Positiivisuusketju kaudelle 2024–2025

  • 20 639
  • 101

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
-Pistepörssin TOP6 on 50% kärppiä.

-Tässä kuussa jäljellä 7 peliä joista 6 peliä kotona joten matkarasitukset jäävät minimiin ja jää aikaan myös treenamiselle.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Myli ei ole juuri koskenut Kärppien puolustukseen, vaan sen runko on pitkälti Ahon käsialaa. Ainoastaan Juusola on saapunut Mylin aikana. Myli otti riskin lähtemällä kauteen lähes muuttumattomalla pakistolla ja nyt on tullut aika reagoida. Vaikka uudet nimet hyppäävät nyt liikkuvaan junaan, niin se juna ei ole päässyt vielä täyteen vauhtiin. Jos pysytään ketjun aiheessa, niin luottavainen saa olla että Myli tekee harkittuja liikkeitä myös pakiston rakennuksessa. Heitä ei välttämättä ole scoutattu pitkään, mutta täytyy luottaa ettei oteta sikaa säkissä vain siksi että peto on nälkäinen. Ja on yleensäkin riski lähteä nälkäisenä kauppaan.
Ongelmana ovat olleet pitkät sopimukset. Pakiston kohdalla oli nyt näin. On siellä halu hakea 1-2 ”kirittäjää”, kuten Myli tuon itse muotoili. Katotaan nyt, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös