Positiivisuusketju

  • 2 154 085
  • 11 059

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Piste-ero ei ole kaikki vaan se kuinka monta jengiä pitää ohittaa. Lukolla on vielä Ilves ja Jukurit ohitettavana ja pahin kanto on lopulta Sport.

Niin ja molempia vastaan on vielä keskinäinen pelikin. Kaikki ihan omissa käsissä.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Lukko on yhden voiton päässä säälipleijaripaikasta, mahdollisuus ei ole mitenkään pikkuriikkinen, eikä matka ole äärimmäisen pitkä. Lukko on nyt pystynyt ottamaan sen voittoputken, mitä pääsy kymmenenneksi vaatii, nyt Sportin täytyy voittaa rästipelinsä, paineet kasvaa.
Lukko on viiden pisteen päässä säälipleijareista. Sportilla on vielä yksi peli vähemmän pelattuna.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ja miksi kaikki tarttuvat negaan? Laitoin tänään rahaakin Lukon puolesta vedonlyöntiin, joten kai siitä voitostakin voi vähän posi-ketjuun kirjoittaa...
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Todennäköisemmästä voidaan puhua silloin kun oddsit ovat plussalla, Lukolla ne ovat vielä miinuksella ja takaa-ajajan asemasta ei kannata voitonjuhlia vielä viritellä. Mutta kuten todettu, hyvin ovat pojat pelanneet jälkeen Gagnonin. Tämä on posia ja sopii tähän ketjuun kuin nenä pinokkion päähän
En tiedä mitä sulle on opetettu mutta:
Todennäköisemmästä voidaan puhua silloin kun todennäköisyys on isompi. Nyt on todennäköisyys isompi kuin oli 5 peliä sitten. Eikös Porissa ole vielä TTY:n laitos? Voisit siellä käydä parilla matikan kurssilla jos ovat avoimellakin puolella
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Plääh olkoot, jos voisin niin poistaisin viestit mutta kun niitä on jo lainattu niin minkäs teet. Uskotaan sitten, että Lukko nousee sääleihin ja jossain vaiheessa saadaan kunnon sarja Ässät vs Lukko jotta voidaan jossittelut lopettaa vähäksi aikaa.

Over and out
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ja nyt kun näyttää, ettei enää nousta, niin saadaan Satakunnan derby sääleihin! Ja se on komiaa! Lykkyä pyttyyn miljoonamiehet ja tervetuloa hitsarilandiaan!
 

JPriest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos joku olisi kaksi viikkoa sitten sanonut, että Lukko taistelee tässä vaiheessa 10 joukkoon pääsystä, hänet olisi kaiketi leimattu aika kaheliksi. Nyt tilanne on se, että Jukurit on pisteen ja Sport 5 päässä. Todennäköisyys olisi periaatteessa vastaan, kun 10 peliä on jäljellä, mutta noista peleistä valtaosa on nimenomaan juuri kilpailevia joukkueita vastaan, jolloin päivän kunto on ratkaisevassa-asemassa. Lukko on tällä hetkellä rajussa nosteessa ja loppu ohjelmaltaan sellainen, että tuo 5 pistettä on lopulta Sportille minimaalinen etu, vaikka isolta vaikuttaakin edelleen. Sport ollut jo pitkään laskussa vaikka eilen voittivatkin.

Edelleen Lukossa on riittävästi taitoa ja isoja pelaajia verrattuna kilpailijoihin tekemään eron.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Nyt tilanne on se, että Jukurit on pisteen ja Sport 5 päässä. Todennäköisyys olisi periaatteessa vastaan, kun 10 peliä on jäljellä, mutta noista peleistä valtaosa on nimenomaan juuri kilpailevia joukkueita vastaan, jolloin päivän kunto on ratkaisevassa-asemassa. Lukko on tällä hetkellä rajussa nosteessa ja loppu ohjelmaltaan sellainen, että tuo 5 pistettä on lopulta Sportille minimaalinen etu, vaikka isolta vaikuttaakin edelleen. Sport ollut jo pitkään laskussa vaikka eilen voittivatkin.
Katselin piruuttani että Sportilla on 11 peliä jäljellä, noista 4 on "vaikeita" (2x Kalpa, Jyp ja HPK) ja sitten on vielä yksi peli Lukkoa vastaan. Eli jos mutkia vedetään suoraksi, niin noista lopuista saisi Sportille 18p (6 voittoa) eli juurikin se 83 pistettä 60 ottelun jälkeen. Lukon pitäisi voittaa sitten lopuita peleistä 7 suoraan ja yksi jatkoilla (tai hävitä kaksi jatkoilla). Sitten kummallakin olisi 21 suoraa voittoa, Sportilla tällä hetkellä maaliero -23 ja Lukolla -21. Tehtyjä maaleja on Lukolla 13 enemmän tällä hetkellä. Kova homma silti. Tämän kuun lopussa Lukko saattaa olla sijalla 10. Toivotaan että hyvät otteet jatkuvat
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sport ollut jo pitkään laskussa vaikka eilen voittivatkin.
Miksi valehdella itselleen vai pettääkö muisti? Sportilla viidestä viimeisestä 4 voittoa ja pisteet 11/15. En puhuisi laskusuunnasta. Tiukka tulee taistelusta viimeiseen säälipaikkaan, sitä en kiellä. Nyt jo kylmä rinki perseen ympärillä.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Eilen voitto, tosin pahasti vajaamiehisestä KooKoosta, oli jatkoa ajatellen elintärkeä. Vaikka kaikki ei enää ole omissa käsissä sääleihin pääsystä (paljon riippuu muiden ristiinpelaamisesta yms.), niin täydet mahdollisuudet vielä on.

Eiliset plussat:
+ Koivisto näytti taas vauhtiaaan ja löysi pitkään kadonneen maalijyvänsä
+ Ellerby parantaa peliään koko ajan - soppari ensi vuodeksi vaan, jos rahaa riitää
+ Tiivola tekee hommia hyvään tahtiin
+ Kaapo oli loistava - toivottavasti Heikkilä antaa hänen jatkaa seuraavissakin matseissa (vaikka kyllähän Stepanetkin on ollu hyvä)
+ Niskala & Virtanen parivaljakko nostanut tasoaan kevään edetessä upeasti
+ Mäkinen on KeuPassa (?) - ja saa jäädäkin sinne
+ Suurosen taklaukset

- Kovia taklauksia (ei noihin päähän kohdistuvia) tarvittaisiin lisää. Kyllä se pistää jätkän kuin jätkän toviksi puhaltamaan kovan mällin jälkeen
- Ylivoimassa maalin eteen enempi maskia ja riparia sisään
- Kiekon ylöstuonti on edelleen melkoisen heikkoa - tämä näkyi erityisesti 1. erässä

Kyllä se siitä, jos vain tähdet ovat jatkossa kohdillaan! Ainakin pariin sääleihin on mahdollisuus. Noita 3 pisteen voittoja jos tulee jatkossakin, niin eipä hätiä mitiä. Tai ainakin yli 2/peli pitää saada himaan.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Itse nyös katsoisin hieman eteenpäin.

HIFK on 8 pisteen päässä, tosin peli vähemmän. Sportin vire on kova, mutta ei mahdoton saavuttaa. Itse pitäisin HIFK: ta heikoimpana tällä hetkellä pleijari paikoista taistelevanan jenginä. Vaikka eroa onkin. Paljon avain pelaajia pois ja muutenkin vaikeaa.

Ilves laskussa ja Jukurit vielä sinnittelee.

Niskala sanoi Tappara matsin jälkeen että taivoite on voittaa kaikki jäljellä.olevat pelit ja katsoa mihin se riittää. Itse laskin että 80 pistettä riittää sijaan 10.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
Saatiin Hifkiä ja Sportia kiinni, sitä en kyllä olisi ennen kierrosta uskonut. Tästä on hyvä jatkaa.
Niin ja Vaasassa ja Helsingissä vituttaa ehkä vielä enemmän!
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joo, ei tässä nyt mitään katastrofia tapahtunut. Piste tuli (tosin enemmänkin olisi ollut paremmalla asenteella otettavissa) ja kun Sport ja HIFK hävisivät niin ihan suopeissa asemissa Lukko tappiosta huolimatta on.

Ja tappioitahan tulee pitkässä sarjassa. Se vaan on Lukon tilanne semmoinen että niitä ei tietysti saisi enää tulla...

Ja sekin on positiivista että tämä Lukkopalsta heräsi taas kuolleista tappion myötä. Se se on elämän suola.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Pistekin on positiivista, vaikka yksi päävastustajista saikin samalla kaksi. Kaikki on edelleen auki.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Saipa pelasi mukavasti. Kyllä nyt 10. sijaa tarjoillaan.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Täysi tupa ilman Tipin antamia ilmaisSuper-lippuja! Väärin täytetyt katsomot koska turpaan tuli niin että soi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös