Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Poikamme maailmalla

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Annuli, 19.10.2004 klo 09.03.

 1. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Blue Jacketsin maalivahtipalapeli on aika mielenkiintoisessa vaiheessa. Bobrovski ei ymmärtääkseni aio missään nimessä jatkaa Columbuksessa ja myös Korpisalon sopimus on katkolla. Olisiko Joonaksesta ottamaan ensi kaudella CBJ:n ykkösveskarin tonttia vai katseleeko RFA-statuksen turvin kakkosvahdin paikkaa jostain muualta? Organisaatiossa on kyllä maalivahteja yllin kyllin, tuoreimpana kiinnityksenä Veini Vehviläinen. Myös Beruben ja Kinkaidin sopimukset on katkolla. Latvialais-kaksikolla on sopimukset myös ensi kaudelle, Vehviläisellä vuoteen 2021 ja Tarasovilla 2022. Tarasoville ja Vehviläiselle on kaiketi kaavailtu ensi kaudeksi roolia Clevelandissa. Merzlikinsin pitäisi ainakin aloittaa ylhäällä sillä tuskin tuo NLA:sta farmiveskariksi tuli. Mutta olisiko duo Korpisalo - Merzlikins riittävän hyvä korvaamaan Bobrovski? Korpisalon 2.95 / .897 ei kuulosta kyllä NHL-tason ykkösveskarin tasolta.
   
 2. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Melkein oma poika Josh Jooris vaihtoi Toronto Marliesin paidan 3-vuotisella sopimuksella Sveitsin A-liigan Lausannen pelipaitaan.
   
  Punamusta tykkää tästä.
 3. YksiKuppiTeetä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Aleksi Saarelasta tuli AHL:n mestari!
   
 4. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Carolinan sentteriosastolla Saarela on rankattu vasta yhdeksänneksi. Edellä olevista tosin sopimukset päättyy Aholla, McKeggillä, Poturalskilla, Brownilla ja Bishopilla. Aho varmaankin pyritään pitämään, noista muista ei kai niin oo väliksi kuin enintään McKeggillä. Jordan Staal, Aho ja Wallmark on olleet ne TOP-3 sentterit ja neljänneksi eniten otteluita on McKeggillä. Hänen paikkaansa kärkkyvät ennen muuta Kuokkanen ja Martin Necas. Saarelan olisi kyettävä osoittamaan että on mm. Kuokkasta parempi. Toistaiseksi ei ole esittänyt mitään sellaista joka saisi valmennusjohdon edes harkitssemaan ylös nostamista kuin enintään vara-varamiehen rooliin.
   
 5. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Saarela on tosin pelannut AHL:ssä laiturina. Ja laiturina varmaan tulee myös NHL:ssä pelaamaan jos sinne asti joskus pääsee.
   
 6. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  OK. Depth Chartit tosin puhuvat puhtaasta laiturista. Mutta enivei, oikealla laidalla on (DC:ssa) tilaa. Mäenalanen ja Svechnikov on ne 3. ja 4. eniten kokemusta omvaavat oikeat laidat. Ja heidän jälkeensä onkin pelkkiä AHL-pelureita ja rookieita.

  Lenni lokinpoika on muutes Depth Chartissa kahdeksas Carolinan RW-pelaajista. Tosin sopimuksen saantiin voi olla vielä vähän matkaa.
   
 7. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Pyörittelin mielessäni mielenkiintoisimpia omia poikia ja tilanteitaan ensi kautta ajatellen.

  Jesperi K - Tähän ei paljoa sanoja tarvita. Vuoden vanhempi, vuoden fyysisempi, vuoden kypsempi. Odotukset ja vaatimukset kasvavat ja niillä voi aina olla vaikutuksensa. Silti, mikään pelaajassa ja kehityksessään ei anna merkkejä, etteikö ottaisi vielä isompaa roolia Montrealin johtopelaajana. Todistammeko porilaista eturivin loistoa tulevan NHL-kauden aikana?

  Armia - Kausi Montrealissa takana. Asiallisen hyvä, muttei loistelias sellainen. Monipuolisena hyökkääjänä vois kuvitella jatkon olevan hyvinkin mahdollinen. En toki ole 100% kärryillä, miten Canadiens joukkuetta rakentaa, tai mitkä Armian/leirinsä ajatukset tulevan kauden palkasta ja roolista. RFA.

  Lammikko - Tulokassopimus paketissa. Yks suonenveto-peli tällä kaudella pisteiden valossa, muutoin tasaista rouhintaa alaketjuissa. Kausi puolet ja puolet NHL/AHL. Ei omaa kummosiakaan valtteja sopimusneuvotteluissa, toisaalta on nuori, kurinalanen, jossain määrin kehityskelpoinen ja halpa vaihtoehto 3-4 ketjuihin. Mitä miettii Panthers kohdallansa. RFA.

  RFA-takaraja on 25. kesäkuuta. Viimeinen päivä solmia qualifying offer ja säilyttää pelaajan oikeudet, muutoin vapautuu yleiseen käyttöön UFAna.

  Antti Tuomisto - Aika lähellä on poika ollakseen maailmalla. A-nuorissa louhitaan perustyö, jäällä ja sen ulkopuolella, mutta enempi kiinnostaa tulevan kauden esitykset nuorisomaajoukkueessa. Eli siis U20. Ottaako ison roolin jo vuodenvaihteen mm-kisoihin? Toki, varausnumero ja joukkue tutkan alla parin viikon päästä.
   
 8. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Aika vaikeeta on A:n SM-liigasta murtautua maajoukkueeseen jos ja kun tyrkyllä on miesten sarjoissa ja NCAA:ssa pelaavia kavereita.
   
 9. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Vähän kaksipiippuinen suhtautuminen on tähän kanssa. Taitaa antaa liikaa tasoitusta sellaisille kavereille jotka pelaavat liigassa. Ja kyllähän kovien pelien pelaaminen on eduksi. Tosin vähissä taitavat olla (Antin onneksi) ne kaverit jotka vetävät täyttä pelimäärää liigassa isossa roolissa.
   
 10. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Sahakin löysi pelipaikan, menee nyt Mestikseen Kiekko-Vantaan riveihin. Jospa Mestiksestä löytäisi lisäpotkua ja palaisi vielä joku päivä Liigaan
   
  angnus tykkää tästä.
 11. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Jake Hansen siirtyy EIHL-sarjan Coventrysta Slovakiaan HKM Zvoleniin.
   
 12. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Veikkaan että Saha pelaa aikaisemmin KHL:ssä kuin liigassa.

  Edellyttäen tietysti että Jokerien ja K-Vantaan yhteistyö jatkuu.
   
 13. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Yleensä Ässistä KHL:ään siirtyneet eivät ole enää takaisin Ässiin palanneet, tiedä sitten miten Sahan kanssa kävisi jos joskus siellä pääsee pelaamaan
   
 14. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Onhan noita aika monta. Tommi Taimi, Severi Sillanpää, Sakari Salminen, Matti Kuparinen, Niko Peltola, Semir Ben-Amor

  Ai niin, ja meinas unohtua aivan puhdas Ässät-KHL-Ässät siirto, Michael Ryan.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2019 klo 17.43
  korkki tykkää tästä.
 15. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tarkoitit varmaan Ässissä joskus aiemmin pelanneet ja KHL:ään siirtyneet.
   
 16. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  ...ja takaisin Ässiin siirtyneet.
  Tietenkin, eihän puheena ollut Sahakaan sinne suoraan olisi siirtymässä.
   
 17. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ainakin Sillanpää ja Taimi ovat tapauksia, jossa siirrytty Ässistä suoraan KHL:ään ja sitten palattu (ei suoraan, joskokin Tommi toisella kierroksella KHL:stä Ässiin) vielä myöhemmin Ässiin. Onko muita?

  Ja asiasta kolmanteen, Kuparisella ei ilmeisesti vielä ole sopimusta ensi kaudesta?
   
 18. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Michael Ryan, kuten tuonne aikaisempaan viestiin lisäsinkin.
   
 19. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Joo tosiaan, tässä on puhdas "Ässistä Koheloon ja maitojunalla takaisin" -keissi.
   
 20. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Lainaus:
  Onhan siinä jo puolet porilaisia.
   
 21. TurosHeavyMetal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, SaiPa, Ketterä
  Hienoa että Sahalla riittää nälkää lähteä leipä palkalla Mestikseen ja kohti uutta nousua. Toivottavasti mies onnistuu ja saa tulevaisuudessa vakipaikan liigasta. Vaikka kiven takana se tie tulee olemaan jollei rahkeet riitä yläkenttiin..
   
 22. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Mestis jengien kasaus on vielä osin pahasti kesken, mutta jo vahvistettuja ex-Ässiä nähdään Mestiksessä ainakin:
  Niko Ervasti Hermes
  Jerry Sammalisto Hermes
  Henri Kiviaho IPK
  Kasperi Kotkaniemi Jokipojat
  Matias Varttinen Jokipojat
  Nicklas Nousiainen Ketterä
  Mikael Saha Kiekko-Vantaa
  Joakim Huikkala KooVee
  Juuso Walli SaPKo
  Tommi Laakso SaPKo
  Henri Keskilohko SaPKo
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2019 klo 07.22
 23. 1stApril Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NYR
  Henri Keskilohko SapKo voi lisätä @Pratu listalle. En tiedä tilannetta nyt, mutta muutama viikko sitten ainakin Keskilohko oli joukkueensa vanhin sopimuksen alainen pelaaja, 24- vuotiaana.
   
  Pratu tykkää tästä.
 24. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juu, Keskilohkon jatkosopimus on tosiaan julkaistu jo maaliskuussa. SaPKon Elite Prospectsin pelaajalista ei vaan näyttäisi olevan aivan ajantasalla, kun Keskilohkon nimi puuttuu.
   
 25. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Jännä juttu, ettei TuTossa ole vielä yhtään ex-Ässäpelaajaa. Voisi kuvitella, että jos suhteet ovat edelleen hyvässä kunnossa niin joku noistakin olisi sinne eksynyt...