Positiivisuusketju

  • 1 337 973
  • 9 667

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP jatkoon lohkokakkosena. Hyvä homma.

Vieläpä "kohtuullisen" kovasta lohkosta, joten pitää kyllä olla tyytyväinen! Ei noita vierasvoittoja SHL:n kärkiporukoihin kuuluvista joukkueista haeta ihan joka päivä, oli sitten millä kokoonpanolla tahansa liikkeellä. Tylyn tehokas esitys tänään joukkueelta, vaikka välillä olikin helisemässä.
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Todella hieno taisteluvoitto tänään MoottoriSahaa vastaan! Ja millä asenteella! Myös Blues-peli näytti erittäin hyvältä ja viihdyttävältä vrt. viimekauden yksikään runkosarja-peli.

Jatkoajan tietäjien mukaan joukkeessa on kopissakin niin saatanan huono yleisfiilis ja muutenkin vaikeeta olla. Jos/kun vähän huudetaan kopissa eikä mediassa, tiedetään heti ettei kukaan ulkopuolinen halua tulla enää joukkueeseen. Niinpä... (hymy)
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Todella hieno taisteluvoitto tänään MoottoriSahaa vastaan! Ja millä asenteella! Myös Blues-peli näytti erittäin hyvältä ja viihdyttävältä vrt. viimekauden yksikään runkosarja-peli.

Jatkoajan tietäjien mukaan joukkeessa on kopissakin niin saatanan huono yleisfiilis ja muutenkin vaikeeta olla. Jos/kun vähän huudetaan kopissa eikä mediassa, tiedetään heti ettei kukaan ulkopuolinen halua tulla enää joukkueeseen. Niinpä... (hymy)

En tiedä astunko nyt miinaan, mutta tämän palstan viimeaikaiset viestithän suorastaan pursuavat kirjoituksia, joissa itseään julkisesti tietäjiksi tituleeraavat nimimerkit korostavat lähes kyllästymiseen asti joukkueen huonoa pukikoppitunnelmaa. Myös pukukoppi ja media tuntuvat menevän jatkuvasti sekaisin, ehkäpä juuri siksi, että täksi kaudeksi joukkue vahvistui vähintäänkin yhtä kovilla nimillä, mihin viime vuosina on totuttu.

Ihan oikeasti, viestisi ensimmäisestä kappaleesta tulee mukava mieli ja se innostaa seuraamaan aktiivisesti myös CHL:n tulevia pudotuspelejä, mutta toinen kappale muistuttaa siitä, että seura ja organisaatio ovat pahimmassa vaiheessa sitten missiokauden, mutta toisin kuin silloin, nyt ei olla hattu kourassa vaan leuka pystyssä.

Mutta että pysyttäisiin ketjun aiheessa, niin kyllähän tuo joukkueen suoritustaso tuntuu ottelu ottelulta menevän aina vaan parempaan suuntaan. Alkukauden hyvät erät alkavat pikkuhiljaa muuttua hyviksi otteluiksi.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Elintärkeästä ottelusta pirun tyylikäs voitto vaikkei tyylipisteillä voikaan mässäillä. Erittäin ehjä vieraspeli kovimpaan mahdolliseen paikkaan. Niin ja vierasvoittokin vielä. Hyvä on suunta ja nyt joukkue pelaa kokonaisvaltaisesti voittamiseen pyrkivää jääkiekkoa. Purjeissakin ollessa tiedetään niiden omien paikkojen tulevan eikä anneta pakan sekoittua. Voja!
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jälleen kerran Virtanen näpäytti kitisijöille. Kattokaa nyt herranjestas kuinka kokematon puolustus meillä eilen oli, mutta silti vain taisteltiin jatkoon! Kiitos Veltsun johtamalle valmennusjohdolle ja tietysti koko joukkueelle.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Minä pidän erittäin positiivisena juttuna ensinnäkin sitä, että JYP-Akatemia alkaa vihdoin tuottaa tulosta myös liiga-JYPin puolella. Nyt HPK:ta vastaan pelaavassa pakkiseitsikossa viisi on käytännössä JYP-Akatemia -tuotoksia. Ja, mikäpä sen mukavampaa kuin se, että oikeastaan en ole aivan erityisen huolestunut edes siitä, että he ovat nyt mukana. Kemiläinen on esittänyt lupaavia otteita kiekollisena pakkina, samaten Salonen on välillä väläytellyt, Nikun yllättävän kypsästä kiekollisesta pelistä olen ollut todella tyytyväinen (joskin on myönnettävästi välillä tehnyt hivenen hasardeja ratkaisuja ei niinkään hätäilystä kuin jopa liiallisesta rauhallisuudesta johtuen - näin päin silti parempi: kaverilla on itseluottamus kohdillaan ja kun pääsee nopeutuneeseen pelitempoon mukaan, hyvä tulee!), ja Hietanen on jatkanut varsin samalla lailla kuin viime kaudella perusvarmana oman pään luutana.

Miten täältä JYPinkylästä on nyt alkanut tulemaan huippupuolustajia (tai muuten varsin laadukkaita pakkeja) tällä tahdilla? Oliko Vatanen ja Määttä (sekä tietysti Hongankin voisi laskea tähän mukaan) sittenkään sattumaa? Niin tai näin, hienoa JYP juniorit!
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Se on toki positiivista että Jyväskylän juniorituotanto toimii erityisesti puolustajien osalta. Se ei ole sattumaa että JYPin junioreista on tullut erittäin potentiaalisia pakkeja ja se pohjatyö on tehty ihan siellä ruohonjuuritasolla. Sen ansiosta nuoret puolustajat ovat alusta saakka oppineet pelaamaan vahvuuksillaan. Vielä kun saataisiin hyökkääjien tuotanto samalle tasolle...
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Hyökkääjistössä ongelma on siinä että paikallinen pelaajatuotanto puskee jatkuvalla syötöllä ulos tämmöisiä Jyväskyläläisen kiekkokoulun perustyyppejä, pieniä, vikkeliä ja taitavia, mutta jotka kuitenkaan eivät ole sitten _niin_ taitavia että pärjäisivät kovissa peleissä taidollaan. Esimerkkejä on Akatemian taipale puolillaan: Roine, Palve, Markkula, Sammalmaa, (Topi) Nättinen... Tämmöisen Salmion tyylisen pelaajan on paljon helpompi tulla liigarinkiin, ja Nenonenhan on ns. late bloomer joka tuntui yllättävän kaikki.

Mua harmittaa helvetisti että Veltsu ei antanut Riku Pitkäselle minkäänlaista näyttöpaikkaa. Akatemian kultakypärä parin kauden ajan, iso, fyysinen mutta myös taitava kaveri. Ikää "jo" 23 vuotta, mutta näkisin kyllä ihan täysin mahdollisuudet breikata liigassakin sopivassa roolissa. Ehkä vuosi-pari Jukureissa ja sitten takaisin?
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ikosen ja Hännikäisen tasaisuus.

Syssyn pimeiden aikojen keskellä erotellaan jyvät akoista ja eilisenkin tappiopelin keskellä Ikonen sekä Hännikäinen tekivät sitä mitä ovat tehneet koko kauden. Omaa peliä omien vahvuuksien kautta. Paremmalla tuloskyvykkyydellä eivät pelaisi enää tässä liigassa, mutta onneksi noin ei ole. Olen erittäin tyytyväinen ettei tämän kaksikon kohdalla tarvitse puhua enää vain väläyttelyistä.

Tuomas Tarkki tuotava myös esiin. Voittavaa tekemistä lähes aina kun tolppien väliin marssii.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Hiphei! Onneksi olen luonnostani positiivinen ihminen, muutenhan tämmöinen jatkuva viime minuutilla häviäminen saattaisi alkaa vaikka harmittaa.
 

Hockey 24/7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Fights and Fighters
Joup. Posia siitä että aika ajoin näytti peli jo löytävän uomansa. Hienoja syöttöjä ja junnut ovat todella rohkeita kiekon kanssa. Niku on seuraava tähtipuolustaja Jtownista. Lisää voimaa runkoon niin ei kauan tätä sarjaa pelää hän.
Hännikäinen jatkaa hyviä otteita ja Ikonen ollut myös hyvä.
Upea YV-maali tänään, klap, klap klap ja pörsä.
Rajaniemeen ei taaskaan kaaduttu, eli moket on tuki ja turva huolimatta siitä kumpi verkon edessä seisoo.

Enemmän voisi kirjoittaa jos porukat tekisi paikoista maalit, mutta posia se että tilanteita tulee jatkuvasti.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Kyllä Veltsu Virtanen on nero! Mitäpä sitä turhaan tuhlaamaan energiaa jatkoaikaan ja mahdollisiin rankkareihin kun voi kätevästi hävitä jo normaalilla peliajalla jos jatkot uhkaa tulla päälle. Keväällä sitten tuoreella jalalla pleijareissa kun muut ovat kauden aikana kuluttaneet TURHAA energiaa taistelemalla pisteistä loppuun asti!

Loppuun vielä oikeasti positiivinen asia: meillä on kaksi hyvää liigatason maalivahtia. Kumman tahansa laittaa maaliin, voi aina voitosta taistella. Ei jää molareista kiinni. Molemmille voi joskus mennä helppo mutta pääosin ei valitettavaa meidän molareista.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hienoja syöttöjä ja junnut ovat todella rohkeita kiekon kanssa. Niku on seuraava tähtipuolustaja Jtownista. Lisää voimaa runkoon niin ei kauan tätä sarjaa pelää hän.

Kyllä, rohkeutta ja kiekollisuutta löytyy. Varjopuolena on sitten tuo ajoittainen järjetön neppailu omalla alueella, sen sijaan että välillä vaan nöyrästi roiskaistaisiin se kiekko pois omista. Johti tänään(kin) monta kertaa Lukon jatkuvaan myllytykseen ja pariin jäähyyn, etenkin Lukon rouhijaketjujen kanssa oli JYPin nuoret pakit vaikeuksissa. Selväähän se toki on että nuorella pakistolla niitä oppirahoja maksellaan, ja tekihän noita virheitä myös Luoma ja Viitanen - joista ensin mainittu ei yllätä yhtään tällä osastolla.

Rajaniemeltä todella hyvä matsi.
 

Ändy78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, keväisin ei sympatiaa muille
Olen lähes 30 vuotta seurannut jääkiekkoa ja viestejä eilisestä Lukko-Jyp lukiessani huomaan olevani olevani eri mieltä kuin valtavirta tänne kirjoittelijoista.

Omasta mielestäni Jyp pelasi erittäin hyvän pelin.

Samoin kuin Hämeenlinnassakin.

Tästä tulee hyvä kausi Jypille. Nuorten omien kasvattien peliä on ilo seurata ja kunhan vanhat jäärät tulevat takaisin rosteriin, peli eheytyy edelleen.

Hyökkäyksiinlähdöt, kiekollinen peli ja taisteluilme. Olen tyytyväinen näkemääni, ja lähden täältä periferiasta katsomaan Jypin pelejä Hippoksellekin :) Ja mukaani otan kavereita autollisen.

Vasta HPK - peliä katsellessani avautui minulle visio Jypin uudesta tulemisesta. Siihen liittyy oleellisesti Akatemian kehittäminen ja sieltä nälkäisten, potentiaalisten pelaajien esille nosto ja kahittäminen (sen jälkeen myyminen :) ).
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
On se hienoa, että ainoastaan fortuuna on esteenä vieraspisteiden saamiseen. Muutenha pelaaminen on lähes jäätävällä tasolla. Etenkin perjantain ja lauantain tehdyt maalit lämmittävät näin pimeinä syyspäivinä. Voitaisiinko tehdä Markolle Jypin tyylisesti 5 vuoden jatkopahvi
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Jyp antaa pitkävetoon yhden varman joka kerta kun pelaa.

Vieraspelien kohtalonomainen tragikoomisuus avaa jatkuessaan näyttöpaikkoja nuorille. Eihän varman tappion edessä kannata riskeerata tähtipelaajien terveyttä.

Oikeasti vähän jännittää, kumpi trendi (koti vai vieras) on kestävämpi.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
En ollut nähnyt aiemmin peliäkään Sami Nikua, mutta kun reissusta pääsin kotiin, niin katsoin HV-pelin viime yönä. Kysymys kuuluukin, että oliko se vaan yksittäinen huippupeli vai pelaako poju tuolla tasolla koko ajan? Aivan huikea pelaaja. Toivottavasti saadaan vielä seuraavaakin kausi nauttia ja toivottavasti saa pelata vielä Mäenpään paluunkin jälkeen.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
En ollut nähnyt aiemmin peliäkään Sami Nikua, mutta kun reissusta pääsin kotiin, niin katsoin HV-pelin viime yönä. Kysymys kuuluukin, että oliko se vaan yksittäinen huippupeli vai pelaako poju tuolla tasolla koko ajan? Aivan huikea pelaaja. Toivottavasti saadaan vielä seuraavaakin kausi nauttia ja toivottavasti saa pelata vielä Mäenpään paluunkin jälkeen.
Mielestäni Niku on pelannut hyvällä itseluottamuksella ja hyvin jatkuvasti. Vielä ei varsinaisia ilotulituksia olla nähty mutta ei Niku vahingossa ole kiertänyt kaikki ikäkausimaajoukkueet ja nyt ansainnut vakiopelipaikan JYPin liigajoukkueesta.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään JYP tarjoaa rikastumismahdollisuuden veikkauksen suosiollisella avustuksella. Pitkävetoon 1 - ja tadaa - panos 2.25 kertaiseksi. Panisko tonnin vai kaksi?
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään JYP tarjoaa rikastumismahdollisuuden veikkauksen suosiollisella avustuksella. Pitkävetoon 1 - ja tadaa - panos 2.25 kertaiseksi. Panisko tonnin vai kaksi?

Mää pelasin jostain kumman syystä vierasvoittoa, joten pistä kaksi.

Mitä itse positiivisuusketjuun tulee, niin siihen ei ole hirveästi annettavaa. Sarjataulukossa sijoitus on 10.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019

Ändy78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, keväisin ei sympatiaa muille
Eniten posia Pilen pelistä. Oli hyvin pelin sisällä, laukoi, taklasi ja teki elintärkeän maalin.
Tällä kaudella +15 maalin kausi?

Lahen Rami on ollu epätavallisen näkymätön alkukauden, missä vika?
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Lahen Rami on ollu epätavallisen näkymätön alkukauden, missä vika?
Eikös Lahti ole ollut aika hiljaa sitten lapsen syntymän, oliko tuossa alkuvuodesta alkaen? Viime syksy oli Ramille pisteissä aika huikeaa aikaa mutta keväällä jotenkin tyssäsi. Ja tyssäys jatkuu edelleen.

Pihlmanista täytyy sanoa plussaa. Tästä näyttäisi tulevan paras kausi sitten 2009-10. Sen jälkeen Pile ei ole tehnyt yli 7 maalia runkosarjassa. Nyt kasassa on jo 3, harkkapeleissä teki yhden (mikäli Liigan harkkapelitilastot ovat oikeassa). CHL:ssä ei ilmeisesti saalistanut kuin yhden syötön. Toivotaan että nyt Pile saisi onnistumisia. Tietenkään viiden vuoden takaiseen lentoon ei tule enää ikinä nousemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös