Positiivisuusketju

  • 1 163 111
  • 4 921

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Positiivista ettei Lindell tullut valituksi maajoukkueeseen nyt, saa levätä ja treenata. MM-kisoihin sitten.

Samoin voimme pitää erinomaisena asiana, ettei Mika Niemi ole EHT-tason pelaaja... Hyvä juttu, että tärkeimmät jampat saa vähän huilia, kun muutenkin alkaa ketju olemaan niin harva, että vihollinen kävelöö siitä läpi.

Vielä kun jonkun oikean vahvistuksen saisi Jani meille naarattua ja jsp tyhjentyisi vielä pleijareita varten, niin siinä niitä myöhäisiä toiveita joulupukille. Siellä ei kyllä riitä mikään puoliksi tapettu ryhmä.

Ja onhan tuo Eskokin ihan mielenkiintoinen tapaus, ainakin tähän akuuttiin pelaajapulaan.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei tämä minunkaan seuraava kommenttini ole oikeastaan muuta kuin posia, eli kyllähän Kilu-Hedden-pari nousi ykkösen rinnalle ratkaisuyksiköksi ennen valitettavia loukkaantumisia.

Samaa mieltä, tai ainakin väläytyksiä tästä oli nähtävissä. Mutta vaaditaanhan tuohon tietenkin joku kolmas lenkki, koska mielestäni laituri Saarela ei se ole, sentteri Saarela noille voisikin sopia, tai sitten Kärki tai Ojamäki.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Pakko olla iloinen käyttäjä @Zeta03 :n puolesta, joka ilmoitti viime viikonloppuna, ettei näe näitä pelejä, vaan vetää tutkan alla ensi viikonloppuun, jolloin katsoo ottelut tallenteena Ruutu-palvelusta. Varmaan mukava viikonloppu tulossa.
 

sob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Jazz, ..... Oulu Ermines
Varamiespalvelun viimeaikaiset otteet ja täysi pistepotti idän kiertueelta ovat kyllä olleet positiivinen yllätys. Koko rosteri on oikeastaan parantanut pykälän kaksi pelinsä tasoa Elon ja Lähteenmäen loukkaannuttua.

Pidetään peukkuja, että tuloksellinen peli saa jatkoa.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yhdeksän pistettä kolmesta pelistä, kyllä maistuu! Saipan Tirkkonen lisäsi positiivisuutta sanomalla, että taitaa olla Porissa uusi tarina syntymässä 2013 jatkoksi!
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
En jaksa edes tarkistaa, mutta olen melko varma, että ollaan menty Pekka Virran Ässien saavuttaman pisterajan yli jo tässä vaiheessa kautta. Pelkästään se tuo jo hymyn kaaren suupieliin. Vielä kun pleijareissa kyykytettäis jätönjätönjättäjää niinkuin Kuopiossa männäviikolla, niin kausi olisi jo reippaan positiivinen. Oikeastaan se olis superposia!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Pakko olla iloinen käyttäjä @Zeta03 :n puolesta, joka ilmoitti viime viikonloppuna, ettei näe näitä pelejä, vaan vetää tutkan alla ensi viikonloppuun, jolloin katsoo ottelut tallenteena Ruutu-palvelusta. Varmaan mukava viikonloppu tulossa.

Joo välillä teki tiukkaa mutta pystyin siihen, joka on tietysti ketjun mukaista eli positiivista! *hymiö* Ja hyvinhän ne taas meni, paitsi Lukko perkele vei lauantaina pisteet...
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Harvoin jos koskaan on ollut yhtä hyvä fiilis yhdestä pisteestä. Erinomainen aloitus tärkeälle viikolle vaikeasta (=vaikeimmasta) vastustajasta.

Milloin viimeksi noustu kolmen maalin takaa pisteille?
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Positiivisin asia tästä pelistä on ilman muuta Kärjen kaksi maalia. Kolli on liekeissä. Toisin kuin yössä haahuileva "super-junnu" Saarela.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Loistava nousu toivottamasta tilanteesta! Varmasti antaa taas lisää uskoa nuorille kavereille!

Samalla voinee todeta, että joukkue kaipaa surkeasti vahvistusta hyökkäykseen, jo nyt mukana on muutama kaveri aivan liian suurissa saappaissa. Pari kokenutta laituria rotaatioon olisi aika hyvä. Etenkin Saha, Huovinen & Ahlgren pelaavat väärässä sarjassa. Joko lasista valettu Saarela voidaan löydä samaan kategoriaan Danny Groulxin kanssa?
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Älä ny Valmetti aliarvioi noin pahasti Danny Gruu'ta. Tuolla sentään on urallaan liki 550 AHL-matsia ja yli 1200 pelattua ottelua 18-vuotisten AAA-tasolta alkaen. Epäilen vahvasti ettei Saarelan poika tule koskaan hätyyttelemään 1000 pelattua ottelua vaikka laskenta aloitettaisiin F-junioreista.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Positiivista on se, että Ässissä on nyt kasvamassa kotimaisiin kaukaloihin eliittipelaajia, jotka eivät kuitenkaan ole aivan NHL-tasoa. Positiivista tämä on siksi, että niistä superlahjakkuuksista (Armia ym.) saadaan nauttia vain muutama vuosi ennen kuin ne häipyvät ison veden taakse, mutta näistä kakkoskorin lahjakkuuksista kasvaa tulevien vuosien runko liigajoukkueeseen. Kaiken lisäksi tämä runko ei ole mitään alaketjujen pelaajia, vaan nimet Kärki, Viljanen ja Ojamäki tulevat 3-5 vuoden sisään nousemaan joukkueen kantaviksi voimiksi ja koputtelemaan EHT-tason maajoukkueen ovia.

Kärjen tulevaisuus on vielä auki pelipaikan osalta, mutta jos miestä päätetään ensi kaudesta alkaen ajaa sentterin tontille sisään, niin meillä on mahdollisesti Mika Niemen tyylinen urapolku käsissämme ja porilainen ykkössentteri 2017-18 kaudella ja siitä eteenpäin.

Valtteri Viljasesta kirjoittelin jo aiemmin tällä kaudella, mutta siinä on puolestaan täydellistä kapteeniainesta oleva pelaaja. Liigan pienin pakki, mutta pelaa kuin olisi +15 cm ja +15 kg oikeita mittojaan isompi kaveri. Tähän yhdistettynä kiekollinen osaaminen, kylmähermoisuus sekä jäätävä periksi antamattomuus, niin on helppo ennustaa hyvää tulevaisuutta miehelle. Rautakallion arvostuksen Viljanen on ainakin voittanut, sillä tänään avausmaalia onnitellakseen Rocky käveli Viljasen viereen katsoi silmiin ja kätteli todella vilpittömästi onnea toivottaen. Vielä kesällä lämäri kuntoon vanerin päällä, niin ylivoimilla kykenisi olemaan myös uhka laukauksen muodossa.

Niko Ojamäki on puolestaan hyvin mielenkiintoinen pelaaja. On tällä hetkellä jo erinomainen alaketjujen pelaaja, joka pystyy pelaamaan alivoimaa ja omaa erinomaisen työmoraalin. On kuitenkin väläyttänyt osaamistaan ja potentiaaliaan myös suurempiin rooleihin. On joukkueen nopein pelaaja, laukaus lähtee sekä suoraan syötstä että kuljetuksesta, taklaa painavasti ja on todella kovakuntoinen. Aihiota on lähes mihin rooliin tahansa ja onkin mielenkiintoista nähdä mihin asti Ojamäki nousee urallaan.

Toisinaan nämä kansallisen tason kovat prospektit jäävät aiva huippulupausten varjoon, mutta on erittäin positiivista, että Ässillä on näitä kovia kansallisen tason omia poikia kasvamassa riveissä tällä hetkellä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Positiivista on se, että Ässissä on nyt kasvamassa kotimaisiin kaukaloihin eliittipelaajia, jotka eivät kuitenkaan ole aivan NHL-tasoa. Positiivista tämä on siksi, että niistä superlahjakkuuksista (Armia ym.) saadaan nauttia vain muutama vuosi ennen kuin ne häipyvät ison veden taakse, mutta näistä kakkoskorin lahjakkuuksista kasvaa tulevien vuosien runko liigajoukkueeseen. Kaiken lisäksi tämä runko ei ole mitään alaketjujen pelaajia, vaan nimet Kärki, Viljanen ja Ojamäki tulevat 3-5 vuoden sisään nousemaan joukkueen kantaviksi voimiksi ja koputtelemaan EHT-tason maajoukkueen ovia...

Näihin liittyen positiivista: mielestäni täällä vielä ei ihan jokainen ole tajunnut juuri tämän kirjoittamasi asian merkitystä. Sen näkee hyvin ensi kauden jengiä koskettelevasta ketjusta.

Faktahan on, että Ässille on ensi kaudelle muodostumassa suorastaan herkullinen joukkue ja sen takaavat nämä nuoret pelaajat, joiden määrä on suorastaan poikkeuksellinen. Isoiksi vastuunkantajiksi voidaan olettaa Kärkeä, Ojamäkeä sekä Viljasta. Ja toki Saarelaakin, mutta hän ei ole oma junnu. Ensi kaudella sisäänajoa suoritetaan ainakin Vuorisalon muodossa.

Voi pojat, tulee mahtava kausi. Toki pitää sen verran laittaa sordiinoa, että muistetaan nuorilla pelaajilla tuo klassinen "toisen kauden kirous", joka voi muodostaa ongelmia.
 

VAKIOPAIKKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Samaa mieltä! Ensikaudellakin on hyvä sauma menestyä. Kesällä toki on hauskaa lukea, kun näillä samoilla palstoilla haukutaan Toivolaa, joka ei hanki vähintään 300k pelaajia Ässiin... (Zaborsky, Lasch... jne jne)
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Täälläkin odotetaan tuleveia kausia sormet syyhyten! Myös Saarela on, mielestäni jopa Ässien onneksi, kohdannut isoja vaikeuksia tällä kaudella ja tästä syystä jopa hänellä saattaa olla useita Liiga vuosia vielä edessä. Kuitenkin 18v jamppa vasta, niin ei joku neljävuotta Liigassa ole ollenkaan mahdoton.
 

VAKIOPAIKKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ja voihan esim. Saarela ja Hansen pelastaa kautensa tekemällä playoffeissa isoja maaleja... Itse uskon, mikäli Hansen on playoffeissa huippukunnossa, niin Jenkeillä on tapana tasoaan nostaa. Tarkoitan silti mahdollisia puolivälieriä. Sääleissä kaikki voi olla miltä tahansa joukkueelta nopeasti ohi!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ei tarvitse tänään hakata F5 puoleen yöhön asti vaan pääsee ajoissa tutimaan. Huomenna jaksaa sitten paremmin katsoa kuinka Ässät pöllyttää Lukkoa 5-0
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt ei tarvitse enää haaveilla 6 sakkiin pääsystä, joten voidaan asennoitua säälipleijareihin taistelemisesta. Siihenkin saa tehdä vielä täyden työn!
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Positiivista, että pahin notkahdus vaikuttaisi olevan selätetty ja peli on taas parempaa. Erikoista ailahtelua, mutta toivotaan, että käyrä osoittaa keväällä jyrkästi ylös.

En usko, että kukaan haluaa sääleissä tai jatkossakaan Ässiä vastaan. Sarjan paras vierasjoukkue ja on nyt osoittanut kotonakin piristymisen merkkejä. Henki päälle ja taivas on rajana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös