Positiivisuusketju

  • 2 179 350
  • 11 126

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Täytyy tässä itsekin tunustaa, että kerrankin tuli seurattua HPK-Kalpa ottelua erityisen tarkasti.

Sama vika täällä, katsoin ihan koko pelin alusta loppuun ja pidin jopa HPK:n puolta. Voi kunpa nimimerkki rinkeli22 olisi vielä keskuudessamme, niin mä pussaisin sitä virtuaalisesti.

Eipä tuolla sen puoleen mitään muuta merkitystä ollut mutta tukeva johto pysyi edelleen. Kyllä nyt muut auttavat Lukkoa niin paljon että lauantaina ei kelpaa mikään muu kuin 3 pisteen voitto, joka todennäköisesti tuleekin maalein 1-0 tai 2-1 jos oikein hurjiksi heittäydytään.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Roku kirjoitti:
...että lauantaina ei kelpaa mikään muu kuin 3 pisteen voitto.

Sarjajumbo, tappioputkessa. Lukko osaa tämän, pelkään ma. Kuitenkin luotan reiluun voittoon ja siitä alkavaan voittoputkeen.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Sarjajumbo, tappioputkessa. Lukko osaa tämän, pelkään ma. Kuitenkin luotan reiluun voittoon ja siitä alkavaan voittoputkeen.

Viimeiset sarjajumbot ovat sieltä nousseet pois juurikin Lukon avulla. SaiPa ja Jokerit. Jokereista en ihan sata ole, mutta häntäpäässä kuitenkin. Toivotaan, että Lukko tämän jo hoitaa. Alkaa olemaan omalla tavallaan kuitenkin pakkovoiton paikka vaikka eihän se sitä runkosarjan tilannetta katsoen ole. Henkisesti olisi kuitenkin tärkeää saada ne 3 pistettä pitkä tauaon jälkeen.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
En tiedä meneekö tämä ollenkaan oikeaan ketjuun, mutta menköön nyt tähän.

Tiistain Jokerit-Lukko ottelussa URHOn kommentaattorina ollut "Aurinkokuningas" Tamminen povasi, että Lukko on seuraava jääkiekkoseura Suomessa, jolle voidaan antaa Dynastia-arvonimi. Samaan tyyliin, kuin Kärpät on ollut tällä vuosituhannella.

Rahaa on, valmennuskuviot kaikkineen ovat ok eikä junioreista ole pulaa.

Jäämme odottamaan, kuinka ennustuksen kanssa käy.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Toivotaan, että Lukko tämän jo hoitaa. Alkaa olemaan omalla tavallaan kuitenkin pakkovoiton paikka

Pakkovoitosta puhuttiin tänään päivällä Ramonan jälkipeleissä. En muista oliko puhuja Pettinen, vaiko Urama? Varmaan Pettinen?

Pakko tuo on kyllä voittaa ja kostaa Ilveelle parin viime kauden lopussa tulleet ärsyttävät tappiot.

Pari lippua A-katsomoon pullistelee taskussa.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
On se vaan jännä ilmiö tämä kokoajan pinnan alla kytevä pessimismi. Oltiin sitten taistelemassa säälipleijariin pääsystä, karsintoihin joutumisesta ja nyt runkosarjan voitosta. Aina pelätään, että taas joku vielä huonompi porukka tulee ja rökittää meidät ja kausi on ohi. Mutta kun sen keskiverto lukkofanin muisti on juuri niin pitkä kuin viisi edellistä ottelua niin, eipä se mikään ihme ole.

Tämä kausi on jo nyt tarjonnut harvinaista herkkua, joten nautitaan nyt siitä! Edelleen korostan, että pudotuspeleissä oltiin edellisen kerran NHL-työsulkukaudella 04-05. Silloinkin oli Rolosonin ja Gill´n johdolla havaittavissa melkoista kiekkobuumia Raumalla. Pronssimitali oli tolppalaukauksen päässä, mutta muuten kaudesta jäi hyvä maku. Etenkin se puolivälieräsarja HIFK:ta vastaan oli jotain todella upeaa. Vähintään samanlaisia fiiliksiä odotetaan tänä keväänä, eiks ni.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
+ Vihdoinkin 3 pistettä! Sysimustaa ajanjaksoa elävää Ilvestä siihen tarvittiin, mutta 3 pistettä ne on nekin.
+ Petruzalek ja Nurmi pääsivät heti pisteille heti loukkaantumisistaan toivuttuaan.
 

Selootti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pelin aikana nuori professori vierellä laskeskeli muiden pelien sujumista. Kärkijoukkueista IFK, Kärpät ja TPS saisivat hävitä - ja Kalpa Jypille jatkoajalla. Ja juuri käsikirjoituksen mukaanhan se menikin!
Lyhyt on muuten matka kriisijoukkueesta positiivisuusketjuun ja päinvastoin. Viime aikoina huikeasti pelannut Kalpa onkin yhtäkkiä saanut kahdesta viime pelistä vain yhden pojon. Onkohan heillä nyt kriisi? Eli kyllä näitä putkia pitkässä sarjassa tulee, ja paljon pitempiäkin - vierailu top4-joukkueen Hifkin palstalle riittää kertomaan siitä lisää. Jos Lukko nyt selviäisi tällä takeltelulla, niin olisihan kokonaisuus edelleen aivan huikea. Jos, jos ja jos...
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko sai viime kauden runkosarjassa kotiotteluissa yhteensä 44 pistettä. Tällä kaudella pisteitä kotipeleistä on kertynyt jo 46. Eli eteenpäin on menty.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
No niin Pelicans-pelinkin jälkeen ollaan vielä vahvasti kuvassa mukana.

Erittäin positiivista, että Lukon ykkösviisikko on löytänyt vanhan vaihteen. Tänään kavereilla tehot 2+6.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Positiivista on se, että Lukko porskuttaa, vaikka kitinää piisaa. Kaikkien aikojen kautta ollaan seuraamassa, kannattais nauttia tilanteesta. Seuraava on vasta ensikaudella :)
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Tuli tässä mieleen, että Lukolla on nyt piste enemmän kuin mitä Saipa sai kasaan koko viime kauden aikana. Voidaan siis olla "aika" varmoja ettei olla sarjassa viimeisenä tämän kauden päätteeksi :D
Noniin, nyt on jo enemmän pisteitä kuin Tappara tai Ässätkään sai kasaan koko viime kauden aikana. Tavoite kympin sakkiin on siis jo pian saavutettu. Aika paljon jää pelejä jäljelle tavoitteen parantamiseksi. Lieköhän sitten pakko jo Uramankin myöntää, että tavoite on jossain muualla kuin kympin sakissa :D
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
22 ottelua jäljellä ja 24 pistettä eroa seitsemänteen sijaan. Eli alle piste/peli pitäisi pelata, jos ulos kuuden joukosta meinaisi pudota. Siinäkin on vielä ristiinpelaamisen suodatin.

Me voitetaan runkosarja ja katotaan sitten, mitä voitetaan ;)
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Tilastolliset tulokset sen kuin paranee. Pelin tilasta ja laadusta en mene takuuseen perjantaina katsastamaan Tepsin kuntoa.

+ 4 maalia joista kaksi hyökkääjille
++ Niistä toinen Conanille
+++ 100 pisteen rajapyykki on edelleen hyvinkin realistisessa haarukassa.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Runkosarjan sijoilta 1-2 saa vastaansa säälipleijareista jatkoon menneen joukkueen, joko voisi olla vaikka Ässät. Katsellaan mitä tuleman pitää :)

Positiivistahan on se, että joku sieltä vastaan tulee. On sitten kiva pöllyttää, vaikka ässiä. Mä luotan tekemiseemme. En ole 37 vuoden aikana kokenut runkosarjan voittoa ja nyt sen aion kokea. ...kele ja ...tana !
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Kait aurinkokuninkaan puheet Lukosta seuraavana dynastiana voidaan tulkata positiiviseksi julkisuudeksi. Tamin mietteet luettavissa täältä http://www.ur.fi/artikkeli.phtml?id=32499.
On hienoa lukea pitkästä aikaa tuollaisia juttuja, varsinkin kun Tamminen ei ole värikkäästä persoonastaan huolimatta sieltä tyhmimmästä päästä ihmisiä. Ainakaan kun kyse on jääkiekosta. Toivotaan että ennustus pitää paikkansa!
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Oikeastaan aika kiva että huomenna etäkannattajakin näkee Urheilukanavalta Lukon matsin. Tytärkin on sopivasti kaverinsa 5-v-synttäreillä joten saan aivan rauhassa ainakin 2 ekaa erää töllöttää.

Tosi hyvä juttu, varsinkin kun missaan lauantaisen Espoon vierailun oman matsini vuoksi. Eipä näitä otteluita Urhoton ole liian montaa tällä kaudella nähnyt.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
+ Eero Elo, huikeat alkutahdit liigauralle
+ Tellqvist nostanut tasoaan
+ Tänään neljäs voitto putkeen, ja ekat 3 pistettä vieraista Vehasen lähdön jälkeen.
+ Flegmaattinen Morrison, kolme viime ottelua: 1+5=6
+ Orastava kriisi loppui ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan.
 

Lexa

Jäsen
Lukolla on nyt 4 pistettä enemmän kuin viime kaudella (82pst vs 78pst), joten kai tästä voi vetää johtopäätöksen, että eteenpäin on menty?

Ja vielä on 20 peliä aikaa saada pari pistettä lisää...
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllähän Lukon vahvuudesta kertoo myös aika paljon se, että nyt meneillään olevan neljän ottelun voittoputkessa on joukkue jokaisessa ottelussa ollut jossain vaiheessa peliä tappiolla, mutta aina noussut voittoon asti. Tämä siitä huolimatta, että aivan parastaan ei Lukkokaan ole viime peleissä esittänyt. Ratkaisijoita on löytynyt laajalta rintamalta, ja samalla joukkueen ykköstykit ovat taas palanneet tehoilun tielle muutamien ottelujen hiljaiselon jäljiltä. Tellqvist parantaa otteitaan kevättä kohden ja on nyt saanut tililleen tärkeitä voittoja. Lukon joulutauon jälkeinen "kriisi" mikä pitää tähän päivään mennessä sisällään kahdeksan ottelua, joista peräti yhdessä jäätiin kokonaan ilman pisteitä ja viisi voitettiin, alkaa nyt olla voitettu kanta todennäköisesti myös iltapulun toimittajien mielestä. Kunhan nyt vaan pahemmilta loukkaantumisilta vältyttäisiin, niin luottavaisin mielin voidaan mennä kohti kevättä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös