Positiivisuusketju

  • 2 176 331
  • 11 121

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toivotaan, että tuo TPS:n voittoputki saa jatkoa, sillä kyllä fakta on se, että tepsukat ovat mitä mukavin vastus Lukolle, etenkin kun vertaa vaihtoehtoja.
Itsekin tuota taulukkoa tiiraillut ja liekö sama tehty Jyväskylässäkin, kun hävisivät TPS:lle. Koittavat suosiolla sielläkin ottaa vaan kolmannen sijan ja taktikoida jälleen TPS vastaan :)

Jos totta puhutaan, niin ennemmin TPS kuin Jokerit/Kärpät sääleistä. Joten en nyt hirveästi harmittele kävi runkosarjan lopussa sitten miten vaan.

Kuten mainittua, niin kyllä ne pojat siellä parhaansa taistelee, mutta nyt ei vaan riitä. Toiveissa olisi edes pari voittoa ennen pleijareita, jotta ei sentään missään tappioputkessa jouduttaisi niitä aloittamaan.

Virtanen & Vidgren hyvää peliä eilen! Ei se näihin kahteen mieheen ainakaan kaatunut.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Tuntuuhan ja näyttäähän tuo paskalta tällä hetkellä, emmä sitä. Mutta kyllä pullat aika hyvin uunissa on tuleviakin vuosia ajatellen. Niiden ukkojen kanssa on jo sopimukset jotka ehdottomasti haluttiinkin pitää tulevia vuosia ajatellen. Rahaa on edelleen huippumiestenkin hankkimiseen, kunhan scouttaus on vaan kunnossa. Akatemia pyörii ja jauhaa tulevaisuudessa muutamia liigapelaajia / vuosi. A-junnut pelaavat mitaleista tänäkin keväänä. Nuoremmalle kaartille on varmasti kehityssuunnitelmat tehtynä - en mitenkään usko että näitä ukkoja heiteltäisiin ihan sattumanvaraisesti Lekiin tai Hokkiin tai muualle. Lukkoon lienee imua myös jatkossa, vaikka Pihlström ei tullutkaan. Mikäli suunnitelmat lisäjään saamiseksi toteutuvat ottaa Lukko alueellisesti entistäkin vahvemman otteen.

Ja onhan tälläkin kaudella mahdollisuudet vaikka minne, vaikka projekti onkin vasta käynnissä.

Löytäisikö joku jostain ne Lukon "prinsiipit" joissa oli listattu tavoitteita tuleville kausille?
 

S.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Runkkarin 3. sija antaisi ekaksi vastustajaksi Tepsin, tapparan tai kärpät. Ja vastustaja tiedettäisiin, kun alettaisiin keskittymään PO peleihin. 1-2 sijat taas voisi saada vastaan Jokerit tai Bluessin. Tai näin minä asian tuossa laskeskelin. Mutta pointti on se, että kun näillä peliesityksillä näyttää runkkarin voitto mennä, niin parempi olisi sitten 3.sija ja Raulin videosulkeiset voisi keskittää yhteen joukkueeseen.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Se on meinaan nyt positiivisuudet hakusessa.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Mikäli Lukko jatkaa näillä esityksillä, niin tukkaan tulee sekä Jokereilta, SaiPalta että Kärpiltä. Positiivista? Suippokorvien kausi päättyisi runkosarjaan.

Nam.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Mikäli Lukko jatkaa näillä esityksillä, niin tukkaan tulee sekä Jokereilta, SaiPalta että Kärpiltä. Positiivista? Suippokorvien kausi päättyisi runkosarjaan.
On muuten aika hauskaa että kun omissa otteissa ei ole mitään positiivista niin nekin on revittävä naapurista. Alemmuuskompleksi elää ja voi hyvin. Positiivista lukkoa ajatellen on että onneksi ojat ei tulvi niin ei kukaan hukuttaudu...

PS. Jokereilta ei taida turpaan saada neljässä ottelussa kukaan...
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
On muuten aika hauskaa että kun omissa otteissa ei ole mitään positiivista niin nekin on revittävä naapurista. Alemmuuskompleksi elää ja voi hyvin.

Varma kotietu ja playoffottelut Raumalla. Kyllä siinä on positiivista kerrakseen. Pitänee käyttää tosifanimaista keittiöpsykologiaa, mutta taidat nyt peilata omia kompleksejasi. Lukko pyyhkii jäätä ässillä jokaikisella saralla. Tuntuu vaan silti niin hyvälle.
 

Century Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä suosikkijoukkueen fanitus kun ei ole mikään elämää suurempi asia,kannattaa siinä käyttää "rusinat pullasta"-metodia ja poimia makusteltavakseen vain positiivisia asioita seuran edesottamuksista ja unohtaa negatiiviset asiat mahdollisimman pian.

Positiivisia asioita tältä kaudelta löytyy todella paljon:

1.Alkukaudesta tehtiin voitto- ja pisteputkiennätys.

2.Runkosarjan sijoitustavoite ylitetään selvästi.

3.Kauden aikana on ajettu sisään monia nuoria pelaajia liigaan.

4.Seuran talous on parantunut huomattavasti.

5.Ei se Urama taida niin huono valmentaja olla kuin viime keväänä jotkut kirjoittajat täällä Lukon keskusteluryhmissä väittivät.

6.Okei, nyt juuri ei peli kulje mutten näe ehdottomasti etteikö se 2 viikon kuluttua olisi syksyn tasolla.Tällaista on sattunut ennenkin.Muistaakseni Jokerit jonain mestaruuskeväänä hävisi 6 viimeistä runkosarjan peliään.

7.Edellä mainittu talouden kohentuminen,pelin parantuminen ja valmennuksen onnistuminen tuovat imua Lukkoon päin ja tulevien vuosien joukkueiden rakentaminen on helpottunut.Tässä auttaa myös akatemian sisäänajon kohtalainen onnistuminen.
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tässä olikin jo melkein unohtanut miltä tuntuu voittaa. Aika hyvältä edelleen.
 

Mentos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Provoviestit & Ylilyönnit
Voitettiin! Loistavaa. Sekin positiivista, että meni vain yksi.

Vähemmän positiivista, että päävastustajat voittivat.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tulihan se voitto sieltä lopultakin, vaikka täpärälle taisi tälläkin kertaa mennä. Mutta jospa tämä nyt tästä paremmaksi muuttuisi.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Loistavaa että se kauan odotettu voitto sieltä tuli. Mahtavaa. Pienen vitutuksen tosin aiheuttaa hpk kun ei pelannut tasuria ja sijoitin siihen 150e. Noh seuraavalla kierroksella sitten.
 

-backley-

Jäsen
Suosikkijoukkue
L U K K O
Aika paljon parempi fiilis tulevan suhteen kuin Tappara-konttaamisen jälkeen. Tällasia 2-1 vääntöjä pitäisi olla tiedossa parin viikon päästä ja niitä toivottavasti jatkuu mahdollisimman pitkään.

Tähän iltaan mahtui melko paljon positiivista: voitto, hyvä maalivahtipeli, maalintekijät, hiukan kieltämättä ilahduttaa Jokerien putoaminenkin viivan alle, Riston pari isoa O:ta matsin lopussa...
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nopeita on mielialanvaihtelut Lukko-fanilla. Keltaiset kuutamot unohtuu onneksi nopeasti, kun päästiin taas voiton makuun. Eiköhän tässä ihan kohtuullisista asemista päästä playoffeihin.

Lukon kotipelien yleisökeskiarvo ylittää reilusti syksyllä asetetun tavoitteen 3850. Taitaa keskiarvoksi tulla noin 4300. Positiivista!
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Tulihan se sieltä. Hienoa oli nähdä Nelosen maalikimarasta, kun Lukon toisen maalin jälkeen jätkät vähän jutusteli jäällä ja tuli se pieni tunteen purkauskin huudon muodossa, olikohan nyt Tukoselta. C'mon lads!
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pirun hyvältä maistui voitto tänään. Nyt kun vielä saataisiin ainakin toinen runkosarjan jäljellä olevista matseista voitettua, niin pleijareita voisi odotella edes hieman levollisimmin mielin. Kotona ollaan hävitty kahdesti perättäin, joten eiköhän torstaina ole korkea aika palata takaisin voittojen tielle myös kotikaukalossa, vaikka mielelläni toki näkisin SaiPankin pudotuspeleissä esim. Bluesin tai Jokereiden sijaan.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Tällä kertaa positiivista on, että Lukon joukkuekin yllätti itsensä positiivisesti.

Lätkä on niin paljon menttaalipuolen hommaa, että jospa tästä nyt uusi ura urkenisi.
 

Kiekkomies_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Lukko on runkosarjassa vähintään kolmantena! (käytännössä)

En muuten välttämättä haluaisi Bluesia vastaan puolivälierässä. Toivottavasti se TPS sieltä nyt tulee.

Onpas Antsu hyvä englannissa.
 
Viimeksi muokattu:

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Lukko on runkosarjassa vähintään kolmantena! (käytännössä)

En muuten välttämättä haluaisi Bluesia vastaan puolivälierässä. Toivottavasti se TPS sieltä nyt tulee.

Onpas Antsu hyvä englannissa.
Kolmossija siis varmistettu. Hienoa ja hpk vältetty ekalla kierroksella. Runkkarin voittoonkin vielä mahdollisuudet, kun voitetaan kärpäset ja samalla kalpa ja jyp häviävät. Tässä on jo niin monta jossia, että ei varmaan kannata haaveilla.

Tosin toivoisin melkein kolmossijaa ja tepsille kutossijaa. Pääsisi paikan päälle katsomaan Lukon playoffeja pitkästä aikaa ja samalla vastus olisi ehkä etukäteen ajatellen vähiten hankala.

Mieltä lämmittää myös tämäniltainen maalitehtailu. Toivottavasti nyt on hanat saatu auki ja kaikki apinat selästä.
 

-backley-

Jäsen
Suosikkijoukkue
L U K K O
En mä tiedä mikä olis oikea paikka turhanaikaiselle spekuloinnille mutta ehkä se on tää kun viikko-kaks sitten vielä näytti siltä että kolme jengiä menee ohi ja viheltää mennessään.

Ihan vaan parin jossin takana: JOS Tappara voittaa Jypin, mikä ei kai olisi edes kovin kova yllätys, Tappara on ollut aika iskussa viime ajat, jäisi Jyppi 110 pisteeseen. JOS kävisi sellainen pieni ihme, että Jokerit voittaisi Kalpan, ja se taas viime aikojen esitysten nojalla tosiaan olisi pieni ihme, jäisi Kalpa 109 pisteeseen. Ja JOS vielä Lugu voittaisi ilmeisen sekaisen pelinsä kanssa tuskailevan Kärpät, nousisi Lukko 110 pisteeseen. Jypin maaliero 57 matsin jälkeen +42, Lukon +44. Jos Kalpa saisi pisteen Jokereilta, olisi se samoissa pisteissä, maaliero Kalpalla 57 matsin jälkeen +30. Jypin hävitessä ja Lukon voittaessa tuo jo valmiiksi Lukon eduksi oleva maaliero vain alleviivaisi Lukon ykkössijaa runkosarjassa.

Voihan siinä tietysti niinkin käydä että Kärpiltä tulee kuokkaan 1-0, Kalpa repii Jokerit palasiks 1-8 ja Tappara kompuroi kotonaan Jypille 0-9. Mutta se on toisen ketjun tarina se.

IFK:n maaliero 57 matsin jälkeen +34, eli melko rumasti saa IFK voittaa ja Lugu hävitä että Stadin kingi tohi porskuttaisi.

Positiivista tässä on se, että ollaan mukana näissä laskelmissa, eikä jäädä pisteellä sijalle 11!
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tshekki vs Itävalta
  • 1.12
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös