Positiivisuusketju

  • 2 178 762
  • 11 126

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Sarjataulukko ei tee tällä hetkellä oikeutta Lukolle. Pistekeskiarvolla 1,5 pitäisi keskimäärin olla sijalla 8. Lukolla on pistekeskiarvo 1,55 ja sija 11. Keskikasti on tällä kaudella todella tiivis, tasainen ja hieman "ylisuorittanut". Varianssin mukaan voitaisiin tällä pistekeskiarvolla olla yhtä hyvin sijalla 5. Monen joukkueen liigoissa valitettavasti myös sillä, miten muut joukkueet pelaavat on merkitystä sarjasijoitukseen.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Tässä nyt ollu kuukaudenpäivät täällä vähän lämpimämmässä, mutta vituttaa ne tappiot täälläkin ikävä kyllä. Pelit kuitenkin tulee katsottua ja tänäänkin töpselin kolmannen maalin tullessa vitutuksesta tuli lyötyä kädellä seinää niin lujaa, että nyt on käsi kyynärpäästä saakka kipiä. No se on tätä Lukko kannattajan elämää, että välillä vituttaa niin että verisuoni katkeaa ja välillä vituttaa vähän vähemmän.
Joo uskoisin itsekin taas tiistaina avaavani lähetyksen, vaikka nyt vitutus pyörii siellä lähellä äärilaitaa. Luulisin siinä kohtaa meren kohinan ja drinkin jääpalojen kilinän helpottavan, jos turpaan tulee. Äh, tuskinpa sittenkään. Lukko vituttaa vaikka maailman äärissä.

Positiivista silti on Lukko ja se on yhteinen asia niin monelle ihmiselle.
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
tänäänkin töpselin kolmannen maalin tullessa vitutuksesta tuli lyötyä kädellä seinää niin lujaa, että nyt on käsi kyynärpäästä saakka kipiä.
Kerro jos menee vielä kipsiin, niin voidaan kauden päätteeksi jakaa sulle Mika Toivola -palkinto.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä mä niin helvetin onnellinen olen, että se oli juuri hunajaseura TPS, joka Lukon mestaruutta joutui vierestä katsomaan, ja vielä niiden nakkikattilassa. Tuli vaan mieleen, kun vitutti kuunnella tänään turkulaisten voitonulinoita hallissa.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Ilman viimeisen kahden kauden suvereeniutta ja mestaruutta, voisi pata olla aika jumissa nyt ja linssit vetäisi huuruun.

Itsellä kannattaminen on helpottunut ainakin dekadin. Mestaruus tyhjensi takin ja fiiliksen niin totaalisesti, että sitä muistelee vieläkin hattaranvalkoisin pilvireunuksin.

Tottakai toivon mestaruutta jokaikinen vuosi ja Lukon voittaessa pääsee ilmoille edelleen lähinnä eläintarhasta tuttua mölinää.

Tämän hetken maailman meno ja kun peilaa viimeistä kahta vuotta, elämässä on lopulta hieman tärkeämpiäkin asioita.

Ei Lukon organisaatiolla ole mitään hätää tai paniikkia, kävi tänä vuonna miten tahansa. Omaan sapluunaan (viat korjaten ja vanhoista oppien) luottaminen tuo joka kausi uuden mahdollisuuden.

Koitetaan pitää pääkylmänä, ollaan positiivisia, annetaan kehittävää / rakentavaa palautetta ja kehitysideoita, sillä jo monesti päästään pitkälle.
 

John Deere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko , Vidilän työväenurheilijat VITU
Positiivista että juuri enenmän ei voi vit@*@@ kuin eilen. Tuokoon loppu runkosarja mitä tahansa.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Helpot Pisteet Kotiin.

Tästä alkaa käsittämätön voittoputki.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä Lukko käytännössä HPK:n pyörityksistä huolimatta piti HPK:n melko hyvin silti pois maalipaikoilta. Siitä eka posi.

Toka posi on se, että Zagidullin ottaa nuo paikat kiinni varmasti. Ei turhia irtokiekkoja. Ja ottaahan Zagi myös ylimääräisiäkin.

Kolme pinnaa. Tästä jatketaan ja kavereilla varmasti parempi itseluottamus taas.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kierros meni täydellisesti Lukon kannalta. Jos katsoo loppuohjelmaa, niin keskikastilla on kaikilla joko keskinäisiä tai kärkiporukoita pääosin vastassa. Lukon pitää napata 3 pistettä JYPiltä, niin saadaan Tapparaa vastaan paineettomampi tilanne otteluun. JYP on toki ollut aikamoinen kiusanhenki viime aikoina, tänäänkin.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Omissa käsissä (ja jaloissa;) pääsy pudotuspeleihin, ainakin sääleihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös