Positiivisuusketju

  • 1 343 187
  • 9 676

Mighty Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, SaPKo, Los Blancos
Elämä on ihanaa, jyppi voittaa. Huomenna sitten JYPin jätkät ilman liikaa miettimistä jatkamaan nyt nähdystä.

Ja valmennukselle kotiläksynä käsitellä saatanan vaikea kysymys että pelaako huomenna tulikuuma ja itseluottamusta uhkuva Veiniläinen vai joka raajasta rutiseva, itseluottamuksen menettänyt ja saigonia kaipaava Laurikainen.
Lähes satavarma voisi olla, että Veini jatkaa maalilla huomenna kun tuota matsia mainostetaan Facebookissa nimikkeellä ”Veininkiä!”
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
En edes seurannut koko peliä yhtään, varmaan osittain tämän koronan ja viimeaikaisten otteiden takia. Mutta onpa pirun mahtavaa lukea näitä kommentteja täältä ja että Veini tuli ja näytti heti että kun maalivahti on kunnossa ja taso riittää niin se näkyy koko porukan pelissä. Taisi siellä lähteä apinaa selästä vähän koko joukkueella ja tästä voi hyvinkin tulla niin kutsuttu "red letter day" -eli käänne toiseen suuntaan jota jälkeenpäin muistellaan.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Kovia nää meidän KeuPalaiset. Rasmus Heljanko Mestiksen pistepörssin ykkönen pistein 10+15 ja Mikko Perttu toinen pistein 7+14.
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En edes seurannut koko peliä yhtään, varmaan osittain tämän koronan ja viimeaikaisten otteiden takia.
Sama täällä, joskin ilman koronaa. Voittaminen on kivaa näin jälkifiilistelynäkin.
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä sitä JYP fanina tarttuu tätä nykyä ihan joka-ikiseen voitonriemuun mitä tarjolla on ja nauttii siitä ihan täysillä.
Kyllä! Edellinen kolmen pisteen voitto kuitenkin 6.10. eli puolitoista kuukautta sitten.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Seve kaivaa haalarit ja nöyryyttä, kun oltiin taas miestä ulkoistamassa.
Hyvät 2 viimeistä peliä häneltä. Jatkoon vielä.

Seve on pelannut erittäin hyvin paluustaan lähtien. Itselleen ja tyylilleen uskollisesti ja mikään vähempi ei olisi oikein. Taisin laittaa, että ei ollut huonoin, kun palasi, mutta on myös parantanut koko ajan. Kunhan ei nyt kävisi Puistoloita, eli kun näkee heti, että pelaaja on onnistunut stepissään, lähtisi muualle.
 

Nepi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liikunnan Riemu
Helvetin komeaa peliä tänään kokonaisuudessaan ja Veini oli mahtava! Positiivista on myös se, että ei vituta :)
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Heljanko on semmosessa vaatimattomassa 98 pisteen vauhdissa. Tollahan menee Mestiksen piste-ennätys kevyesti uudeksi.
Nuo Heljankon 13 peliä, tehot 10+15 = 25 on kyllä aivan jäätävät luvut paperilla, vaikkei tässä Liigaa pelatakkaan.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Noniin! Jotenkin tuntuu, että on tullut kirjoiteltua liikaa negaa täällä, ja tietysti peli ja kaksi erää kaiken muuttaa voi - silti. Nyt näyttää hyvältä, eikä vähiten hyvän Veiningin takia. Tänään toki HPK:ta vastaan ei ole joutunut aivan samalla tavalla veinymään (kirjoitusvirhe intended) kuten eilen KalPa-matsissa, mutta varmaa torjuntatyöskentelyä.

Ja kyllä, jossakin ketjussa joku mainitsi Veinin epäilijät ja kritisoijat: minä olin aivan ehdottomasti yksi niistä. En silti peru sanojani noina aikoina, mutta nyt en valita laisinkaan. Veininki on pirun hyvä! Ok, kaksi ottelua, mutta tätä juuri tarvittiin: jos ei oikein kenttäpelaajilla meinaa heti lähteä, se yksi tai kaksi maalia jos on perässä niin voi lamaannuttaa entisestään. Nyt ei. Veini on pitänyt huolta.

Ja posiin lisäksi: Winberg on hyvä pakki. Ei näy eikä kuulu välttämättä, mutta juuri modernilla tavalla kiekollisesti pätevä ja puolustuksellisesti varma pakki. Jatkoon.

Edit. Olen myös huomannut jinxaavani aina kaikkia matseja, mutta eihän nyt yhdessä erässä, eihän, JYP voi päästää kolmea maalia. Kiitos. Ja anteex.
 
Viimeksi muokattu:

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olen myös huomannut jinxaavani aina kaikkia matseja, mutta eihän nyt yhdessä erässä, eihän, JYP voi päästää kolmea maalia.
Ei kyllä tämä voitetaan, ei hätää. Miksikö? No minä turhautuneena päätin taas poistua sivistyksen parista ja käyttää vähemmän aikaa kiekkoon. Kuinkas kävi? :)
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pidetään tämä kahden edellisen pelin pistekeskiarvo, niin tapellaan vielä runkosarjan voitosta!
 

Nepi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liikunnan Riemu
Iloinen lopetus viikolle. Taidettiin oikeasti pelata hyvää jääkiekko täydet 60 minuuttia ensi kertaa koko kauden aikana. Vielä kun ensi viikolla napataan täydet 6 pistettä, voidaan vihdoinkin todeta traktorin lähteneen käyntiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös