Positiivisuusketju

  • 2 170 107
  • 11 118

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Oli lähellä, että sarjan jumbosija olis tän illan jälkeen 3 p lähempänä, mutta SaiPa otti lopulta meitä vain pisteellä kiinni. Pelasivat muuten träppiä vain ekan vaihdon ja sitten raikasta ja pelotonta kiekkoa koko lopun pelin. Positiivista, että seuraavan kerran niitä vastaan vasta helmikuussa. Kuuden pisteen peli?
 

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
En näe tätä(kään) sulamista.
 

Kaik o mänt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ekassa erässä innostus, maaleja, ei ghosbustersia YV:llä. Tokalla erällä sekä joukkue että hallin sairaan hyvä DJ paikkasi tilanteen. Saas nähdä mitä kolmannessa
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ollaan maaliodottamassa tappiolla kahden erän jälkeen, se on viime aikoina tarkottanu voittoa. Voitto tulossa, ei hätää!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kolmas erä vielä pelaamatta. Jospa joku tarjoaisi noille hajusuolaa pukukopissa ja rupeaisivat taas pelaamaan? Yksi ylivoimamaali jo tehtynä ja toinenkin siirretyn rangaistuksen aikana niin ei kai tätä tähän jätetä?
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Todella tärkeä voitto. Taistelun kautta voittoon. Hienosti keräsivät itsensä viimeiseen erään, voittavaa kiekkoa.

Esitystä korostaa se, että tämä oli 3 peli 4 päivään. Reissut päälle. Sieltä tippui vielä pari pelaajaa tänään pelin aikana.

Hatun nosto ja kiitosta silloin kun kuuluu. Hienoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös