Positiivisuusketju

  • 1 163 473
  • 4 921

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Itsekään en ole niin käsittänyt, mutten myöskään väitä tällaisia ilman todellisuuspohjaa.


Näinhän se on hyvä sanoa. Nimiä pöytään, niin asiaa voidaan tarkastella uudelleen.

En tiedä mistä olet tuon 80 tonnia repäissyt, mutta nykyisin voimassa olevan sopimuksensa Savinainen solmi viime joulukuussa ja olen käsittänyt hänen pudottaneen palkkaansa verrattuna Penan räätälöimään pahviin.

Vielä kun kerrot oletko samalla tehnyt sukupuolen vaihdoksen Vellihousun kanssa niin voit kertoa lisää.


Hahahh. Se päivä kun koittaa että minä olen tilivelvollinen jollekin räkänokalle lopettelen tänne kirjoittelemisen. Todista, etten ole näin kuullut niin voin jatkaa tätä keskustelua kanssasi.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Matikainen teki Savinaiselle jatkosopimuksen, joka korotti hänen palkkansa nelinkertaiseksi, lähteenä Savinainen. Tästä jokainen voi laskeskella lukuja.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka joskus Ässiä ja Poria kohtaan olen naljaillukin - johtuen parista erittäin hyvästä porilaisesta nurkkakuntaisesta (porilainen hulluus) kaveristani - niin joukkue on aina ollut se kakkosjoukkue. Toivon vilpittömästi jo nähtyä menestystä loppukaudellekin. Ainoastaan ihmetyttää, miten hieno pelaaja Rocky Rautakallio on saanut joukkueensa pelaamaan nähdyllä tavalla. Jotenkin aiemmin mun kuva Rockyn valmentamista joukkueista oli mallia "jämähtänyt".
 
Viimeksi muokattu:

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Mave takas!! Tää kausi taistellaan Ilveksen kanssa karsintojen välttämisestä!! Paska jengi!! Rocky on paska kun taidon sijasta painottaa urheilullisuutta!! Kaikki on puukäsiä!! Me ollaan paskoja!!

Vitun hienoa Ässät, putki jatkuu ja Armia 2+0.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Mistä tämä kumpuaa, ei jumalauta vain ole sanoja jolla tätä tämän hetkisen euforian määrää kuvata! Miettikää mikä joukkueen tilanne oli vain puolitoista kuukautta sitten, Pitsin aikaan..

Ja tavat jolla nämä voitot tulevat, aivan huikeaa miten siellä taistellaan on kenelläkin sitten miten paljon/vähän henkilökohtaista taitoa sun muita ominaisuuksia..

Meillä on kuulkaa joukkue
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Haistakaa vittu! Vituttaa tällaiset YHDEN MAALIN voitot vieraista! Eikö sitä kiekkoa voi perkele laittaa sinne tyhjään maaliin lopussa...

Ei tuu mitään, uudet sakit.

;)
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Todella hienoa nähdä Ässät jälleen kärkikahinoissa. Olen varmaan kieroutunut Lukkofani, mutta olen aina toivonut menestystä myös Padalle, toki Lukon jälkeen. Ässät ei antanut HIFKille kärsityn rökäletappion muuttaa kurssia, mikä puhuu omaa kieltään erittäin taistelevan ja motivoituneen joukkueen puolesta. On erinomaista, kun molemmat Satakunnan joukkueet ovat hyvässä vireessä. Toivotaan, että vireet pitävät jatkossakin!

Voi olla, että lauantaina on tunnelma katossa Isomäen hornankattilassa...molemmilla seuroilla nostetta ja kannattajilla uhoa ja uskoa. Kova taisto varmasti tulossa! Harmi vain, että Ässille annetaan kotiedun lisäksi selvää tasoitusta otteluohjelmalla, kun Lukko joutuu vääntämään kovan pelin vielä perjantai-iltana, kun Pata saa ladata rauhassa kovia piippuun...
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lukolla on pelivauhti siis alussa parempaa? :I

MUUTEN!

Viimekaudella pelattiin 29 vierasottelua, niistä 6 voittoa varsinaisella ja 5 tasuria. (pikatilastot)
Nyt pelattu vieraissa 5 ottelua ja niistä 4 voittoa! KEHITYSTÄKÖ!

Erittäin positiivista että vieraissakin saatu homma toimimaan ja osataan säilyttää maalinkin johto.
Ja edelleen jos ollaan tehty ottelun avausmaali ollaan homma klaarattu.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ai että on meno lujaa!! Ollaan pelattu 11 peliä ja ollaan pisteen päässä sarjakärjestä ja peli kulkee vaikka meidän alustavasti paras maalitykki on tuvalla!

Jos Lukko kaatuu lauantaina on se jonkin sortin keulinnan paikka :D
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Ressa kirjoitti:
Jos Lukko kaatuu lauantaina on se jonkin sortin keulinnan paikka :D

Jos ja jos.... ;) On ihan helvetin hienoa että pitkästä aikaan pelataan satakuntalainen kärkikamppailu. Viimeinen oli kaudella 95-96 ja veskarit olivat tuolloin Takko ja Myllys. Lauantai-ilta tulee olemaan täyteen ahdetussa isomäessä kyllä fantastinen, sitä odotellessa.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Yksi vähemmälle jäänyt positiivinen asia on Sami Mutanen, Joensuun lahja Padalle. On pelannut roolissaan väkevästi, pelasi ilmeisesti tänäänkin ja onhan ensimmäinen liigamaali av:lla ylipäätään varsin harvinainen suoritus. Muta on hinta - laatu suhteella mitattuna yksi joukkueen parhaista pelaajista.

Lisää näitä löytöjä Poriin, kiitos.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Kun meillä on ihmepoika Armia niin välillä unohtuu kääntää se katse sinne ykkösketjun toiseen laitaan mistä löytyy pistepörssin 4. sijailla majaileva tositv-tähti. Mikä ei kelvannut suurimmalle osalle Ässien paitaan. Vieläkö porataan Maven perään?

Mutaselle myös plussaa! Huom! Eihän tämäkään kaveri kelvannut kenellekään. Tällä kaavalla kun mennään niin Zaborskysta tulee floppi, hui!
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mikäs tässä on normaalia arkea eläessä kun peli kulkee pitkästä aikaa näin. Kerta kaikkiaan fantastista fiilinkiä puskee päälle. Toi materiaalin laajuus kyllä ihan käsittämätön juttu. Tosiaan ukkoa on koneessa ja lasareetissa eikä tunnu missään. Mites sitten ku lasareetti tyhjenee ja mm. Zaborsky saa vanhan tuntuman päälle, kyl luulis nyt leveyden riittävän aivan mihin vain! Ja tosiaan mieltä erityisesti lämmittää, että nyt meillä tuntuu olevan joukkue. Minkäänlaisista sisäisistä ristiriidoista ei ole kuulunut mihinkään suuntaan ja joukkueessa on nyt vahva tekemisen meininki päällä.

Lauantaina kyllä odotettavissa melkoista meininkiä:

- Satakuntalaiset pitkästä aikaa molemmat korkealla sarjataulukossa.
- Tähän otteluun myöhäisempi alkamisaika tuntuu nimenomaan hyvältä!
- Tomas Zaborskyn paluu.
- Ässillä voitokkaasti sujuneet aikaisemmat ottelut.
- Viikon tauko kotiotteluista.
- Kenties myös oman viivan voisi vetää Joel Armialle edellisten pelien esityksistä. Käsittämätöntä on ollut seurailla kaverin otteita ja innolla odotetaan, että lauantaina jatkuisi sama meininki.

Tietysti sitten kaikki tämä muu siihen päälle, Mutaset, Santavuoret ym. Toivotaan nyt vain, että jalat pysyyn maan pinnalla, sillä Ässien historian tuntien tässä nyt on vain parempi koittaa pitää mieli mahdollisimman viileänä, sillä nämä tilaisuudet on aikaisempaakin onnistuttu sössimään. Tosin tässä touhussa jotenkin erilailla nyt meininkiä, joten jos ei pahoja loukkaantumisia tule, niin mikseipä tämä meno voisi jatkua. Rautakallio varmasti palauttelee leijujat takaisin maan pinnalle, ja eräille eräänlainen penkitys tekisi varmasti tässäkin vaiheessa hyvää!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Positiivista on:

Ässillä on varmasti tämän hetken SM-liigan edullisin ykköskenttä!

Santavuori-AUK-Armia
Uusitalo-Jyrkkiö

Kilpeläinen

= palttiarallaa yksi Esa Pirnes
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mieltä lämmittivät myös Rockyn kriittiset kommentit voittopelin jälkeen. Voitot ovat nyt Ässille (liian) kovan työn takana, mikä enteiltee notkahdusta jossain välissä ja Rockykin näyttäisi vainuavan sen. Uskon seuraavien päivien treeneissä mentävän taas kovaa.

Rautakallio on ylipäätään pelastamassa valmentajan uraansa sillä työllä mitä tekee Ässien kanssa.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Sijaan 14 on hyviä 20 pinnaa! Eli jos Ässät karsii ensi keväänä, niin minä lupaan masturboida alasti Porin torilla ja Johanna Tukiainen saa työntää samanaikaisesti kerpullisen nahkiaisia hanuriini!

Kova on hööki tällä hetkellä ja Zaborsky tuo lisää pökköä pesään! Hyvältä näyttää kyllä!
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onhan tämä hienoa katseltavaa, pitää nauttia pitkästä aikaan. Positiivisinta tässä on se, että jääkiekko osoittaa pelinä arvoituksellisuutensa. SM-liigan tasolla mikä tahansa joukkue voi nousta kärkikamppailuihin, olkoon nimet pelipaidoissa mitkä tahansa. Toisaalta Ässien tilanne osoittaa mitä saadaan aikaan hyvällä valmennuksella ja lahjakkailla nuorilla.
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onpa hauska huomata että työpaikallakin on "hieman" poikien jutut muuttuneet. Nyt ollaan yhtä hymyä ja kaikki yhtä suurta Pataperhettä. Täytyypä kai muistutella että jatkavat samaan malliin kun menee taas vähän huonomminkin. Ja se työpaikan typerin jätkäkin, yllättäen raumalainen, on ollut ihmeen hiljaa :)

Täytyy nyt tosiaan nauttia pitkästä aikaa kun on aihetta. Kyllä me on hei tää ansaittu. Kukaan muu paitsi Ässäfani ei voi ymmärtää sitä, mitä on todellinen luonteenkoettelemus kun oma joukkue ottaa nokkaan n. kymmenen vuotta putkeen. Edes Jobin kohtalo raamatussa ei ollut mitään verrattuna parikymmentä vuotta Ässiä kannattaneeseen hitsariin :)
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt saa nauttia! Me jotka olemme tottuneet siihen, että joukkueemme on "aina" sijoilla 10 - 14, olemme ansainneet kaiken tämän hehkutuksen ja kloorian. Kerrankin saa antaa oikein kunnolla kuittia takaisin näille ns. suurien seurojen ylimielisille kannattajille. Lauantaista Lukkopelistä tulee varmasti yksi "hulluimmista" kiekkoilloista, mitä tällä kaudella on nähty. Positiivisuus näkyy myös kassalla, kun olutta ja fanikrääsää menee ennätysmäärä.
Hyvä Ässät!
 

Velli_Ketola

Jäsen
Suosikkijoukkue
---
Ässien pisteet ovat vielä tulleet suhteellisen hyvällä peli-ilmeellä ja useiden pelaajien hyvillä esityksillä ja tasonnostolla joten tästä on hyvä jatkaa matkaa eteenpäin. Halli täyteen ja kaljaa vielä nassuun niin seurajohto voi kerätä uutta puskuria ;)
 
Kun meillä on ihmepoika Armia niin välillä unohtuu kääntää se katse sinne ykkösketjun toiseen laitaan mistä löytyy pistepörssin 4. sijailla majaileva tositv-tähti. Mikä ei kelvannut suurimmalle osalle Ässien paitaan. Vieläkö porataan Maven perään?

Mutaselle myös plussaa! Huom! Eihän tämäkään kaveri kelvannut kenellekään.

Santavuori on toki aloittanut kauden hyvin. Kuitenkin 50 pisteeseen on vielä matkaa. Se on ainakin minulle se "mavenkorvaamismittari".

Mutaseen olen ollut harjoituskaudesta lähtien tyytyväinen ja tyytyväinen olen edelleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös