Portti- ja pelikieltoja 1.4.2024

  • 2 561
  • 0
Nimimerkki @Jorma1954 voi jatkossa kirjoitella vitutuksestaan jonnekin muualle kuin Jatkoajan keskustelupalstalle. Muun viestittelyn ohessa tällainen viesti olisi ihan ok, mutta ei enää kun kaikki viestit ovat aivan samaa sarjaa.

Nimimerkin @WillieGunn yöllinen provoviesti jukuriosioon on huomioitu kuukauden pelikiellolla. Käyttäjän aiempi rikehistoria provosoinnista pidensi pelikiellon mittaa.

Nimimerkki @San Jose Shark #50 on saanut kahden viikon pelikiellon, kun koki jostain syystä tarpeelliseksi puhua ässäkeskustelussa Dannystä ja viitata naisystävään "sihteerinä" (lainausmerkeillä). Jos se olisi ilman lainausmerkkiä, voisi viestin tulkita toisinkin, mutta nyt tulkitsemme tässä olevan hyvän maun vastainen viittaus prostituutioon. Käyttäjän aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki @Touko alkoi toivotella TPS:n suuntaan hyvää kesälomaa useammankin viestin voimin. Me emme uskoneet näissä viesteissä hyväntahtoisuuteen, vaan veimme kirjoitusoikeudet väliaikaisesti heti kolmannen viestin kirjoittamisen jälkeen. Väliaikaisen pelikiellon päälle olemme päättäneet antaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki @Myyntimies suutuspäissään kirjoitteli suomalaispelaajasta ryssänä. Tämä täysin turha purkaus on tuottanut viikon kakun.

Nimimerkki @kyyninen haeskelee viikon ajan hieman rakentavampaa tapaa keskustella.

Emma kaipaa varsinkaan kiekkokeskustelun puolelle viittauksia "nimeltämainitsemattomista kansan ryhmistä" tai kuinka "95% pilaa muiden maineen". Nimimerkki @PH7 on saanut viikon pelikiello.

Nimimerkki @Teroin päätti reagoida Ilveksen kauden päättymiseen ilkkumalla ja provosoimalla. Me puolestamme reagoimme antamalla viikon kirjoitustauon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös