Portti- ja pelikieltoja 9.7.2024

  • 2 462
  • 0
Liveseurannoissa emme pidä kovinkaan tiukkaa linjaa, sillä matsien aikainen pikaviestittely ei tietenkään ole vastaavalla tasolla kuin ennen tai jälkeen pelin rauhassa kirjoitettu viesti. Joudumme kuitenkin nyt puuttumaan muutaman nimimerkin toimintaan jalkapallon EM-kisojen liveseurannasta.

Nimimerkki @Yön Kärppä on aiemman pelikieltonsa jälkeen jatkanut pakonomaista spämmiään liveseurantaan. Esimerkiksi lauantaina käyttäjä kirjoitti otteluseurantaketjuun suurin piirtein sata viestiä. Määrä ei korvannut tälläkään kertaa laatua, vaan pääasiallinen motiivi näyttäisi aivan liikaa keskittyvän viestimäärän kasvattamiseen. Suurimmalta osin käyttäjän viestit ovat liittyneet kuta kuinkin aiheeseen, mutta kokonaisuutena spämmi meni pahasti negatiivisen puolelle. Tuomaristo onkin päättänyt antaa käyttäjälle kahden viikon pelikiellon koko palstalle sekä antaa muuhun urheiluun pelikiellon elokuun loppuun asti.

Liittyen osaltaan yllä mainittuun käyttäjään, nimimerkki @FASlapsi on saanut muu urheilu -osioon pelikiellon, joka kestää elokuun puoleen väliin. Jo läpi turneen käyttäjällä on ollut isoja vaikeuksia pysyä asiassa ja jutut ovat lähteneet pariinkin otteeseen ihan väärään suuntaan, esimerkiksi jäätelönsyöntiin. Mutta rangaistuskynnys ylittyi tällä kertaa läpi lauantain jatkunut toisen käyttäjän tökkiminen. Vastaavia viestejä oli paljon enemmän ja kyseessä ei ollut enää pienimuotoinen kuittailu vaan koko ajan jatkunut toiminta.

Me moderaattorit ymmärrämme, että urheilu herättää suuria tunteita ja pettymyksen hetkellä kaikki saattaa tuntua paskalta. Pettymystään voi kuitenkin käsitellä myös muilla tavoin kuin paskaa ja muita kirosanoja tällä palstalla hokemalla sekä toisille käyttäjille vittuilemalla. Nimimerkki @MiksuMan saakin viikon hermoloman kirjoittamisesta palstalle ja palailee toivottavasti takaisin fiksumman sisällön kanssa.
Nyt nimimerkki @MiksuMan on jättänyt kirosanat pois, mutta käytännössä jokainen viesti sisältää jotain pahan olon purkamista huutelemalla itkemisestä, pelleistä, pellehypyistä tai muusta vastaavasta. Käyttäjä saa etsiskellä jonkin vaihtoehtoisen tavan toimia ja sitä vahvistaaksemme annamme käyttäjälle kahden viikon pelikiellon sekä elokuun puoleen väliin ulottuvan muun urheilun pelikiellon.

Nimimerkille @Ikikerho on annettu viikon paussi rasistisesta viestistä.

Ja lopuksi jotain ihan muuta. Joku käyttäjistämme yritti tuplata vakuuttavuuttaan käyttämällä sekä nimimerkkiä @Tölikän tulinen että @Mansa Musa. Kumpikin nimimerkki on asetettu ikibanniin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös