Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Posilaari

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Uramawa, 27.09.2012 klo 22.23.

 1. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Tajusin juuri että Alexander Ruuttu ohitti Joni Nikon tällä kaudella tehdyissä maaleissa.
   
 2. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  KalPa on varmuudella (ainakin sääli)pleijareissa, vaikka lopuista runkosarjan peleistä ei kerättäisi pistettäkään. Sijoilta 11-15 ainoastaan Ilves voi tulla vielä ohi, ja koska heillä on kaksi keskinäistä matsia Sportin kanssa, molemmat eivät voi ohittaa KalPaa.

  Ja edelleen, vähiten suoria tappioita varsinaisella peliajalla.
   
 3. Kuopion Ana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, IPK
  Kahden maalin takaa jälleen ohi. Kolmannen erän peli-ilme oli lupauksia herättävä. Posit myös kotiyleisölle, hyvin välittyi tunnelma TV-lähetyksen perusteella.
   
 4. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Haetaan nyt pelistä jotain positiivistakin tähän iltaan. Vihdoin ja viimein Pekka Virta, Sami Kapanen tai vaikka Paul Davis älysi hieman sekoitta ketjuja. Mielestäni siellä oli Mankinen ainakin parit vaihdot ykkösessä ja Nuutinen kakkosessa. Taisi se Mankinen olla siellä kolmosessakin - toki ketjut eli muutenkin
  Jos on nuin vähän maaleja tehty niin olisi pitänyt jo aiemmin etsiä ketjulotolla jotain uutta tuohon maalintekoon.

  Toinen positiivinen. Kun saadaan Timonen ja Junnila takaisin kehiin niin ollaan taas voittojen tiellä :)

  Edit. Timosen poissaolosta ei ole taidettu inffota sen isommin mutta Jyri tulee takaisin jo ensi viikolle!
   
 5. Pallonivel Jäsen

  KalPa-HPK pari alkaa näyttää todennäköiseltä. Kelpaisi mulle.
   
 6. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Lainaus:
  Valitettavasti se kelpaa erittäin hyvin niille hämäläisillekin....
   
 7. Pallonivel Jäsen

  Lainaus:
  No tottakai, toinen vaihtoehto HPK:lle on huippuiskussa oleva JYP.

  Eikä minua kiinnosta, mikä kelpaa hämäläisille. Täytyy vaan ajatella, mistä sarjasta KalPa:lla olisi parhaat saumat jatkoon.
   
 8. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Näimpä juuri. Mahdollisista Playoff-vastustajista (HPK, Pelicans, Ässät) HPK on KalPalle kaikkein mieluisin. Olen siinä käsityksessä, että myös HPK on kärsinyt viime aikoina tehottomuudesta. Siinä sitä olisikin hieno ottelusarja: kaksi keväällä hyytynyttä syksyn yllättäjää hakkaamassa päätään seinään. Lopulta kuitenkin jompi kumpi keväällä sulaneista Tulevaisuuden Jääkiekon* joukkueista saisi surkeasta kevätkaudesta huolimatta palkinnoksi välieräpaikan ja ehkä jopa pronssimitalin!

  * KalPan ja HPK:n pelitavathan keräsivät pitkin syksyä huikeaa suitsutusta.

  P.S. Eipä sillä toki ole mitään väliä mitä täällä kirjoitellaan, mutta kyllähän usein nämä "valitaan sopivin pari" skenaariot toteutuessaan ovat sitten ihan kaikkea muuta. Viime kaudella runkosarjassa taidettiin voittaa Pelicans pistein 9-3 maalieron ollessa noin 20-4, mutta niin vain tuli käkättimeen keväällä. Samoin kevään 2012 "vielä yksi kotipeli niin kassa kiittää" ei ihan heti unohdu.
   
 9. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Kyllähän tuo tosiaan vahvasti tuolta näyttää. Joukkueilla jäljellä 7matsia ja 7 viimepelin kuntopuntarin perusteella KalPa tulee saamaan 6 p elii nousee 104:ään ja HPK 11 eli nousee 100:aan. Jyppi ja muut kärkijoukkueet menee menojaan, sille ei mitään jakoa.

  Kyllä myös itse pitäisin noista Kerhoa hyvänä vastustajana, kelpaa. Toisaalta en ole yllättynyt että myös nykykuntoinen, yhden maalin KalPa kelpaisi Kerholle. itse asiassa kelpaisi varmaan kelle tahansa. Mistähän syystä???
   
 10. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Lainaus:
  Ongelmahan tässä on lähinnä se, että meijän kuntopuntarista on pudonnu pahanlaisesti punnukset ja kerho senkun nostaa tasoaan koko ajan samaan aikaan.
  Kyse ei ole siis hämäläisten haluista vaan siitä, että Jyppi on kuitenkin helpompi kaadettava varsinkin kotonaan kun mitä kerho on. Siis, jos KalPa palaa tosissaan tekemään hommia niinkus alkukaudesta.
  edit. Heh, väite : D
   
 11. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tuon Kärppä-voiton jälkeen KalPa saavutti kolmannen kerran seurahistoriassaan 100 pisteen rajan.
   
 12. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Tämä sai hymyn huulille. Paljon saa KalPa tehdä sössiäkseen tämän asetelman (tai HPK klaaratakseen).
   
 13. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Viimeiseen 6 peliin KalPa on kerännyt 6 pistettä joten tiukoille menee! Nojoo. Tuskin HPK ottaa kaikista peleistään voittoja etenkään kun vieraissa niitä ei ole juuri ollenkaan napsunut viime aikoina.
   
 14. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tämän illan tuloksien myötä varmistui myös matemaattisesti se, että KalPa aloittaa pudostuspelinsä puolivälieristä. KalPa on vähintään viides.

  KalPan naisten joukkue pääsi tänään myös välieriin. Ilves kaatui puolivälierissä voitoin 2-1.

  Ja JYP hävisi tänään, joten ero niihin on edelleenkin 4 pistettä. Voidaan vaikka hävitä niille torstaina, ja silti silti runkkarin pronssi on omissa käsissä.
   
 15. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Aika jännästi sarjakierros kääntyi. Jypin tappion (jee!) myötä vastaan ei välttämättä tulekaan HPK vaan mahdollisesti jopa Ässät, jota en itse ole kaavailuissani niin todennäköiseksi vaihtoehdoksi laskenut. Kelpaisi kyllä.
   
 16. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Onhan tuossa vaihtoehtoja, sijalta 4 HPK tai sijalta 3 Ässät tai Pelsut tai Kärpät, eikä vielä tuo 2. sijakaan ole mahdoton, Tepsiä perässä kaksi pistettä ja niiden loppuohjelma on vaikeampi (sarjataulukon sijoitusten perusteella).

  Tällä kaudella olisi oikeasti saumat yltää huimiin urotekoihin, mutta siitä huolimatta tai juuri siksi ensimmäinen vastus pitää hoitaa, oli se sitten mikä joukkue tahansa.
   
 17. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Tämän illan myötä Sport on ulkona pudotuspelitaistelusta. KalPan neljästä jäljellä olevasta ottelusta siis KalPa kohtaa panoksettoman Sportin kahdesti ja viimeisellä kierroksella Lukon, jonka kausi näillä näkymin päättyy tuohon kohtaamiseen. Toisin sanoen ainoastaan Ässiä vastaan pelatessa myös vastustajalla on panosta ottelussa. Helppoja pelejä ei ole ja takki auki pelatessa tulee takkiin, mutta jos asenne pitää niin voittamalla nuo kolme peliä, pidetään JYP takana ja ollaan runkosarjassa joko 2. tai 3.

  Sitten kun ruvetaan menemään asioiden edelle (keulii) niin välierissä top4 parit menisivät Tappara-JYP ja TPS-KalPa, näin ollen finaaliin on tie auki. Eihän se ole enää kuin tekemistä vaille mitali. Se, onko Tapparaa tai JYPiä vastaan jakoja, riippuisi lähinnä niiden keskinäisen sarjan kuluttavuudesta ja loukkaantumisista.
   
 18. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  kotietu varma
   
 19. Spuddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, littipeukku IPK:lle
  Tiukille veti, mutta nykäskyläläisten ja Ilveksen avustuksella pitkäveto kiinni. Toinen lappu tällä kaudella ja nyt on hyvä lopettaa kun on reilusti voitolla.

  Neljään viime otteluun 17 maalia. Paikkoja useampaankin. Onko palattu syksyn peliin? Viihdyttävää katsottavaa.
   
 20. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mitä tuossa nopeasti salapoliisityötä tein, niin tänään taisi varmistua KalPan liiganousun jälkeisen historian toiseksi paras pisteellinen tulos kauden 2011-12 runkosarjavoiton ja 115 pisteen jälkeen. Tämän illan voiton myötä pisteitä on lopulta kasassa ainakin 110, jolla ohitettiin kauden 2009-10 tulos 109 pinnaa. Ei ollenkaan huonosti joukkueelta, jonka allekirjoittanut ei rehellisesti uskonut näkevän edes säälipoffeja, puhumattakaan "vähän" muita sarjataulukosta nytkin läheltä joutuvien joukkueiden materiaaleja halvemmasta pelaajasakista. Vaikka välillä on ikävä niitä melkoisia tähtikatraita, joista muutama kausi saatiin nauttia, niin pakko on jossain määrin edes nostaa hattua sekä valmennukselle että joukkueen rakentajille. Luonnollisesti suuri osa kiitoksista kuuluu myös Eero Kilpeläiselle, joka on kokonaisuudessaan oikein mainion kauden pelannut. Toivomme ja tarvitsemme sille jatkoa myös kohta alkavissa pudotuspeleissä.

  Muistaakseni sen katastrofaalisen Laukkasen toisen kauden jälkeen mainittin, että (silloisesta) SaiPasta pyrittäisiin ottamaan mallia rakennushommissa ja taidettiin siinä suht hyvin onnistua lopulta. Nuoria, alle kolmekymppisiä pelaajia, jotka ovat sen n. 25 pinnaa jo kerran rikkoneet, tämä on ollut KalPalle viime vuosina toimiva kuvio ja jatkunee tulevinakin vuosina. Sitä en jaksa enää tarkistaa, milloin viimeksi KalPassa on samana kautena kaksi pelaajaa rikkonut 40 pinnan rajan, mutta tuskin sekään on ihan hetkeen toteutunut. Nyt niin kuitenkin on käynyt, kun Rissasella on pisteitä 41 ja Keräsellä 40. Virran toisen aikakauden päätteeksi on aika sopivaa, että juuri tämä kaksikko tuohon on yltänyt. Tosin Myttynen ja Mankinen eivät ole kaukana 39 ja 38 pisteellään. Ehkäpä Raumalla maanantaina vielä saadaan lisäjäseniä kerhoon.

  Kotipelien katsojakeskiarvo tavoitekin ylitettiin lopulta, perkele, vaikka aika niukasti. 3250 taisi olla tavoite ja lopulta 30 pelin jälkeen numeroksi asettui 3429. Se ei kauheasti ole, kun miettii pelillisiä tuloksia koko kauden ajan, mutta otetaan nyt tämäkin kun saadaan.
   
 21. TKO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Jos syksyä muistelee, niin onhan tämä kausi tosiaan ylittänyt jo monin kerroin kovimmatkin odotukset. Oma odotusarvo oli, että playoffseihin mennään, mutta arvelin kyllä, että säälien kautta ja jostain 10. sijan paikkeilta. Sikäli kaikki pleijareista on vain plussaa, mutta kyllähän tässä nälkä on kasvanut syödessä. Pettymys se lopulta on jos ei puolivälieristä jatkoon mennä.

  Vastustajaa en vielä tässäkään kohtaa jaksa alkaa arpoa. Kakkossija olisi sikäli toiveissa, että se toisi mukanaan pienen lepoedun. Onneksi Ässille jää panosta viimeiseen peliin TPS:ää vastaan, kun Pelicans voi vielä mennä ohi. Tuli lopulta vastaan kuka vaan näistä, jotka vielä tyrkyllä ovat, niin vailla mahdollisuutta ei olla ketään vastaan. Sikälikin kovin odotuksin kevättä kohti.
   
 22. Spuddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, littipeukku IPK:lle
  Lainaus:
  Pelkän lukumäärän kasvattamisen lisäksi tavoite oli kasvattaa lipun keskihintaa. Toivottavasti myös siinä ollaan onnistuttu.

  Tarkoittaahan tuokin yleisökeskimäärän ylitys n. 5400 lisäkatsojaa hallille kauden mittaan. Olisi tuolla menestyksellä ja pelityylillä olettanut silti parempaa tulosta. Kai nää pelit sitten on joidenkin mielestä/mielessä vaan "läpsyttelyä"...ainakin kun PV on koutsina.
   
 23. SecondCitySaint Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Omasta mielestä ongelma on siinä että pelejä pelataan liikaa. Itsekin yleensä valitsen aina viikonloppupelin arkipäiväpelin sijaan - korostuu varmasti varsinkin perheillä. Ja juu, onhan kuopiolaiset enemmän tuon potkupallon kuin kiekon perään, valitettavasti.
   
 24. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
  En tiedä kuuluuko tämä nyt tänne, mutta viimeyönä näin seuraavanlaisen näyn:

  KalPa on ostamassa HPK:lta kaikki akvaariokalat sekä art deco-tyylisen 30-luvun akvaarion jossa on 4cm paksu panssarilasi. Kuulema vuosisadan surkein kauppa irvailee jatkoajan vääräleuat.

  En tiedä mitä uneni kertoo menneestä tai tulevasta, mutta kaikkitietävien jatkoaikalaisten mielestä HPK:n kalat ostetaan liian kalliilla..
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2017 klo 15.00
 25. Reznik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kolme yv-maalia ja takaa taas ohi.

  Ja tietty se tärkein eli jypin edelle runkosarjassa.

  EDIT: Pakko vielä lisätä: toiseksi eniten maaleja runkosarjassa. Suurempi yllätys oikeastaan mitä tuo sarjasijoitus.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2017 klo 21.17