Posilaari

  • 799 026
  • 4 043

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Siis Kasper Puution?? Kiekkoilee Pelsuissa tätä nykyä ja ei tietääkseni ole selostaja :)

Sori oli pakko xD Puutio/Puomio, ihan sama!
No niinpäs oli nimet menny sekasin ;) Puutio olkoon hiljaa.
 
Suosikkijoukkue
Kalpa
Pakko olla sen verran erimieltä, että Mattila oli mielestäni eilen heikko eikä pelannut omalla tasolla. Sai kuitenkin eniten peliaikaa joukkueesta eilen vaikka tehotilasto -2.
No joo -2 , mutta jos kavereina on ollut Lappis ja Ruotsalainen joilla ei aivan riitä näissä karkeloissa niin..
Mielestäni nosti hyökkäystä jalalla todella tyylikkäästi, muutenkin hyvin missä tv välityksellä sattui silmään.
 

GutzeitinUkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, WP-35
Hauska huomata, että muillakin on ollut täsmälleen sama idea laittaa Puomion selostus matsin päälle. :) Puomion lisäksi Aleksis Ärje on ollut oma suosikki noista selostajista.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Flashscore tarjoaa nykyään myös jääkiekossa pisteytyksen pelaajille kuinka ottelussa on suoriutunut.

"Arvosanat koskevat kaikkia, jotka viettävät vähintään kaksi minuuttia jäällä. Automaattinen oletusarvosana on kuusi, aivan poikkeuksellinen suoritus voi johtaa kymppiin. Yksittäiset tilastot vaikuttavat kokonaisarvosanaan: maalit, syötöt, laukaukset, +/- tilastot ja maalivahtien kohdalla torjunnat, torjuntaprosentti tai nollapelit. Ottelun tuloksella on tietysti myös tietty painoarvo."

Ihan mielenkiintoista aina matsin jälkeen katsoa millaisen pisteytyksen kukin pelaaja saanut versus oma mielipide hänen suoriutumisestaan.
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kuuntelemalla Savon Aaltoja netin kautta saattaa synkkaus onnistua. Kun selostuksen laittaa pauselle, alkaa selain bufferoida sisältöä niin, että kun painaa taas play, selostus jatkuu siitä kohtaa, mihin sen pausetti - ei siis livetilanteesta.

Ainakin viime kaudella sain tällä tavoin kikkailemalla lähetykset synkkaan. Odottaa vain tunnistettavaa hetkeä, jolloin radiolähetyksen pausettaa ja odottaa, että se tulee telkusta kohdalle. Tällä kaudella en ole kokeillut - voihan vaikka olla, että viive lähetysten välillä on liian korkea tms.
Näin tosiaan saa synkattua selostuksen kohdalleen. Kokeilin tätä ensimmäisessä erässä ja hyvin onnistui. Viive näppituntumalla on noin 35 sekuntia.
 

Tomahawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Toivottavasti tuo ylivoimalla annettu läpiajo ei ollut esimakua siitä mitä KalPan yv tulee tänään olemaan.

E: Onneksi aika salliva linja näyttäisi olevan ainakin ekan erän perusteella, joten ei välttämättä erikoistilanteita ihan hirveästi lähtökohtaisesti luulisi olevan tulossa.
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Toivottavasti tuo palautti muistoja ja täten ei tule toistumaan. Jonkun kerranhan Ilves vastaavia pääsi runkosarjassa suorittamaan, ja eikös tuo jokusen tehnytkin.
Haluan siis uskoa joukkueen kasvavan tästäkin.

Ja muutenhan tuo varsin hyvältä siinä mielessä näyttää, että hyvältä näyttää.
 

Tomahawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Meillä on se voittava maalivahti! Kyllä on Lekkas hoitanu hommansa ja luotto pelaajilla, että on siellä hyvä mokke!!
Näin on jo vielä kaiken lisäksi ollut koko kauden hyvä. Pari heikompaa peliä tullut, mutta eiköhän niitä tule kaikille joskus ja se ei paljoa ole koko kauden mitassa. Yksittäisiä tilanteita tietenkin joissakin peleissä, mutta ei mitään mihin KalPa olisi kaatunut. Huikee ukko!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös