Positiivisuusketju

  • 1 166 746
  • 4 920

meciar81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, UP-V, HC Rebel Havl Brod
Kyllä kausi alkanut suurimmalle osalle positiivisena yllätyksenä, varsinkin kun muistellaan pahimpia itku-potku-raivareita kesken harjoituskauden. No vielä on 58 voittoa runkosarjassa otettavana :D

Mutta kaikin puolin olisi viisainta jakaa jo nyt tämän hetkisen tilanteen perusteella SM-mitalit, niin säästyisi pirusti aikaa, vaivaa, vammoja ja katsojien rahoja ;) Tuloshan ei mitenkään tule kuitenkaan muuttumaan...
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nostetaanpa ketjua ylös, sillä nyt siihen on aihetta.
Eilinen voitto Saipasta oli kyllä sellainen positiivisuusruiske, että ei paremmasta väliä!
Onkohan Rautakallio nyt löytänyt sen keinon millä tämä ryhmä löytää tiensä keskikastiin. Tiedän, kausi on vasta nuori, mutta on tämä alku ollut uskomaton!
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sama fakta tiedetään, mutta ainakin esimmäiset neljä peliä ovat Kilpeläiseltäkin yllättävän varmasti menneet. Pää on kestänyt hyvin *koputtaa puupöytää* ja toivotaan, että se maskin sisälmys kestäisi riittävän hyvin loputkin kaudesta.

Runkosarjan alku on mennyt ohi reissatessa.
Hienoa kuulla, että Kilpeläinen on löytänyt varmuutensa. Harjoituspeli Lukkoa vastaan ei vakuuttanut millään tavoin.
Muiden pelaajien edesottamuksia on aika hyvin kuvailtu jo muissa ketjuissa ja medioissa ja huomenna pääsen itsekin peliä katsomaan.

Toivottavasti tähän ketjuun riittää viestejä jatkossakin.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Niin.. tämä menee nyt jo vähän liiankin hyvin, kun huomioidaan mikä tilanne oli vain kuukausi sitten. Minäkin olen hyvinkin optimistinen ihminen, mutta satun ikävä kyllä myös olemaan porilainen, eli minussa siis asuu myös se peruspessimismi (se: "no okei.. tänään ei satanut, mutta kyllä huomenna varmasti sataa").

Ei vaan, kyllä on pelissä paljon hyviä asioita tällä hetkellä. Negatiivisinta lienee tällä haavaa se, että ykkösketjun miehet eivät ole tähän mennessä tehoilleet niin paljon kuin toiveissa oli. Mutta siltikin pelejä voitetaan ja kyetään hallitsemaan kenttätapahtumia, hetkittäin hyvinkin selvästi. Ja se on joukkueen merkki se. Kirsikkana kakun päällä Eero on saavuttanut sen tason, jolla pelaamalla hän omalta osaltaan mahdollistaa joukkueen menestyksen..

Nyt ollaan aivan oikeilla raiteilla. Mitä enemmän pisteitä saadaan kaavittua kasaan ensimmäisen 15 ottelun aikana, niin sen vahvemmilla ollaan keväällä. Tässä alussa on se paikka iskeä, ja sitä mahdollisuutta nyt onneksi ollaan hyödyntämässä hienosti..
 

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Ässä-brändi on palannut, se jos mikä on positiivista. Eipä ole tainnut olla peli viimeksi näin hyvää, kuin tuolla legendaarisella hopeakaudella. Toisaalta nyt ei ole varaa alkaa lesoamaan, kun 54 peliä jäljellä.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ässä-brändi on palannut, se jos mikä on positiivista. Eipä ole tainnut olla peli viimeksi näin hyvää, kuin tuolla legendaarisella hopeakaudella. Toisaalta nyt ei ole varaa alkaa lesoamaan, kun 54 peliä jäljellä.

Oli se Oravan aikana muutaman muunkin kerran hyvässä kuosissa syyskaudella, mutta sitten maajoukkuetauon tai viimeistään joulutauon jälkeen alkoi alamäki. Itse asiassa muistelisin ettei The Hopeakaudella peli rullannut näinkään hyvin heti alkukaudesta. Silloin "kuntohuippu" ajoittui ennemminkin sinne kevääseen ja syyskausi meni miten meni (tyydyttävä +)
Nyt kun kerran Mäkilä ja Laaksonenkin ovat osoittaneet että pystyvät toimittamaan sen kiekon reppuuun vähintäin kerran kaudessa, niin Millerille on jäämässä käteen mustapekka. Siispä mies kiertoon ja tilalle joku puolustusorientoitunut isokokoinen laituri. Sen myötä kokoonpano alkais olemaan varsin hyvällä mallilla.
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässä-brändi on palannut, se jos mikä on positiivista. Eipä ole tainnut olla peli viimeksi näin hyvää, kuin tuolla legendaarisella hopeakaudella. Toisaalta nyt ei ole varaa alkaa lesoamaan, kun 54 peliä jäljellä.

Pelejä on itseasiassa 56 jäljellä koska runkkari koostuu tällä kaudella 60 ottelusta. Eikö?

Ässät on monesti kaatunut heikkoon alkukauteen. Toivotaan nyt että tämä vahva alkukausi auttaa meitä keväällä kun tarttee pitää pää veden pinnalla :)
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nii, tosiaan näitä hyviä alkuja on kyllä nähty. Nyt pitäisi lähinnä keskittyä tason säilyttämiseen ja kulkea sitä kultaista keskitietä runkkarin loppuun asti. Sen jälkeen sitten katsellaan, että mihin se riittää.

Offtopicina: Lähinnä tietysti mietityttää, että onko jotain vahvistusta vielä odotettavissa kokoonpanoon? Olisiko jonkun täsmähankinnan hankinnasta enemmän haittaa kuin hyötyä (joukkuehengen kannalta)? Ilmeisesti Ilves-otteluun on odotettavissa myös varsin kelpo yleisömäärät. Jos halli täyttyy edes lauantaisin tätä tahtia, niin keskiarvotavoitteesta varmasti mennään ylitse kauden päätyttyä. Sen puolesta voitaisiin ennakoida, että jos kirstuun kertyisi extraa, niin ylimääräistä hilloa voisi irrota vielä hyökkäyspään vahvistamiseen.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Tosin tällä hetkellä ei penkin takana nyhjötäkkään Orava, vaan Rocky.

Totta, eikä rosterissakaan ole samoja pelimanneja muita kuin AUK. Mutta silti on pienehkö pelko persiissä, että jätkät peluutetaan puhki ennen joulua ja keväällä tulee lunta tupaan ja jäitä porstuaan. Kun muut vastaavasti parantavat kevättä kohden.
 

Basso76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Canadiens, Juventus, Everton
Totta, eikä rosterissakaan ole samoja pelimanneja muita kuin AUK. Mutta silti on pienehkö pelko persiissä, että jätkät peluutetaan puhki ennen joulua ja keväällä tulee lunta tupaan ja jäitä porstuaan. Kun muut vastaavasti parantavat kevättä kohden.[/QUOTE]

Eiköhän siellä ollu muuan Kuparinenki..
 

AkiHeino#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
波里王牌
Ässien pelikunto ja Isomäen seisomokatsomo

Laitetaan nyt vaikka tänne, vaikka osa tekstistä meneekin ohi ketjun aiheen.

Eli, olen työmatkalla Oulussa ja käytiin tänään illanvietteeksi vakoilemassa tuo Kärpät-Jokerit peli. Täytyy sanoa, että varsinkin nuo otsikossa mainitsemani asiat tulivat vääjäämättä mieleeni nimenomaan positiivisessa mielessä ja etenkin tuota seisomokatsomon tunnelmaa kaipasin koko pelin ajan, vaikka itse myönnän istuvaksi katsojaksi Porissakin kuuluvani(tosin väittäisin että niihin äänekkäimpiin tälläisiin...)

Ässien pelikunto:
- Kärpät-Jokerit pelin taso oli paskaa, varsinkin ensimmäisen erän. Tuntui kun olisi ollut katsomassa jotain elokuun ensimmäistä Mestis-harkkapeliä. Maalithan olivat hienoja, mutta molemmat joukkueet tekivät paikoistaan maalit ja mitään muuta pelissä ei tapahtunutkaan.
- Tähän liittyen väitän, että Ässät olisi nykyisellä pelikunnollaan voittanut kummankin joukkueen. Etenkin Jokerit oli sysipaska, Väänäsen ensimmäisen erän sääntöjen rajamailla pelaaminen oli ainoa silmiinpistävä asia. Muuten joukkueen pelistä puuttui asenne, ajatus ja pelitapa.
- Ässät pelaa tällä hetkellä niin kovalla asenteella, että mikä tahansa liiganippu saa tehdä kovan iltapuhteen voittaakseen edes pisteen padalta.
- Koko pelin ajan ajattelin, että Ässät tosiaan ansaitsee olla sarjakärjessä, nyt sarjakakkosena. Niin huonoa ja sekavaa peliä tuo oli molemmilta "miljoonamiehistöltä".

Isomäen seisomokatsomo:
- Ei edelleen Isomäen tunnelman voittanutta. Useimmissa liigajoukkueiden halleista on tullut viime vuosina käytyä (joskus Ässät toisena osapuolena, joskus ei) ja kyllä kotipeleihin on edelleen niin paljon hienompi mennä.
- JOS joku vatipää joskus sellaisen päätöksen tekisi, että seisomokatsomoa muutettaisiin tai pienennettäisiin, tulisi tämä henkilö tai taho hirttää munista Rauman torille.
- Raksilan "fani-/seisomokatsomo" oli jotain säälittävän ja naurettavan väliltä. Noin 40 henkinen joukko (keski-ikä 15v.) yhdessä lysmyisen hallin neljästä nurkasta ja itse n. 30 metrin päässä istuessani jouduin rehellisesti keskittymään kuuntelemaan pelkästään heidän huutoaan, jotta siitä jotain olisi ymmärtänyt tai kuullut ylipäätään...
- Fanikatsomo kuuluu ehdottomasti nimenomaan näkyvimmälle ja keskeisimmälle paikalle hallia ja niin, että sinne mahtuu enemmän kuin tuo bussilastillinen.
- Istumassa olleet katsojat eivät Oulussa tainneet tajuta olevansa kiekkopelissä, ennen kuin peliä oli pari minuuttia jäljellä ja tulostaululla oli 6-2 numerot.... Porissa istuvistakin katsojista lähtee ääntä (ja esim. useampi ihminen jopa nostaa perseensä penkistä) viimeistään kun pata tekee maalin.
- Fyysisen pelin arvostus on Porissa syystäkin korkeaa. Luo se kummasti tunnelmaa halliin ja antanee myös lisäkipinää pelaajille kun koko halli mylvii jokaisen niitin jälkeen. Oulussa oli oikeasti säälittävää, kun oma joukkue heitti pitkän päätyyn ja karvaaja lähti perään painostamaan pakkia - ainoa mitä kuului, oli kun 14 vuotias tyttö yritti huutaa "aja"...
- Porissa harvemmin näkee, että 6-2 johtotilanteessa yli puolet porukasta liukenee ulos muutama minuutti ennen pelin loppua...

Tämän pitkän, enimmäkseen Kärppäfanien lapsenkengissä olevaan "fanikulttuuriin" liittyvän avautumisen jälkeen voin vain todeta että kyllä porilainen kiekkoyleisö on mahtava. Ja toivottavasti kaikki osaavat sitä tarpeeki arvostaa, jotta sitä voidaan pitkään myös vaalia.

Lisäksi, mikäli Ässät pelaa samalla tavalla kuin alkukauden, on meillä tiedossa pisimmälle kevääseen ulottuva kiekkokausi sitten hopeakauden.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
onhan tässä positiivista sekin että ollaan sijalla 2. ja seuraavilla takanaolevista on yksi peli enemmän pelattuna :)
 

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Vähän valoa synkkään iltaan: porilainen huippulahjakkuus Joel Armia tekee ensimmäisen liigamaalinsa!
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Ja eiköhän tämä ilta takaa sen, että kukaan ei kuvittele jatkossa liikoja.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Vähän valoa synkkään iltaan: porilainen huippulahjakkuus Joel Armia tekee ensimmäisen liigamaalinsa!

Ja hieno maali olikin. Varmasti nostaa pojan itseluottamusta helvetisti ylöspäin!
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Posiitivista on, että pisteitä ei tällaisista persraiskauksista oteta pois. Ja loppujen lopuksi vituttaakin vähemmän kuin yhden maalin tappio, jossa voittomaali on tehty ajassa 59.59. Ehtii jotenkin vaan kääntämään huumorin puolelle, kun tarpeeksi sulattelee.

Positiivista on myös, että seuraavassa pelissä Ässien kertoimet on kohdillaan, sillä itse näen tätä muuna kuin jonkinlaisena tahrana isossa kuvassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös