Positiivisuusketju

  • 2 170 757
  • 11 118

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
En tiedä, kyllähän tässä väkisinkin alkaa innostumaan. Kevät lähenee ja pelaaminen on jo suhteellisen laadukasta, ensi viikolla pelataan paikasta CHL-finaaliin. Jandric on tullut sheriffin elkein sisään, lisäksi Krannila odottelee vielä lasaretissa. Perjantaina Tappara kumoon.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Korostetaan vielä tämän päivän voiton tapaa. Eli, tiukalla aikataululla Sveitsin myöhäisillan pelistä Tampereelle, ja ekassa vaihdossa takaisku Nokia Arenan kirkkaissa valoissa, levännyttä sarjajohtajaa vastaan. Tuossa vaiheessa olisi ollut selän helppo katketa. Lukko selvisi ja luotti omaan peliinsä.

2-0 -maalikaan ei lannistanut joukkuetta, vaan kavennus painettiin uuniin taistelun kautta nopeasti ja siitä lisää puhtia ja monta paikkaa ennen kuin ansaittu tasoitus lopulta saatiin toisen erän loppuun osin tuurillakin.

Lopulta tärkeä voitto jatkoajalla. Näistä joukkue kasvaa ja vahvistuu.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lämsän velliperseet painoi sitten melkoisen vajaan vuorokauden. Ensin vieraskentällä Sveitsissä tasapeli miljoonajoukkue Geneveä vastaan ja siitä alle vuorokausi niin Ilves kaadettu vieraissa. Upeata!

Eno-Eskolle vaan terveisiä, että ne velliperseet on jossain ihan muualla kuin Lämsän joukkueessa.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tulipa eilen itsekin korkattua Nokia Areena, ja ilokseni vielä Lukkokaan ei jäänyt telineisiin karmeasta alusta huolimatta, vaan pelasi oikein hyvän vierasottelun ja napsi ansaitusti 2 pistettä mukaan. Hienoa oli olla paikan päällä ja mukavasti muitakin Lukkopaitoja siellä näkyi. Sekä tietysti Palo-Pena.

Sitten ehkä enemmän unelmaketjun kamaa, mutta toivottavasti joskus Äijänsuollakin päästään tuollaiseen äänentoistoon ja showhun mitä näissä isommissa halleissa.
 

Kepakko

Jäsen
Moni pelaaja nostanut tasoaan:

- Piipponen pelasti Geneveä ja Ilvestä vastaan perushyvät pelit. Helppoja siirtoja pakkiparille ja napakoita syöttöjä hyökkääjälle.

- Almari ollut meidän paras puolustaja. Laadukasta yleispelaamista molemmissa päissä. Silmään on pistänyt aiempaa rohkeampi peli hyökkäyspäässä. Uskaltanut pysyä kiekossa ja tehnyt yllättävän rohkeita ja hyviä valintoja viivalla ja yleensäkin hyökkäysalueella. Alkukauden yksi heikoimmista pelaajista on nyt yksi parhaimmista.

- Fontaine on aivan kuin eri mies. Laidalla jäi pahasti piiloon. Aina ollut hyvä luistelija, mutta erottunut nyt vielä entistä paremmin. Tuntuu, että suoraluistelussa Fontzya ei pysäytä tällä hetkellä kukaan vastustajista. Ollut sentteripaikalla aivan eri tason pelaaja. Hitsannut oman ketjunsa toimivaksi kokonaisuudeksi.

- Gibson parantanut alun hapuiluista. Liike edelleen vaatii jumppaamista, mutta näytti jo ihan maalivahdilta Ilvestä vastaan.
 

Kepakko

Jäsen
Yksi isoimmista tasonnostajista jäi mainitsematta, nimittäin Tieksola.

Muutaman pelin ajan näyttänyt ja ihan hyvältä pelaajalta ja nimenomaan Fontaine kanssa homma tuntuu kaukalossa rokkaavan.
Oli itse asiassa tarkoitus laittaa, kiitos muistutuksesta. Paljon olen rapaa kaverille antanut. Ja uskoisin, että pääosin ihan syystä. Mutta kun on aika jakaa kiitosta, niin se pitää tehdä!

Tieksola on ehdottomasti parantanut otteitaan hyvin monella pelin osa-alueella. Uskon, että kovin monella ei löytynyt kentällisiin ratkaisua etsittäessä kenttää Burke-Fontaine-Tieksola sieltä papereista. Tästä propsit myös valmennukselle.
 

Meripoikk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mestarisuosikki lyöty. Melkolailla täydellistä hallintaa kolmannesta erästä lähtien - ja minkä viikon jälkeen. Raastepöydästä aloitettu, pääruokaa odotellessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös