Posilaari

  • 799 356
  • 4 043

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viitaten tuohon pikkuisen ylemmäs ja myös alemmas.

"Nyt me ollaan taas sillä tiellä, että se kannu nousee joku päivä Kuopiossa." Pekka Virta juuri äsken Nelosen haastattelussa.

Ei mulla muuta, hieno kausi kaiken kaikkiaan.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Harmittaa helvetisti, mutta silti pakko tykätä tosta jengistä. Lukko oli pahin mahdollinen vastus (ehkä). Eniten vituttaa se, että hävittiin Lukolle. Mulle suurin inhokkijoukkue Pelsujen kanssa. Hyi.
 
Suosikkijoukkue
KalPa /naisjoukkue
Kokonaisuutta on meidän katsottava heti: Viimekauden viimeiseltä sijalta suoraan playoff-paikalle ja vähintään 7 parhaan joukossa lopputuloksissa.
Erinomainen jalansija ensikaudelle.
 

Pulle Nah

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palevan Kallo
Kiitos KalPa!

Hieno kausi takana ja ensi kaudella rytisee :)
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Kiitos KalPa ja Virta!

Enskaudella ei sitten peluuteta Kilpeläistä lasarettiin ihan puolessa vuodessa.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kertoo paljon KalPan kaudesta ja Jatkoaikaan kirjoittavien KalPa-fanien tervepäisyydestä, että välittömästi kauden viimeisen pelin jälkeen saadaan posilaariin useampi viesti.

Edellä on oikeastaan sanottu ne muutamat sanat, joihin itsekin tällä hetkellä kykenisi. Kiitos vielä Zorballe hienosta viestistä tuolla ylempänä.

Syksyllä sitten seuraavan kerran ja toivottavasti myös vuoden kuluttua pelataan näitä pelejä.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
− Tultiin kauden mittaan huikea matka. Monesti meidät tumpattiin, mutta aina tultiin uudestaan. Saatiin samalla paljon nuoria pelaajia läpi Liiga-kokoonpanoon.
− Lähdettiin siitä, että oma paras pitää saada ulos ja se saa kelvata kaikille. Kun kiersin koppia pelin jälkeen ja katselin pelaajia, niin ei siinä varastoon paljon jäänyt, Virta summasi pelaajiensa tuntemuksia kauden päätyttyä.

Mielestäni tuossa on kiteytetty hyvin tämä koko kausi kokonaisuudessaan. Kuten jo tuossa aiemmin kirjoittelin, niin Virta & co. sai tuosta materiaalista sen irti mitä otettavissa oli.
Lukko oli sitten tässä playoff sarjassa tuon 4-2 verran parempi, vaikka hanttiin laitettiin.
Loistava suoritus niin valmennukselta kuin joukkueelta.
 

eakin

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Enpä muista milloin olisi hävityn playoff-sarjan jälkeen ollut näin hyvä fiilis kaudesta. Kyllä tuo Laukkasen ajan mahalasku sai taas perspektiiviä ajatteluun ja tähän kauteen täytyy olla tyytyväinen! Nyt pitää vaan toivoa että ensikaudelle olisi muutama hyvä vahvistus tulossa mukaan ja keväällä saisi uusia pelaajia jännitää kuten muutama vuosi (onhan siitä jo 7...) sitten kalenterin luukuista. Harvoin ollut niin jännää kuin silloin kun Häppölä, Sahlstedt, Timonen, Bellissimo, Strömberg ja lopulta Kapanen tuli KalPaan. Toivotaan että tänä keväänä saisi vielä samanmoisia perhosia vatsan pohjalle.
 

Vaihtoruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa -91
Gameworn päällä ekaa kertaa Niiralassa tällä kaudella pitkähkön ajomatkan jälkeen. Vaikka hävittiin, niin ylpeä voi olla. Virta vie, mutta vieköön. Hieno tunnelma pelissä, onkos aiemmin ollut tällä kaudella?
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Hieno oli kausi kun lähtökohtia miettii. Tuskinpa kukaan veikkais kalPaa välieriin kuitenkaan ennen kautta. Eipä se kaukana kuitenkaan ollut.

Posia oli myös uniikki pelitapa joka sai välillä vastustajat hermorohduksen partaalle.

Parhaimmillaan KalPa pelasi todella loistavaa jääkiekkoa!
 

Ylähirsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos kaudesta KalPa! En todellakaan osannut unelmoida tämmöisestä kaudesta vielä syksyllä. Materiaalista revittiin aivan kaikki irti. Mikä tärkeintä, KalPa on jälleen uskottava organisaatio.

Nälkä kuitenkin pääsi kasvamaan syödessä, joten täälläkin ollaan hieman pettyneitä.
 

Saukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Omituista kyllä, ei eilen edes v*tuttanut pelin jälkeen. Pitkävihaisena ja -muistisena en millään meinannut päästä yli viime kauden perseilystä, ja oli vaikea uskoa, että hyvät esitykset jatkuisivat läpi kauden. Mutta nyt se on uskottava - tämä kausi oli kaikesta huolimatta oikein hyvä kausi! Itse siis sain enemmän kuin mitä uskalsin odottaa ja toivoa, joten ei voi olla kuin tyytyväinen.

Tästä on hyvä jatkaa syksyllä! Kiitos KalPa ja kiitos Pexi!

Tällä kaudella Montussa oli pitkästä aikaa kunnon fiilistä ja mökää, joten kiitos myös kaikille sitoutuneille ja sitoutumattomille kanssa-kannattajalle siitä ;)!
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Päättyihän se kausi lopulta "hyvin". Taisin joskus ennen kauden alkua jossain sanoa, että tyytyväinen olen jos päästään sääleihin ja kausi päättyy saappaat jalassa kaatuen, eikä muniin puhallellen. Ja näinhän todellakin tapahtui! Henk.koht. olisin ollut pettynyt jos ei tuolla materiaalilla olisi pleijareita pelattu, koska siellä kuitenkin taitoa ja sitä rymistelyäkin joukkueessa on.

Mutta, hieno kausi on ollut ja tulosveikkaus oli etenkin loppukaudesta helppoa, kun tiesi, ettei kolmea maalia enempää tehdä vastaan, eikä vastustajalle, joten kiitos niistä rahoista KalPa myös! :)

Kyllä voi todella tyytyväinen olla! Harmi vaan, että joitain pelaajia siirtynee ensi kaudeksi pois, mitä olisin ehdottomasti halunnut nähdä jatkavan Kuopiossa. Birner, Kubalik ja Kolehmainen... kunpa vaihtaisitte samalla edes toisen maan liigaan.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Pitää itsekin todeta, että ainoa toive oli päästä sääliplayoffeihin ja saatiin paljon enemmän. Hyvä kausi kaiken kaikkiaan, vaikka nälkä kasvoi syödessä ja ei maltettu olla hiljaa, että oltaisiin saatu kalaa...
 

HankChief

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllähän se aina harmittaa, kun oma joukkue häviää. Niin eilenkin. Lukko vei ne kaksi ekaa matsia selvästi, mutta sen jälkeen olisi voinut kääntyä kummalle vain. Mutta kokonaisuutena pitää kyllä olla tyytyväinen kauteen ja siihenkin miten haastettiin Lukko vaikean alun jälkeen. Tuota vähän suoraviivaisempaa pelitapaa voisi tuoda runkosarjaankin ensi kaudella vähän enemmän, jos vaikka saataisiin enemmän maaleja ja rytinää -> viihdettä matseihin. Nyt sitten jännäämään ensi kauden joukkueen kokoonpanoa. Kiitos!
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Jos kokonaisuutta miettii niin kyllähän KalPan kausi meni paremmin mitä odotettiin. KalPan piti olla Liigan hännillä ja Playoff-pelit kaukainen haave. Nooh, käytiin Liigan kärjessä mutta sitten oltiin jo kauden lopussa tippumassa sääleihin. Päästiin kuitenkin suoraan playoffeihin mutta vastus oli sitten liian kova nuorelle joukkueelle jolta puuttui kokemusta puolustuksesta Timosen ja Halosen loukkaantumisten johdosta. Nooh, tästä on kuitenkin hyvä lähtee rakentamaan ensi kauden tiimiä, lisää kokemusta ja kokoa sekä pidetään herrat Birneri ja Kubalik, kiitos. :)
 

Bondarev

Jäsen
On se hienoo kun KalPassa ei tuijoteta numeroita. Kansalle tarjoillaan tehotonta nurkkamyllyä kentän molemmissa päissä ja on suorastaan ihme, että porukka ei löydä katsomoihin! Ylivoimakin on tuttua "pekkavirtalaatua", mutta numeroista viis..... pääasia on että "hyrräneppi" pyörii.

Se oli todellakin helvetin hyvä hommeli, että päästiin Jukka Voutilaisesta eroon. Saapahan nämä muut sniperit tilaa näyttää osaamistaan!
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Tuossa taisi jo muuallakin tulla esille että maalipaikkojen rakennus hoituu kyllä hyökkäyspäätyyn asti ja kiekko kiertää niin pirusti maalin ympärillä, nyt tarvittaisiin vaan se yksi ukko joka uskaltaa mennä nopeasti sinne keskikentälle maalin eteen ja ottaa sen kiekon sieltä kulmasta nopeasta syötöstä ja laittaa sisään ennenkun koko vastustajan ryhmä pötköttää veskan edessä. Nyt kaikki menee pötkössä nurkkaan kun iltapaskalle joukolla ja kukaan ei honaa jäädä seilaamaan tarpeeksi keskelle muiden taakse. Aina kun kiekko saadaan hirveällä työllä mualin eteen siellä on jo 15 ukkoa kaljamahoineen kaiken edessä, eihän siitä mitään kutia maaliin asti saa nähtiin tänäkin iltana. Nyt peliä on suoraviivaistettu niin että kaikki viivat johtaa ukot kasaan nurkkiin, kun pitäisi jättää edes yksi ukkeli hiihtelemään muina miehinä vihellellen maalin edustalle.
Nyt pitää ostaa yksi ukko jolla on optiikon paperit taskussa ja syvyysnäkö kunnossa ja tajuaa mennä k e s k e l l e kenttää mualin eteen ja siitä tölvästä mötikkä pussiin. Muut saa rauhassa rynniä joukolla edelleen iltakakille savonvoiman kyltin alle nurkkaan, kunhan joku on siellä maalin edustalla, edes yksi jäppinen.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Positiivista myös yleisömäärä. Taas 2.5k hujakoilla eli 1000 silmäparia alle tavoitteen. Tässä kun päissään siis päässään laskee niin kohtahan sitä alakaa ukkoa lähteä ovista ikkunoista. Junnut saa kokemusta ja hyvän tovin saa arvuutella keitä ens kaudeksi tänne hankitaan maaleja tekemään. Oisko Kärpistä junnuMM Mäenalainen ja sit vaikka öö Ässäukkeleita lisää ja Marko Luomala tai Bluesista Makkonen kenties..
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Enpä ois uskonu sen KooKoo -matsin jälkeen, että Jyväskylä-Espoo-Rauma -kiertue toisi 9 pistettä ja 0 päästettyä maalia...

Äkkiä se Kilpeläinen rikki, ennen kun KHL vie..
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
OLIPA KOMEA JUHLAPELIN VOITTO! Positiivista koko hallin hurja mylvintä ja kannattajien hieno kannustus yhteisestä suusta, vanhojen aikojen ja takavuosien tunnelma oli palannut, tehdäänpä tätä jatkossakin! Kiitos hienosta Samin muistoillasta kaikille!!!
 
Noniin, nyt onnittelen KalPaa. Hienosti järjestetty paidan nosto, sekä mikä minulle tärkeintä, itse peli: joukkue osoitti taistelutahtoa, ajoi maalille ja taklasi. Kerrankin onnistuttiin ison yleisön edessä!

Olisikohan Peki käynyt lukemassa jatkoaikaa ja HMV-ketjua;)
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Kuuden (6) ottelun voittoputkessa tauolle.

Tarviiko muuta kirjoittaa?
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kuuden (6) ottelun voittoputkessa tauolle.

Tarviiko muuta kirjoittaa?

No ei tarvitse. Peli oli tänään(kin) kaukana nätistä mutta toisaalta tärkeintä on, että pinnoja tulee niin ei tarvitse sitten ennen joulutaukoa puhua mistään kyttäysasetelmista. Kuutta voittoa ei oteta vahingossa, joten tyytyväinen täytyy olla tähän käännökseen. Tauon jälkeen sitten taas uutta putkea rakentamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös