Positiivisuusketju

  • 2 169 081
  • 11 118

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Oli hankala päättää, kenelle antaa tähtiä tähdistöketjussa.
 

Foreman

Jäsen
Suosikkijoukkue
LSH - Lämsä sex hockey
Lukon koko joukkueen lisäksi ison iso peukku Raumam bojille! Veivät kyllä tepsin vastaavaa (Sissiryhmä?) ihan 100-0! Hienosti raikasi parvelta kannustus, aika paljon meni kylmiä väreitä!
 

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
- Harvey dominoi liigan maalivahtitilastoja, fyysinen preesens tuo mieleen tiettyjä hyvin menestyneitä maalivahteja. Oudoista rituaaleista plussaa
- Repo on tasaisessa hirmuiskussa, eilinen maali kontaltaan oikein alleviivasi tätä
- Stenqvist ollut jo jonkin aikaa todella hyvä, yhdessä Reunasen kanssa muodostaa hyvän kiekollisen kärjen pakistossa
- Järvinen ollut jämäkkä lisäys ja ihan äärimmäisen tärkeä sellainen nyt kun myös Brook ollut pois
- Tehoja kaikesta huolimatta myös varastossa mm. Westerholmeilla ja Fontainella. Heistäkään ei tarvitse huolissaan olla, hyvin pelaavat ja kovempien tehojen aika tulee jossain vaiheessa väkisinkin
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joidenkin mukaan meillä piti olla nimenomaan maalivahtipeli heikkoutena, mutta nyt ironisesti onkin ainoa tilasto, jossa meikäläisillä piikkipaikka :)
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Joidenkin mukaan meillä piti olla nimenomaan maalivahtipeli heikkoutena, mutta nyt ironisesti onkin ainoa tilasto, jossa meikäläisillä piikkipaikka :)
Mielenkiintoista onkin nyt nähdä, miten vahtien peluutus tästä eteenpäin jatkuu. Lämsällä ja Vuoriolla lienee asiasta parempi käsitys kuin meillä muilla, mutta itse kallistuisin enempi Haavin suuntaan. Sanoihan mies itsekin, että tykkää pelata paljon (mm. viime kaudella). Ikävänä puolena voi kuitenkin olla se, että toinen kassari saa pahan mielen. Ja sitähän Lukossa pelätään kuin ruttoa - ainakin Keisarin puheista päätellen. No se näkee, ken elää, miten jatkossa mennään.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Peliesitysten perusteella ei pitäisi olla asiasta epäselvyyttä kumpi seisoo tolppien välissä.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Mä sanoisin, että kolmen pelin viikoilla Harvey 2 ja Lebe 1. Jos harvemmin pelejä, niin sellainen 3 Harvesterille ja 1 sitten Lebelle. Ja Leben pelit vieraissa.
Jos peliesitysten mukaan mennään niin ei 2-1 tai 3-1 ole kummatkaan väärin. Tarkoittaa siis kauden aikana 40-20 tai 45-15. Kummatkin aika normaaleja lukemia. Melkein toistaiseksi kallistuisin 40-20 kannalle, että saadaan Lebellekkin pelejä. Maalivahtien voimasuhteet saattavat kuitenkin muuttua kauden mittaan
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Siinä kaatui miljoonajoukkue Sveitsistä jälleen. En tiedä sitten mikä näiden joukkueiden palkkabudjetin ero on, mutta taas nähtiin ettei sillä yksittäisessä pelissä ole mitään väliä.

Itse ainakin arvostan kovasti tämmöistä voittoa ja kun miettii sitäkin millä kokoonpanolla se sieltä tuli. On outoa, jos joku sattuisi väheksymään tätä voittoa, tai CHL:ää ylipäätään. Moni pelaaja näki jälleen sen vaatimustason, mikä pitää saavuttaa päästäkseen pelaamaan isoista palkoista. Mukana oli taas nuoria, joille tämä on mahtava kokemus.

Luka Tiihonen teki voittomaalin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös