Positiivisuusketju

  • 1 163 790
  • 4 921

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä tästä on hyvää vauhtia muodostumassa "The Kausi". Vaikka tiputtaisiin pleijareiden ekalla kierroksella, mikä olisi tietty suuri pettymys, niin kokonaisuudessa koko kausi on joka tapauksessa valtaisasti positiivinen ennakko-odotuksiin nähden. Jos joku väittää, että tiesi ennen kauden alkua tälläisten pistemäärien olevan mahdollista, puhuu puhdasta paskaa!! :)
Näin on, kuten Risto Dufva sanoi tiistaisen urho pelin jälkeen että JYP:n kolmen kauden peräkkäinen runkosarjan voittaminen kertoo pitkäjänteisestä ja oikeasta työstä jota koko seura jokaista jamppaa myöten tekee. Ässien runko säilyy ensi vuodeksi lähes samana ja luo uskoa tulevaan, jos vaan täsmähankinnoissa onnistutaan, menestystä voi odottaa myös ensi kaudelta. Eli Ässien tapauksessa ollaan nyt jo lähellä lottovoittoa, sujui pleijarit miten tahansa. Pleijareissa tietysti mitataan se lopullinen iskukyky ja jaetaan mitalit, mutta hyvin onnistunut runkosarja antaa uskoa tulevaan ja kertoo hyvin tehdystä työstä pitkällä tähtäimellä.
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eli Ässien tapauksessa ollaan nyt jo lähellä lottovoittoa, sujui pleijarit miten tahansa.

Juttelin erään Ässien numeromiehen kanssa juuri ja hän sanoi että runkosarja on mennyt komeasti yli odotusten. Rahaa on ollut puskurina 700k ennestään, runkosarja toi paljon lisää yli odotusten ja playoffeista tulee sitten vielä huimempi potti. Jee.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Eilinen yleisömääräkin jotenkin voidaan noteerata positiiviseksi asiaksi ja kertoo siitä kuinka hyvällä mallilla laiva seilaa.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Jos joku väittää, että tiesi ennen kauden alkua tälläisten pistemäärien olevan mahdollista, puhuu puhdasta paskaa!! :)

No minähän tiesin. Siis että on mahdollista, koska maksipisteet runkosarjasta on 180 kappaletta. Ohessa vielä lainauksena pätkä missä sen totean:

Hohohhoijaa ... samaa paskaa on nyt tullut nähtyä pian reilut 20 vuotta putkeen. I'm too old for this shit. Ensi kausi on välivuosi on jollakin muullakin kuin organisaatiolla, nimittäin minulla.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hei miksei kukaan hehkuta eilistä ketsuppipullo efektiä. Tällä(kin) palstalla on jaksettu nähdä vaivaa maalinteon tuskaisuudesta ja nyt eilen tehtiin sentään 8 häkkiä!
Erityisen positiivisin mielin ollaan Zabon kevätkunnon löytymisestä oikeaan aikaan.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mahdollisesti siksi, että TPS ei ole mikään mittari. Ässillä on edelleen maalinteko-ongelma kovissa otteluissa.

Jep jep... Ja kun tämä ruikutus on ollut erityisen suurta kun näitä "ei mitään mittareita" vastaan olla saatu kuin 4 maalia. Haiskahtaa vaan väkisin huonojen asioiden etsimiseltä. Ja kuinka moni oikeasti odottaa että jotain Hifkiä ja Jyppiä vastaan onnistuttaisiin kahdeksan maalia tekemään.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Ja kuinka moni oikeasti odottaa että jotain Hifkiä ja Jyppiä vastaan onnistuttaisiin kahdeksan maalia tekemään.

Ei varmaan kukaan. Jos niitä vastaan onnisttaisiin kahdeksan tekemään, niin se nyt vaan johtuisi siitä, että sattuivat just sillon pelaamaan niin pirun huonosti.
 

Uusis85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Auu tsägä tsägä!

Hifki hävisi Saipalle Lappeenrannassa (JES!!) ja Ässät vei odotetusti Kuopion montusta voiton. Ja pata takaisin liigakakkoseksi.. Alustavasti näyttää siltä, että Lukko ei tulis välierissä vastaan.

Muttia ja ajattelematonta spekulaatiota:

Päästään välieriin. Sitten Lukko pääsee välieriin. Välierät. Finaali: Lukko - Ässät?

:)
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Melko positiivista myös se, että Mielosen yhden plussan jälkeen tuossa KalPa-ottelussa Ässillä ei ole enää yhtään pelaajaa miinuksella tehotilastossa. Ainoana joukkueena liigassa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ja tiärättekö muuten mitä muuta juuri hokasin.. Ässät ei ole koko kautena hävinnyt enempää kuin kaksi ottelua peräkkäin. Pelejä on vain kaksi jäljellä, ja vaikka työtapaturmaisesti hävittäisiin molemmat, niin tuo tilasto ei muutu

On muuten mielettömän kovan joukkueen merkki tuo(kin)
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Positiivisuutta kehiin taas. Ässillä taitaapi nyt olla hallussaan Sm-liigan piste-ennätys vieraspeleistä yhdellä kaudella, ja luonnollisesti siten ollaan myös varmistettu paikka tämän kauden parhaana vierasjoukkueena. Kuka olisi uskonut ennen kauden alkua, kun Ässät on lähes aina tunnettu heikkona vierasjoukkueena. Uskomatonta!
 
Lähes 4700 katsojaa ottelussa tiistaina, Tomas Zaborskyn maali/ottelu-vire viimeisten 13 pelin aikana sekä se fakta, että illan tappiosta huolimatta Ässillä kaikki vielä omissa käsissä toisen sijan suhteen, kun vielä yksi taisto runkosarjassa jäljellä.
 

Stern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
+ HIFK on kompuroinut kääpiöitä vastaan juuri, niin kuin rohkeimmat täällä veikkailivatkin
+ Ässät hallitsevat pelitapahtumia niissäkin otteluissa, joissa häviävät
+ Kaikki on vielä omissa käsissä
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt se on varmaa: Ässät on SM-liigan runkosarjan 2010-2011 sijalla KAKSI.

Kukapa olisi uskonut? Pistekeskiarvokin oli lähes 2p/peli ja vieraissa oltiin kaikkein kovin jengi. Tästä on hyvä jatkaa kohti mitalipelejä...
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pitäisi varmaan perustaa negatiivisuusketju Toejoen Veikkoa varten, kun pistetahti jäi alle kaksi pinnaa per peli ;)

Hienoa saada sääleistä vastustaja. Toivottavasti pelaavat kolme peliä jatkoaikoineen.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onpas kumma tunne, kun kausi jatkuu vielä runkosarjan jälkeen. :D No mutta sehän on ehdottoman positiivista! Ei sitten muuta ku tarunhohtoista pyttyä metsästämään!
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Ville Uusitalo. Puolustajien pistepörssin voitto. Huikeeta. Kiitos ja onnea!

Tämä on itsellänikin päällimmäisenä mielessä! Se on meidän tuleva kapteenimies vielä :D Helvetin hieno runkkari kaikin puolin. Tästä tulee vielä hieno kevät..
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt se on varmaa: Ässät on SM-liigan runkosarjan 2010-2011 sijalla KAKSI.

KYLLÄ!

Ja varsin värikkäiden vaiheiden jälkeen tänään. Mulla meni omatkin pasmat jossain kohtaa täysin sekaisin, kun siellä oli maalivahti ulkona tasatilanteessa. En tajunnut vielä voittomaalin jälkeenkään, että se oli siinä vaan luulin että HIFKin pitää vielä hävitä.

Olihan tämä aivan uskomaton runkosarja. Yhtään suoraa tappiota ei tullut sijan 8 alapuolelle jääneille joukkueille. Ja nuo vierasottelut... Ei nimittäin kovin kauan ole siitä kun vedettiin yli kalenterivuosi ilman ainuttakaan vierasvoittoa.

Nyt tosiaan saisivat tahkota täydet kolme matsia sääleissä ja laittaa jatkoerien pituusennätykset siellä uusiksi niin on mukava lähteä paras seitsemästä sarjaan näistä asemista.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Nyt kun olen saanut itsekin hengityksen tasaantumaan ja pintahien laskemaan, niin on pakko ottaa esille yksi erittäin positiivinen asia koko runkosarjaa silmällä pitäen, ja jonka multihuipentuma tämä ilta oli..

Kun miettii runkosarjaa nimenomaan kokonaisuutena, niin tämän kauden Ässien voitontahto on jotain lähes ihmisjärjelle käsittämätöntä.. ja nyt kun sen tahdon lisäksi on vielä pelillisiäkin avuja joilla niitä voittoja on napsittu, niin mikä joukkue oikeasti edes kykenee voittamaan Ässiä neljää kertaa seitsemän ottelun sarjassa??
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Jees! Tämän kakkostila tuntuu mahtavammalta kuin 1994, koska nyt vedettiin koko kausi top kolmosessa, silloin oli huikea loppukiri, muttei läheskään samaa tasokkuutta kuin tämä kausi.

Kiitos Ässät!
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllä tuo Länsisuomen jääkiekon lippulaiva on uskomaton kannatettava. Koko kausi on ollut aivan uskomattoman hieno, en muista tällaista runkosarjaa kokeneeni koskaan. Enää ei voi olla muuta tavoitetta kuin mestaruus joka tällä hetkellä on ihan yhtä realistinen kuin pahimmilla kilpailijoilla, eli Jypillä ja IFK:lla. Kiitos Ässät.
 

kessukka

Jäsen
Kiitos Ässät tästä runkosarjasta, sijoitus kaksi on loistava suoritus!

Nyt vielä mitali kaulaan kauden päätteeksi, toiveitakin olisi värin suhteen.
 

AkiHeino#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
波里王牌
Ai vittu että on hieno päivä! Kiitos joukkueelle loppuun asti taistelemiselle, kyllä ne voittaa kenen vaan 4 kertaa 7:stä!

Ja erityiskiitos vielä sille HPK:n tunarille, joka 2-1 tilanteessa veti ohi tyhjästä maalista!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös