Positiivisuusketju

  • 1 163 824
  • 4 921

Zaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lippupiste myy ei-oo:ta tällä hetkellä halliin. Onko kaudella eka kerta kun on täysin täynnä? Mikäli nyt ei paljoa lippuja vapaudu iltapäivän aikana. Mielenkiinnolla odota kuinka nämä "käytävät" pidetään auki, nimittäin KalPa-sarjan kolmannessa pelissä ihmiset jäi käytäville seisomaan eikä järkkärit tehneet mitään.

Tuskin pysyvät auki, koska ei pysynyt juurikaan tuossa KalPa pelissäkään. Nyt on odotuksissa todella hieno ja tiivis tunnelma:)
Toivotaan vielä ettei tuo lipunmyynti mene taas päin persettä, vaan että todellakin olisi täynnä. Ässien sivuillakin luki "häkki täynnä", mutta ilman lippuja olevien kannattaa varmuuden vuoksi mennä vielä hallille pälyilemään.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mitä pitäisi tehdä, että näin olisi myös tulevaisuudessa?

Tästä kun mainitsee, niin Mäkilä-Laaksonen kortti heilahtaa.

Omat pojat eivät ole itseisarvo vaan se kuuluisa kirsikka siinä kakun päällä. Eiköhän tämä kevät ole osoittanut pahimmallekin änkyrälle ettei joukkueeseen sitoutuminen ole kotipaikasta kiinni.

Ässien odotan toki jatkossakin säilyvän kasvattajaseurana, joka kasvattaa niin omia kuin ottopoikiakin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Muistan vuoden 1978 tunnelman ja kevään -06 huuman, tänä iltana voi tulla uusi muisto tuohon ketjuun. Olisi upeaa voittaa tänään ja nauttia hallin tunnelmasta kun se räjähtää. Isomäki on karu ja brutaali paikka, jossa joukkueen täytyy ansaita kannustus. Vaikka se on välillä hiljaa, sen tuen pystyy aistimaan, tämän sanoi myös Perrin.

Moni halli on tunnelmaltaan kalsea ja kolkko, mutta ei Isomäki, siitä huokuu perinteet ja karu, brutaali, tietyllä tapaa lämmin tunne. Elämme hienoa aikaa!
 
Todellakin. Toivoisin myös koko yleisöltä tänään katsomonosasta riippumatta todellista kannustamista läpi ottelun. Ässillä on ollut heikot hetkensä tällä kaudella. Vaadittiin potkuja. Ei uskottu, että päästäisiin playoffeihin saatika uskottu, että oltaisiin tosissaan pelaamassa mestaruudesta.

Yleisö on oikeasti velkaa joukkueelle. Tänään voidaan ja pitää maksaa jo osa velasta kannustuksen muodossa takaisin.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
No niin patajoukkue, olette siellä ottelusarjassa missä oli tavoitekin! Hoitakaa homma kotiin.
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ihan huikea fiilis, meinasi kyllä happi loppua tänään pelin loppuhetkillä. Onneksi on aikaa hengähtää ennen finaaleja. Ässien sivutkin kaatuivat kun finaalipaikka varmistui.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Otan parhaillaan lasiin kuohuvaa!!!! Itseasiassa kahteen kuukauteen ensimmäistä kertaa.

Tää malja on Ässille ja kaikille palstan Ässäfaneille! SKÖÖÖÖLLLL!!!
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vittu jätkät! Se on finaaliin!!! Nyt tulee kultaa!
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ai jumalauta mikä joukkue!! Traktorista kolme vierasvoittoa ja finaaliin. Aivan käsittämätöntä, että sydän kesti noi viimeiset minuutit tai oikeastaan koko ottelun. Nyt otetaan drinkki ja laitetaan Porilaisten Marssi soimaan - täysillä!!
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En ilmeisesti tajua vielä tätä, sillä ei oikein tuon ottelun lopun (melkein) sydänkohtauksen jälkeen ole tuntunut juuri miltään. Alkoi tuntumaan kuin radiosta olisi tullut Sport-Ässät matsi parin vuoden takaa...
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Myös minä korostaisin tässä tempussa seuraavaa yksityiskohtaa: KOLME VOITTOA PUTKEEN JYSKYLÄSSÄ

Ai saatana.

Tappara on varmasti helkutin paha, mutta tuon pahempaa vieraluolaa, kuin mitä Jypinkylä Ässille on viime vuosina ollut... sellaista ei ole olemassa ja tämän tietävät kaikki patasydämet.

Tältä osin näyttää "ihan kivalta".
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Ei helvetti että on hieno homma! Viimeses eräs oli kyllä nii lähellä ettei tullut sydäriä. Nyt ÄIJJILLE vähä lepoa, paikat kuntoon ja Tapparan kaaton :)
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ei helvetti että on hieno homma! Viimeses eräs oli kyllä nii lähellä ettei tullut sydäriä.

Sama juttu, taidan varmuuden vuoksi hankkia hetkeksi aikaa sydämentahdistimen käyttöön :D

Aivan ei-tässä-maailmassa fiilis, kukapa olisi villeimmissä unissaankaan uskonut tammikuun puolivälissä että nyt ollaan tässä..
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Positiivinen ja helkkarin onnellinen olo. Tauko tekee vaan hyvää. En minä ainakaan jaksa tälläisillä "minuuteilla" joka toinen päivä. Nyt on jumalauta oikeat mahkut voittaa kannu. Voiko se olla edes totta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös