Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Lindroosia piti kehumani, ei pelkästään maalin takia, mutta muutenkin on pelannut pirteästi eikä yritä olla mikään kiekollinen pakki vaan pistää kiekon pleksin kautta ns. vittuun jos paikka sitä vaatii. Pystyy myös tarvittaessa vetämään maalin edessä turpaan, joka on positiivista.
 
Tämä on systeemin hyväksymä allekirjoitus.
JYP-Discord: https://discord.gg/j5ja64f

Hedonist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Lindroosia piti kehumani, ei pelkästään maalin takia, mutta muutenkin on pelannut pirteästi eikä yritä olla mikään kiekollinen pakki vaan pistää kiekon pleksin kautta ns. vittuun jos paikka sitä vaatii. Pystyy myös tarvittaessa vetämään maalin edessä turpaan, joka on positiivista.
Olen alkanut tykkäämään Lindroosin pelistä. Muistuttaa ulkoiselta olemukseltaankin #88 sukunimikaimaansa. Ei yritä mitään ylimääräistä mutta pystyy kuitenkin antamaan helpon ykkösen ja näköjään tarvittaessa tuomaan jalallakin. Fysiikka Alexilla riittää.

Mäenpäälle myös posia - on ollut omassa päässä yllättävän varma viime peleissä.

Ei ollut erityisen hyvä peli JYPiltä. Jukurit taas oli minusta hyvä. Ei olisi ollut vääryys, vaikka pisteet olisi jääneet Mikkeliin.

Jarkko Immonen - ei mitenkään erityisemmin loistanut mutta kuitenkin 0+2. Syöttö Turkulaisen läpiajomaaliin oli perus immosta. Näyttää helpolta mutta ei näitä vaan kaikilta näe. Tässä syy miksi Immonen on vuodesta toiseen pörssin kärkipäässä.

En ihmettelisi, vaikka Jerry veisi pistepörssin. Nyt on itseluottamus kunnossa. Rinnalla on kokemusta ja peliälyä riittävästi.

Hongalla ei tänään paras päivä. Ei ollut dynaaminen hyökkäyspäähän mutta virheitä tuli.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils
Hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä, näin eilen kävi ja yhdyn siihen mitä muutkin täällä sanoneet että edelliskauden JYP olisi tuollaisen pelin hävinnyt joka kerta. Nyt riittää taistelua ja etenkin maalintekijöitä vielä kääntämään näitä kovia pelejä itselle, paikoista tehdään eikä jätetä tekemättä. Näistä 2 pisteen voitoista kertyy pitkässä juoksussa iso potti, katsoo vaikka mikä oli sarjasijoitus viime kaudella kun näistä saatiin kutakuinkin aina se 1 tai 0 pistettä.

Ihan hyvältä peli näyttää vaikkei mitään valmista vielä olekaan, sitten kun se alkaa olla valmista, niin näyttää varmaan vielä paljon paremmalta.
 
Aina ei voi voittaa, mutta aina voi hävitä.

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hieno taisteluvoitto ja jälleen takaa ja ohi. Näitä on ollut ikävä! Lisäksi erittäin hyvä 3. erä! Jotain on siis tapahtunut. Hyvä JYP!
 
- Jyppi on siinä mielessä hyvä vastustaja, että niiden pelaajat ei kaadu kulmissa ihan tuosta vaan. Siellä saa kamppailla ihan oikeasti, eikä tarvitse pelätä helppoja jäähyjä. Ne pysyy pystyssä ne kundit ja se on hyvä tieto etukäteen, Toni Söderholm.

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hieno taisteluvoitto ja jälleen takaa ja ohi. Näitä on ollut ikävä! Lisäksi erittäin hyvä 3. erä! Jotain on siis tapahtunut. Hyvä JYP!
Mua pisti eniten silmään että 3 erässä ei lähdetty peruttelemaan johtoasemassa vaan jopa viimeisillä minuuteilla uskallettiin pitää kiekkoa ja hyökätä.

Muutenkin hienoa että pikkuhiljaa Synergia-areena alkaa olemaan semmoinen paikka jossa vastustajalla ei kivaa ja voittoja kotijoukkueelle. Jopa yleisömäärä 3605 oli ihan hyvä kun peli tuli kuitenkin ilmaiskanavilta.
 
Hockeyarena.net

RaakaSamppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän JYP ja Blaugrana (Bartomeu out!)
Olipas mainio peli! Kyllä JYPin seuraaminen on kivaa tällä hetkellä, parin vaikeamman kauden jälkeen. Pelissä on jotain järkeä ja homma kulkee.
 
2009 & 2012 ------ Liigan ainoa CHL-mestari s. 2018.

"Se mikä ei tapa, niin siihen ei kyl kuole."

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakko se on uskoa, että valmennuksella on merkitystä. Koko kauden tekeminen on ollut tasapainoista ja itseluottamus joukkueessa kasvaa koko ajan. Esim. nuoremman Hongan pelaaminen on tällä hetkellä ihan toisen näköistä kuin viime vuonna. Jos virheitä tuleekin, niin paljon enemmän tulee sitä peliä tuottavaa tekemistä. Ja tosiaan tuo kolmannen erän pelaaminen. Oikein tekee pahaa muistella sitä viime vuoden johtoaseman puolustamista. Kaikki omalla alueella ja kiekkoa keskialueelle. Ikinä ei toiminut loppuun saakka. Hyvältä näyttää tosiaankin.
 
Muut hehkuttivat Kurkista..

Jyväsjemmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D Team
JYP on tällä hetkellä Lukon kanssa Liigan paras joukkue Tapparan ja Kärppien jälkeen, ja taistelee vahvasti kotiedusta. Ainakin HIFK ja ehkä Ilves liittyvät mukaan siihen kisaan, mutta kuitenkin. JYP on myös näyttänyt pystyvänsä haastamaan pelillisesti Tapparan ja Kärpät ja olisi voinut voittaakin ne ilman kalliiksi käyneitä yksilövirheitä.

Sen lisäksi JYP ei ole kolmeen otteluun päästänyt yhtäkään maalia tasaviisikoin, poislukien (kyseenalaiset) rankkarit. Vielä kun tuo alivoima saataisiin kuntoon...
 
"Jyväskylä on täydellinen kaupunki, kaikin puolin." - peksa, kaupunkiasiantuntija

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Oikein tekee pahaa muistella sitä viime vuoden johtoaseman puolustamista. Kaikki omalla alueella ja kiekkoa keskialueelle. Ikinä ei toiminut loppuun saakka. Hyvältä näyttää tosiaankin.
Tirkkoselta oivaa pelisilmää laittaa viimeiselle minuutille nopeakinttuiset ja kiekollisesti pätevät pelaajat kentälle. Ei tosiaan sitä perinteistä jarrumiehistöä, joka ottaa kuuden miehen hyökkäyksen vastaan syvässä trap-muodostelmassa. Joku onneton ottaa lopussa koukkujäähyn ja sitten on meno kuin Ihantalassa kesällä 1944. Ei, nyt nähtiin ihanaa kiekollista puolustamista.
 
Minä oon syöny sen piirakan!

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Se Siikosen kentän viimeinen vaihto oli ehkä parasta lopun johdon puolustamista ikinä missään. Meinasi herkistyä sitä katsellessa, kun jätkät vahvasti rullasivat varmaan 40 sekuntia Pelicansin maalin takana kiekon kanssa!
 
"Kyllä Dufva siinä jo varoitteli aikaisemmin, ettei menisi överiksi, mutta niinhän se taas keuli yli näköjään", Wallinheimo hauskutti toimittajia.

-Sinuhe 15.1.2010 jouduttuaan ulosajetuksi kesken rankkarikisan.

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Niin sitä vaan piti tulla sanomaan, että sitä nuoremman polven vastuunkantoakin on havaittavissa, kun Nättinen on pistepörssin 4. ja Jerrykin vihdoin tekee tulosta hyvän yrittämisen lisäksi ollen 6. sijalla. Iskuetäisyydellä molemmat kärkipaikasta, vaikka Tapparalla unelmaista maali-ilottelua alkukausi onkin ollut.
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse odottelin kovasti Jerryn ja Nättisen läpimurtoa liigan eliittiin tällä kaudella. Toistaiseksi näyttää hyvältä sen suhteen!

Kun itseluottamus saadaan onnistumisten kautta heti kauden alussa kuntoon, niin siitä on hyvä jatkaa. Taidoista se ei näillä kavereilla jää kiinni.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tappiosta huolimatta kuitenkin kolmannessä erässä tasoitus. Nollille häviäminen olisi harmittanut enemmän. Eiköhän Tirkkonen pidä joukkueen itseluottamuksen korkealla tasolla niin, ettei virheitä aleta suotta pelkäämään. Joskus niitä tulee ja omissa soi. Kevättä ajatellen kehittyvien pelaajien pitää kuitenkin joskus ryssiäkin.

Ruusulta monta hyvää pelastusta ja Turkulainen oli oma itsensä. Tuppurainen teki maalin omasta reseptikirjastaan. Vainion pelaaminen näyttää kanssa hyvälle.
 
Muut hehkuttivat Kurkista..

Hexa

Jäsen
Kai tämä posiketjun kamaa on. Siis pieni väliarvio joukkueen suorittamisesta. Omalta kohdaltani on sanottava, että joukkue on ylittänyt kaikki odotukseni tämän kauden suhteen. Jukurit-peli missä voitto vasta voittolaukauskisassa aiheutti pienen henkilökohtaisen pettymyksen joukkueen suorittamiseen, mutta senkin jälkeen tämä joukkue on suorittanut samalla tasaisen varmalla tasolla ja on taistellut voitosta joka ottelussa. Yhtään selkeää notkahtamista ei ole. Sen vuoksi uskon, että tämän kauden JYP menee vielä pitkälle. Viime ja moneen aikaisempaan kauteen verrattuna joukkueella on nyt kunnolla suoritetun kesäharjoittelun ansioista selvästi parempi kuntopohja, mikä näkyy parempana luisteluna ja lisäksi joukkue on vihdoinkin omaksunut vuosien harjoittelun jälkeen kiekollisuutta selvästi enemmän. En siis ole yhtään huolissani eilisestä SaiPa-tappiosta mikä johtui kärsivällisyyden puutteesta loppuun asti. Siitä varmasti otetaan opikseen.

On tavallaan huvittavaa, kun JYPiä ei ole vieläkään oikein noteerattu mestarisuosikiksi. Se on kuitenkin ollut ehkä kaikista tasapainoisin joukkue tällä kaudella. Vaikka JYP on sarjataulukossa ihan kelpo asemissa, niin se on jopa alisuorittanut heikon AV: n ja YV:n takia. Myöskään Laurikainen ei ole vielä ollut viime kauden vireessä. Nuo asiat kun saadaan kuntoon, niin ei tule muilla joukkueilla olemaan helppoa JYPin kanssa. Mutta mennään peli kerrallaan nyt eteenpäin. En vaan näe yhtään syytä, että joukkueen suoritustaso tästä notkahtaisi yhtään, koska perustaso on ilmeisen kova. Maalintekoprosentin täytyisi kuitenkin parantua nykyisestä joukkueen menestymiseksi pitemmällä tähtäimellä.
 
Viimeksi muokattu:

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
... On tavallaan huvittavaa, kun JYPiä ei ole vieläkään oikein noteerattu mestarisuosikiksi. Se on kuitenkin ollut ehkä kaikista tasapainoisin joukkue tällä kaudella.
Ehkä tässä arvioinnissa hivenen JYP-lisää, mutta en tyrmää täysin. Onhan Tappara, Kärpät ja Lukko pystyneet kanssa vahvaan ja tasapainoiseen suorittamiseen. Toisaalta JYPillä ei ole ollut montaa peliä, jossa loppuun saakka ei oltaisi taisteltu voitosta. Ja jos suhteutetaan odotuksiin, niin se perustelee Hexan kommenttia vielä enemmän. Minua ei haittaa, jos joukkue saa hitsautua rauhassa niin, että sijoittuminen jatkopeleihin varmistuu aikaisessa vaiheessa ilman turhaa hypetystä. Pieni aliarviointi antaa aina myös pienen edun. Ei Saipa pelikään mitään totaalikyykkäystä ollut. Itse asiassa se kuvasti hyvin tämän kauden "huonoa" suorittamista. Ero edellisten kausien konttauspeleihin on ollut suuri.
 
Muut hehkuttivat Kurkista..

Hexa

Jäsen
Ei Saipa pelikään mitään totaalikyykkäystä ollut. Itse asiassa se kuvasti hyvin tämän kauden "huonoa" suorittamista. Ero edellisten kausien konttauspeleihin on ollut suuri.
Ihan hyvä vieraspeli se oli ja hieman huolellisemmalla suorittamisella olisi tullut jopa pisteitä kotiinviemisiksi. Tuota juuri tarkoitin, että ero edellisten kausien konttauspeleihin on ollut silmiinpistävä. Silloin JYP oli monesti pitkiä jaksoja ottelun sisässä aivan köysissä, nyt semmoista ei ole ollut. Mutta parempi mennä toistaiseksi matalalla profiililla. Onhan Tappara tietysti sarjataulukonkin mukaan ollut tasapainoinen joukkue, mutta sen kohdalla odotuksetkin olivat jotain ihan toista.
 
Suosikkijoukkue
JYP, pukukoppien hikoileva osasto
Ihan hyvä vieraspeli se oli ja hieman huolellisemmalla suorittamisella olisi tullut jopa pisteitä kotiinviemisiksi. Tuota juuri tarkoitin, että ero edellisten kausien konttauspeleihin on ollut silmiinpistävä. Silloin JYP oli monesti pitkiä jaksoja ottelun sisässä aivan köysissä, nyt semmoista ei ole ollut. Mutta parempi mennä toistaiseksi matalalla profiililla. Onhan Tappara tietysti sarjataulukonkin mukaan ollut tasapainoinen joukkue, mutta sen kohdalla odotuksetkin olivat jotain ihan toista.
Jönnä miten joku voi nähdä peliä niin eri tavalla, mun mielestä SaiPa peli oli JYPiltä heikohko, ei menty vastustajan maalille, keskialueen ylitys oli vaikeaa ja maalinteko tökki. Ruusu oli toki hyvä, sekä A. Hongan parantunut pelisilmä, mutta kokonaisuus jäi silti vajaaksi suurimmalta osalta joukkuetta.

Viime kauden konttausta on varmaan turhaa liikaa enää muistella, se oli niin heikko, että parannusta olisi tullut tähän kauteen vaikka siellä olisi vedellyt Diskoksen jengi.
 

Hexa

Jäsen
Jönnä miten joku voi nähdä peliä niin eri tavalla, mun mielestä SaiPa peli oli JYPiltä heikohko, ei menty vastustajan maalille, keskialueen ylitys oli vaikeaa ja maalinteko tökki. Ruusu oli toki hyvä, sekä A. Hongan parantunut pelisilmä, mutta kokonaisuus jäi silti vajaaksi suurimmalta osalta joukkuetta.

Viime kauden konttausta on varmaan turhaa liikaa enää muistella, se oli niin heikko, että parannusta olisi tullut tähän kauteen vaikka siellä olisi vedellyt Diskoksen jengi.
Ei se tietenkään tämän kauden muihin vieraspeleihin verrattuna ollut sieltä parhaimmasta päästä ja osittain kumpikin joukkue pelasi sekavaa kiekkoa ajoittain johtuen keskialueen tehokkaasta tukkimisesta, mutta siitä huolimatta JYP oli ihan loppuun asti voittotaistelussa. Avaimet voittoon oli koko ajan kuitenkin tuossakin pelissä.
 
Suosikkijoukkue
JYP, pukukoppien hikoileva osasto
Ei se tietenkään tämän kauden muihin vieraspeleihin verrattuna ollut sieltä parhaimmasta päästä ja osittain kumpikin joukkue pelasi sekavaa kiekkoa ajoittain johtuen keskialueen tehokkaasta tukkimisesta, mutta siitä huolimatta JYP oli ihan loppuun asti voittotaistelussa. Avaimet voittoon oli koko ajan kuitenkin tuossakin pelissä.
Avaimet voittoon sössittiin huonoon loppupelin tilanne lukuun. Näitä vieraspelejä pitäisi alkaa jo voittamaan, pientä rohkeutta kaipaisin hyökkäyspelaamiseen lisää, sekä kaksinkamppailuihin lisää apinan raivoa.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Avaimet voittoon sössittiin huonoon loppupelin tilanne lukuun. Näitä vieraspelejä pitäisi alkaa jo voittamaan, pientä rohkeutta kaipaisin hyökkäyspelaamiseen lisää, sekä kaksinkamppailuihin lisää apinan raivoa.
On totta, että etenkin vieraspelaamiseen tarvitaan lisää terävyyttä, mutta ei tilanne nyt kovin surkea ole sen suhteen. Neljästä edellisestä vieraspelistä kaksi voittoa, sekä kaksi yhen maalin tappiota.
 
Suosikkijoukkue
JYP, pukukoppien hikoileva osasto
On totta, että etenkin vieraspelaamiseen tarvitaan lisää terävyyttä, mutta ei tilanne nyt kovin surkea ole sen suhteen. Neljästä edellisestä vieraspelistä kaksi voittoa, sekä kaksi yhen maalin tappiota.
Ei ehkä ole tämän ketjun kamaa, mutta jos katotaan koko kautta niin JYPillä kahdeksasta vieraspelistä 6 tappiota ja kaksi voittoa, maalit 18-21. Alussa hävittiin niukasti pelejä, mutta viime aikoina on onnistuttu voittamaan Sport ja Jukurit vieraissa, joka ei aiheuta vielä liiallisia riemastumisia.

Parannettavaa on siis paljon, ja se mitä itse kaipaisin, on että lähdetään rohkeammin vieraspeleissä hakemaan sitä voittoa, liian usein on tyydytty passiiviseen ja varovaiseen pelaamiseen, joka on johtanut vaikeuksiin puolustus alueella. Pisteitä olisi saatava myös vieraspeleistä säännöllisesti, mikäli halutaan pysyä muiden vauhdissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy