Posiketju 2020–2021

  • 176 576
  • 1 064

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Saatana! Legiooona mennä jyskyttää.
Viivat täydellisiltä pakaroilta ja lasi konjakkia. Pikku nautinto ja sitten stadilaisia kärsään!
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
En tiedä minkä ketjun kamaa tämä olisi, mutta laitetaan nyt tänne.
Meillä on voitetun playoff-sarjan jälkeen reservissä ihan järjetön määrä käyttämätöntä potentiaalia. Meidän kakkosketju muodostui lähes rasitteeksi tässä sarjassa ja sieltä on kaivettavissa tulitukea seuraavaan sarjaan. Toimivat kärkiketjut ovat elinehto kevään peleissä ja edellinen sarja käännettiin sammuttamalla vihun ykkönen. Hifk:n kohdalla tämä ei enää riitä, vaan ratkaisijoita täytyy löytyä useasta ketjusta.

Nurmi-Ishka-Kestner, nyt pitää löytyä seuraava taso. Luottoa löytyy, että näin myös tapahtuu.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci

Olisiko ollut peli numero 2, jossa Makke pelasi täynnä pyhää henkeä. Veti jokaisen tilanteen sellaisella intensiteetillä, että vähän pelotti katkeaako siltä kohta päästä verisuoni, kun jokaiseen kulmavääntöön syöksyi kuin olisi pikkusiskonsa kunniaa ollut puolustamassa. Nurmella noita vaihteita siis on ja jos Kestner + Ishakov saadaan jollain viagralla sellaiseen kuntoon, että eivät hiihtele kuin Gysbers aikoinaan, niin Makke hoitaa kyllä loput. Selvästi sisuuntuessaan vastaa kahta janaria.
 

Mckraiveli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings
Mitallipeleissä ja kuuden voiton päässä mestaruudesta.

Mestaruuden esteenä kolme joukkuetta (käytännössä kaksi), joiden välisiin kamppailuihin ei erillistä tunnelatausta tarvitse suorittaa. Kyllä taas kevät hemmottelee kiekkokatsojaa!
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Pessimisti ei pety.

Hieno sarjavoitto TPS:ltä, ja itsellä alkoi tuossa viime viikolla tulemaan se fiilis joka on tässä pari vuotta puuttunut, eli että meillähän on vittu mahdollisuudet mihin vaan.
Ihan mielenkiinnosta kysyn, että missä kohtaa viime viikkoa? Kaksi ylempää viestiä torstailta ja viimeinen perjantailta. Uskosi Palloseuraan oikein huokuu...

Voi vittu mitä paskaa. No täähän sarja tais olla tässä, TPS täysin sekaisin.
Tää ottelu taisi olla tässä, ei vittu mitä säätöä
Paskaa mitä paskaa. Jos tästä nyt saadaan kaivettua se voitto niin Raipe on herra, mutta pahasti näyttää että ei. TPS:n pitäisi ensi kautena hieman miettiä jotain pudotuspelejä varten

Sikäli viestini on täysin offtopic, koska sillä ei ole mitään tekemistä posin kanssa. Enemmänkin vituttaa tuollainen oksettava takinkääntökulttuuri, jota täälläkin harrastetaan.

Ja nää samat naamat on niitä, jotka joka kevät A) kertovat, että MM-kisat ei kiinnosta, B) haukkuvat Suomen joukkueen alimpaan helvettiin jo ennen ensimmäistäkään ottelua ja C) voiton tullessa ratsastavat paikalle kailottamaan kuinka "MÄ VITTU TIESIN KOKOAJAN ETTÄ VOITTO TULEE JA USKOIN SIIHEN EKOISTA TREENEISTÄ LÄHTIEN".

Lähde nyt jo menemään. Ensin vislaat tuuleeb tyhjänpäiväisiä "huhuja" ja kun ne ei osuneet vaikka kuinka haulikolla räiski, niin nyt huutelet viikosta toiseen sitten tyhjiä lupauksia, kuten palstalta poistumisia koska TPS on paska etc. Ja taas oli tyhjäö puhetta.

Pthyi.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Minua inhottaa tässä välierien kynnyksellä muistella tätä yhtä Jatkoajan historian huonointa artikkelia: TPS hyljeksii omia kasvattejaan ja yrittää ostaa ulkomaalaisilla kunnianpalautusta

Kuinka väärässä Juha Oinonen olikaan... Ihan käsittämättömän ylpeä voi olla TPS:n omien poikien määrästä tuossa joukkueessa. Mahdollisuuksia on annettu ja pojat ovat ottaneet todella hienosti roolia.

Puolustuksessa Anttalainen, Viro ja Rafkin ovat olleet pudotuspeleissä meidän puolustuksen tukipilarit. Viime aikoina varsinkin Rafkin on noussut todella hienosti esiin ja ja Viro on parantanut koko kauden edetessä varmasti ja vakaasti.

Nurmi, Pajuniemi, Pärssinen, Pyyhtiä, Intonen....Jokainen on saanut loistavia mahdollisuuksia ja jokainen on ottanut harppauksia eteenpäin. Tämä on hienointa TPS:ssä!
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jumalauta hei, tänään mennään!! Huikee fiilis.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
27.3.2017, puolivälieräsarja TPS-HIFK. 4. ottelu. Ajassa 92.12 Elkins ratkaisee IFKlle, ja sarja on 2-2. Vaikka sarja vasta tasoittui, jo silloin hallissa paikanpäällä oli fiilis että tämä oli kulminaatiopiste ja IFKn laajempi materiaali ottaa edun. Kaksi seuraavaa vei IFK, ja eteni välieriin.

Tänään kulminaatiopelin ratkaisi TPS ja puolivälierissä epäonnistunut Iskhakov upealla taistelullaan, sekä Rämön vahvat otteet.

Aivan upea voitto ja tämä Raipen jengi on ihan vitun sitkeä. Häpeän myöntää että oma usko oli vähän koetuksella eilen, mutta jälleen kerran (ties kuinka monennen) tämä jengi todisti itsensä. Olen ihan prkeleen ylpeä teistä, kiitos Raipen legioona <3
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Posiketjun asiaa ehdottomasti @mikkelson in tyttöystävä!! Avainpelaaja tänä keväänä. @mikkelson sunnuntaina tyttöystävä jollain verukkeella pois kotoota, vaikka ehdotat tyttöjen iltaa tms. ?

Joo ei tämä sattumaa enää voi olla sehän nyt on selvä. Tässä pitää luoda jonkinnäköinen pelisuunnitelma tuleville päiville.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tätä iltaa ennen TPSn viimeisin välieräottelun voitto on päivältä 19.4.2010 (TPS-JYP 6-1)

11 vuotta!!! Siksi kai tämä maistuu ihan v**un makealta! Täällä soi vannoutuneen metallimiehen musiikkivehkeissä Bryan Adamsin Heaven. Nyt naatitaan ja sunnuntaina mennään taas niin että tyrät rytkyy!
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Raimo Helminen Sexy Ice Hockey. Mitä vittua tässä voi enää sanoa? Huikea matsi Tepsiltä. Ihan saatanan kova. Jokainen jannu veti niin saatanan hyvin jälkimmäisen puoliskon tuosta pelistä, että ensimmäistä kertaa näissä playoffeissa pääsivät siihen flow-tilaan, jossa runkkarissa vetelivät parhaimmillaan.

Myönnän, että itse lähdin tätä peliä katsomaan sellaisella fiiliksellä, että eilisen miehet vastaan pojat -läpsyttelyn jäljiltä koko jengi voi alkaa valmistautumaan sunnuntaina pronssipeliin. Sama koko sarjan kanssa. IFK on näyttänyt niin kovalta jengiltä, että vaikeaa oli kuvitella että Raipe jengin sellaiseen raivoon piiskaa, että voittoja tulisi. Mutta mitä vielä! Ihan saatanan ihanaa, että nuo jätkät pystyivät yllättämään. Siis HIFK:n housut kintuissa, mutta myös varmaan suuren osan kannattajista. Itseni ainakin. Tämä matsi menee omissa kirjoissani modernin Tepsin klassikko PO-pelien osastolle. Siinä missä eilen oli kentällä ryhmä pelokkaita poikia, tänään siellä oli jengi kovia jannuja, jotka näyttivät miksi TPS on tällä kaudella ollut niin hyvä, sitkeä ja peräänantamaton. Ishakovin törkyinen soolofinaali oli sellaista seksiä, että ei tule vastaavaa mieleen ihan heti yhdistelmällä TPS & playoffit.

Hyvänen aika. Tämänpäiväisen matsin takia jaksaa ne kaikki tiistaisaipat ja torstaijukurit. Tämä oli nyt sitä miksi lätkää ylipäätään kannattaa katsoa. Kylmät väreet vieläkin SHÄÄTÄNÄ.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On tämä saatana ihme joukkue. Kaikki odottamaton tapahtuu. Kakkosketju Iskhan johdolla nousee kuolleista ja kakkosmaalivahdilla tehdään ryöstö Hesoihin.

Nyt ollaan sitten kotiedulla paras kolmesta -sarjassa ja kaikki on omissa käsissä. Tälle joukkueelle mikään ei ole mahdotonta!!

Kiitos Raipe!
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Eilen tuli tissuteltua bisseä matsin aikana ja kun jatkoajalla moskovan taikuri toivotti klara vappenit hesan kissimirreille, niin korkki aukesi fishshot pullosta myös ja naapurit saivat kuunnella muutamaan otteeseen hunajata biisiä.
Taidankin tästä lähteä etsimään aukiolevaa terassia jostain ja ottamaan "vähän" korjaussarjaa..
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Alkio-Saravo.. parasta A-ryhmää laitetaan ainakin selostamoon, siihen päälle Kannattajien aamutreffit joukkueen kanssa niin eiköhän tästä voi odotella viihdyttävää alkuiltaa.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Ruslan oli perjantaina tosi hyvä ja tänään jatkaa siitä. Jatkaispa Turussa ens kaudellakin...
 

Aleksis Veli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka tulisi minkälaista housuunpaskomista koko loppukausi, näin kolmannen välierän toisella erätauolla voi loputtomien pettymysvuosien jälkeen turvallisesti todeta, että tämä on selvästi paras TPS sitten ikimuistoisen mestaruuskevään 2010. Nyt nautitaan saatana joka sekunnista jota kautta on jäljellä, ja katsotaan mihin se riittää.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Vaikka tulisi minkälaista housuunpaskomista koko loppukausi, näin kolmannen välierän toisella erätauolla voi loputtomien pettymysvuosien jälkeen turvallisesti todeta, että tämä on selvästi paras TPS sitten ikimuistoisen mestaruuskevään 2010. Nyt nautitaan saatana joka sekunnista jota kautta on jäljellä, ja katsotaan mihin se riittää.

En ole mikään joo joo- mies, mutta tämä oli kyllä täydellisesti muotoiltu tilannekuva. Melkein mitä tahansa saa tapahtua, ja silti tämä kausi on ollut huikea kasvutarina ja joukkue todellinen ylpeydenaihe ja ilopilleri turkulaisille* näinä muuten synkkinä aikoina.

*Toki myös muille mustavalkoisille ympäri universumin!
 
Viimeksi muokattu:

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Rämö pakko tänne mainita, vähän nuo ensimmäisessä pelissä varsinkin menneet laukaukset ensimmäisestä vedosta HIFKin aloitusten jälkeen saivat huolestumaan miehen tasosta, mutta tämän pelin perusteella uskaltaa jo sanoa, että olisiko kuitenkin nuo satunnaiset hajapelit siellä sun täällä olleet syynä epävarmuuteen, nyt kun pelejä putkeen, niin tänään ollut suorastaan siinä kuuluisassa Jumalmoodissa tähän asti läpi illan, varmaa ja rauhallista työskentelyä ja parit näytöstyylin torjunnatkin jo mahtuneet sekaan. Karejevin kanssa muodostavat yhdessä liigan parhaan mv-tandemin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös