Positiivisuusketju

  • 1 322 065
  • 9 613

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Todellakin. Todella raikasta tekemistä. Ei tämmöistä Jyppiä ole nähty kymmeneen vuoteen. Ainakaan.
Jep. Jälkiviisaus on helppoa, mutta väkisin tulee mieleen, miksi emme raikastaneet valmennusta jo vuosia sitten. Aikaisempina vuosina nämä Hongat ja Nättiset olisivat saaneet olla turvallisesti koirankopissa, jotta ei vaan tule virheitä...
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hiljalleen kaikki alkaa olemaan tehoilla. J Viinikainen ja Rutanen enää kiikareilla. Toki Hongalle toivoisi kunnolla niitä tehoja: pakko tulla jos meinaa pienikokoinen pakki päästä rapakon taakse. Samoin Rooballe toivosi lisää maaleja kun ei se oikein muuta osaa.
 

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Tiistain Jukurit - JYP ottelussa veikkaus antaa vierailijoille pienemmän kertoimen, vaikka kotijoukkue on runkosarjassa ylempänä. Mulle tämä on todellakin posia, ammattimaiset kertoimenlaskijatkin alkava ymmärtää mihin JYP kuuluu: Viivan paremmalle puolelle :)
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Kolme pistettäkin olisi ollut otettavissa, mutta olihan Jukurit peli posin puolella

- Ykkösketju ja varsinkin Turkulainen.
- Nousu tappioasemasta
- Valmennus. Peli pysyi taas kuosissa, eikä mennyt väkinäiseksi. Varsinkin kolmannessa erässä selkeä tason nosto.
- Laurikaisen useampi haamu.
- Hytösen mailatorjunta
- JYP kuuden sakissa. Milloin viimeksi? Hyvälle tuntuu seurata taas jääkiekkoa.
 

Santtu76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kyllä tästä hyvä mieli jäi. Aika sillassa oltiin välillä, mutta ykkönen teki sen mitä piti.
Kakkonen oli kyllä tänään ihan unessa, ei tietoakaan lauantaista minkä sentään paikan päällä näin.
Posia ehdottomasti, Hytönen-Mäenpää akselikaan ei tänään ärsyttänyt yhtään.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Lindroosia piti kehumani, ei pelkästään maalin takia, mutta muutenkin on pelannut pirteästi eikä yritä olla mikään kiekollinen pakki vaan pistää kiekon pleksin kautta ns. vittuun jos paikka sitä vaatii. Pystyy myös tarvittaessa vetämään maalin edessä turpaan, joka on positiivista.
 

Hedonist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Lindroosia piti kehumani, ei pelkästään maalin takia, mutta muutenkin on pelannut pirteästi eikä yritä olla mikään kiekollinen pakki vaan pistää kiekon pleksin kautta ns. vittuun jos paikka sitä vaatii. Pystyy myös tarvittaessa vetämään maalin edessä turpaan, joka on positiivista.

Olen alkanut tykkäämään Lindroosin pelistä. Muistuttaa ulkoiselta olemukseltaankin #88 sukunimikaimaansa. Ei yritä mitään ylimääräistä mutta pystyy kuitenkin antamaan helpon ykkösen ja näköjään tarvittaessa tuomaan jalallakin. Fysiikka Alexilla riittää.

Mäenpäälle myös posia - on ollut omassa päässä yllättävän varma viime peleissä.

Ei ollut erityisen hyvä peli JYPiltä. Jukurit taas oli minusta hyvä. Ei olisi ollut vääryys, vaikka pisteet olisi jääneet Mikkeliin.

Jarkko Immonen - ei mitenkään erityisemmin loistanut mutta kuitenkin 0+2. Syöttö Turkulaisen läpiajomaaliin oli perus immosta. Näyttää helpolta mutta ei näitä vaan kaikilta näe. Tässä syy miksi Immonen on vuodesta toiseen pörssin kärkipäässä.

En ihmettelisi, vaikka Jerry veisi pistepörssin. Nyt on itseluottamus kunnossa. Rinnalla on kokemusta ja peliälyä riittävästi.

Hongalla ei tänään paras päivä. Ei ollut dynaaminen hyökkäyspäähän mutta virheitä tuli.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä, näin eilen kävi ja yhdyn siihen mitä muutkin täällä sanoneet että edelliskauden JYP olisi tuollaisen pelin hävinnyt joka kerta. Nyt riittää taistelua ja etenkin maalintekijöitä vielä kääntämään näitä kovia pelejä itselle, paikoista tehdään eikä jätetä tekemättä. Näistä 2 pisteen voitoista kertyy pitkässä juoksussa iso potti, katsoo vaikka mikä oli sarjasijoitus viime kaudella kun näistä saatiin kutakuinkin aina se 1 tai 0 pistettä.

Ihan hyvältä peli näyttää vaikkei mitään valmista vielä olekaan, sitten kun se alkaa olla valmista, niin näyttää varmaan vielä paljon paremmalta.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hieno taisteluvoitto ja jälleen takaa ja ohi. Näitä on ollut ikävä! Lisäksi erittäin hyvä 3. erä! Jotain on siis tapahtunut. Hyvä JYP!
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hieno taisteluvoitto ja jälleen takaa ja ohi. Näitä on ollut ikävä! Lisäksi erittäin hyvä 3. erä! Jotain on siis tapahtunut. Hyvä JYP!

Mua pisti eniten silmään että 3 erässä ei lähdetty peruttelemaan johtoasemassa vaan jopa viimeisillä minuuteilla uskallettiin pitää kiekkoa ja hyökätä.

Muutenkin hienoa että pikkuhiljaa Synergia-areena alkaa olemaan semmoinen paikka jossa vastustajalla ei kivaa ja voittoja kotijoukkueelle. Jopa yleisömäärä 3605 oli ihan hyvä kun peli tuli kuitenkin ilmaiskanavilta.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Olipas mainio peli! Kyllä JYPin seuraaminen on kivaa tällä hetkellä, parin vaikeamman kauden jälkeen. Pelissä on jotain järkeä ja homma kulkee.
 

Hedonist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Hienoa tämän hetken Jypissä on se, että ratkaisuihin kykeneviä pelaajia on paljon. Myös neloselta löytyy annettavaa hyökkäyspäähän. Luisteluvoimaa on ihan eri malliin verrattuna viime kauteen.

Erityismainintoina Jerry Turkulainen ja Immosen laukaus.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Pakko se on uskoa, että valmennuksella on merkitystä. Koko kauden tekeminen on ollut tasapainoista ja itseluottamus joukkueessa kasvaa koko ajan. Esim. nuoremman Hongan pelaaminen on tällä hetkellä ihan toisen näköistä kuin viime vuonna. Jos virheitä tuleekin, niin paljon enemmän tulee sitä peliä tuottavaa tekemistä. Ja tosiaan tuo kolmannen erän pelaaminen. Oikein tekee pahaa muistella sitä viime vuoden johtoaseman puolustamista. Kaikki omalla alueella ja kiekkoa keskialueelle. Ikinä ei toiminut loppuun saakka. Hyvältä näyttää tosiaankin.
 

Jyväsjemmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D Team
JYP on tällä hetkellä Lukon kanssa Liigan paras joukkue Tapparan ja Kärppien jälkeen, ja taistelee vahvasti kotiedusta. Ainakin HIFK ja ehkä Ilves liittyvät mukaan siihen kisaan, mutta kuitenkin. JYP on myös näyttänyt pystyvänsä haastamaan pelillisesti Tapparan ja Kärpät ja olisi voinut voittaakin ne ilman kalliiksi käyneitä yksilövirheitä.

Sen lisäksi JYP ei ole kolmeen otteluun päästänyt yhtäkään maalia tasaviisikoin, poislukien (kyseenalaiset) rankkarit. Vielä kun tuo alivoima saataisiin kuntoon...
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Oikein tekee pahaa muistella sitä viime vuoden johtoaseman puolustamista. Kaikki omalla alueella ja kiekkoa keskialueelle. Ikinä ei toiminut loppuun saakka. Hyvältä näyttää tosiaankin.
Tirkkoselta oivaa pelisilmää laittaa viimeiselle minuutille nopeakinttuiset ja kiekollisesti pätevät pelaajat kentälle. Ei tosiaan sitä perinteistä jarrumiehistöä, joka ottaa kuuden miehen hyökkäyksen vastaan syvässä trap-muodostelmassa. Joku onneton ottaa lopussa koukkujäähyn ja sitten on meno kuin Ihantalassa kesällä 1944. Ei, nyt nähtiin ihanaa kiekollista puolustamista.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Se Siikosen kentän viimeinen vaihto oli ehkä parasta lopun johdon puolustamista ikinä missään. Meinasi herkistyä sitä katsellessa, kun jätkät vahvasti rullasivat varmaan 40 sekuntia Pelicansin maalin takana kiekon kanssa!
 

Baldrick

Jäsen
Niin sitä vaan piti tulla sanomaan, että sitä nuoremman polven vastuunkantoakin on havaittavissa, kun Nättinen on pistepörssin 4. ja Jerrykin vihdoin tekee tulosta hyvän yrittämisen lisäksi ollen 6. sijalla. Iskuetäisyydellä molemmat kärkipaikasta, vaikka Tapparalla unelmaista maali-ilottelua alkukausi onkin ollut.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse odottelin kovasti Jerryn ja Nättisen läpimurtoa liigan eliittiin tällä kaudella. Toistaiseksi näyttää hyvältä sen suhteen!

Kun itseluottamus saadaan onnistumisten kautta heti kauden alussa kuntoon, niin siitä on hyvä jatkaa. Taidoista se ei näillä kavereilla jää kiinni.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Tappiosta huolimatta kuitenkin kolmannessä erässä tasoitus. Nollille häviäminen olisi harmittanut enemmän. Eiköhän Tirkkonen pidä joukkueen itseluottamuksen korkealla tasolla niin, ettei virheitä aleta suotta pelkäämään. Joskus niitä tulee ja omissa soi. Kevättä ajatellen kehittyvien pelaajien pitää kuitenkin joskus ryssiäkin.

Ruusulta monta hyvää pelastusta ja Turkulainen oli oma itsensä. Tuppurainen teki maalin omasta reseptikirjastaan. Vainion pelaaminen näyttää kanssa hyvälle.
 

Hexa

Jäsen
Kai tämä posiketjun kamaa on. Siis pieni väliarvio joukkueen suorittamisesta. Omalta kohdaltani on sanottava, että joukkue on ylittänyt kaikki odotukseni tämän kauden suhteen. Jukurit-peli missä voitto vasta voittolaukauskisassa aiheutti pienen henkilökohtaisen pettymyksen joukkueen suorittamiseen, mutta senkin jälkeen tämä joukkue on suorittanut samalla tasaisen varmalla tasolla ja on taistellut voitosta joka ottelussa. Yhtään selkeää notkahtamista ei ole. Sen vuoksi uskon, että tämän kauden JYP menee vielä pitkälle. Viime ja moneen aikaisempaan kauteen verrattuna joukkueella on nyt kunnolla suoritetun kesäharjoittelun ansioista selvästi parempi kuntopohja, mikä näkyy parempana luisteluna ja lisäksi joukkue on vihdoinkin omaksunut vuosien harjoittelun jälkeen kiekollisuutta selvästi enemmän. En siis ole yhtään huolissani eilisestä SaiPa-tappiosta mikä johtui kärsivällisyyden puutteesta loppuun asti. Siitä varmasti otetaan opikseen.

On tavallaan huvittavaa, kun JYPiä ei ole vieläkään oikein noteerattu mestarisuosikiksi. Se on kuitenkin ollut ehkä kaikista tasapainoisin joukkue tällä kaudella. Vaikka JYP on sarjataulukossa ihan kelpo asemissa, niin se on jopa alisuorittanut heikon AV: n ja YV:n takia. Myöskään Laurikainen ei ole vielä ollut viime kauden vireessä. Nuo asiat kun saadaan kuntoon, niin ei tule muilla joukkueilla olemaan helppoa JYPin kanssa. Mutta mennään peli kerrallaan nyt eteenpäin. En vaan näe yhtään syytä, että joukkueen suoritustaso tästä notkahtaisi yhtään, koska perustaso on ilmeisen kova. Maalintekoprosentin täytyisi kuitenkin parantua nykyisestä joukkueen menestymiseksi pitemmällä tähtäimellä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös