Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Jukan takahiukset, 22.09.2005 klo 08.13.

 1. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  SaiPasta soitettiin, että hoitakaa nyt loput edes itse.
   
 2. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  On todella positiivista, että tätä kautta on yksi peli vähemmän jäljellä.
   
 3. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Täysi tupa ilman Tipin antamia ilmaisSuper-lippuja! Väärin täytetyt katsomot koska turpaan tuli niin että soi.
   
 4. VoGoa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, TPS
  Lainaus:
  Totta! Tämähän se on jokaisella kaudella positiivisin uutinen Pitsiturnauksen jälkeen Lukon kannattajilla.
   
 5. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Eilisen yleisömäärä ja se että tänään on edelleen yhtä huonot mahdollisuudet kympin sakkiin kuin ennen eilistä peliä, eli kun mahdollisuudet eivät parantuneet, niin eivät ne paljoa huonontuneetkaan. Kiittää tästä voi SaiPaa, Tampereen pelin tuomareita, IFK:ta jne.
   
 6. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jos Sport ei ota tänään kolmen pisteen voittoa, niin Lukolla on säälipaikka omissa käsissä. Lukollakin toki edessä kolmen aika kenkun vieraspelin putki, joista täydet pisteet on ehkä liikaa toivottu, mutta syytä olisi saada esim kolme pistettä Oulusta ja Kuopiosta yhteensä ja toinen kolme Vaasasta, niin olettaisin että näin tilanne ei ainakaan huonone.
   
 7. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Sport suli uskomattomasti 2 maalin johdosta ja Kärpät otti 2 pistettä. Helpotti ainakin vähän Lukon työtä, vaikka pitäisi niitä pelejä itsekin alkaa taas voittamaan.
   
 8. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Lisäksi Ilves ei hallinnasta huolimatta saanut yhtään maalia aikaa ja myös KooKoo hävisi.

  Ei tuohon 10. sijaan ihmeitä tarvita, kun siitä sijasta taistelevat joukkueet häviävät lähes kaikki pelit. Taitaa sääleihin päästä historian heikoimmalla pistemäärällä. Eiköhän Lukko nuo parit tarvittavat voitot purista.
   
 9. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ilveksellä ja Sportilla on vielä kahdet keskinäiset. Jos nuo jakautuisivat tällä hetkellä Lukon kannalta optimaalisesti, niin noilla kahdella olisi noiden pelien jälkeen 68p. Mutta pitäisi niitä voittoja pikkuhiljaa alkaa ottamaan. Mutta mahdollisuudet ovat taas omissa käsissä. Voittamalla kaikki loput pelit varsinaisella ollaan varmasti sääleissä. Mutta jos häviö tulisi Sportille, Ilvekselle taikka Jukureille, niin mahdollisuudet ovat taas aika heikot. Huomisesta pelistä 0-1p ja homma ei taas ole omissa käsissä (teoreettisesti).
   
 10. Guru Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kai tässä täytyy olla positiivinen että kilpakumppani Sport häviää niin helpot kuin vaikeatkin ottelut. Ehkä se on hyvä että yksi kabinetti-joukkue on mukana leikissä.
   
 11. Sashmowitz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Vaikka tää onkin ihan perseestä joutua spekuloimaan tässä vaiheessa muiden pelejä sillä silmällä, että Lukon säälipaikka on niistä kiinni, niin teen sen silti. Koska onhan tää nyt jotenkin inhorealistisella tavalla myös jännittävääkin.

  Näinhän tää siis tulee menemään:

  Sport: Kasassa nyt 66 pointsia. Viimeaikaiset peliesitykset huomioonottaen saa loppuohjelmansa aikana dunkkuun vieraissa Ilvekseltä (0), kotona Lukolta (saa 1 pisteen, Ellerby ratkoo jatkoajalla), vieraissa HPK:lta (0), vieraissa JYPiltä (0) ja vieraissa KalPalta (0).
  Voittaa KalPan (3) ja Ilveksen (3) kotonaan. Päätyy 73 pisteeseen.

  Jukurit: Kasassa ny 64 pojoa. Ottaa Ässiltä nekkuun Porissa (0) ja HPK:lta kotona saaden kuitenkin yhen pisteen (1). Häviää vieraissa Tapparalle (0), mutta voittaa kotona KooKoon (3). Häviää Lukolle (0) ja JYPille (0) vieraissa mutta voittaa Pelsun viimeisessä pelissä kotona (3). Ei silti riitä...päätyy 71 pisteeseen. Ihan hyvin silti Ristolta&co:lta.

  Ilves: Plakkarissa nyt 64 pistettä. Voittaa Saipan vieraissa, ei tosin suoraan (2).Voittaa Sportin kotona (3), mutta häviää kotona Tepsille saaden yhden pisteen (1). Häviää Lukolle Raumalla (0) ja KooKoolle Kouvolassa (rankuilla...1 piste). Häviää myös Lukolle kotona (0) ja Sportille Vaasassa (0). Päätyy näin ollen 71 pisteeseen.

  KooKoo: On sinnitellyt hienosti tyhjennysmyynnin jälkeen ja koossa nyt 61 pistettä. Helmi-maaliskuussa voittaa kotona Pelicansin (3) ja Ässät (3) kotona. Häviää Jukureille Mikkelissä (0), mutta ottaa kotona RL-voiton Ilveksestä (2). Voittaa vieraissa Saipan (3) mut häviää JYPille (0). Viimeisen kierroksen HPK-voittokaan (3) ei riitä...päädytään nimittäin 75 pisteeseen.

  Rauman Lukko: On suorittanut tähän asti kouvolalaisten tavoin 61 pisteen arvoisesti. Vieraskiertueelta ei matkaan tartu kuin KalPaa vastaan JA-häviöpiste (1), Kärpille hävitään (0). Sport kaatuu Vaasassa (2), samoin Ilves kotona (3). Hifkiltä tulee kotona turpaan (0) mutta Jukurit kaatuu (3). Ilveksestä otetaan voitto Hakametsässä (3) ja KalPa kaatuu kotona (3). Se tekis 76 pistettä.

  Sääleissä ollaan.

  Edit. Laskuvirheen takia muutettu Ilves-Lukko suoraksi kakkoseksi.
   
 12. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kieltämättä tässä sellainen olo tulee, että Lukolle oikein tarjotaan tuota säälipaikkaa, kun päävastustajat häviävät juuri sopivasti. Ainoa vaan, että noilla päävastustajilla on varmaan sama fiilis. Johtuu tietysti siitä että nämä sijoilla 10-15 olevat joukkkueet on näillä sijoilla ihan syystä; ne häviävät huomattavan paljon pelejä. Eli ei tarttis kuin itse vähän voittaa välillä niin homma olisi kotona.
  Todellinen alempi loppusarja on siis menossa, ja sen voittaja lienee kaikkien aikojen pienimmällä pistemäärällä sääleihin päässyt joukkue?
   
 13. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kaudella 2007-2008 TPS oli runkosarjan 10. ja pisteitä kertyi tuolloin 67. Tuolloin runkosarjassa pelattiin 56 kierrosta, joten pistekeskiarvo oli 1,20. Eli tällä kaudella 71 pistettä olisi keskiarvona hieman vähemmän kuin tuolla kaudella. Mutulla sanoisin että vähän paremmin pitäisi pinnoja kyllä kerätä, mutta kattellaan miten käy.
   
 14. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  A-junnut voittivat Ässät 7-0.
   
 15. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tietyllä tapaa karua, mutta totta: Lukko on viimeisen 10 ottelun kuntopuntarissa sijalla 2. Edellä vain hirmuvireinen JYP.
   
 16. jäähy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Eetu Koivistoinen heitti muuten maalin, hienoa
   
 17. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jos tänään voitetaan varsinaisella, voidaan olla samoissa pisteissä kuin sijalla 10. oleva joukkue, vielä kun Saipa avustaisi Ilveksen kanssa. Vaihteeksi taas sellainen tilanne että pakkovoitto pitäisi ottaa kun perseiltiin Jukureita vastaan ja Jukurit saivat napattua kaksi pistettä. Jos tuo oltaisiin voitettu varsinaisella, niin oltaisiin tällä hetkellä sijalla 10 (3p voittojen turvin). Huomenna taas 3p jakaantuu Ilveksen ja Sportin kesken, HPK:lta tarvittaisiin apuja Jukureiden suhteen. Toki jos tänään noustaan pari sijaa, niin huomenna tiputaan todennäköisesti yksi pykälä alaspäin. Tiistaina jatkuu Sportia vastaan.

  4.3 taitaa olla se päivä jolloin on mahdollista että teoreettisetkin mahdollisuudet ovat menneet.
   
 18. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Juuri olin kirjoittamassa, että pitkästä aikaa Lukolla on tänään peli, joka ei ole pakkovoitto, vaan pisteet olisi lähinnä tervetullut bonus. Sport kun pitäisi ensi viikolla voittaa kävi tänään miten vaan, ja sitten kun voittaa kotipelit niin eikös se jo riitä (tai lisäksi 11.3. Tampereen peli voittamalla riittää ainakin).

  Lainaus:
  Vaikka Lukko ei ottaisi 4.3. mennessä pistettäkään ja pahimmat kilpailijat ottaisivat maksimit, niin silti taitaisi vielä olla mahdollista Lukon päätyä 79 pisteeseen ja teoriassa kymppisijalle (ei toki realismia). Sarjataulukkolaskurissa tuota nopeasti pyöritin, virheet mahdollisia.
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017 klo 10.39
 19. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Toki tuo riippuu erittäin paljon muiden peleistä, mutta jos Ilves voittaa tänään ja Lukko häviää, niin vaikeassa paikassa ollaan. Varsinkin kun Ilves ja Sport jakavat keskenään 6p.

  edit. Tuohon jatkoa: Jos Ilves ja Sport jakavat 6p tasan ja Ilves voittaa tänää sekä Lukko häviää, niin Lukolla on kirittävää 6 pelin aikana 6 pistettä ja tietysti sitten tasapisteissä 3p voitot pitäisi saada eduksi (tai maaliero jos nuo ovat tasan). Ja Sportilla olisi 5 peliä jäljellä ja Ilveksellä 4. Huomioiden noiden kahden keskinäiset. Eikä Jukureitakaan voi unohtaa. Jos heitä vastaan hävitään varsinaisella tässä skenaariossa, niin heillä olisi 6p etumatka sekä 3pisteen voittoja 3kpl enemmän. Lukolla olisi sitten 5 peliä aikaa ottaa nuo kiinni ja Jukureilla on 5peliä saumaa kasvattaa eroaan. Toki jos tänään hävitään ja kaikki loput voitetaan varsinaisella, on säälipaikka hyvinkin mahdollinen.

  Lainaus:
  Erona tuossa on että sisällytin itse 4.3 päivän pelit mukaan tuohon. Sinä ilmeisesti et? Päätellen tuosta 79p teoreettisesta maksimista.
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017 klo 12.41
 20. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ei, kyllä mä sen otin mukaan, mutta sähläsin ja olin merkinnyt Lukolle voiton tämänpäiväisestä. Eli 4.3. tosiaan voi olla kausi ohi teoriassakin huonoimmillaan.

  Lainaus:
  Minusta taas riippuu erittäin paljon Lukon ja näiden päävastustajien keskinäisistä peleistä, mutta toki muidenkin.

  Lainaus:
  Jos tänään hävitään ja kaikki loput voitetaan varsinaisella, niin sanoisin että säälipaikka on hyvin todennäköinen. Jukurit ei saisi hukata pistettäkään (keskinäisen lisäksi) ja Sport saisi vissiin pisteen hukata lopuista keskinäisen lisäksi. Ilves keräisi jokatapauksessa kuusi pistettä vähemmän ja olisi ulkona. Kun tässä on tähän asti koko kausi kilpaa hävitty, niin vaikea uskoa tuollaisiin - paitsi tietysti Lukon osalta!
   
 21. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Onneksi minä tai moni muu tällä palstalla ei päätä asioista. Olisin halunnut Lähteenmäelle jatkosopimuksen tuon hyvän hetken aikana, mutta onhan se taas hukkunut massaan. Parasta jos menee Ässiin.
   
 22. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ilveksen voitto Sportista piti Lukon playoffpaikan hyvin omissa näpeissä. Okei, Jukurien pitää piste menettää esim Tapparalle tai Jypille, mutta muuten.
   
 23. Hearsay Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ignore-nappulan sijasta Jatkoajan asetuksissa on kohta "Jäsenet, joita et huomioi". Onko kellään hyvää valmista listaa, jossa nämä Lukko-osion Trumpit olisi kaikki lueteltuna (pilkulla erotettuna), ettei tarvitse jokaisen aivopierun jälkeen käydä nimimerkkejä lisäilemässä? Voi laittaa yksityisviestinä. Olisi mukava päästä tähän Lukko-osioon positiivisella mielellä...
   
 24. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Omissa käsissä edelleen.
   
 25. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kymppisija kolmen pisteen päässä, viisi kierrosta jäljellä ja Lukko on kuntopuntarissa korkealla. Det blir spännande.