Joku tuolla ylempänä jo esittikin, että Laitilan wirvoitusjuomatehdas tai joku muu saisi/voisi ostaa panimon, jos ja ilmeisesti kun se aiotaan myöhemmin sulkea. Sen verran omista kulutustottumuksista, että Laitilan tuotteista tulee suosittua virvoitusjuoma Messinaa (veriappelsiini) joka ajaa monesti noiden kalliimpien ulkomaanserkkujen ohitse ostopäätöstä tehtäessä. Olkoonkin, että on pikkaisen kalliimpaa, mutta makuhan ratkaisee, niinkuin Karhussakin.
Laitila on muutenkin erikoistunut mielestäni tekemään vähän eri sapluunalla noita juomiaan, joten Porin Karhu nimisen oluen valmistaminen tuskin olisi huonosti tuottavaa liiketoimintaa. Siihen en usko, että ihan kuka tahansa Karhua rupeaisi pullottamaan, joku tunnettuvuus panimotuotteiden tekijänä tarvitaan menestyksellisen toiminnan jatkamiseksi tällaisessa tilanteessa.
Sitä on tullut itse monesti mietittyä, että milloin täällä (ketjuaatteen ja ketjuttamisen) luvatussa maassa, Suomessa tajutaan se, että kuluttajien keskimääräisten käytettävien tulojen kasvaessa saattaa olla jopa niin, että useat/kuluttajat ihmiset ovat valmiita maksamaan tietystä tuotteesta hieman kilpailijoita korkeamman hinnan, kunhan saavat samalla varmistuksen sille, että tuote ei ole "massapanemisella valmistettua kuraa".