Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Poikamme maailmalla

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Annuli, 19.10.2004 klo 09.03.

 1. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Mitenkäs se muuten menee, jos pelipaikkaa ei änäristä aukea, ja Arttu palaakin takaisin Ilvekseen vielä ensi kaudeksi (näin on hänen sopimuksessaan sovittu). Minkälainen vaikutus sillä on kasvattajakorvauksien maksuun tai lähinnä siis niiden aikatauluun? Vai tulevatko korvaukset silti normaali aikataulussa, koska NHL-sopimus on joka tapauksessa tehty..
   
 2. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  En tiedä tarkalleen miten tuo 4 vuotta on vakiintunut. Takavuosina suurseurat ryöstökalasteli ja tyhjensi pienseurojen pajatsoja, pienimuotosemmin tapahtuu tänä päivänä. Ihan reilu systeemi sinänsä, isossa kuvassa. Ja Ruotsalaisella sentäs reilu 80 peliä Porissa.

  Oliwer Kaskesta Ässät ei saa mitään, kuten ei kuulukaan. Ville Heinolan kohdalla riippuu koska sopimus allekirjoitataan, jos allekirjoitetaan. 75 Ässät - 25 Lukko tällä hetkellä.
   
 3. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei ole mitään vaikutusta. Sopimuksen allekirjoitus on ainoa mikä merkitsee.
   
  Naimunder ja PataJaska tykkäävät tästä.
 4. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Lainaus:
  Eikö Kankaanpää saisi 25, Ässät 50 ja Lukko 25% tällä hetkellä Heinolasta? Jos siis kesällä tekisi sopimuksen. Vuoden päästä Ässille sama, mutta Kankaanpää jäisi pois.
   
 5. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Tätä mäkin pohdin, muttei löydy varmaa tietoa asiasta.

  Siirtyi kesken kauden Kankaanpäästä Ässien C-junnuihin, eli lasketaan Ässä-merkkiseksi kaudeksi? En mee vannomaan.
   
  Strongbow tykkää tästä.
 6. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Oli kait ns. seurayhteistyöpelaaja. Ei siis siirtynyt kesken kauden, vaan pelasi rinnan milemmissa seuroissa. Pelasi muuten edellisen kauden (2014-2015) vastaavalla systeemillä jo Ässissä ja KJK:ssa. Ässille siitä todennäköisesti korvaukset tulisi, vaikka en kyllä laittaisi pahakseni jos Kankaanpäähänkin rahaa menisi. Olisi pienelle seuralle aivan tolkuttoman merkittävä rahasumma.
  Todennäköisintä kuitenkin on ettei Heinola vielä tänä kesänä sopimusta tee, vaan aikaisintaan 2020.
   
  korkki ja aceman81 tykkäävät tästä.
 7. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Lainaus:
  Ok, kiitti tiedosta. Lukenut vain asiasta, enkä ole tarkalleen seurannut miten siirrot ovat tapahtuneet, ja vielä vähemmän en halua olla se liiton henkilö joka päättää kuinka paljon rahaa menee millekin seuralle. Se on kyllä ns. varmaa, että jos Heinola NHL sopimuksen saa tehtyä, niin ainakin jotain siitä Poriin jää. Ei voi kulua neljää vuotta siihen, et hän sopimuksen tekisi. Olisi outoa se.
   
 8. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Itelle oli uusi tieto tuossa taannoisessa Oravan haastiksessa, että jos pelaaja siirtyy Liigasta pelaamaan esim. Ruotsiin ja tekee sit NHL-sopimuksen, niin suomalaisille seuroille ei heru latin latia vaan tämä yksivuotinen ruotsalaisseura kuittaa koko potin. Kannattaisi siis "ryöstökalastaa" esim. Latviasta jotain vähänkin kynnelle kykeneviä prospecteja pelaamaan Suomeen....
  Tosin jos pelaaja A meneekin pelaamaan vuodeksi yliopistosarjoihin Yhdysvaltoihin ja tekee sit NHL-sopimuksen, niin tällöinkään ei suomalaiset kasvattajaseurat saa latin latia.
   
 9. WayneTrain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Eli tarkoittaako tää sitä, että jos Tuomisto ennen mahdollista NHL-sopimusta menee yliopistoon kuten on suunniteltu, ei Ässät saisi kasvattajakorvausta?
   
 10. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Näin Toivola asiaa lehtiartikkelissa kommentoi. Jos pelaaja vaihtaa pelaamaan toiseen maahan niin neljän kauden sääntö ei päde. Ymmärsin sen s.e. on se ja sama meneekö USA:aan vai Ruotsiin.
   
 11. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jos yliopiston käy loppuun asti, niin siinä jo menee se neljä vuotta. Eli ei saa korvauksia.
  Jos taas jättää yliopiston kesken esimerkiksi ekan vuoden jälkeen, niin silloin voi saada. En muista onko ennakkotapauksia. Kanadan junnusarjoista ennakkotapauksia on. Esimerkiksi KalPa sai vääntämisen jälkeen kasvattajakorvauket Rasmus Rissasesta ja Henri Ikosesta.

  Mika Toivolan mainitsema Suomen ja Ruotsin välisen siirtymisen tapauskin voi olla jo vanhentunutta, tai vanhenemassa olevaa tietoa. Noista asioista vääntäminen ja sopiminen on melko hidasta touhua.

  Eurooppalaiset seurat parhaillaan ajavat kokonaan uutta sopimusta NHL:n kanssa. Ymmärtääkseni haluamassaan mallissa korvauksia ropisisi koko uran ajalta. Mikä olisikin loogisempaa. Nyt korvaus on sama pelaajasta joka ei pelaa yhtään NHL peliä tai sitten 25 vuoden Hall of Fame uran pelanneesta pelaajasta. Eri asia sitten syntyykö tuollaista sopimusta koskaan.
   
 12. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Kerttula, Suhonen, Kaukoranta...ketäs näitä nyt Lindgren & Sihvosen liki viisi vuotta kestäneen historian aikana vieraillutkaan.

  Tänään Mika Toivola.
   
 13. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Andy päästänyt jo 7 maalia Sveitsiä vastaan mm-kisoissa.
   
 14. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lainaus:
  Normipäivä. Rosendahlin dissaaminen on muotia, mutta onko käytössä ollut materiaalikaan ihan lahjakkaimmasta päästä?
   
 15. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Loppujen lopuksi Andy päästi peräti 9 maalia eikä häntä vaihdettu missään vaiheessa maalilta pois. Ei mikään unelma alku kisoille, mutta pistetään pitkän pelaamattomuuden piikkiin.
   
 16. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Rosendahl ei enää kuulu Italian maajoukkueen valmennukseen. Siinäkö syy rumiin lukuihin...
   
 17. Consumed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jäävään itseni arvioimasta Jaakon suoritusta tähän astiselta uralta, mutta nähdäkseni suurinosa heittää lokaa niskaan ihan vaan koska muutkin jatkiksessa näin tekävät, ilman minkäänlaista kompetenssia arvioida maalivahtivalmentajan työtä.

  Bernard oli ennen Ässiä, Ässissä ja näemmä sen jälkeen erittäin ailehteleva maalivahti. Maalivahtivalmentajasta riippumatta.
   
  Punamusta, Domi28 & passenger tykkäävät tästä.
 18. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Jos on 7 kautta putkeen osa Liiga-joukkueen valmennusta, tässä tapauksessa mv-valmentajana, on hyvin todennäköistä että kädenjälkeä tarkastellaan ja kritiikkikin on mahdollista. Olisi outoa jos näin ei olisi. Hyvin usein toimihenkilön työtä tarkastellaan viimeistään siinä seitsemännen kauden jälkeen.

  Ellei kyseessä sitten ole suojatyöpaikka.
   
 19. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Torjuntaprosentti Andylla 85.25. Ekojen pelien jälkeen vain Norjan Haukeland on pelannut heikommin: Tp 81.48. Eikä naapurin Kuningas Henrikilläkään ole kovin hyvät lukemat. Harvoin on häneltä nähyt yli 4:n GAA ja 87% suorituksia.
   
 20. JuhaSe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Oli siinä Andyllä nyt sentään 52 torjuntaakin. Taisi olla aika tekemätön paikka maalivahdille...
   
 21. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Kyllä siinä monta helppoa meni. Toki puolustuksen avustuksella.
   
 22. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Latvia - Italia 2-0 40 min.

  Andyllä tuli pyöreät 50 torjuntaa täyteen 2. erässä.

  Jotain siis tarttuukin.
   
  Punamusta tykkää tästä.
 23. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  62 torjuntaa ja 2 päästettyä maalia, ei todellakaan huono. Andy tosiaan on loistava jos sattuu hyvä päivä, mutta sattuu vaan aika harvoin.
   
 24. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Ei suoranaisesti Ändin vika jos muu joukkue on paria poikkeusta lukuunottamatta sysipaska. A-sarjan ja B1:n (eli D1A) välillä pitäs olla tasonmittaus ettei nää sysipaskat hissijoukkueet pääsis joka toinen vuosi pelleilemään A-sarjaan. Enklanti, Italia ja Norja ei oikein ole vakuuttaneet näissä(kään) skaboissa. Italia oli aikanaan ihan kohtalainen joukkue kun puoli joukkuetta oli kanadan italialaisia, alkaen Jason Muzzattista ja Gates Orlandosta.
   
 25. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Vähän offtopic, mutta Norja on kyllä pelannut A-sarjassa vuodesta 2006 lähtien. Sulla on taas tieto hallussa kuten aina...
   
  tonir tykkää tästä.