Positiivisuusketju

  • 2 170 310
  • 11 118

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Kyllä sieltä jossain kohtaa se tappiokin rapsahtaa, mutta peli-ilmeen pysyessä samana isompaan huoleen ei ole aihetta. Tiistaina se tappio ei muuten vielä tule.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vaikka syksyn mestaruutta ei tarvikaan voittaa niin näyttäähän tuo sarjataulukko aika paljon paremmalta kuin edellisen Kalpa pelin jälkeen. Hyvä pojjaat!
Tässä vaiheessa kautta sijoituksilla ei niin merkitystä, mutta positiivista, että kriisi peruttu ja ekojen pelien vaikeuksien jälkeen joukkue saanut rentoutta. Erityisesti lämmittää mieltä, miten Kärppiä ja KalPaa vastaan taisteltiin lopussa, kun vastustaja painoi päälle ilman maalivahtia.
 

John Deere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko , Vidilän työväenurheilijat VITU
Olisko sittenkin vältetty maalivahti kaupan luoti. Harveyllä voidaan mennä mun puolesta.
Muuten Kalle saattaa joutua höyryttämällä luuria. Piippo ja Höylä voi olla pidempäänkin pois.
Kainulaisen tilalle joku täsmähankinta koodinimellä ` Ikonen 2´
 

Parthicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tappiosta huolimatta on levollinen olo. Peli isossa kuvassa toimii siitä huolimatta että kehitettävää on. On sellainen fiilis, että tappio sinne tai tänne ei tuota joukkuetta suista raiteiltaan vaan työt jatkuu ja tulosta tulee.

Tätä oloa on ollut ikävä.
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Jos nykyinen joukkueen ja sen pelaaman pelin taso kantaa pidemmällekin tulevaisuuteen, niin paljon saa vettä Raumanjoessa(kin) virrata, ennen kuin seuraavat tonnit paukkuvat liigatappioissa...

Olettaen tietenkin, ettei kohdata Tapparaa 1000 kertaa putkeen.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lappeenranta oli kyllä aikanaan Lukolle huono paikka. Nyt vois tarkistamatta sanoa, että viimeisestä 10 vierailusta voittoja on 8/10 tai jopa 9/10. Positiivista tämä sekä illan kolme pistettä.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Kyllä kiekko on parasta paikan päällä. Ääni jäi suolle taas pitkästä aikaa.

Turun ämmien itkut Miettinen, Nurmi etunenässä. Tuvassa lämpö nousi loppua kohti. Nasulia saatana.

Repo on täysi kuningas tähän sarjaan. Puhtaasti veti kaverin ihan pystyyn. Porukka haki ja psyykkasi Sebastiania, mitä tekee kultapotta, no verkot töttöröö. King Repoooh! Man crush!
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Puolustusalueen puolustuspeli mennyt kyllä jonkun verran paremmaks alkukaudesta. Oman alueen töpit jääny myös aika minimiin.

Ja onhan toi xg lukema kivaa katteltavaa myös, sarjan paras tällä hetkellä. Tykkäsi siitä sitten tai ei. Viihdyttävää vauhdikasta peliä ja Harvey on ollut todella varma. Hyvä pohja rakentaa. Paljon hyvää nähtävissä juuri nyt.
 

Kepakko

Jäsen
Hajanaisia plussia:

+ Taisteluasenne. Mailat olivat ahnaasti edessä ja miehet eivät antaneet tuumakaan periksi. Hankalissa hetkissäkin pakka pysyi kasassa.

+ Harvey on täyttä rautaa, tekee itsensä isoksi, pitää kiekot itsellään ja näkee hankalatkin kiekot maskipelin takaa ihailtavalla tavalla. Voittava maalivahti. Toivottavasti saadaan Lebe mukaan kirittämään

+ Kurinalaisuus. Kolme jäähyä on pieni määrä pelinkuvaan nähden. Aika paljon saatiin pyöriä omalla alueella.

+ Nyt saatiin mökää mökkiin. Onhan se aivan eri olla paikalla ja aistia peliä, kun on ihmisiä, ääntä ja tunnetta. Tätä lisää.

+ Repo on johtaja. Näyttää esimerkillään tietä muille. Mahtavaa taistelua, taklauksia ja TPS:n selkärangan katkaissut hieno maali. Maajoukkuetasoa ilman värilasejakin.

Paljon muutakin positiivista löytyisi, mutta jätetään tähän. Väylällä ollaan. Jatketaan samaan malliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös