Positiivisuusketju

  • 1 163 559
  • 4 921
Suosikkijoukkue
Ässät
Taas olisi se suora pudotuspelipaikkakin ihan näköetäisyydellä ja kaiken kertovassa 10-ottelun kuntopuntarissakin kiritty takaisin 1,5 p/o tahtiin. Tuleeko se kevät sittenkin?

Ilman Lefebvreä ei ole muuten jääty kertaakaan pisteittä. Miehen ollessa kokoonpanossa jäätiin useasti pisteittä. Pistää kyllä miettimään....
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Viimeiseen kymmeneen otteluun on saatu 15 pinnaa, nyt suunta on vihdoin ylöspäin. Kymmenen ottelun sarjoissa pisteitä on tullut 20-13-11-15. 20 peliä on nyt jäljellä.

Hyökkäykseen ehkä nyt vihdoin saadaan koko kalusto mukaan tuloksentekoon, jo se pelkästään kirkastaa näkymiä loppukauteen.

Kolmen pisteen voitto, tuo ihana mielen virkistäjä, posia on taas lujasti ilmassa!
 

Rockarsipu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Todella hyvä fiilis tällä hetkellä. Veljekset alkavat lämmittää mieltä, tärkeä voitto tänään, maaleja alkanut tulemaan, kevät lähestyy.

Lefen poissaoloa ei edes huomaa, mikä kuvastaa Ässien hyvää pakistoa tällä hetkellä. Järvisen ja Hämeenahon paluu tuli kreivin aikaan.

Rautakallion ja Makkosen paidan jäädytys myös lähestyy hyvää vauhtia.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
River deep - Mountain high.

Viime viikko ja kuluvan alku nostanut taas energia/odotustasoja - kannattajatasollakin.

Ei Kärpät-matsikaan ollut surkea, mutta JMJ-Lenni paluut, Jonathanin parit osumat, velipoikansa pilkahdukset. HIFK, TPS, Sport matseista 7/9. Osuttu parissa pelissä ja paikkoja ollut kourallinen tuhlattavaksi.

Ilman Lefebvreä joudutaan tulemaan toimeen jatkossakin, toistaseks kohtuu kuivin jaloin.

Ei tarina kevääksi 2024 ole missään vaiheessa kokonaan hiipunut, kummasti auttaa kun rosteri on viittä vaille käytettävissä ja muutenkin tää on väliin pitkää peliä, stressitestiä, kärsivällisyyskoe, mutta on nää viime matsit puhaltanut kummasti eloa hiillokseen.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
- Kaikkinensa kohtuullinen vierasmatsi, hyökkäyspelissä oli vivahteikkuutta ja 4 maalia
- Peli-ilme 3. erään kun itse olin jo pistänyt ottelun pakettiin
- Pelillisiä ja/tai tuloksellisia onnistumisia kiekollisesti/hyökkäyssuuntaan monilta pelaajilta. Lähempänä omaa roolia, vahvuuksien kautta ja nuoli ylöspäin
 
Viimeksi muokattu:

SONN1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kevättä kohti! Davidsonit ovat parantaneet. Md:llä otanta näistä otteista vielä lyhyt, mutta luo toivoa ja edes pienoinen parannus näkyy jo varmasti asenteessa ja pienissä yksityiskohdissa, vaikka tulos ei olisikaan toivotunlainen tehojen puolella. Järvisen paluu toi hyvän lisän ja myös yhden tulokseen kykenevän ketjun lisää. Fabre knihti ja j davidson pelaa hyvin yhteen - vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Graberin kentällä ollessa maali oikein tuntuu leijuvan ilmassa ja kentällinen pääsee paikoille useasti pelin aikana. Graberin kolmikon, kun saisi vielä hieman pirteämmäksi niin avot yhtäkkiä 3 hyvää hyökkäyskenttää. Ikonen on tehnyt hyvin duunia ja, jos tuo talajakin vielä vähän sisuuntuisi eilisestä maalista. Leveyttä löytyy alakentissä kuitenkin niin olisi mahdollista edelleen kokeilla tai jopa pohtia jotain terävähköä laituria siihen kolmoseen (lipiäinen?) vielä ratkaisupelejä ajatellessa.

Matka on toki vielä pitkä, mutta viime pelit ovat jo antaneet hieman viitettä, että peli tästä alkaisi lähteä rullaamaan paremmin ja ei jotenkin omaan silmään sport, kookoo, jyp tai hpk tuolta nouse ohi. Voidaan laske vielä tps tähän kastiin. Saumaa on jopa 7-8 sijoille vielä, kun maalihanat on jo auennut hieman.

Pakistoon nyt aika luoda rauhallisuutta valmennuksen osalta. Ei tarvita erikoisia suoritteita. Turha jäähyily pois (koskee yhtälailla hyökkääjiä toki), maalinedusta puhtaana - meillä on liigan paras kassari ja hyvällä jalalla hyökkäyksissä mukana. Puolivälieräpaikka on enemmän kuin pelkkä mahdollisuus. Hyvällä muiden joukkueiden ristiinpeluulla puolivälierissäkin on vielä kaikki avaimet käsissä, jos vaikka tulisi Jukurit vastaan. Toki on Ipa ja kirvesmiehetkin kaadettavissa.

Etiäpäi.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Merkkejä ilmassa, että meillä on hyökkäyksessä niitä kevään miehiä.

editoidaan nyt tämän verran;

Veljekset, Ojantakanen ja Knihti ovat petranneet kaikki peliään.

Seuraava onnistuminen suotanee Graberille.

Vapautuneisuus. Se auttaa paljon.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Keväälle ja Sielun Veljille!

”Kevät, ensimmäinen kevät
Morfiinia huutaa potilaat
Kevät, ensimmäinen kevät
Sairaalan käytävän kelmeitä unia
Kevät, ensimmäinen kevät
Morfiinia huutaa potilaat
Kevät, ensimmäinen kevät”
 

1313

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Peli-ilme ja taistelu, nousu tappioasemasta ja oman maalin varjelu viimeisillä hetkillä. Jopa ylivoimassa oli ajoittain tekemisen meininkiä tuulikuumaa Pelicansia vastaan.
Graberin avausmaali ja Matinmikon rohkea ja taidokas pelaaminen viivassa kiekollisena.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Grape korkkas maalitilinsä
Hieno homma kyllä. Ja tähän ketjuun sopivasti kotiyleisö muisti jopa edelleen miehen sukunimen huutaakseen sen, koska olin jo varma ettei enää edes muista

"hänhän oli se.. tämä, tämä.. no tämä kaveri, jolla on se joku sukunimi" :D
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Merkkejä ilmassa, että meillä on hyökkäyksessä niitä kevään miehiä.

editoidaan nyt tämän verran;

Veljekset, Ojantakanen ja Knihti ovat petranneet kaikki peliään.

Seuraava onnistuminen suotanee Graberille.

Vapautuneisuus. Se auttaa paljon.

On kyllä. Aika monella nuoli osoittaa ylöspäin. Tuossapa noita on listattu. Lefen poissaollessa Matinmikko ja Heimosalmi ovat ottaneet enempi kiekollista vastuuta. MD väläyttelee ajoitellen isommin kuin koko kautena, Juhola kamppailee ja haastaa kiekolla, Riekkinen kiekottelee näppärästi! Ja sitä rataa.

Järvisen paluu loksautti ruutuja oikeille paikoilleen.

Nyt oli sivussa alavireinen, mutta orastavasti nousua tehnyt Talaja sekä Lenni. Aika isosti omaan makuun muuttuu Järvisen kentän dynamiikka sen mukaan onko laidalla Lenni vai MD. Juonikkuudessa ja laukausuhkassa hävitään, liikenopeudessa ja tempossa voitetaan?
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Voitettiin ja oltiin selvästi parempia liigan tän hetken parasta joukkuetta vastaan ilman meidän parasta hyökkääjää ja puolustajaa. Sisäinen kasvu. Aina uskonu.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Kolmen pisteen voitot pitävät mielen positiivisena ja herättävät toiveikkaita ajatuksia.

Kolmen pinnan voittoja on tullut viimeisiin neljään peliin kolme!
On kyllä jäätävä ero, mitä tuo täyden kolmen pinnan voitto teki tässä kohtaa kautta. Kaksikin pinnaa tänään olisi vituttanut, yksi helvetisti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös