Playoffs 2024 välierät: Tappara (1.) – KalPa (7.)

  • 101 058
  • 1 165

Kumpi vie

  • Tappara

  • KalPa


Tulokset ovat nähtävissä vain äänestämisen jälkeen.

Tyrioni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hienosti kyllä tuomarit pilanneet kaksi tämän ottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua. Ensimmäisessä ottelussa kaksi hupivihellystä joista molemmista Tappara teki maalit ja tänään hylättiin KalPan viides maali jostain aivan käsittämättömästä syystä ja Savinainen saa näköjään edelleen pelata omilla säännöillään ja aivan selvästä vitosesta (=pelin ulkopuolella tapahtunut täysin turha ja voimakas poikittainen) arvottiin samoilta videoilta vain 2min jäähy.

Onneksi en ole KalPan kannattaja, muuten voisi kyllä vituttaa. Tosin vituttaa kyllä ihan suomalaisen huippukiekon takia kun susipaskat tuomarit pilaavat pelejä näin pahasti, mutta se ketutus on kyllä pienempi kuin jos oma joukkue kärsisi tuollaisesta tuomaroinnista.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Nyt ei yksikään vitun tamperelainen voi sanoa enää yhtään mitään! Tämä on farssi! Täysin käsittämätöntä paskaa! Joku shekkivihko Venäjältä on vissiin vilahtanut.
 

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Olipas melkoinen kakkospeli. Onnea Tapparalle voitosta. Upea nousu!

Sarja ei ole ohi. KalPa pystyy illasta toiseen horjuttamaan Tapparaa ja sarja menee kuuteen tai seitsemään peliin.

Voi elämä, että kaihertaa tuo hylätty maali. Mielestäni tuomio oli väärä ja se käytännössä ratkaisi pelin. Ottamatta mitään pois Tapparan fantastisesta noususta.

Jatketaan!
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Nyt aletaan Kuopiossakin ymmärtämään, miksi me TPS-kannattajat olimme enemmän tai vähemmän näreissään tuomaritoiminnasta ottelusarjassa Tapparaa vastaan.

Tuo koko ottelusarjahan alkoi maalin hylkäämisellä, mikä olisi pitänyt sääntökirjan mukaan hyväksyä. Mutta ei tätä yhtä joukkuetta vastaan niin väliä mitä säännöt sanovat.

Aivan farssi tämäkin (5-2 maalin) hylky tänään, toki sulamista edesauttoi todella epävarma Lekkas.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tappara on vähän kuin vanha 40 vuotta treenannut 7 danin mustanvyön Karateka, joka ei jaksa enää riehua koko matsin aikaa ja muut on innokkaita valkoisen vyön oppilaita. Päästetään kaveri iholle ja annetaan näennäistä hallintaa kaverille ja annetaan sen hyppiä niskasda energiat pois ja ollaan itse 40-vuoden kokemuksella kylmänviileitä ja rauhallisia. Sitten kun on aika pistää kaveri nippuun, niin tehdään se mikä pitää ja kaveri on kanveesissa.
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Nyt ei yksikään vitun tamperelainen voi sanoa enää yhtään mitään! Tämä on farssi! Täysin käsittämätöntä paskaa! Joku shekkivihko Venäjältä on vissiin vilahtanut.
Eipä siellä paljon tuomareille urputeltu pelin aikanakaan jos verrataan kalakukkoihin. Kalpa oli reippaammalla jalalla, pelasi pikku-sikansa fiksusti mutta sitten lopulta suli totaalisesti. Toinen asia mikä jäi mieleen pelistä ja keskusteluista, Kalpan joukkue ja fanit on todella hyvin linjassa. Tuomareille tai tuomareista valittamisen kanssa.
 

Laiskiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hatun nosto Tapparalle hienosta noususta, mutta mulle ei kyllä nyt ihan aunnu mitä ihmettä siinä hylätyssä maalissa Kalpa-hyökkääjän olisi pitänyt tehdä. Hänet työnnettiin Heljangon alueelle, ja mun nähdäkseni myös lähti heti luistelemaan pois päin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös