Positiivisuusketju

  • 2 185 666
  • 11 139

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Johto kirjoitti:
Helvetin Blues-matsi kun menivät sen ryssimään...

Ei ollut joukkueesta kiinni, joten sitä ei heidän syntilistaansa voi laittaa.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mielestäni Marko Luomalalle on tehnyt hyvää siirto kolmosketjuun. Ainakin tehojen valossa. Ehkä himmeämmät valokeilat sopivat paremmin Makelle.

Lammassaaren Pete. Siinä meillä laituri kolmoskenttään! Jospa sittenkin rikotaan kakkosketju ja siirretään vaisuhkoa jaksoa pelaava Topo kolmoseen..?

edit. positiivista on se että kun Lukolla peli kulkee, niin kansaa virtaa halliin ihan solkenaan. Yleisöä per peli likempänä neljää, kuin kolmea tonnia. Toista se esim. Turussa. Pelit sujuvat paremmin kuin vuosiin ja silti jengiä ei pelit kiinnosta. Olisikohan aika lopettaa valittaminen ja katsoa peiliin.

Ja se tunnelma? Aika aikaa kutakin. Moni näistä nykytunnelman dissaajista ikävöi omaa lapsuuttaan/nuoruuttaan. Esim. poikani kysyi tänään pelissä: "Miksi täällä on näin kova meteli?" Meinasin vastata tyyliin, olisitpa ollut täällä silloin kun iskä oli sun ikäinen..jne. Pah, olikohan se tunnelma sittenkään sen parempi..

Saattaapi olla että poikani muistelee parinkymmenen vuoden päästä Strakan ja kumppaneiden voittotuuletuksia vähintään yhtä kaiholla kuin nykytunnelman arvostelijat kasarimeininkiä..
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei kannata rikkoa kolmosta, kun kerran näyttää siltä että sekä Lammassaari että Luomala viihtyvät tuossa Yllin laidoilla hyvin. Kyllä Topo sieltä tulossa on, kahdessa peräkkäisessä kotipelissä jo tehnyt maalin.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Roku kirjoitti:
Ei kannata rikkoa kolmosta, kun kerran näyttää siltä että sekä Lammassaari että Luomala viihtyvät tuossa Yllin laidoilla hyvin. Kyllä Topo sieltä tulossa on, kahdessa peräkkäisessä kotipelissä jo tehnyt maalin.
Juuri näin. Ja jos Topo siirrettäisiin kolmoseen, niin kuka sitten olisi kakkosen keskellä? Ylli vai? No, thanks. Kunhan playoffit alkaa, niin Topperi on varmasti elementissään. Tasoaan nostaa varmasti moni muukin ukko, kun tosipeleihin päästään. Pudotuspeleistä en hirveästi uskalla odottaa, mutta onhan tossa kettulaumassa potentiaalia.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sopivan voittoputken kun ajoittaa play offeihin, niin ei siinä paljon paina sekään miltä sijalta ne aloittaa. Eikä edes kaikkia pelejä tarvitse voittaa putkessa, välillä on joku matsi varaa hävitäkin. Ruotsin Elitserienissä on ainakin kerran käynyt niin että runkkarin (hieno lyhenne runkosarjalle) kahdeksas joukkue on noussut mestariksi saakka, miksi se ei Suomessa onnistuisi?

Hiukan positiivisuutta vaihteeksi kehiin.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Positiivisia oli Kari Martikaisen otteet eilisessä pelissä.! pakettiin kuului fyysisyyttä ja sitä kiekollista osaamista..mikäli jatkaa samalla tahdilla niin hyvä tulee.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tämän päivän esitys oli niin syvältä ettei edes vituta.

Toimitusjohtajaa ja hänen sätkynukkeaan uhmaten Miksuli muisti jälleen kirjoittaa kuittivihkoonsa 25€. Toivolan toiminta kuittivihkonsa saa meikäläiselle positiivisen mielen, tätä on odotettu.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nyt rupee jo pikku hiljaa toi Lukon "peli" naurattamaan.

Tuli mieleen saman tien semmoinen asia, että jospa tämä kaikki onkin vaan Mika Toivolan äärimmäisen nerokasta taktiikkaa? Kiukutellaan, vittuillaan, hölmöillään ja perseillään nämä runkosarjan viimeiset pelit oikein urakalla, kun kerran paikka 1. kierroksella on jo varma... Sitten kun säälit rävähtävät käyntiin niin joka jätkä onkin yllättäen valmis syömään kiekon, ja Lukko aloittaa 9.3. alkaen semmoisen 12 pelin voittoputken että oksat poijes Oskarin joulukuusesta. Mahtaa sitä Mikaa sitten naurattaa kun esittelee Kanada-maljaa epäuskoisille torilla.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Kaunis ajatus Rokulta, mutta taitaa saada lotosta helpommin kolme täysosumaa viikossa, vaikka arvontojakin on vain kaksi, kuin tämä toive toteutuu.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Jos tästä jotain positiivista haluaa etsiä, nii ainakin sellainen tulee mieleen, että nyt ainakin yksi "numeroyhdistelmä-nimimerkillä" kirjoittava Lukko -"fani" saa saitta pystyssä haukkua Toivolaa, Strakaa ja Lukon organisaatiota epäonnistumisista ja hehkuttaa omasta tilatomatematiikan onnistumisistaan.

Toivottavasti kyseinen kirjoittaja kertoo meille tilastollisen mahdollisuuden vielä ensi vuodenkin menestymis mahdollisuuksista. Ei tarvi sitten jännittä ja miettiä sitä kausikortin jatkamista myös ensi kaudelle. Ai niin eihän tuo numerokirjoittaja ole varmaan pelejä tänä vuonna nähnytkään. Tilastoja lukemalla kiekkotietämys taataan.
 

Latimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Uskoisin - pieni pilke silmäkulmassa - että Lukko harjoittelee tällä hetkellä kovaa ja tähtää sillä ratkaisupeleihin. Lukon pudotuspelipaikkahan varmistui juuri niihin aikoihin , kun pelit alkoivat menemään päin vittua - tai paremminkin toisinpäin.

Muistellaan kärkijoukkueiden (Kärpät, HPK ja Jokerit) taapertamista ja tappioputkia muutama kierros taaksepäin. Joukkueet treenasivat kovaa ja odottavat kuntopiikkiä tärkeisiin peleihin. On selvää, että siinä vaiheessa, kun asemat on varmistettu, näin toimitaan. Historiakin on sen osoittanut.

Toivottavasti herkistelyn myötä Lukonkin otteet paranevat niin kuin kävi yllä mainituille joukkueillekin. Ja riittävän nopeasti...

Väitettyihin ongelmiin joukkueen sisällä tämä teoria ei kuitenkaan tuo selitystä ja on vähän ristiriidassa. Hmm... Taitaa olla näytelmää kaikki tyynni...

Epätoivoista - eikö vain. Jotain pitää kuitenkin yrittää, kun on jo melkein kyynel silmässä ;)
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
positiivista Luomalasta

Tässä on oikein kroppaa laitettu likoon, kuten niin moni Porissa ollessaan näki, että yritettiin vain saada kaveria boksiin heittäytymällä. Tässä on todellista heittäytymistä kun antaudutaan tilanteeseen oman terveyden kustannuksella:)

No joo, Luomala on ollut kyllä koko kaudella yksi positiivisimmista suorittajista ja siksi ansainnee ne palstamillimetrit jotka hänestä kirjoitetaan. Sanoisinko, että meidän köyhän miehen Haatajamme.

Lammassaarta nyt ei voi ylistää liikaa, koska ennemminkin tätä vähintäänkin odotettiin:) kapasiteetin on jokainen tiennyt, että kädet käy kuin lukkofanilla viikonloppuna baari-illan jälkeen.

Pakeista minuun on positiivisimman vaikutuksen tehnyt Honkaheimo, koska muistissa oli jonkin aikaa paikallaan pysynyt kehitys. Ja tietenkin odotusarvot näin laskeneet, otti isoja askelia siihen suuntaan kuin pitääkin.

Bonolla kulkee. Kulki jo viime vuonna, vaikka joku silloin jo kiukutteli, että miksi tuollainen oikein on tuolla. En nyt muista kuka oli kyseessä, toivottavasti ei numerosarja (heheh). Vauhti kuitenkin vaan kiihtyy ja pisteitä tulee. Kylmähermoisuutta alkaa löytymään kuin Nikkellä konsanaan ja vertailut ovat jossain määrin myös muissa piirteissä osuvia.

Eepi! Perkele sentään kun olin ihan varma, että joko se nyt tippuu jo kyydistä. Paskat, ainoa joka on pelissä tällä kriisin hetkellä mukana! Seuratkaapa Eepin kulmapeliä, voimasana sentään kun siinä viedään nuorempia välillä kuin litran mittaa.

Kakkoskentästä ei tartte mitään sanoa, kun ne on tehnyt jo kaiken mahollisen (paitti tapellu!!).
 

Korinekki

Jäsen
Kari Martikainen-Mikko Viitanen. Toivottavasti Orava yhdistää ko. parin lauantaiksi.....
SM-liigan dynaamisin pakkipari. Kätisyydet täsmää. Uskomaton määrä kiekollista osaamista. Vuoden Tulokas Viitanen ja MM-kisapakki.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Asia jota ei nähnyt teksti-tv:ltä oli se että Lukon selkäranka ei katkennutkaan Pelicansin avausmaaliin. Näin ei tainnut käydä kuin noin 3000 katsojalta.
Tuon maalin jälkeen Lukon peli selkeästi parani ja maalia alettiin hakemaan todella kovalla intensiteetillä.
Aikaisemmin tällä viikolla Lukon peli olisi revennyt ja peli olis päättynyt varmaan 0-3 tai 0-4.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Walton kirjoitti:
Aikaisemmin tällä viikolla Lukon peli olisi revennyt ja peli olis päättynyt varmaan 0-3 tai 0-4.
No olihan se vastustajakin nyt vähän toista luokkaa kuin muutamassa edellisessä pelissä.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
LukkoUkko79 kirjoitti:
No olihan se vastustajakin nyt vähän toista luokkaa kuin muutamassa edellisessä pelissä.
Oli, sitä ei käy kiistäminen, mutta sitä tosiasiaa se ei muuta että Lukon selkaranka ei todellakaan katkennut Pelicansin maaliin, vaan päinvastoin.
Lukon peli vapautui kummasti tuon maalin jälkeen ja hyökkäyspelaamiseen tuli huomattavasti enemmän äijamäisyyttä tuon maalin jälkeen.

Ei kai sillä repsahtaako peli ole mitään tekemistä sen kanssa, minkä tasoinen vastustaja on? Jos selkäranka katkeaa ja pelaaminen loppuu, se katkeaa joka tapauksessa vastustajan tasosta huolimatta.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Positiivisesti etenee Toivolan suunnitelma B. Tosin pienen kauneusvirheen suunnitelma sai, kun Lukko vahingossa, vei ottelun jatkoajalle ja sai näin ollen pisteen. Rankkari kisassa kuitenkin onnistuttiin, koska Miksulihan tietenkin sanoi Lampulle että, "älä ammu kohti, ettei mene vahingossa".

Suunnitelma on uomissaan.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Walton kirjoitti:
Asia jota ei nähnyt teksti-tv:ltä oli se että Lukon selkäranka ei katkennutkaan Pelicansin avausmaaliin.

Taisit olla ekaa kertaa tänään paikan päällä, kun tuota tksti-tv.tä tarjoat joka paikkaan.

Positiivista ja kivaa kun meidän Lukko sai Pelsuilta pisteen. Vapise Kärpät.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jotain edistystä on tapahtunut. Osan tietysti selittää Pelsun oma heikkous. Tom Lawson löysi taas omat vahvuutensa. Tosin vasta Jantunen rankkarissaan tajusi vetää ylös. Haitin Crisu toi palattuaan mielestäni positiivisuutta pakistoon. Viitanen ja Mertikainen jättivät totaalikoomailut kaukalon ulkopuolelle. Peli ei ollut enää pelkkää vastustajan perässä luistelua. Kiekkovarmuus on nyt luokkkaa parempaa.

Eepi on hyvä ja rauhallinen. Heikkinen Hjuva. Straka? Noh, parempaan suuntaan menty. Nyt jo muutama harhautuskin onnistui ja pääsi pari kertaa vetämään lempipaikaltaan. Edelleen, kaipaan Luomalaa hyökkäykseen. Valitettavasti tämä ei enää tällä kaudella toteudu.

Ehkä olisi mennyt otteluketjun puolelle mutta lauantain esitys toi pienen positiivisuuden häivähdyksen puseroon. Siis ihan pikkuriikkisen. Toivola, näytä pallis.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Pahin pettymys ja vitutus on jo ohi. Aivo ilmeisesti jo tottui ajatukseen ettei pelit kovin montaa päivää enää jatku - vaikka vielä muutama viikko sitten jopa suora poff-paikka oli käsissä.

Ja mitä sitten jos vielä Ilves kaatuu suorastaan tarunomaisesti?! Katotaan sitä sitte.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Walton kirjoitti:
Ei kai sillä repsahtaako peli ole mitään tekemistä sen kanssa, minkä tasoinen vastustaja on? Jos selkäranka katkeaa ja pelaaminen loppuu, se katkeaa joka tapauksessa vastustajan tasosta huolimatta.
Tuosta olen kyllä eri mieltä. Jos esim. KalPa menee parin kolmen maalin johtoon, ei minusta ainakaan tunnu, etteikö peliä pystyisi vielä kääntämään. Mutta jos parin maalin johtoon meneekin huippujoukkue, kuten Jokerit/Kärpät, tulee kyllä sellainen olo, että taisi olla tässä tämä peli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös