjoittaneelta jäi Espoo kokematta, mutta tänään Keravalla en anna äänihuulille armoa. Ekaa kertaa Keravan mökki ääriään myöten täynnä, perjantai-ilta... Oletan menon olevan melkoinen.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
17 tuntia niin taas mennään! Allekirjoittaneelta jäi Espoo kokematta, mutta tänään Keravalla en anna äänihuulille armoa. Ekaa kertaa Keravan mökki ääriään myöten täynnä, perjantai-ilta... Oletan menon olevan melkoinen.

Ja toivottavasti saadaankin halli täyteen!

Vink vink; 24 paikkaa vielä halliin tarjolla Ticketmasterin sivuilla. ;)
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Lopputulos ja hieno tunnelma sikseen, itselleni eilisen hienoin juttu oli nähdä Jokeriperhe taas koossa, nuorimmista vanhimpiin. Käytävillä ja katsomoilla näkyi paljon vanhoja tuttuja naamoja jo sieltä Nordiksen ajoilta, ihan jopa yllätti. Huikea ilta kaikkiaan.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Huh huh, olipas ilta eilen!

Jokeriperhe kasassa katsomossa eikä tietoakaan mistään KHL-vastakkainasettelusta. Hirveä määrä oli tuntemattomia naamoja, mutta löytyihän niitä tuttujakin. :)

Kentällä vastustaja oli ehkä pelaajamateriaaliltaan edellä, mutta Jokerit taisteli peräänantamattomasti joka kiekosta eikä lannistunut edes kahden maalin takaa-ajoasemassa. Jos saadaan säilytettyä tuollainen peräänantamattomuus ja taisteluhenki koko kauden ajan niin tuolla joukkueella on saumat vaikka mihin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös