Positiivisuusketju

  • 1 339 588
  • 9 671

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Olihan esitys joukkueelta. Ässillä tuntui olevan nilkkapainot päällä. Sen verran ponnetonta oli pyristely JYPin hallintaa vastaan.

Erityisesti pidin Puustisen haastattelusta pelin jälkeen. Kokeneen pelaajan kommenteista paistoi huumori, usko ja tieto. Töitä on tehty, nyt pelataan voitosta joka pelissä ja parempaan vielä on mahdollisuus. Yhteistyökiekkoa..
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Parasta kyllä että eilen ja tänään kuuntelin Perrinin kirjaa ja siinä käytiin läpi noita vuosia 2010-2013. Olin jo valmis kirjoittamaan tänne kuinka älytön ikävä on sitä että JYP pelaa hyvin, voittaa ja otteluissa on panosta. Noihin aikoihin pelipäivä oli tosissaankin juhlapäivä. No tänäänhän tuo meni aika näytöstyyliin ja sanotaanko että ei ihan hetkeen ole ollut yhtä odottavainen fiilis seuraavan pelin suhteen. Loistavaa JYP!
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Heljanko oli kyllä hyvällä asenteella tänään, luistin liikkui ja sen turvin pystyi haastamaan jatkuvasti Ässien pakkeja. Tätä samaa lisää, niin peliaika kasvaa varmasti.

Veini oli tehtaan takuulla liikkeellä, nollapeli kertoo kaiken.

AV toimi tänään paremmin, vaikka ei tuo Ässien YV kovin suurta uhkaa pystynyt järjestämään.

Tästä on hyvä jatkaa haastamaan huomenna sarjakärkeä.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Positiivisia on täällä jo lueteltukin, mutta yhtä vissiin ei vielä mainittu: Joukkue pelasi joukkuepeliä ja se näkyi. Yksittäisistä pelaajista haluan esiin nostaa Salosen tekemisen, oli hyvä tänään ja on ollut jo pidemmän aikaa. On joukkueelle eetvarttia, että tämmöisiä kavereita nousee tutkan alta esiin tuomaan leveyttä. Joskus aikaa sitten joku palstaveli esitti täällä kysymyksen, että mitä Salonen tekee ylivoimassa? Silloin mietin asiaa itsekin vähän kaksijakoisin miettein, mutta onhan tuo osoittanut, että ei ole vääryys pelata yv:ta jos tuolla tasolla esittää. Siinä on jatkosopparin arvoinen pelimies, mikäli pisempää ei vielä ole sorvattu.

Heljanko kyllä veteli myös parhaan pelinsä JYPin rivissä tällä kaudella ja pakko se on Stråkalle myös propsit, ei nelonen olisi noin hyvä ilman hyvää sentteriä.
 

pynski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Muutaman edellisen kauden via dolorosa vaikuttaa nyt muisteltuna hieman huvittavaltakin. Hallille raahustettua sitä mietti välillä, että "jos yhden maalin kotijoukkue tekisi fanipäätyyn, niin tulisi jo aika hyvä fiilis". Ei synkimpinä hetkinä uskaltanut voitoista edes haaveilla. Lähinnä vitutti vain kroonisesti.

Onhan tämän kauden JYP aika fantastinen kasvojenkohotus edellisiin vuosiin verrattuna - päästiin tällä kaudella pleijareihin sitten tahi ei.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Sellaisessa mankelissa kyllä tänään oltiin että 1 pistekin maistuu. Tuntui että vastassa oli ihan eri kaliiperin joukkue kun mitä ollaan hetkeen kohdattu.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Tänään olisi voinut tulla se toinenkin piste, eikä olisi ollut väärin. Omasta mielestäni illan paskempi jengi voitti, mutta niinhän se joskus menee.

Hyvä esitys joukkueelta taas kerran. Pistekin on parempi kuin ei mitään. Laurikainen pelasi tasaisen hyvin ja mukana oli muutama aikamoinen saverikin. Voittomaalille ei mahtanut mitään.

Ketuttaa, mutta ei ketuta. Tykkään tästä JYPistä.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Ei tuolla raumalla ole helppoa ollut juuri kenelläkään joten ihan tyytyväinen voi olla miehekkääseen taisteluun ja pisteeseen. Huonomminkin ois voinu mennä.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Posiketjun kamaa on sekin, että Edi oli tänään vahva. Ehkäpä kauden paras peli häneltä. Meillä on siis kaksi voittavaa maalivahtia heittää tolppien väliin.
 

chubster

Jäsen
Pakko sanoa, että posiketjun kamaa tapppio ja 1p Lukkoa vastaan.

Ihan vastaavassa mankelissa en ole JYPin nähnyt hetkeen olevan mitä tänään oltiin 60 minuuttia. Ihan yhtä päätä koko peli, Lukko ylitti keskialueen kerta kerrasta, JYP ei käytännössä hyökännyt muutamia pistoja ja jatkoajan alkua lukuunottamatta lainkaan.

EDItoidaan Laurikaisen esitys tänne myös. Ilman Laurikaista peli olis voinu olla 3-0 ja taputeltu ensimmäisen vitosen jälkeen.
 

Ciccarelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Piste sarjakärjeltä vaikka välillä oltiin melkoisessa pesukoneessa.
Silti pikkusen harmittaa kun paikat oli ottaa lisää pisteitä.
Laurikainen oli hyvä.
Lukkoa vastaan pelit on yleensä melko tunneköyhiä mutta nyt kiitos melkoisen tuomarisirkuksen oli myös tunnetta ja viihdettä.
Teves alkaa olla paikkapaikoin todella hyvä.

Ensi viikolla kolmen pelin viikko ja 9p jaossa, sekin on positiivista.
 

Hieroja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näin vain vikat minuutit kolmannesta erästä sekä jatkoajan. Nähdyn perusteella harmitti ettei tullut toista pinnaa jatkoajalla, paikkaa oli muttei maistunut. Vastustaja iski sitten nätisti vastahyökkäyksestä. Puutarhurille vähän syvempää uraa teriin niin pysyy jatkossa pystyssä.

Tilastojen sekä tästä palstalta luettujen kommenttien perusteella taas piste oli jopa ryöstö. Voi olla todella iso piste 60 ottelun jälkeen. Sarjakärjeltä ryöstetty piste ja vielä kotona on joka tapauksessa hyvä suoritus, jos miettii että ollaan aika kaukana ainakin pisteiden perusteella - iso posi tästä!
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
0-2 tilanteessa jäi pelin katselu kesken ja takaisin kun peli oli 2-2.

Liikaa turhia jäähyjä eli peiliin voi myös JYP katsella, mutta kyllä 1 piste Lukolta Raumalla on kuitenkin posia. Edin otteet posia myös. Peli oli niin voitettavissa myös jatkoilla, mutta ei tällä kertaa.

Posilla uuteen vuoteen 2023!

Kiitos myös JYP-osion väelle vuodesta 2022 ja parempaa uutta vuotta!
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Piste aivan ok suoritus sarjakärjeltä ja kovimmalta kotijoukkueelta. Laurikaiselta hyvä ottelu, etenkin alkuhetkillä otti useamman huipputärkeän torjunnan. Jäähyistä en hirmuisemmin jaksa nillittää, enempikin näin sen niin että taas nähtiin Liigan ammattituomarien taso… Lukko oli hallitsevampi ja mutu-tuntumalla vei selvästi hyökkäysalueen peliajan tilaston - usein jäähyt kallistuu siihen joukkueeseen joka ottaa pelillisesti vastaan ja joutuu myös rikkomaan.

Niku on kyllä ajoittain suorastaan dominoiva pelaaja Liigaan. Puolustussuuntaan ei toki ole ihan sarjan eliittiä, mutta kaikkihan sen tietää (ja näkee) missä herran vahvuudet on. Nautitaan kun vielä voidaan.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan sellaisella neutraalilla tuomarityöskentelyllä JYP olisi voittanut tänään.

Oli koko kauden näkemieni otteluiden perusteella heikoin suoritus tuomareilta tänään.

Sikäli ihan hyvin meni, että pelasivat sarjakärkeä vastaan heidän kotikaukalossaan tasapelin ja samalla tuomaristo perseili siinä sivussa.
 
Viimeksi muokattu:

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
On melkoista settiä ollut JYPiltä tämä Team Rautakorven prosessin startti, vinoilut puolin ja toisin sekä joukkueen itsensä etsiminen. JYPin ympärillä oleva pöhinä miellyttää allekirjoittanutta.

Sitten toivotan ensin JYPille tuloksellisesti ryhdikkäämpää vuotta 2023. Toisena asiana toivotan hyvät uudet vuodet JYPin faneille ja siis kanssakirjoittajille täällä.

Mukavaa saada olla itseään paremmassa seurassa. Hyvää uutta vuotta 2023 tasapuolisesti itsekullekin.
 

Ciccarelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aivan mieletön 3p!
Ensimmäinen erä oli aivan kauhea, toinen parempi mutta edelleen melko haluton ja sitten lätkästiin pöytään semmonen kymppi että heikompaa hirvittää.
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sehän meni komeesti loppujen lopuksi. Tärkeät kolme pistettä!
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Huh huh mikä peli. Ensimmäiset kaksi erää ehkäpä kauden pahinta ripulia, ja vähän vahingossa pukukoppimaali tokan erän loppuun. Kolmas erä taas JYPin hallintaa ja johtoasemassa suorastaan ylivoimaista pelaamista. Ihan sama vaikka JYP olisi pelannut viimeiset 6 minuuttia neljällä, niin TPS ei olisi päässyt edes omista pois.

En tiedä miten tulisen palopuheen Jukka piti kopissa tokalla erätauolla, mutta se toimi. Muistaako joku ne vuodet kun JYP suli aina kolmannessa erässä?
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En tiedä miten tulisen palopuheen Jukka piti kopissa tokalla erätauolla, mutta se toimi. Muistaako joku ne vuodet kun JYP suli aina kolmannessa erässä?
Jerryn mukaan saivat kuulla kunniansa ansaitusti jo ensimmäisellä erätauolla.

Ilmeisesti on herätelty vähän lisää toisella erätauolla. Toimi hyvin tänään.

Edit: @Hiki-Pena ehti ensin.
 

Santtu76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Ehdin vasta tänään kolmannen erän lopussa katsomaan, mutta onpa ollut huikea nousu. Hieno aloitus vuodelle.

Erityismaininta Lahtisen maalin, aivan huikea maali.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös