Playoffs 2024 välierät: Tappara (1.) – KalPa (7.)

  • 101 073
  • 1 165

Kumpi vie

  • Tappara

  • KalPa


Tulokset ovat nähtävissä vain äänestämisen jälkeen.

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Näen paljonkin uhkia. Se on tässä kohtaa aivan sama montako maalia on tehty ja pistettä saatu joltain Saipalta, HPK:lta ja Jypiltä. Näyttää taulukossa hyvältä, mutta huomiseen noista ei saa mitään. Tänä vuonna noilta sai kärkijengit pirusti pisteitä, samaa ei esimerkiksi viime kaudella tapahtunut.

Avaussyötön antaminen on nyt jostain syystä liian hidasta. Kuten sanoin, TPS jo aiheutti ongelmia ja minä pidän Kapasta, Kantneria, Klemettiä ja Mäenpäätä sekä nopeampina, että tällä hetkellä parempina pelaajina kuin TPS:n kärki (Marjalaa lukuunottamatta). Jos tepsi sai riistoja, niin samalla Tapparan esityksellä Kalpa saa vielä enemmän. Noissa tilanteissa Heljanko oli rautaa, mutta voiko se jatkua? Entä jos hän ei pysty pelaamaan, pystyykö Kake stunttaamaan vastaavasti?
No itse asiassa kyllä ne monet pelit Saipaa, HPK:ta ja JYPiä vastaan oli runkosarjassa aika tiukkoja. Mutta tuo oman pään sählääminen ja heikot purut/avauspeli on vaivannut koko kauden, ei se mikään TPS-pelin juttu ollut, että ainoastaan TPS olisi aiheuttanut nyt ongelmia. Itse tästäkin kauden aikana useammankin kerran kirjoitellut, että luokattomia puolustuspään purkuja tulee jatkuvasti. Mutta olen kirjoitellut myös sitä, että kaikeksi onneksi ne ei tilanteiden lukumääriin nähden kovin usein vastustajien maaleiksi ole realisoituneet.

Ei se mikään itsestäänselvyys ole, että se olisi nyt jotenkin monta kertaluokkaa isompi ongelma, kuin mitä se oli runkosarjassa tai TPS-peleissä. KalPa oli runkosarjassa aika keskikastin joukkue sekä tehdyissä, että päästetyissä maaleissa, enkä sillä perusteella näe, että KalPa nyt jotenkin ihmeellisesti vaarallisempi siellä Tapparan puolustuspäässä olisi kuin mitä muutkaan joukkueet. Ei se KalPan nopeus yksistään ole mikään tae siitä, että Heljanko joutuisi sitä kiekkoa selkänsä takaa jatkuvasti kaivamaan. Ei Tapparalle pelistä toiseen tuosta vaan tasaviisikoin maaleja tehdä, vaikka millainen suihkuturbiinijoukkue olisi vastassa. Jos Tappara istuu kovin paljon siellä jäähyboksissa, niin sitten tilanne on ihan eri ja mitä vaan lukemia voi näkyä valotaululla.

Ja jos Heljanko loukkaantuisi tai sairastuisi, niin tottakai sillä olisi iso merkitys. Ihan kuten monen muunkin kärkipelaajan kohdalla. Mutta nuo on sitten taas sen tason jossittelua, että aika turhaa tässä vaiheessa. Yhtä lailla se epäonni voisi käydä KalPankin joukkueelle, että jonkun poissaolo tekisi ison loven joukkueen vahvuuteen.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Minäkin toki näen erilaisia uhkakuvia ja skenaarioita moneen suuntaan. Nyt tuntuu kuitenkin olevan muotia, että kun kukaan ei uskaltanut veikata Kalpaa edellisestä sarjasta jatkoon, niin nyt uskalletaan ja ennustetaan porukalla yllätystä tähän.

Itse en tähän usko. Vaikka Tepsille pari peliä hävittiin eikä esitys ollut häikäisevä, niin se on nähty ettei Tappara ole sekaisin tai ole Ilves, tietyt yksilöt ovat edelleen omia itsejään ja Heljanko on huippukunnossa. Tappara on myös onnistunut siinä tärkeimmässä eli pelin parantamisessa pudotuspelien aikana. Parannettavaa toki edelleen paljonkin on, mutta kunhan se jatkossakin onnistuu niin tästä mennään finaaliin. Helposti se tuskin tapahtuu, muttei välttämättä vaadi montaa tappiota matkalla.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Huvittavaa uhkakuvien näkemistä siellä ja täällä jopa tapparalaisten leirissä. Ihme lässytystä.

Eikö se siellä ole playoffien promo-videota katseltu? We dont care ja ketään ei kummarrella.

Vähän nyt rintaa rottingille ja itse en ainakaan näe että KalPalla olisi tässä sarjassa mitään saumaa.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Seitsemän pitkää vuotta odotettu, että päästään mitalipeleihin mukaan. Viime vuoden Pelsu-pettymyksen jälkeen päästiin tänä vuonna KalPalle sopivasta asemasta eli riittävästi altavastaajana hyvässä formissa yllättämään tupsukorvat komeasti kesälomille. Unohtamatta hyvää Sport-lämmittelyä, jota etukäteen jo maalattiin enemmän Vaasan suuntaan.

Seuraavalle kierrokselle vastus kovenee ja samaan aikaan altavastaajan asema horjuu, kun "koko Suomen" KalPa kohtaa astetta isomman teräaseen. Kädet hikoaa jo valmiiksi ja tässä pari nostoa ottelusarjaan keltamustien lasien takaa, joita ei ole ehkä keskusteluissa vielä nostettu esiin:

Pelaajat, joita kannattaa seurata tuloksen takaa (KalPa):
- Filip Westerlund --> Kun tuli Ilveksen "jämäpelaajana" KalPaan ei miehestä ollut hirveästi odotuksia ja tuntui, että ei oikein kentällä näy, kun ei päässyt erikoistilanteisiin eikä loistanut hyökkäyspäässä. Samalla ehkä unohtui, että ei tehnyt pahempia räikeitä virheitä myöskään omissa. Kauden aikana itseluottamus ja peliaika on noussut kohisten ja tällä hetkellä erottuu pakistosta upean luistelun kautta varmana kiekon ylöstuojana. Mielestäni KalPan kokonaisvaltaisesti paras "puolustaja" tällä hetkellä.

- Benjamin Korhonen --> Erittäin hyvä yleispelaaja, jolla on loistava liuku ja tasapaino. Pystyy sitä kautta ohittamaan puolustajia tilanteissa, joissa moni muu liimataan seinälle. Vielä kun saisi Mäenpään pelisilmän ja Kantnerin laukauksen, niin tie isompiin sarjoihin olisi auki. Miellyttävä pelaaja katsella kiekon kanssa paitsi silloin, kun kalastelee jäähyjä. Mielestäni KalPan pahin "filmaaja" tämän kauden aikana.

- Andreas Okany --> Ei välttämättä tule enää yllätysenä "suurelle yleisöllekään", mutta tämä poika voi tuhota kaiken ... toivottavasti myös Tapparan mestaruushaaveet. Loistava puolustava hyökkääjä, joka saanut paljon AV-vastuuta ja pystyy nopeudellaan haastamaan ja purkamaan painetta. Joulun jälkeen löysi myös maalijyvän ja omaa hyvän laukauksen, joten pystyy myös tuloksen tekoon ilman YV-vastuuta ja isoa peliaikaa. Erityisominaisuutena loistava kiekonhallinta nurkkaväännöissä ja omaa myös hyvän pelisilmän.

Mitä nostoja tulee Tapparan puolelta?

Jos ja kun halutaan mennä jatkoon, niin uskoisin, että 5 vs. 5 peli suosii KalPaa. Boksista pitää pysyä poissa eli toivottavasti Lantta pommittaa perse edellä runkoon, osataan vaihtaa omasta äijäistä ja pidetään vahva mailapaine hanskojen alapuolella. Pahimpia mörköjä eli Savinaista ja Heljankoa ei pystytä horjuttamaan kentällä eikä kentän ulkopuolella, joten ehkä vain parempi unohtaa kyseiset herrat ja pelata kollektiivisesti hymyn kare huulilla nimistä riippumatta ja nauttia tilanteesta, koska seuraavaan kertaan voi olla taas pitkä aika.

ps. Sawo Housen lounaalla tuli tänään varausnumeroksi 24. Enteilee keltamustaa vuotta ja eipä tuo olisi huono veikkaus ottelusarjan lopputulokseksikaan ;)
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Runkosarja sitä, runkosarja tätä. Antaisin esim. sille tilastolle, että edellisestä 17 pelistä KalPa on kerran hävinnyt ottelun varsinaisella peliajalla ison painoarvon.

Nopealla laskennalla Tapparalla vastaavanlainen tilasto olisi kahdesti 14 viimeisen pelin aikana. Mitä tuo sitten kertoo? Eipä juuri mitään. Viimeisestä 15 runkosarjan pelistä Tappara keräsi 35 pistettä maalierolla +18 ja KalPa 23 pistettä maalierolla +5. Mitä tämä sitten kertoo? Eipä juuri mitään.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Eka matsi kertoo melkoisen paljon. Oliko Ipa ihan paska VAI oliko Kale ihan vitun hyvä?

Talvilomalla olis meininki käydä vitospeli kattomassa taas Nokialla, joten toivottavasti KalPa ei veis ihan 4-0.

Kyllähän tätä alkaa pikkasen taas jännäämään.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Runkosarja sitä, runkosarja tätä. Antaisin esim. sille tilastolle, että edellisestä 17 pelistä KalPa on kerran hävinnyt ottelun varsinaisella peliajalla ison painoarvon.
Runkosarja sitä, runkosarja tätä, mutta kuitenkin heti perään vedät lukuisia runkosarjapelejä mukaan kuvioon. Onko näissä peleissä jotenkin isokin merkitys sillä, että häviääkö varsinaisella peliajalla vai jatkoilla?
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eka matsi kertoo melkoisen paljon. Oliko Ipa ihan paska VAI oliko Kale ihan vitun hyvä?
Itse en tuolle ekalle matsille näin Tapparan näkökulmasta noin isoa roolia antaisi Ipan paskuuteen tai KalPan hyvyyteen liittyen. Isommat rahat löisin kyllä sen puolesta, että KalPa ensimäisen pelin vie, eikä se välttämättä kerro Tapparan paskuudesta tai KalPan hyvyydestä muuta kuin sen ekan pelin osalta. Sarja on pitkä.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Onko Saku Salmela tämänkin sarjan paras puolustaja?

Edellisessä sarjassa kaikkien aikojen "paras" pakisto Niku, Clendening, Friman, Masin, Pelli, Parikka, Latvala oli ainakin ihan paperia.

Tehdäänkö KalPaa vastaan enää koskaan ylivoimamaalia?

Osaako Elorinne olla voittamatta mestaruutta muuallakin kuin Ilveksessä?

Kuinka monta paitsiomaalia
KalPan selättämiseen tarvitaan?

Rantakarimaiset polvitaklaukset menee kuulemma pitkässä juoksussa tasan.

Onko kuopiolaisella kiekkoyleisöllä mitään rajoja?

Kumpi olisi KalPalle mieluisampi vastus finaaliin; Pelicans vai Kärpät?

Ei sillä ainakaan mielikuvitusta ole puuttunut, joka tämän käsikirjoituksen KalPan matkasta mestaruuteen on kirjoittanut.

Ensiksi pitää palkata keltanokka valmentajaksi, laittaa 1. Sentteri ja 1 maalivahti armeijaan. Ostaa maalivahti Tanskasta, joka ei tunne termiä maalivahdinalue vaan hän löytää itsensä lähes järjestään torjuntaa yrittäessään B-pisteen takaa. Kilpailijat vahvistaa joukkeitaan siirtorajan kynnyksellä. Me myydään "ykköspakki". Tämän jälkeen tulee peluuttaa 16- vuotiasta Kerkolaa maalissa ja 9. Puolustajaa 2. Kentän sentterinä.

Kevään tullen tulee voittaa puoli Ruotsia ja Dufva, joka on ryöstänyt kuopiolaiselta kiekolta kaiken.

Seuraavana täytyy voittaa runkosarjan 2. sijoittunut neljän miljoonan Ilves, jota valmentaa tuleva maajoukkuekoutsi. Könönen ei mahdu kokoonpanoon. Ei kuulemma kyllä mahtuisi kukaan muukaan KalPasta.

Sitten pitää lyödä runkosarjan ykkönen neljän miljoonan Tappara, joka ei juuri koskaan menesty. Valmentajana Ruottin kahteen maailmanmestaruuteen valmentanut Kröönpori, joka havittelee valmennuspestiä änäristä.

Tämänkin jälkeen oltaisiin vasta finaaleissa, jossa on ihan varmaan taas joku 20 miljoonan ja 25 mestaruuden näädät.

Mutta eipä mitään. Mä oon pleioffeis hani, enkä tuu koskaan tippumaan!

Räsänen agitoi Levtchille ensi syksyyn kestävän pelikiellon ja Lantta syö Savinaisen elävältä. Mennään vaikka näillä.
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Runkosarja sitä, runkosarja tätä. Antaisin esim. sille tilastolle, että edellisestä 17 pelistä KalPa on kerran hävinnyt ottelun varsinaisella peliajalla ison painoarvon.
Piti aivan käydä tarkistamassa, mutta näin oli. Tosin mielestäni KalPan runkosarjan loppu ei ollut paras mahdollinen, vaan itse sössittiin kuuden joukkoon pääsy. Noista 17 viimeisestä 11 päättyi maalin erolla ja kaikkiaan 14/17 on ollut maalin pelejä. Ainoa selvä peli viimeisestä 17 pelistä, jossa vältyttiin nitroilta, oli TPS -voitto (9-1). Jotenkin KalPa osaa aina pitää pelin jännänä viime minuuteilla asti, suuntaan jos toiseenkin. Luulen, että tulevassa sarjassakin näin tulee olemaan. Onneksi kohta alkaa, viikko on mennyt hitaasti.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Vähän tulee kalpalaisten kirjoituksista mieleen se työkaveri seitsemän vuoden takaa, joka ennen finaaleja hehkutti ja hekumoi KalPan kauan odotetulla mestaruudella, eikä meinannut kahden ekan pelin jälkeen housuissaan pysyä. Mä olin ihan hissun kissun kun KalPa-fani koki asiakseen vittuilla päin naamaa ja huutaa kuinka henki voittaa materian ja miljoona-Tappara kaatuu. Viikkoa myöhemmin olikin vähän erilaiset tunnelmat ja kaverilla naama norsun vitulla.

Täysin ymmärrettävää, että Kuopiossa ollaan innoissaan, kun näitä pelejä siellä näkee vain harvakseltaan. Meillä katsotaan maltilla sarja loppuun ja juhlitaan sivistyneesti sitten, kun materia on finaaleissa ja henki pelaa pronssista.
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Vähän tulee kalpalaisten kirjoituksista mieleen se työkaveri seitsemän vuoden takaa, joka ennen finaaleja hehkutti ja hekumoi KalPan kauan odotetulla mestaruudella, eikä meinannut kahden ekan pelin jälkeen housuissaan pysyä. Mä olin ihan hissun kissun kun KalPa-fani koki asiakseen vittuilla päin naamaa ja huutaa kuinka henki voittaa materian ja miljoona-Tappara kaatuu. Viikkoa myöhemmin olikin vähän erilaiset tunnelmat ja kaverilla naama norsun vitulla.

Täysin ymmärrettävää, että Kuopiossa ollaan innoissaan, kun näitä pelejä siellä näkee vain harvakseltaan. Meillä katsotaan maltilla sarja loppuun ja juhlitaan sivistyneesti sitten, kun materia on finaaleissa ja henki pelaa pronssista.
Veikkaan, että tämäkin työkaveri on oppinut olemaan hiljaa, että saadaan kalaa. Itse ainakin olin hyvin nöyrin mielin KalPan johtaessa 2-0. Ehkä vähän salaa välillä kuvitteli, millaistahan se on jos näkisi Jussi Timosen nostelevan poikaa olkapäille, mutta heti hätisteli hiukan häpeissään haavekuvan mielestä. Ja haavekuvaksihan tuo jäikin.
 

ToobHanns

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Bruins
Kuopiossa ainakin jonkunlainen kiekkobuumi havaittavissa, sillä halli varattu loppuun kahteen ensimmäiseen otteluun jo muutama päivä sitten.

Seura ilmoitti tiedottavansa mahdollisista vapautuvista paikoista.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Tepsi (Marjala) teki lähes kaikki yv-maalit siitä paikalta, jossa KalPalla on Simontaival. Kaikella kunnioituksella Kassu ei ole osoittautunut varsinkaan pudotuspeleissä ihan saman tason snipperiksi. Sieltä Kantnerin toimistosta Helkku ohitetaan aika harvoin.

Katselin tosin Ilves-sarjaa vähän puolella silmällä, joten korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikös KalPan ylivoimassa vasemmalla operoinut Simontaival eikä Mäenpää ja toisessa ylivoimassa Rissanen?
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Tepsi (Marjala) teki lähes kaikki yv-maalit siitä paikalta, jossa KalPalla on Simontaival. Kaikella kunnioituksella Kassu ei ole osoittautunut varsinkaan pudotuspeleissä ihan saman tason snipperiksi. Sieltä Kantnerin toimistosta Helkku ohitetaan aika harvoin.

Katselin tosin Ilves-sarjaa vähän puolella silmällä, joten korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikös KalPan ylivoimassa vasemmalla operoinut Simontaival eikä Mäenpää ja toisessa ylivoimassa Rissanen?
Juurikin näin. Toisessa ylivoimassa vetoja haetaan Kassun kautta ja toisessa Katiskan. Simontaival on onnistumisista elävä pelaaja. Runkosarjassa tuli näitä hyviä jaksoja jolloin tuntui, että jokainen kuti uppoaa sisään. Sitten vastaavasti kun muutamaan peliin ei maalia tule niin vedot muuttuvat lehmän pieruiksi eikä osu enää edes tyhjään maaliin. Jos Simontaival onnistuu ensimmäisessä ottelussa tänään tekemään maalin, niin se olisi KalPan toisen ylivoimakoostumuksen kannalta iso asia myös tulevia pelejä ajatellen.
 

Aihio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Itse veikkaan, että Tappara tulee tänään kovaa ensimmäiseen erään ja iskee lopulta tylyt numerot tauluun illan päätteeksi. Otto Rauhala toimii sisäisenä laadunvalvojana ja jatkaa Jukka Peltolan ja Kristian Kuuselan perintöä.

Verrattuna Ilves sarjaan nyt on vastassa kova ylivoima, maalivahti ja joukkueellinen pelaajia jotka tietää mitä voittaminen vaatii.
 

Nysse

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KooKoo, Jokerit sekä Tukholman joukkueet
Ymmärrän että KalPa on ollut lennokkaassa vireessä ja yhdessä viestissä palstalla olisin valinnut puolivärierävastustajaksi mielummin Tapparan kuin Ilveksen (Humalassa heitetty hot-take, en muista?), mutta nyt kun Tappara osui kohdalle, alkoi jännittämään. Etenkin kaksi nimeä pomppaavat jatkuvasti mieleeni.

Anton Levtchi ja etenkin Christian Heljanko

Nämä kaksi seppää ovat todistaneet itsensä niin monta kertaa playoffeissa ja ovat tuhonneet niin monta altavastaajan unelmaa, että melkein jopa hirvittää. Vaikka Tappara ei pelin päällä olisikaan, nämä kaksi (tai joku muu, esim. Savinainen(?)) tuntuu aina tekevän Tapparalle tarvittavan että Tappara ei häviä. Toivon, että KalPa keksii keinot näiden herrojen ja Tapparan kellistämiseen.

KalPa on ollut hyvä, muttei se värilasienkaan läpi katsottuna ole mielestäni ennakkosuosikki. Tämä on SE este, jonka ylitettyä uskallan mestaruutta edes ajatella utopistisimmissa skenaarioissani.

Myönnän, Tappara ja etenkin Jussi Tapola on ollut minulle kryptoniittia ja siitä tämä skeptisyys juontuukin. Tsemiä Tapparan faneille sarjaan, jos yhtään sama kaava jatkuu kuin aiemmin, suosittelen ottamaan nitrot mukaan peleihin...

Asioita ja pelaajia jäi varmasti nostamatta esiin, joku enemmän Tapparaa seuraava voi nostella näitä esiin.

En KalPalaisena uskalla paukutella henkseleitä lainkaan. Nöyrästi töitä ja toivotaan että riittää. Toinen aloitti sääleistä, toinen voitti runkosarjan.
 
Viimeksi muokattu:

ToobHanns

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Bruins
Ymmärrän että KalPa on ollut lennokkaassa vireessä ja yhdessä viestissä palstalla olisin valinnut puolivärierävastustajaksi mielummin Tapparan kuin Ilveksen (Humalassa heitetty hot-take, en muista?), mutta nyt kun Tappara osui kohdalle, alkoi jännittämään. Etenkin kaksi nimeä pomppaavat jatkuvasti mieleeni.

Anton Levtchi ja etenkin Christian Heljanko

Nämä kaksi seppää ovat todistaneet itsensä niin monta kertaa playoffeissa ja ovat tuhonneet niin monta altavastaajan unelmaa, että melkein jopa hirvittää. Vaikka Tappara ei pelin päällä olisikaan, nämä kaksi (tai joku muu, esim. Savinainen(?)) tuntuu aina tekevän Tapparalle tarvittavan että Tappara ei häviä. Toivon, että KalPa keksii keinot näiden herrojen ja Tapparan kellistämiseen.

KalPa on ollut hyvä, muttei se värilasienkaan läpi katsottuna ole mielestäni ennakkosuosikki. Tämä on SE este, jonka ylitettyä uskallan mestaruutta edes ajatella utopistisimmissa skenaarioissani.

Myönnän, Tappara ja etenkin Jussi Tapola on ollut minulle kryptoniittia ja siitä tämä skeptisyys juontuukin. Tsemiä Tapparan faneille sarjaan, jos yhtään sama kaava jatkuu kuin aiemmin, suosittelen ottamaan nitrot mukaan peleihin...

Asioita ja pelaajia jäi varmasti nostamatta esiin, joku enemmän Tapparaa seuraava voi nostella näitä esiin.

En KalPalaisena uskalla paukutella henkseleitä lainkaan. Nöyrästi töitä ja toivotaan että riittää.
Samaa mieltä, KalPa tähän sarjaan tulee selkeänä altavastaajana vaikka Ilves 4-1 kaadettiinkin.

Uusi peli ja uudet kujeet. Jännittää aivan perkuleesti.

Ei muuta kuin uutta yllätystä väsäämään.
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
Ei se mikään itsestäänselvyys ole, että se olisi nyt jotenkin monta kertaluokkaa isompi ongelma, kuin mitä se oli runkosarjassa tai TPS-peleissä. KalPa oli runkosarjassa aika keskikastin joukkue sekä tehdyissä, että päästetyissä maaleissa, enkä sillä perusteella näe, että KalPa nyt jotenkin ihmeellisesti vaarallisempi siellä Tapparan puolustuspäässä olisi kuin mitä muutkaan joukkueet. Ei se KalPan nopeus yksistään ole mikään tae siitä, että Heljanko joutuisi sitä kiekkoa selkänsä takaa jatkuvasti kaivamaan.
Tässä ollaan neljän parhaan joukossa, aikamoista vähättelyä pitää Kalpaa keskikastin joukkueena.

Tappara on tietenkin ennakkosuosikki jo ihan runkosarjavoiton takia. Noista omissa kiekon vastustajalle pupeltamisista Kalpa tekee varmaan sen 6-8 maalia sarjassa, mutta ei sekään välttämättä riitä. En mä mitään kirvestä ole kaivoon heittänyt, jos sitä luulette. Tapparan peli saattaa hyvin riittää vaikka loppuun asti, mutta on siinä parannettavaakin. Toistaiseksi hyökkäys on tehnyt tarpeeksi maaleja voittoon ja PAPP Heljangon kanssa pelastanut loput, siksi tässä nyt ollaan. Mutta ei se mitään valmista ole. Tietenkin jos tuo on jonkun mielestä nyt tarpeeksi, niin siitä vaan, voi se tosiaan riittääkkin. Mä näen pelissä paljon parannettavaa.
 

Tollanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Asioita ja pelaajia jäi varmasti nostamatta esiin, joku enemmän Tapparaa seuraava voi nostella näitä esiin.
Mää näkisin, että Tapparan yksi vahvuus on se, että siellä ei todennäköisesti maila ja kypärä tärise.

Paljon puhutaan siitä, että tässä on vastakkain Kalpan henki ja hurmos ja Tapparan materia. Itse sanoisin, että vaikka kiimainen hurmos ja Tappara ei ehkä yleensä sovi samaan lauseeseen, niin sieltä on tavannut löytyä sellaista vankkumatonta kärsivällisyyttä ja matalataajuisempaa murinaa, joka täytyy vastustajan pystyä sammuttamaan, jos mielivät voittajana poistua. Siksi mää katsonkin tässä kohtaa otsikoissa yleisemmin olevien nimien ohella sellaisia kavereita kuin Vittasmäki, Rauhala, Tuulola ja Savinainen ja kirveitä niiden rinnassa.

Kalpaa en ole paljoakaan seurannut, joten en pysty siitä mitään sanomaan. Ilveksen kaataminen kertoo kuitenkin riittävästi siitä, että töitä on tehtävänä.

Toivotaan reilua ja siistiä vääntöä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös