Positiivisuusketju

  • 2 176 274
  • 11 119
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vaikka ei 6-2 tuloksessa tai pelissä kokonaisuutena kauheasti hyvää olekaan, niin se oli sentään positiivista, että tunteita näytettiin jäällä (Generous) ja peli pelattiin loppuun asti. Vaikka HIFK tosin edesauttoi tätä lopettamalla pelaamisen.
 

Mato

Jäsen
Suosikkijoukkue
RTK
Eikä minua edes kiinnosta miten Lukko pelasi, joka taasen johtaa siihen ettei pelejä tarvitse enää katsoa, eli teksti TV riittää, niin kauan kun Urama penkin takana seisoo!!!

Jää aikaa mukaville harrastuksille!!!
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Positiivista on, että Lukko häviää jopa TÄYSIN varamiehiselle HIFKille.



Eiku ei se ookaan positiivista. No en löydä muutakaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mutta tekihän Lukko sentään kaksi maalia. Olisi se peli voinut 6-0:kin päättyä ja siitä tulee mieleen aina tennis kuten selostajat sitä hokevat. 6-2:sta ei ilmeisesti tule.

Positiivista on sekin että työpaikalla ei Ramona kuulu vaan piti tyytyä Radio Suomen kiekkokierrokseen. Kuuli tuota paskaa mahdollisimman vähän.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uusi Rauma jaksoi vielä ennen ottelua olla totutun positiivinen:

Uusi Rauma

Matsin jälkeen ei raporttia enää tullutkaan.
Se onkin merkillistä. Kuinka UR nyt noin on päässyt lipsauttamaan pelin hanskastaan? HIFKihän on UR:n mukaan yksi Lukon päävastustajista kevään mitalitaistossa, luulisi että tuollaisesta pelistä nyt joku raportin tynkä sentään irtoaa.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Itsekseni naureskelinkin ennen peliä juuri kyseistä artikkelia.

Positiivista on, että Lukon Via Dolorosa on yli puolen välin. Vähän niinkuin kevätpäiväntasaus, päivä pitenee vitutus vähenee.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Kyllä tuolta pari hyvväkin asiaa löytyi:

Nielseniä voi peluutta taas yhden matsin näytönpaikkana.
Pelattiin loppuun asti.
Matt Generous.

Sitten vielä, että näiden pelien jälkeen suunta on vain ylöspäin.
 

omaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onneksi kettulogo kuvastaa Lukon juonikkuutta. Kettukuva tuo palkkasotureille myös ylpeydenaiheen pelata joukkueelle joukkueena. Hienoa, että Rauma on myös varauksellinen kylänen, jotta ei Lukon johtoon pääse uutta ilmaa (ilmanvaihto saa mokan sekaisin). Muu Suomi kadeh.. nauraa.. kadeht.. nauraa.. kadehtii Lukolle ja Lukon taustavoimille, mutta onneksi UR ja Janne Rantanen kertovat kritiikittömän totuuden meille meidän Lukosta.
Nyt alkaa loppukiri.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Takkiin tuli, mutta silti jaksan olla positiivinen (niiku lähes aina). Peli-ilme oli sitä mitä ei ole näkynyt pitkään aikaan (kertaakaan syksyn mestaruuden jälkeen?). Tekemistä oli ehkä välillä vähän liikaakin. Vielä kun saadaan se liian kireelle kääritty erkkari tumpuista irti niin kaatuu vahvempikin joukue.

Edellistä kirjoittelijaa vapaasti lainaten. Matka ylöspäin on jo aloitettu. Jotenkin kotimatkalla mietiskelin, että saiskohan sen RD:n sopparin vielä purettua. Ei me sitä täällä tarvita. Sen verran kultareunuksiselta näytti kaikesta huolimatta tämä ilta. No ehkä menee jo lapsen uskon puolelle...
 
Suosikkijoukkue
Lukko (Inter)
Oli aika loogista, että kokenut Dufva voittaa tässä tilanteessa kokemattoman Vuoren, mutta muutaman kierroksen jälkeen onnistumisia alkaa tulla. Rajalan mantran finaalipaikasta voi unohtaa, mutta paikka kahdeksan joukkoon vaikuttaa täysin realistiselta.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
+Laaksonen, helvetin hieno kääntölaukaus ja muutenkin hyvää peliä.

+Elo, 0+2, pari yllättävää vetoa Bluesin tanskalaismolarille, ja muutenkin yksi lenkki hyvin toimineesta nelosesta.

+Calle Bertrand, mielestäni Lukon paras ja yritteliäin pelaaja tänään. Oikealle miehelle meni ratkaisumaali.

+Vuori, ensimmäinen voitto vaikkakin jatkoajalla. Henkisesti kuitenkin pirun tärkeä, ja mukava oli katsoa pelinjälkeistä Vuoren haastattelua kun huomasi kuinka hyvältä se Vuorestakin tuntui.

+Pelaajien tuskan helpottaminen, Bertrandin maalin jälkeisistä tuuletuksista näki kyllä selvästi, että tämä voitto oli suurempi kuin normi runkosarjaottelun voitto. Ja riehakas tunnelma tuntui jatkuvan kopissakin, ainakin mitä Vuoren haastattelun taustaäänistä voi päätellä.

Hyvä Lugu! Ei meikäläisen luottamusta ole ihan vielä takaisin voitettu, mutta pirun hieno taisteluvoitto kuitenkin.
 
Suosikkijoukkue
Lukko (Inter)
Tulihan se sieltä jo Vuoren toisessa pelissä! Erittäin positiivista, että ratkaisijoita tuli laajalta rintamalta kärkiketjujen takaa, Pettisen kauden ensimmäinen mursi jään, ja Laaksonen taisi tehdä liigauransa ensimmäiset pisteet. Kyllä se siitä!
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tulihan se sieltä jo Vuoren toisessa pelissä! Erittäin positiivista, että ratkaisijoita tuli laajalta rintamalta kärkiketjujen takaa, Pettisen kauden ensimmäinen mursi jään, ja Laaksonen taisi tehdä liigauransa ensimmäiset pisteet. Kyllä se siitä!

Ja vieraspelissä!
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ennen Lukon kavennusta manailin jo tutuksi käyneeseen tyyliin, että ei tästä vaan taida tulla mitään. Mutta mutta. Peran onnekas kavennus herätti toiveet ja tasoitus antoi uskoa ja pelaaminen näytti ajoittain sellaiselta, jolta sen pitääkin. Koska viimeksi Lukko on hallinnut peliä noin hyvin vieraissa? Okei, olihan siinä heikotkin hetket Lukolla ja lopussa Blues melkein voitti, mutta ehkä siinä oli Lukolla jo valtavat paineet päästä edes jatkoajalle, jotta pisteetön taival saataisiin poikki.

Erittäin positiivisena muutoksena Vuoren aikaan on tullut tämä, että torjunnat ovat heittäneet härän pyllyä. Se, että lauotaan paljon, tarkoittaa, että tulee myös maalitilanteita enemmän, mm. ripareista, aivan kuten Laaksosen tasoituksessa. Saman aikaisesti kun itse kyetään antamaan painetta vastustajalle, pyöritykset omissa vähenee. Ja paineen kautta saadaan ylivoimia ja sitä kautta lisää painetta vastustajalle. Vielä kun saadaan tämä ilme pidettyä jatkossa ja kärkiketjut löytävät tehonsa, alkaa jälleen kolmen pisteen voittojakin irrota useammin kuin tappioita. Varovaisen positiivinen fiilis!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Positiivista on että valmentajan vaihdoksesta näyttää ainakin toistaiseksi olleen hyötyä.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Lukon peli ei seonnut, vaikka joukkueet pelasivat eri säännöillä. Urpolta katsoin ja kiroilin. Positiivista lienee, ettei paskempaa tuomaritoimintaa kertakaikkiaan voi olla olemassa.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Positiivista on aina se, kun Lukon keskusteluosiossa alkaa kommentointi vähenemään. Tämä on yleensä merkki siitä, että joukkue on parantanut otteitaan ja pisteitä kertyy. Hissunkissun hiljaa hyvää tulee.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Tanska
  • 8.00
  • 6.40
  • 1.26
Saksa vs Kazakstan
  • 1.25
  • 6.60
  • 8.00
Tshekki vs Itävalta
  • 1.13
  • 10.00
  • 11.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös